FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te nem fox semmit berakni a bannerba míg én vagyok itt a hg 😄

fsgh
Ejj Mono ez nem a Real topik...😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Figo is mehetne bannerba 😄

REAL MADRID

Chivu és Jimenez.

bubu13
Jimenez,Maxwell szerintem.

EEE 1899

gabber_saviola
José is mehetne a bannerba 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Szavazást tartok😄 A bannerba be fogom tenni Adrianot(megígértem Mettyúnak) és Quaresmát. Ti döntsétek el hogy kiket vegyek ki helyettük😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

<#eljen> legyen igazad

Forza Italia
Juve szurkoló lévén nem örülök neki h quaresma hozzátok igazolt:d De elkell ismerni nagyon jól jöttetek ki vele.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bestGP
végremán kvarezsma(+++

hüje vagy hamán szép nem!4

J.Murinho nem kicsit befolyásos személy😊
Terveit,igéreteit betartja akit akar megszerez,megszerzett.Pénz meg ugye még mindig van egy 24millát érõ játékosra úgy,hogy el sem adtunk senkit XD
Jó a vezetõség jó a csapat!!!!
Üdv Quaresma<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

nah ufficsálééé a Quaresma

sygmaBlueJersey
Grat Quaresma-hoz JM csak jó embereket fog igazolni ezt gondoltam😊 17-es van eddig a keretben? ha nincs gondolom azt kapja ameddig figo-é a 7 es.

a Fio is egyenlített :o

fsgh
Ma már biztos nem fogják. ha történik valami akkor a holnap fog történni

bubu13
Bejelenthetnék már ha valóban sikerült leigazolni

EEE 1899

fsgh

limperatore
na most már nem -.-'

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
nekem még mindig forza palermo megy 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

<#worship><#worship>

gabber_saviola
semmi máshoz ne nyúlj, csak a ///FoRzA PaLeRmO szöveget módosítsd mindig.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😊😊😊

"megjelenito" ezmiez? :o

gabber_saviola
nem érdemled meg, de IGEN 😊

most te kajak ilyen rendes vagy? 😊

<#puszi>

gabber_saviola

<head>
<script LANGUAGE="JavaScript">

Sebesseg = 200;
Karakterszam = 1;
function Fenyujsag()
{ window.setTimeout('Fenyujsag()',Sebesseg);
var uzenet = document.megjelenito.szoveg.value;
document.megjelenito.szoveg.value = uzenet.substring(Karakterszam) + uzenet.substring(0,Karakterszam);
}

</script>
</head>

<BODY>

<CENTER>
<FORM NAME="megjelenito">
<INPUT NAME="szoveg" SIZE=70 VALUE="
///FoRzA PaLeRmO">
</FORM>
</CENTER>

háttér jó, José-s banner nem kell, be se raknám, csak eredményjelzõnk nincs UGYEBÁR

gabber_saviola
szerintem nem fog lázadni...simán csinál egy fasza hátteret és egy José-s bannert 😊

gabber_saviola
összedobhatnál vmi ütõképesebet , igen 😄ddd

most lázadást szítottál -.-

fsgh
Valkinek problémája an a bannerommal?😄Dd

szopdkitekecimodi 😄DDDdddddddd

gabber_saviola
de snassz ez a topik....tök egyszerû banner, amiben még Jozé sincs benne. Semmi csilivili háttér..eredményjelzõrõl már nem is beszélek 😄dd

limperatore
remélem adriano minél elõbb visszatér mert nem lesz így jó hogy nem tudunk gólt lõni

Látom döntetlen lett tegnap.
Ibra azért betalált kapáslövésböl😊<#eljen>

Adriano-nak még van 3 hét pause?Így van?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

gabber_saviola
:ASDdadasasdasd

limperatore
😄

Mourinho:”Ne mondják nekem hogy rosszul játszottunk”

Aug. 31. 09:18 -GENOVA- José Mourinho tegnap este szembesült a Serie-A valóságával azaz azzal a ténnyel hogy ebben a bajnokságban nem lehet senki ellen sem biztosra menni, szinte bármelyik csapat képes olyan jól teljesíteni mint ahogyan tegnap azt a Sampdoria tette. A meccs elõtt megölelte Cassanot, aztán késõbb tanácsokat osztogatott Figonak, megtapsolta Zanetti szerelését, Muntarinak magyarázott a szabadrúgás elvégzése elõtt és persze folyamatosan jegyzetelt.
Arról pedig hogy a döntetlen mennyit ér a következõképpen vélekedett. ”Nem szeretném azt hallani vagy holnap azt olvasni hogy az Inter rosszul játszott ma este. Inkább az Önök helyében kiemelném a Sampdoria teljesítményét amellyel rászolgált az egy pontra. Ez a csapat mérkõzés közben alapfelállást váltott ez pedig sok mindent elmond a számomra a játékosai és az edzõje képességeirõl. Az 1-1-es végeredménnyel a látottak alapján semmi probléma nincsen, mi az elsõ félidõben domináltunk még a hazaiak a másodikban voltak jóval aktívabbak. Ekkor a csapat gyakorlatilag a saját tizenhatosán belül védekezett és Zanettinek akinek a dolga az lett volna hogy kizárjon Cassanora , szóval neki is a kapu elõtt kellett tüsténkednie. A meccs elõtt elmondtam nem csinálok drámát belõle hogyha nem nyerünk vagy esetleg kikapunk ma, hiszen két hónap alatt még nehéz megváltoztatni az évek alatt begyepesedett mentalitást a játékosokban.”
Innentõl viszont kissé gúnyos hangnembe ment át fõleg azokkal szemben akik kritikusabb hangot ütöttek meg. ”Olyan jó hallgatni önöket, mert még mi edzõk is tanulhatunk az újságíróktól. A részletesebb elemzést viszont inkább a játékosaimmal osztanám meg majd az öltözõbe és nem önökkel.”
Mourinho a mai nap folyamán elutazott hogy az elsõ BL ellenfelet, a Panathinaikost személyesen tekintse meg még a játékosok természetesen pihenõt kaptak erre a napra.

internazionale.hu

Pelét és Quaresmát se nevezték be hétvégi meccsre, ez eléggé egyértelmû hogy mit jelent szerintem.

limperatore
ja figo inkább utsó 20 perce lenne jó

de majd quaresma 😄 ja hogy nem jön? v mivan most?

de tényleg, tegnap is, kegyetlen lassú volt, lehet, hogy lesznek még jó percei, de az úgy amikor már az ellenfél is fárad és behozzák csereként a 70.percben, de nem kezdõként :S

mi meg a 38. forduló után fogunk -.-

LasCar16
én majd az 5. forduló után fogok örülni<#idiota>

#acm

Hát pedig jöhetne, nem tudom mit akarnak még Figoval.

az elsõ forduló után gondolom nagy lesz a szája, mert a Bologna-t vszeg megverik, míg sztem a Juve is pontot hullajt

limperatore
én most elõre röhögöm ki az összeset, utána meg taposom õket 😄D de akedvencem ahogy lascar bizik a milanba szegény 😄

fsgh
És Te? Palermo miatt.

#15504: ez a 7 is elég hogy elb@ssza az utolsó napom a nyári szünetbõl:S

gabber_saviola
mindenkinek rosszul esik, ha ha fikázzák a csapatát.
vigyázok is, hogy itt nálunk a sportban ilyen ne legyen.

😄 na min1 többet nem foglalkozom velük 😉 és kiröhögöm õket 😄

FORZA INTER!

nem kell vele foglalkozni, rájöttem erre pár év alatt, késõbb majd csak kiröhögöd õket és ennyi 😄