34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Forza Italia
    20 at kb
  • limperatore
    Ha Zlatan ért 50 milliót meg Eto'o-t, akkor Milito most mennyit ér? :D
  • Voyager5
    Gratulalok a Bajnokok Ligaja gyozelemhez!
  • WuFraZselic

válogass a lenti képekből nyugodtan :DDD

amúgy hát nem tudom, ha elengedi Maicont és Militot is Moratti, akkor mélyen a zsebébe kell nyúlnia. ez a 2 játékos posztján is a világ legjobbjai közt van jelenleg, a pótlásuk iszonyú nehéz lesz. de majd kiderül!
  • Fabio Capello
    Majd este összecsapok nektek valami fasza kis bannert a triplázás tiszteletére, ezúttal megérdemlitek :D :)
  • Csesza
    :)))))))))))))))

Köszönjük José, Viszlát José
  • limperatore
    Eto'o szélen játszott nem középen, mikor ott volt lőtte a gólokat ő is :D

Hát Militot nem adja el Moratti ha van egy kis esze, még 2 jó éve van és Maiconnak is. Most vagy a pénz mellet dönt és eladja a 2 játékost egy 60 millioért, vagy pedig a csapat sikeressége mellett.

Majd az új edző eldönti hogy legyen!
  • Mor3llo
    Gratulálok!
  • Fabio Capello
    pedig ez nem mai pletyka, amióta összehozták Mout a Reallal, azóta mondják, hogyha megy akkor viszi magával Maicont és Militot, ráadásul ezt ő sem cáfolta, sőőt, inkább erősítette ezeket a pletykákat :)

Szükségetek lenne egy igazán erős befejező csatárra mert Pandev és Eto'o rohadtul nem volt idén formában, Balotelli még mindig túlságosan forrófejű, kell 2-3-4 év hogy stabil kezdő lehessen és megtanulja a fair playt, Milito pedig a befejezés mellett inkább tényleg a kontrákban erős.

Torres/Agüero kéne nektek, gyorsak és gólerősek mindketten. Bár remélem nem megy egyik se :D
  • limperatore
    Na most már Militot is szóba hozták a reallal.....

ezt a perecet le kéne lőni
  • WuFraZselic

• WuFraZselic

• WuFraZselic
  • DONGUBA
    Capello nem azt mondta hogy klubcsapat padjara mar nem ul le?
    Meghogy visszavonul a vb utan meg az utolso csapata Anglia?
  • WuFraZselic
    Moratti gyorsan lenyilatkozta, hogy "méltó módon megjutalmazzuk Militot", és hogy nem megy sehova :D
  • WuFraZselic
    ez a baj, hogy látszik mennyire szereti Morattit, a játékosokat, a szurkolókat! nagyon összenőtt a csapattal, ezért fáj hogy mégis távozik. szerintem ha az olasz foci nem lenne ellene, maradna, elvégre tavaly is nemet tudott mondani a realnak...
  • limperatore
    Mourinho nélkül bulizott az Inter

Tízezrek ünnepelték az Inter Bajnokok Ligája-sikerét Milánóban, ám José Mourinho nem volt jelen.

A vezetőedző a finálé után bejelentette, elhagyja a klubot, és vélhetően a Real Madrid trénere lesz. Ez azonban nem törte le az Inter szurkolóit, akik egész éjjel ünnepeltek, és rigmusaikban, dalaikban arra kérték Mourinhót, gondolja meg magát.

A portugál azonban aligha revideálja álláspontját, és nem is volt jelen a San Siróban, ahol mintegy 40 ezer rajongó fogadta a csapatot. A legnagyobb ovációt a két gólt szerző Diego Milito kapta - no meg a serleg, amit Javier Zanetti csapatkapitány természetesen a magasba is emelt a hívek kedvéért.
  • limperatore
    most h nincs mourinho olyan mintha a fél inter hiányozna kb, nagyon összenőtt a csapattal
  • limperatore
    nagyon durva ez a video, érezni rajta h itt valami véget ért

• hedonist
    Grat, JM egy császár! na meg Milito jól keni!
  • bakkerman
    szeretnék gratulálni az Internek,fantasztikusan játszottatok tavasszal,megérdemelten lesztek Európa trónján 1 évig,és hát nekem se szavanyú a szőlő,mert a végső győztestől nem szégyen kikapni :) Szóval Grat!!
  • WuFraZselic
    azért Milito hiába 30 feletti, hihetetlenül illik az Interbe, no meg a csapat játékába is. ő legalább akkora veszteség lenne, mint Maicon. ha nem nagyobb! nem hiszem, hogy egy ilyen idény után ennyire fontos lenne pénzt szedni az eladásokból, azért nem egy Porto szintű a csapat, hogy BL-győzelem arra volt jó, hogy észrevegyék a játékosokat
  • limperatore
    Morattinak észnél kell lennie most hogy kit enged el. Először is edzőt kell szereznie, aki megmondja hogy ki kell és ki nem. Capelloval már beszélgethetne :D Bár szerintem már a háttérbe tudják hogy Capello jön.
  • DONGUBA
    Konkretan semmit se tud majd ott csinalni ha senki se tudott.
    A real egy foscsapat sajnalom is JM-t hogy hova megy.
  • WuFraZselic
    hát nemtudom, Maicon is elég sejtelmes kijelentést tett, most meg Milito is azt nyilatkozta, hogy "Nem tudom még, sok kérőm van". bebaszna... ő nem olyan típus aki elmenne egy United, Real-szinten lévő hypeolt csapatba. aztán persze kiderül.
  • limperatore
    Remélem ezzel a meccsel nem ér véget egy történet, és nem szedik szét a csapatot! Most ettől félek, José már elment, másnak nem szabad mennie, kell 1-2 fiatalabb embert venni meg CAPELLO!
  • limperatore
    nem, védősorotok messze van az Interétől, középpályán ki az aki jobb? max nevekben de teljesítményben messze nem
  • paly90
    Azért nem nevezném szerencsének pl a 2. gólt:)
    Jó persze,van olyan h mellé megy de tudod a jó csatárnak szerencséje van:)
    meg azér nem véletlenül rúgott kb 30 gólt a szezonban:)
    huu ez most nagyon ugy hangzik mintha Inter szurkoló lennék:Dpedig nem:D:D
  • Dean Winchester
    ha egyszer odavágyik akkor miért mondjon nem-et?

