34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • ForzaInter
    zrika az egész, ez is része a 2 csapat közti rivalizásnak, nem kell halál komolyan venni
  • 9csöves9
    érdekes ez pont tőle,mikor nem egyszer hangoztatta,hogy azt a scudettot a Juventus nyerte a pályán teljesen megérdemelten.biztos nagyon a szívéhez nőtt az első scudettoja,kb annyi köze is volt hozzá mint a Bl győzelemhez:)
  • ForzaInter
    "még ezt is visszakérnétek?" ezt elfelejtettem aláírni, nem nehéz kitalálni kiknek szól gondolom
  • adam46
    Ja ha leírjátok kik legyenek rajta akkor megoldom.
  • ForzaInter
    ha lehet az legyen rajta ahogy Zanetti magasba emeli a kupát, és a mostani címerünk.
  • adam46
    Csináltam egy bannert még béta állapotú kíváncsi vagyok véleményekre.
  • Tyler1
    mindhalálig Inter
  • dragon11
    Szép volt srácok, megérdemeltétek. Kiejtettétek a Barcát és a Chelseat is, ami nem volt könnyű feladat.:]

forza inter^^
  • limperatore
    jó de előtte kaka milanba is gyenge volt
  • fsgh
    Nem lehet lemérni egy játékos igazi értékét ha a realban játsik. ezt már tudhatnátok:)
  • bakkerman
    Sneijder beférne a Real-ba,de Kaká a jelenlegi Interbe nem :) Kaká most olyan City szint :S
  • WuFraZselic
    hát a jelenlegi kaka biztos nem

amúgy értelmetlen összehasonlítani a kettőt, Sneijder lehetőséget sem kapott tavaly
  • szucsy89
    meg ne mond már hogy Kaká nem férne be az interbe:DDDDDDDDDD
  • szucsy89
    gondolom év elején ezt mondtad volna Sneijderre is most meg ...
  • WuFraZselic
    pedig úgy próbáltam... mostanában nem jön össze :d

videó2
  • Fabio Capello
    embed kód embed source linkje flash tagok közé :)

• WuFraZselic
    miiért nem működik a kúrva videó-beágyazás :DDDD ezt nem hiszem el

szóval hajnali fél6 :D
  • WuFraZselic
  • limperatore
    hagyd már kakát, az egy szerencsétlen, utolsó évébe milanba is fos volt

Realból egyedül C.Ronaldo kéne, többi leves
  • Fabio Capello
    Najakkor próbálkozzak meg nektek egy bannerrel? :)
  • WuFraZselic
    mivan? :DD

hajnali 5 körül a San Siroban 35ezer szurkoló várta a csapatot :D
  • fsgh
    Amúgy szerintem ha tényleg megy a realba Maicon vagy Milito vagy mind2 akkor ügyesen kell tárgyalni. Például jöjjön Káka+pénz:D vagy Benzema+pénz

Annyi brutáljó játékos van a realban aki nem játszik...Eddig is bevált a realból "kukázni"...(lsd Cambiasso)
  • adam46
    Zanetti is távozik az interből?
  • limperatore
    Amúgy azt nem értem hogy a real miért nem veszi meg a komplett Intert, minden játékost meg cserét, jól összeforrott a csapat azt jövőre nyerhetnének bl-t -.-

az átigazolásokkal kapcsolatban meg kéne várni az új edzőt, de szerintem már moratti meg is egyezett Capelloval. Bár Stanko Sinisát akarja :\
  • ForzaInter
    Spalletti is jó lenne amugy..

Roma klasszisokkal gyengébb keretéből (miénkhez mérve) elég sokat hozott ki..

És ő 4-2-3-1-et nyomott a rómával, tehát José taktikáját vinné tovább.

Amugy José benyújtotta a realnak a kérelmeti, Maicon és Tevez kell neki, remélem lehúzzuk perezt vagy 50 millioval:D 40 alatt ne is álmodjon hogy megkapják a brazilt.. tavaly megmondta Moratti 40 millio, akkor perez sokkalt enynit egy hátvédért, de idei szezonját nézve kevesebbért nem kapja meg..

Abból a 40-50 millioból és a blből befojt lével elég jól igazolhatunk a nyáron, jöhet egy középső védő, Kolarov balszélre, Maicon helyére meg mehet Santon. Meg egy Sneijder helyettes, és talán egy szélső sem ártana, bár klasszikus szélsőkkel mindig beégünk, lehet nem kéne erőltetni őket.
  • paly90
    igen,de azér még ő se volt nagy csapatnál
    mondjuk vmikor el kell kezdeni:D
    azér milyen durva lenne ha jövőre Milan meg Inter iylen fiatal edzővel nyomulna:D
  • WuFraZselic
    de ha jól tudom allegri az év edzője vagy milyen díjat is nyert tavaly
  • paly90
    hát igen ez kétélű dolog,mondjuk elvileg nálunk is hasonló lesz a helyzet ha jön Allegri
  • WuFraZselic
    én is így érzem. persze ott a példa, Guardiola, aki rendkívül jól kezdte a pályafutását
  • bakkerman
    Capello jó lenne,mondjuk ebből az Interből jövőre Craig Short is bajnokcsapatot csinálna,akkora a szakadás
  • paly90
    ja de még mindig Mihajlovoc a legesélyesebb
    lehet h neki még nagy falat lenne egy Inter szintű csapat
  • limperatore
    de itt meg írja hogy capello esélyei megnőttek
    ez jót jelent :D vele sikerülhetne ismét triplázni :P
    bár ha jövőre behúzzuk a scudettot ismét meg egy bl elődöntő, már boldog leszek :D
  • paly90
    Catania trainer and former Inter player Sinisa Mihajlovic is still the likeliest name for replacing José Mourinho after the farewell he gave Milanese club, but during last hours Fabio Capello's chances gain height. Rafa Benitez and Guus Hiddink are still in the run, while Luciano Spalletti, Josep Guardiola and Frank Rijkaard seem to have been ruled out.

sztem itt azt irják h nem
  • limperatore
    Guardiola után érdeklődik az Inter, na neeeeeee

edzői tudása elég gyenge
  • ForzaInter
    Ez mehet banernak csesza.:D
  • ForzaInter

Kicsit komoly:)
  • ForzaInter
  • ForzaInter
    De ez nem így megy..

Nyilván Moratti senkit nem akar eladni, van egy halom pénze a klubnak, és ezzel a bl-el is nagyot kaszálunk. De ha valaki menni akar azt nem lehet itt tartani, akkor pedig nincs más választás mint eladni.

Ha Maicon vagy Milito menni akar érthető, mindkettő most van a csúcson játékban, és megnyertek mindent az interrel, ennél már jobbak nem lesznek ezt ők is tudják, ha most mennek ők is kb ugy távoznak mint José, istenként.. Realban pedig uj kihívások, motivációk várhatják őket, szal megeleht érteni ha valaki menni akar, de sztem Maicon távozása csak elképzelhető, másé nem.
  • adam46
    De utálom a Real-t, úgyis meg fogják bontani a csapatot. De egy valamit mondjatok már el, miért veszik meg minden évben a legjobb csatár/középpályást, akik rendszerint a kispadon végzik majd 1 év múlva távoznak?
  • WuFraZselic
    várj, a ti topikotokban 20at ér amauri :D akkor ezt szorozzuk meg 4el tehát :D