FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
★ 汤姆 李
Amúgy van itt valaki, aki tudja hogyan lehet jegyet szerezni? Interneten?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
megnéztem az inter.it-en és még ott sincs kiírva hogy hánykor lesz
HáBéDé 😊
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Az elõkészületi meccsek ugyan valóban csak elõkészületi meccsek, amiket nehéz hasonlítani a bajnoki találkozókhoz, ugyanakkor az is világos, hogy a mutatott formákból le lehet, és le is kell vonni bizonyos következtetéseket. Az Inter szurkolók egyik legnagyobb öröme pedig kétségkívül az lehet, hogy a csapat korábbi vezére, az Imperatore, azaz Adriano közelít korábbi formája felé.
Egy csatár teljesítményét - szokás mondani - a góljai határozzák meg, de Adriano esetében talán nem ez a legfontosabb jelenleg, ha a formáját meg akarjuk ítélni. A brazil center ugyanis egyre inkább azzal a lendülettel, alázattal, dinamizmussal játszik, ami olyannyira jellemzõ volt rá egykoron, a lelki problémáinak a feltûnése elõtt. A jelenlegi Adriano ha továbbra is úgy dolgozik, ahogy eddig tette a Sao Paulónál töltött sikeres kölcsönjátéka után, akkor jó esély van arra, hogy az Inter szurkolói ismét joggal nevezhetik Imperatorénak a brazilt.
„Nagyon boldog vagyok, mert jól alakulnak a dolgok. De nem fogok elszállni attól, amit eddig elértem, továbbra is a munkára kell koncentrálnom a hét folyamán" - kezdett magáról beszélni a támadó. „Nem, a császár még nem tért vissza, de visszatérõben van. Lépésrõl-lépésre haladok, alázattal és elhivatottsággal dolgozom" - fogadkozott a távolabbi jövõt tekintve Adriano.
„Az Ajax ellen remek meccset játszottunk, nem csak én, mindenki más is jól teljesített, ugyanakkor meg vagyok gyõzõdve arról, hogy leszünk ennél még jobbak is. Hogy milyen a kapcsolatom Zlatannal? Még sokat kell dolgoznunk azon, hogy jól megismerjük egymást, de szeretek vele játszani, és nagyon sokszor tud helyet teremteni nekem különbözõ elmozgásokkal. Tavaly nem sokat tudtunk együtt játszani, de reméljük, hogy idén már gyakran lesz erre lehetõségünk, és segíthetünk a csapatnak a sikerek elérésében" - számolt be Adriano a reményeirõl.
az lesz, 1 hét flesselés 😊 benfica - interre meg notival mászkálva keresek vmi wifis placcot, azt megy stream este 😄😄😄
ON
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Hehe én is minja megyek siofokra,iden mar 3adszorra! Coke clubot ne hagyjatok ki,nagyon feeling mintha tengerpart lenne,homokban ropni xDDD
sry for off
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
én holnap megyek téged váltani oda 😄
Yo, Bitch!
btw, mourinho aztnyilatkozta sokat sejtetõen, hogy Adrira és Ibrára számit elsõsorban a csatársorban az uj szezonban a tökéletes fizikai felépités / technikai tudásuk miatt. ennek mindenképp örülök, fõleg hogy arról cikkeztek, Adri megy 😊
meccsrõl annyit hogy ez az 1-0 nem árul el tul sokat, de legalább 3 gól még bennevolt, pl a meccs legelején ha Figo nem önzõzi el és középre adja... javul a játék szemmel láthatóan, benfica ellen ezt a játékot tökéletesitve 3-4 góllal nyerhetünk (Y)
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Subs: 41 Ouwerkek, 9 Huntelaar, 10 Sulejmani, 11 Aissati, 18 de la Torre, 28 Anita, 37 Schilder.
Coach: Marco van Basten.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 24 Rivas, 16 Burdisso, 4 Zanetti; 11 Jimenez, 5 Stankovic, 20 Muntari; 7 Figo, 10 Adriano, 8 Ibrahimovic.
Subs: 22 Orlandoni, 6 Maxwell, 19 Cambiasso, 29 Suazo, 30 Pelé, 33 Mancini, 39 Santon.
Coach: José Mourinho.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Yo, Bitch!
hogy |||majdnemhogy||| Figo-t kellett játszatni csatárnak