FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Terveit,igéreteit betartja akit akar megszerez,megszerzett.Pénz meg ugye még mindig van egy 24millát érõ játékosra úgy,hogy el sem adtunk senkit XD
Jó a vezetõség jó a csapat!!!!
Üdv Quaresma<#eljen>#eljen>
★ 汤姆 李
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"megjelenito" ezmiez? :o
<#puszi>#puszi>
<head>
<script LANGUAGE="JavaScript">
Sebesseg = 200;
Karakterszam = 1;
function Fenyujsag()
{ window.setTimeout('Fenyujsag()',Sebesseg);
var uzenet = document.megjelenito.szoveg.value;
document.megjelenito.szoveg.value = uzenet.substring(Karakterszam) + uzenet.substring(0,Karakterszam);
}
</script>
</head>
<BODY>
<CENTER>
<FORM NAME="megjelenito">
<INPUT NAME="szoveg" SIZE=70 VALUE="
///FoRzA PaLeRmO">
</FORM>
</CENTER>
Ibra azért betalált kapáslövésböl😊<#eljen>#eljen>
Adriano-nak még van 3 hét pause?Így van?
★ 汤姆 李

Aug. 31. 09:18 -GENOVA- José Mourinho tegnap este szembesült a Serie-A valóságával azaz azzal a ténnyel hogy ebben a bajnokságban nem lehet senki ellen sem biztosra menni, szinte bármelyik csapat képes olyan jól teljesíteni mint ahogyan tegnap azt a Sampdoria tette. A meccs elõtt megölelte Cassanot, aztán késõbb tanácsokat osztogatott Figonak, megtapsolta Zanetti szerelését, Muntarinak magyarázott a szabadrúgás elvégzése elõtt és persze folyamatosan jegyzetelt.
Arról pedig hogy a döntetlen mennyit ér a következõképpen vélekedett. ”Nem szeretném azt hallani vagy holnap azt olvasni hogy az Inter rosszul játszott ma este. Inkább az Önök helyében kiemelném a Sampdoria teljesítményét amellyel rászolgált az egy pontra. Ez a csapat mérkõzés közben alapfelállást váltott ez pedig sok mindent elmond a számomra a játékosai és az edzõje képességeirõl. Az 1-1-es végeredménnyel a látottak alapján semmi probléma nincsen, mi az elsõ félidõben domináltunk még a hazaiak a másodikban voltak jóval aktívabbak. Ekkor a csapat gyakorlatilag a saját tizenhatosán belül védekezett és Zanettinek akinek a dolga az lett volna hogy kizárjon Cassanora , szóval neki is a kapu elõtt kellett tüsténkednie. A meccs elõtt elmondtam nem csinálok drámát belõle hogyha nem nyerünk vagy esetleg kikapunk ma, hiszen két hónap alatt még nehéz megváltoztatni az évek alatt begyepesedett mentalitást a játékosokban.”
Innentõl viszont kissé gúnyos hangnembe ment át fõleg azokkal szemben akik kritikusabb hangot ütöttek meg. ”Olyan jó hallgatni önöket, mert még mi edzõk is tanulhatunk az újságíróktól. A részletesebb elemzést viszont inkább a játékosaimmal osztanám meg majd az öltözõbe és nem önökkel.”
Mourinho a mai nap folyamán elutazott hogy az elsõ BL ellenfelet, a Panathinaikost személyesen tekintse meg még a játékosok természetesen pihenõt kaptak erre a napra.
internazionale.hu
de majd quaresma 😄 ja hogy nem jön? v mivan most?
#15504: ez a 7 is elég hogy elb@ssza az utolsó napom a nyári szünetbõl:S
vigyázok is, hogy itt nálunk a sportban ilyen ne legyen.
FORZA INTER!