"Milito meg egyszerűen zseniális 2 lövés 2 gól."
    hát a szerencse is közrejátszott.
    van,hogy az a 2 lövés mellé megy, most pont bement :D
  • paly90
    Gratula,megérdemeltétek.Megnéztem volna a "nagy" Ibra arcát:)eligazolt BL-t nyerni lol:D Most legalább koppant egy nagyott,megérdemelte.
    Azt vettem észre h a Bayern játéka nagyon hasonlított arra amit mi játszottunk a szezonban, mi Ronaldinhotól vártunk mindent,ők meg Robbentől.
    Milito meg egyszerűen zseniális 2 lövés 2 gól.Azt nyilatkozta h nem tudja még h marad e.
  • horpeti
    Amúgy a meccs és a játék nagyon jó volt, ha fele ilyen jó lesz a Madrid jövőre José hatására, már annak is örülök. :P A rövidpasszos villámgyors játék nagyon tetszett, kontrából, itt ezt kellett játszani. De Bunkerfociban is jó José. :)
  • horpeti
    lol... :D Ez még biztos a győzelmi mámortól volt.. :PP
  • WuFraZselic
    még csak most lesz 29 :D+

amúgy nem azért aggódom, hogy a realba mit nyújtana, hanem hogy kivel pótolnánk

amúgy a MU rossz példa, SAF új mániája hogy "idős" (26 feletti?) játékosokért nem igen ad nagy pénzt, max fiatalokra. mind1, kiváncsi leszek erre a nyárra minden szempontból :D
  • ForzaInter
    Szerintem szabad..

30 éves most van a csúcson, ennél jobb már nem lesz, realt most lelehet húzni 40-50 millioval, és blért jár pénzzel együtt, egy nagyon fasza nyárt csinálhatunk átigazolások terén.. Ezt a szinte tuti nem hozza Maicon majd a realban. Mást viszont nem szabad elengedni. Elsőnek én is azt mondtam nem szabad eladni, de ha belegondolunk ez lenne az ésszerű döntés, jelenleg a világon a nagycsapatok közül csak a Real, Barca és a Chelsea teheti meg hogy brutális ajánlat esetén sem engedi el játékosait.. De ott van példának MU, ott is szinte mindig eladják a kulcsembereket ha komoly ajánlat jön, és okosan ellköltik azt a pénzt, és ugyanazon a szinten maradnak, bár most nem nyertek semmit, de mindig nem lehet nyerni. José helyére meg egy tapasztalt, rutinos, klasszis edző kell.

Meg kell nyerni jövőre olasz és eu szuperkupát a klubvilágbajnokságot, és a scudettot, triplázásra és bl címvédésre reaálisan nincs sok esély, még a barcának sem sikerült, de nem meglepetés.
  • WuFraZselic
    #23894 jogos

hmmm, na pont hogy Maicon maradásában voltam biztosabb (emlékezhetünk Juve elleni gólja utáni gólörömre), most lenyilatkozta hogy ugyan szerződés köti a klubhoz, de ha Mourinho magával akarja vinni, akkor Morattin múlik a dolog, nem rajta... nem szabad elengedni
  • ForzaInter
    Ez még viccnek is rossz:D
  • ForzaInter
    Zanetti 700. meccsén (úristen leírni is durva..) magasba emelhette a bl trófeát.. Asszem 2002ben ő se meg senki nem gondolta, hogy mindent megnyer az interrel, bár világkupa és eu szuperkupa még hátravan. De a lényeg az amiket most nyertünk.

Scudetto, olasz kupa, olasz szuperkupa, bl, uefa kupa, nem semmi:D szegény csak vbt nem fog nyerni:S
  • Monoton
    Maradona, Dunga? :D
  • Fabio Capello
    pedig ha van egy kis esze, kivár a VB végéig, akkor elképzelhető hogy lemond/repül pár nagy név, teljesítménytől függően
  • WuFraZselic

fantasztikus, zseniális, elképesztő

ez a csapat szenzációs, teljesen megérdemelten lett BL-győztes, tudatosan védekeztünk, és kurva jól támadtunk, egy percig nem volt kérdéses a győzelem!

Mourinho távozik, sajnos ez várható volt, de azért reménykedtem benne hogy 3-4 nap gondolkodási időt legalább a formalitás kedvéért kivárja >.>

csak Militot vagy Maicont nehogy elvigye, bár szerintem erre elég kevés az esély. főleg Maicon távozására!

most pedig tényleg élvezni kell a sikert, utóbbi 2 évben sok mindent adott José a csapatnak, végülis elvégezte, amiért idejött, nem lehet egy rossz szavunk se!

viszont Morattinak most fel van adva a lecke, hogy egy minőségi, tapasztalt edzőt hozzon a csapathoz, még a VB előtt lehetőleg!

köszönöm ezt az estét, Internazionale :D