34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
lac556 #19309 természetesen david villa t akartam:D -
Monoton #19308 Nem a Real akarja hanem Perez :D -
lac556 #19307 ibra elmegy jöhetne benzema v david silva!fiatalokat kéne vennünk! szvsz -
#19306 Újabb hírek h a real ibrat meg maicont akarja ... -
#19305 Én voltam 20ezer pluszban bwinen mikor kezdtem... aztán szépen lassan vissza utalgattam :D 0-án állok most összességében, és abba is hagytam:D
(letiltottam a számlámat:D) -
#19304 jaja ott is
sportingbet meg bwin
okosan kell tolni :D eddig jól állok összeségében -
#19303 jóaz:)
Hol nyomod? bwin?
(nagyon játszanék de leszokóban vagyok:D ha belelendülök sokat tudok feltenni ész nélkül...) -
#19302 szinte semmit :D 7250
de pörgetem tovább
-
#19301 aztaqurva:D mennyit nyertél?:D -
#19300 remélem crespo is betalál még, megérdemelné csórikám -
#19299 nah 2:0 király :D
Ibra szép passzt adott, végén megkedvelem :D -
#19298 nah végre ibra :D -
#19297 hujj vazzeg, realnak nagyon elkenik a száját -
#19296 ha ibra elmegy messit kell megvenni nincs mese :D -
#19295 he ez a barcelona embertelen egy csapat -
#19294 nah megtettem 5000el a csapatot mert nyomunk eléggé :D -
#19293 van der Vaart amúgysem játszik a Realban rendszeresen -
#19292 Ha Morattinak van pénze, akkor neked nem minedgy hogy jön-e vagy nem? Ő tudja menyi zséje van, és mennyit tud áldozni egy játékosra, Ribery pedig világklasszis, megér 40-et, Maxwell meg felesleges, ő maga nyilatkozta hogy elmegy nyáron, Mancini meg detto felesleges, rossz vétel volt, tőlem mehetne érte, szal egyik játékos sem lenne veszteség, az már más kérdés hogy nem éppen Riberyre lenne szükségünk.
Diego, Van der Vaart, Snejder, Hleb, Deco, akik irányítók és megszerezhetőek is. Deco kivételével tőlem bármelyik jöhetne. -
#19291 Így van. -
Csesza #19290 jah csak h nekünk irányító középpályás kéne és nem szélső -
Tomy Lee #19289 Főleg mert drága:P
Meg nehogy már adni kellene érte játékost.Ezt nem engedheti Muo.
Sneijder jöhetne,Ő lenne nagy igazolás+Diego+T.Motta és Agüero.
Reméljük a legjobbakat,hogy Moratti tele van pénzel:)..
-
Rudee #19288 Kár, hogy nem egy poszton jáccanak, nem? -
#19287 jöjjön mind2 :D -
#19286 Na végre egy középpályás aki jó is :) Diego így mehet a Juvéba:) Ribery jobb. -
#19285 meg a bayernnel is
snejdert jó lenne ha megszereznénk -
Monoton #19284 Mancini-t vwlünk hozták hírbe mint egy esetleges csere Sneijder-ra. Nagy kacsa hír, de hír :D -
#19283 mert?:o -
Tomy Lee #19282 Ne már:(
Kedvem tud elmenni mikor már ezt a nevet hallom.. -
#19281 az a maicon = mancini :D
maicon nem hiszem h kevesebbet érne mint ribery és minden hol mancinit írják maxwell mellé -
Monoton #19280 A La Gazzetta dello Sport szerint Moratti, az Inter elnöke szeretné leigazolni Fracnk Riberyt. Az olasz klub azonban nem fogja megadni a Bayern München által kért 40 millió eurót, hanem inkább Maxwellt és/vagy Maicont ajánlanák egy lényegesen kisebb összeg mellé.
/madridista/ -
#19279 Riberyért nagyon megyünk most :D 40 millios ajánlatot akarunk tenni -
cambiasso83 #19278 Várható kezdőcsapat:julio Cesar,Santon,Cordoba,Samuel,Chivu,Zanetti,Cambiasso,Muntari,Figo,Cruz,Ibrahimovic.
Cserék:Toldo,Maxwell,Materazzi,Burdisso,Viera,Mancini,Obinna.
Eltiltott:Stankovic,Balotelli.
Sérült:Maicon,Rivas,Crespo,Bolzoni.
Támadásban nem sok csere lehetőségNyerni kell 3 meccsen 2 pont... -
#19277 etoonak örülnék még, kegyetlen jó -
Csesza #19276 -
#19275 Igen, egy mindenképp kell, ha Ibra elmegy három is, mert akkor csak Balotelli maradna, és ugye még Acqua jönne vissza, ha marad Ibra akkor Militót hoznám, ő tökéletesen illene mellé, egy vérbeli befejezőcsatár és jelenleg egy ilyenre nagy szükségünk van, és ő már a spanyol bajnokságban is bizonyított, ott is szórta a gólokat, ha elmegy Ibra én Villát vagy Agüerot hoznám a helyére, és még Militot. -
#19274 Benzema, Tevéz, Agüero, Villa, Eto'o, Quagliarella - őket mind szóbahozták velünk, szvsz mind1ik gólerős és hasznos játékos (gól + gólpassz), az argentinoknak meg alapból jólmegy a seria a-ban... mindenképp kell 1 csatár, ha elmegy Ibra, ha nem... -
#19273 Azt mindenki tudja hogy nehéz lenne pótolni, mert a legjobb és lególerősebb csatárunk, ráadásul még a gólpasszokat is ő osztogatja, de ha elakar menni akkor nincs mit tenni sajna. -
#19272 Én csak megemlítettem hogy nehéz lenne pótolni, és ha lehet tartsuk meg.
Ha nem akkor Villa és Agüero tényleg jó megoldás lehet. Bár Agüero elég hullámzó teljesítményt nyújt az Atleticoban. -
faláb #19271 Én is Villára és Agüerora gondoltam mint esetleges Ibra-pótló. -
#19270 Ha Ibra nem akar itt maradni akkor nincs mit tenni, nem muszáj itt játszani, erőszakkal meg senkit nem lehet itt tartani, majd meglátjuk hogy dönt a nyáron, tény hogy nehéz lesz pótolni.