FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
Sneijder baszki, de gyönyörû volt pedig 😄 😄 kurva kapufa!

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
volt az 30 is😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
viszont Mario helyzetkihasználása pocsék 😄

kb 3 gólt lõhetett volna az utóbbi percekben 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

ForzaInter
megy a chi non salta bianconeri eh eh😄D

Yo, Bitch!

ForzaInter
2-0, Balotelli szabadból kb 25rõl erõbõl a léc alá😄

Yo, Bitch!

limperatore
balo 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
mekkora szabadrúgás gól xD
Mario, 2-0!

ForzaInter
Viszont a rubin kontrái életveszélyesek, vigyázni kell nagyon hátul, mert könnyen kiegyenlíthetnek, barca ellen is 2 kontrából rúgtak 2 gólt és egész meccsen védekeztek, és nyertek..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
igen, végre van letámadás, Sneijder kurvajól hozza fel a labdákat. tetszik a gól utáni játékunk, így tovább a 2. félidõbe! 3 gólos gyõzelmet tippeltem meccs elõtt, mindent bele 😛

FORZA INTER!

ForzaInter
Ami tetszik még hogy letámadunk.

Yo, Bitch!

ForzaInter
Gólig nem voltunk vmi jók, mentünk elõre, hajottunk de kevés sikerrel, de a gól gyönyörû volt, Zanetti, Mario amit csinált az szép volt.. A gól után a játékunk is feljavult, 1-1 dinamo-barca meccs, x esetén is tjk vagyunk, de nyerjük meg a meccset.

Yo, Bitch!

Zanetti megint állat 😄

WuFraZselic
Eto'OOOOOO

Oziris666
Ezaz maki😄

Eto'o

limperatore
mekkkora gól geci javierzanetti ISTEN

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

góól

fsgh
Samuel megsérült:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
már találtam egy angol nyelvût ezt

Oziris666
Digin ne nézd az beszarik elöbb utobb ha többen kapcsiznak!

http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4b1fc9629faf2

ez nem rossz eddig

WuFraZselic
nekem ott vannak ilyen fülek, 3-4 meccs van

limperatore
digi oldalon h lehet nézni mert csak debrecent mutatja?

WuFraZselic
INTER: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 8 Thiago Motta; 45 Balotelli, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito.

Cserék: 1 Toldo, 2 Cordoba, 11 Muntari, 14 Vieira, 18 Suazo, 19 Cambiasso, 23 Materazzi

durva a kezdõ, látom elakarjuk dönti a meccset 😄 FORZA INTER!!!!

WuFraZselic
amúgy jól jönne valami isteni csoda, hogy csoportelsõk legyünk (jó, elõzör csak jussunk tovább), nagyon kemény ellenfélbe is beleszaladhatunk (chelsea, real, mu, arsenal)... ma este pedig gyõzni kell, Sneijderrel fogunk is 😊

limperatore
thx, vmi HD stream nincs ?😄

banok
meccshez streamek az oldalamon

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
talán digi stream lesz

Holnap a meccset Stream-en keressem?
tv nem közvetíti igaz?

★ 汤姆 李

WuFraZselic
<#worship>

limperatore
Sneijder felépült és kezdeni fog holnap!

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

semmit nem jelent, hogy a juve nyert 90%, hogy az inter nyeri a bajnokságot messze a legerõsebb a kerete meg az edzõ zseni.

limperatore
Tegnap már edzett a csapat
Dec. 7. 08:15 -APPIANO GENTILE- Nem sokat pihent a társaság a szombat esti vereség után, mivel tegnap már edzés volt Appiano Gentilében. Aki pályára lépett Torinoban annak kicsit könnyített foglalkozása volt, a többiek viszont sokkal intenzívebb munkát végeztek. Ez utóbbiak között volt Maicon és Sneijder is, a holland visszatérése a két héttel ezelõtti sérülése után nagyon is fontos lenne hiszen ha megnézzük az idei statisztikát akkor láthatjuk hogy mikor Sneijder játszott akkor az Inter nem kapott ki. Ebben a szezonban négy vereséget jegyezhetünk fel, ám a holland sem a pekingi Szuperkupa döntõn, sem Genovában a Samp ellen, sem Barcelonában de még Torinoban sem volt ott a pályán.
Hogyha a mai nap alapján kellene összeállítani a szerdai kezdõcsapatot akkor valahogyan így nézne ki: Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Stankovic, Cambiasso, Muntari; Sneijder; Milito, Eto’o

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

WuFraZselic
én a 2. gól után kikapcsoltam, csak felbasztam magam... semmivel sem volt jobb a juve, egy 1-1 / 2-2 lett volna a reális (mondjuk azért az zavar, hogy nekünk nem adtak tizit, az 1. góljuk elõtt meg nagyhalál volt csak Del Pierotól... )
összességben nem aggódom, fontosabb nekünk a Kazan elleni meccs... és a juve oda-vissza verhet minket, semmit sem érnek vele amig a bologna meg a cagliari szintû csapatokat nem képesek legyõzni

fsgh
röviden tömören: B@sszameg!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Jogos.Egyértelmû, hogy mind két oldalnak van igaza.

ForzaInter
csak annyit mondok hogy nem mi kezdtük ezt az egészet..

