FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

8

FORZA INTER!

nekem nagyon rosszul esik, ha ilyen szavakat mondanak a csapatomra

FORZA INTER!

gabber_saviola
értem.

Te 1-tõl 10-ig skálán most mennyire vagy csalódott?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

😊

és majd leszek több is <#buck>

FORZA INTER!

15 leszek

FORZA INTER!

gabber_saviola
te mennyi vagy?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fú én most nem is vagyok ideges a meccs miatt, de a myvipen ugy felbasztam az agyam :@@@ kis s*ar 10-12 éves kis gyerek fikázza az intert LOL :d áá hülye myvip.. 😄

FORZA INTER!

gabber_saviola
😞
azt hittem téged pedig jobban megviselt.

fsgh
7

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

<#vigyor2>

gabber_saviola
gyorsan összedobtam, mégis csak szezon van vagy mi 😄

amúgy jó a logód <#eljen>

csak azért nem 10 mert a Samp nagyon nehéz ellenfél hazai pályán

gabber_saviola
ijj az durva 😞

8

gabber_saviola
1-tõl 10-ig skálán most mennyire vagytok csalódottak?

fsgh
Moratti lenyilatkozta meccs elõtt hogy nem jön Quaresma...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

áááááááá<#wow3><#schmoll2><#shakehead>

FORZA INTER!

nem leszünk így jóba zsozé

igaz nem gáz az 1 pont a Samp ellen, de akkor is 1-2 gólos gyõzelmet vártam

nagyon remélem, hogy nem ezt a tatikát fogja erõltetni Mourinho, hogy vissza állunk a bekapott gól utána

remélem a riválisokat is megfogja a Samp, megérdemelték az 1 pontot de csalódott vagyok

fsgh
F@szomat már... 1-1:@@@@@

Crespo kb lóf@szt se csinált

limperatore
gec nemá

elég volt cúper idején izzadni 60 percen keresztül nem lenne jó itt is a catanacco

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Fabio Capello
figo elfáradt, egyértelmûen látszik hogy teljes meccseket már nem képes végigjáccani...

Figo és Muntari jön le

jó cserék bár én lehet Stankot hoztam volna le Muntari helyett

Fabio Capello
loool mekkora indítás voltez... mákotok volt

amúgy teccik ez a fehér idegenbeli mez, egyszerû de mégis mutatós

Crespo és Jiménez <#eljen>

Fabio Capello
lol 1-1

most kapcsolódtam be, unatkozom, rátokfanyalodtam 😄😄😄😄😄

1-1 tsss

mondjuk megérdemeltük

remélem felpörögnek

issstenem :SSS Mancinit hozza le :S

nahvégre, jön SuperMario 😊

fsgh
Nah félidõ😊 Eddig jó de kéne még 1 gól.

kéz volt, egyefene, lövünk helyette még 1-2t 😛

góóóóóóóóóóól

mekkora játék 😄DDDddd

Ibrakadabra és Mancini

gondoltam, hogy nyögvenyelõs lesz ez a Samp meccs, mert eddig mindig nagy ellenfeleink voltak...

remélem Figo-t csak 1 félideig játszatja, aztán jön helyette Supermario

gabber_saviola
na mutizzátok mit tudtok <#vigyor1>

nah avanti! 😊

úgylátszik új idõszak lesz, Mourinho már a meccs elõtt jóval kiadja a hivatalos kezdõt 😊

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 19 Cambiasso, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 20 Muntari; 7 Figo, 8 Ibrahimovic, 33 Mancini.
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 11 Jimenez, 15 Dacourt, 9 Cruz, 18 Crespo, 45 Balotelli.
Coach: José Mourinho

Referee: Roberto Rosetti (Turin).

<#worship><#worship><#worship><#worship> az egyik aki miatt imádtam/imádom az INTERT

limperatore

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
Öt kérdés Alvaro Recobához

Aug. 30. 09:02 -MILANO- -Recoba, tizenegy év után véget ért a kapcsolata az Interrel, milyen érzések vannak Önben?
”Az hogy milyen öreg lettem közben. De a viccet félre téve nagyon fog hiányozni Appiano Gentile amely a második otthonom volt az évek folyamán. Most majd ’csak’ egy lelkes szurkolója leszek a csapatnak, de azért remélem hogy tudok is tenni valamit ezért a klubért nem is olyan soká.”
-Pontosan mire gondol?
”Két-három év múlva visszamegyek játszani Uruguayba a Danubiohoz, oda ahonnan annak idején elindultam. Ott szeretném befejezni a pályafutásomat, aztán pedig azon fogok ügyködni hogy segítsem a fiatalokat olyan lehetõséghez jutni mint amilyenhez én is jutottam annak idején az Internél.”
-És addig mi lesz?
”Gyakorlatilag már nagyon pici választ el attól hogy a Monacoban folytassam, még akkor is ha EU-n kívüli a státuszom és ez jelent némi gondot. Meglátjuk mi történik a hétvégén, de mindenképpen szeretnék Franciaországban játszani ha ez lehetséges. Ez a francia ajánlat az eddigi legkonkrétabb, de kaptam megkeresést Paul Ince Blackburnjétõl is. Amennyiben semmi nem jönne össze akkor azonnal hazamegyek játszani, bár erre nem sok esély van most.”
-Jó ideje nincs már munkában, milyen most a fizikai állapota?
”Azért nem töltöttem teljes semmittevéssel a nyarat, a súlyom nem változott és 15-20 nap edzéssel ideális formába tudok kerülni.”
-Ki nyeri a bajnokságot?
”Biztos vagyok benne hogy óriási harc lesz a scudettoért és igen kiélezett lesz a bajnokság. A Milan és a Juve igen megerõsödtek, de az Inter elsõ számú ellenfele a Roma lesz idén is. Remélem a ex-társaim nem okoznak majd csalódást és behúzzák a bajnokságot most is. A Milan? Tizenhét döntetlen után már nehéz lesz talpra állniuk…”

Hiányozni fog azért a világ legjobb bal lába 😊

Köszönünk mindent

na van valami fejlemény? :dd

FORZA INTER!

limperatore
gec ez a zlatan annyira idegesítõ hogy csonti nyalja mourinho seggét, tart Adrianotol azt muszáj puncsolnia

Cesar

Maicon - Cordoba - Materazzi - Maxwell

Zanetti - Cambiasso - Muntari

Mancini - Balotelli

Ibrahimovic/Crespo

így küldeném fel õket 😛

Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni.

Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi.

Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 20 Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni.

Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.

fsgh
Mourinho lenyilatkozta hogy Quaresma nem a miénk.

De azért nem tette be Pelét a keretbe mert még bármi történhet...

nah tehát

következõ mégkõzés:

Szombat 21:00 ÉLÕ SPORT2

Genova

Sampdoria - INTER

fsgh
jaja.

És közben eléggé írnak Quaresmáról... Kiv leszek..

Matchday 1 - 16 September 2008
Panathinaikos 20:45 Internazionale

FORZA INTER!

a Benfica honlapja, már meg is erõsítette a híreket

csak kölcsönbe