FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Te 1-tõl 10-ig skálán most mennyire vagy csalódott?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTER!
azt hittem téged pedig jobban megviselt.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTER!
igaz nem gáz az 1 pont a Samp ellen, de akkor is 1-2 gólos gyõzelmet vártam
nagyon remélem, hogy nem ezt a tatikát fogja erõltetni Mourinho, hogy vissza állunk a bekapott gól utána
remélem a riválisokat is megfogja a Samp, megérdemelték az 1 pontot de csalódott vagyok
Crespo kb lóf@szt se csinált
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
elég volt cúper idején izzadni 60 percen keresztül nem lenne jó itt is a catanacco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
jó cserék bár én lehet Stankot hoztam volna le Muntari helyett
amúgy teccik ez a fehér idegenbeli mez, egyszerû de mégis mutatós
mondjuk megérdemeltük
remélem felpörögnek
mekkora játék 😄DDDddd
Ibrakadabra és Mancini
remélem Figo-t csak 1 félideig játszatja, aztán jön helyette Supermario
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 19 Cambiasso, 23 Materazzi, 6 Maxwell; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 20 Muntari; 7 Figo, 8 Ibrahimovic, 33 Mancini.
Subs: 1 Toldo, 2 Cordoba, 11 Jimenez, 15 Dacourt, 9 Cruz, 18 Crespo, 45 Balotelli.
Coach: José Mourinho
Referee: Roberto Rosetti (Turin).
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Aug. 30. 09:02 -MILANO- -Recoba, tizenegy év után véget ért a kapcsolata az Interrel, milyen érzések vannak Önben?
”Az hogy milyen öreg lettem közben. De a viccet félre téve nagyon fog hiányozni Appiano Gentile amely a második otthonom volt az évek folyamán. Most majd ’csak’ egy lelkes szurkolója leszek a csapatnak, de azért remélem hogy tudok is tenni valamit ezért a klubért nem is olyan soká.”
-Pontosan mire gondol?
”Két-három év múlva visszamegyek játszani Uruguayba a Danubiohoz, oda ahonnan annak idején elindultam. Ott szeretném befejezni a pályafutásomat, aztán pedig azon fogok ügyködni hogy segítsem a fiatalokat olyan lehetõséghez jutni mint amilyenhez én is jutottam annak idején az Internél.”
-És addig mi lesz?
”Gyakorlatilag már nagyon pici választ el attól hogy a Monacoban folytassam, még akkor is ha EU-n kívüli a státuszom és ez jelent némi gondot. Meglátjuk mi történik a hétvégén, de mindenképpen szeretnék Franciaországban játszani ha ez lehetséges. Ez a francia ajánlat az eddigi legkonkrétabb, de kaptam megkeresést Paul Ince Blackburnjétõl is. Amennyiben semmi nem jönne össze akkor azonnal hazamegyek játszani, bár erre nem sok esély van most.”
-Jó ideje nincs már munkában, milyen most a fizikai állapota?
”Azért nem töltöttem teljes semmittevéssel a nyarat, a súlyom nem változott és 15-20 nap edzéssel ideális formába tudok kerülni.”
-Ki nyeri a bajnokságot?
”Biztos vagyok benne hogy óriási harc lesz a scudettoért és igen kiélezett lesz a bajnokság. A Milan és a Juve igen megerõsödtek, de az Inter elsõ számú ellenfele a Roma lesz idén is. Remélem a ex-társaim nem okoznak majd csalódást és behúzzák a bajnokságot most is. A Milan? Tizenhét döntetlen után már nehéz lesz talpra állniuk…”
Hiányozni fog azért a világ legjobb bal lába 😊
Köszönünk mindent
FORZA INTER!
Maicon - Cordoba - Materazzi - Maxwell
Zanetti - Cambiasso - Muntari
Mancini - Balotelli
Ibrahimovic/Crespo
így küldeném fel õket 😛
Difensori: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi.
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 20 Muntari, 33 Amantino Mancini, 36 Francesco Bolzoni.
Attaccanti: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Ricardo Cruz, 18 Hernan Crespo, 45 Mario Balotelli.
De azért nem tette be Pelét a keretbe mert még bármi történhet...
következõ mégkõzés:
Szombat 21:00 ÉLÕ SPORT2
Genova
Sampdoria - INTER
És közben eléggé írnak Quaresmáról... Kiv leszek..
Panathinaikos 20:45 Internazionale
FORZA INTER!