Yo, Bitch!

Mekkora hülyeség egymást csesztetni!

ForzaInter
írd még le vagy 6* hogy befejezted, am hogy lesyz 30? beleszámoltad a 2 elcsalt scudettot is?😄 azokra igazán büszke lehetsz😄 am lehet nekünk soká lesz annyi scudettonk, de nektek is nagyon soká lesz meg a 30:d és még pár évig sírhatsz hogy mi nyerjük a scudettokat ti meg mögöttünk kullogtok😄 szokj hozzá

a fekete fehér napszemüvegedet meg vedd le

Yo, Bitch!

cassoneitaly
1. nem szarháziztam
2. nem csalóztam
3. a 'tizi'-t ha már kimondja a kommentár akkor nem biztos, hogy az, de ez számtalan meccsen van így (mellesleg ti minden meccsen kaptok legalább egyet, a Zingaro-s gólokat ne is említsem tavalyról..)
4. A szabi is jogos volt, Sámuel odatartott Alexnek, de mivel feltartotta a kezét, így egyértelmûen nem szaadrúgás neked (nektek). (Ezt mindjárt gondoltam, hogy így lesz 😮 )
5. Idén meglesz a 30. scudettónk, amit majd esetleg nagypapaként esetleg te is elérhetsz.

Jó éjt.

Részemrõl befejeztem.

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

limperatore
örülnél ha fele olyan jó edzõtök lenne mint a mi nagyképû edzõnk 😄

ForzaInter
félek nagyon..

a gól meg tényleg szabályos volt ez igaz, a gond az hogy a semmiért kaptatok szabadrugást, mert del piero csak eljátszott a nagy halált.. az minden volt csak szabad nem, tizit pedig elismerheted hogy jogos volt, a meccs pedig kiegyenlített, de mindkét csapat gyenge volt összeségben, viszont az is igaz hogy muntarit kikellett volna állítani melo mellett.. flémet kelteni meg ha lehet ne gyere be ide, mi se mentünk át, szarházizni és csalózni hozzátok, nem mellesleg ha mi rugunk ilyen szabiból gólt, és nektek nem adnak meg egy ilyen egyértelmû tizit akkor hetekig csalóznátok..

Yo, Bitch!

cassoneitaly
Akkor ezek szerint sneijder+maicon=inter. Gratula hozzá.

Nyilvánvalóan jobbak voltunk az elsõ 20 percben, aztán kiegyenlített volt a játék egy ideig. A gól a szabályos volt, + nem kellett volna a nagyképû edzõtöknek pampogni.

Jah és ForzaInter ne örülj, még nem biztos... Örülhetsz, hogy kb 6-7 éven belül meglesz a 20 scudetto, ami még mindig 9-el kevesebb, mint a mienk... Szóval én nem hencegnék ilyenekkel.
A bajnokság még nem dõlt el.
Épülnek a sérült játékosok és megláthatjátok a 'Magica Juvét' Áprilisban is...

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

limperatore
fõleg mikor ilyet ír egy milanos nekem msnen hogy

te most komolyan azt hiszed
hogy
megvan a bajnoki cím
már? 😄😄:d

ForzaInter
azért vicces hogy majd most a milan meg juve szurkolók megint elkezdenek reménykedni hogy scudettot nyerhetnek, majd jön megint a pofáraesés😄

Yo, Bitch!

limperatore
1x mert ha otthon teljes csapattal állunk ki akkor Isten kegyelmezzen nekik

limperatore
de figy már most õszíntén

szerinted jól játszottatok? mi a véleményed h az elsõ gólotok elõtt nem volt szabálytalanság meg h nem adtak meg egy 11-est? csak kíváncsiságból

az h balotellit utálod megértem én se bírom sokszor amiket csinál de attól még balotelli nem = az interrel

az hogy foci, hát amit ti csináltatok az foci volt? egy sneijderrel meg maiconnal felálló csapat ellen nem nyertetek volna ezzel a játékkal...

ForzaInter
azt megnézném... neten látom nagy pofád van, tipikus fotelszurkoló aki neten játsza a menõ csávót és oltogat, legalább ilyen szar produkcio után ne jönnél ide, nyertetek egy szabálytalan gólal, és ugyanolyan szarok voltatok amugy mint mi, sok mindenre nem lehettek büszkék ti se, ha balotelli meg féreg akkor melo mi? az az összeeszkábált csapat meg idén is befogja húznia scudettot ti meg majd szépen bekullogtok megint mögöttünk, és csak ennyi örömötök marad a szezonban hogy megvertetek minket😄

Yo, Bitch!

cassoneitaly
Akármikor a szemedbe mondom:

"Ez nem színész tanoda, hanem FOCI."

Na de inkább nem oltogatok...
Az 'OLASZ' csapat nyert, az összeeszkábált meg...ELbalotellizte...
Kész befejeztem.
Még egyszer bocsi.

ForzaInter
kiváncsi vagyok hogy ezt hány ember szemébe mernéd mondani élõben te köcsög..

Yo, Bitch!

cassoneitaly
Hát verj vállba, mint az a fasz, és akkor majd én is eljátszom, hogy szájba találtál....

Ez nem színész tanoda, hanem FOCI.

Kész.
Kocc.