34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#24776 ha már eladunk egy olaszt, legalább olasszal pótoljuk :D szerintem Rossi jöhetne a Villarrealból, Forlanba max 2 évet látok. de pl én Quagliarellának örülnék a legjobban, ha olasz csatárt igazolnánk
Suazo - Obinna - Burdisso árából pedig szintén vehetnénk vmi tehetséges olaszt :D (jól elköltöm a csapat pénzét így a topikba :D) -
#24775 Hááát .. szvsz hülye üzlet lenne. -
#24774 A vb legjobbjára cserélné nyűgös tinijét az Inter
A hírek szerint a milánóiak mindent elkövetnek, hogy Mario Balotelli helyére Diego Forlant szerezzék meg.
Az olasz sajtó információja szerint az Inter labdarúgócsapata új klubot keres Mario Balotelli számára. Az olasz tininek a múltban rengeteg problémája volt Jose Mourinhóval, a szezon során biztosra lehetett venni távozását. Ugyanakkor a portugál távozásával már bizonytalanná vált távozása, a napokban már arról szóltak a hírek, hogy marad Milánóban az ifjú támadó.
Azonban a milánói kék-feketék komoly terveget szőnek, amely megvalósításához könnyen lehet, hogy meg kell válni Balotellitől. Az Inter a világbajnokság legjobbját, Diego Forlant szeretné megszerezni, az üzlet anyagi hátteréhez viszont jól jönne az a 25-30 millió euró, amelyre az olasz U21-es válogatott eladásával tenne szert a klub.
A 31 éves uruguayi csatár iránt jelentősen megnőtt az érdeklődés a vb után, több klub is megkereste az Atletico Madridot, hogy a játékos ára iránt érdeklődjön. -
#24773 főleg a fiúk után :D:D:d -
#24772 inkább nyissunk egy "vajon nyer végre a real idén vmit?" topicot :))))) -
Monoton #24770 Nyissatok már magatoknak egy szerelem topikot. -
#24767 Az újságírók szerint mindenki után érdeklődünk mindig:D -
#24766 Giacinto Facchetti ma lenne 68 éves.. -
#24765 -
#24764 Had licitáljanak csak az angolok:P annál több pénz jöhet a házhoz. -
#24763 chelsea is érdeklődik supermario után -
#24762 a City hivatalosan 25 millió fontos (30m euró) ajánlatot tett Balotelliért
amennyiben távozik, Rossi érkezne a helyére a Villarrealból, vagy ha ez nem sikerül, akkor Kuyt
a Roma 6 millát ajánlott Burdissoért (omg hülyék ezek :D), ezt nem fogadtuk el, ezért most 6.5 millát kínálnak érte (egy ilyen lehetőséget muszáj kihasználni :D)
Mancini a Marseilleben köthet ki, Suazo-Obinna páros sorsa még kérdéses -
#24761 szatír az erdőben? -
Monoton #24760 :D
-
#24759 Zanettinek az a combizom :S [irigy] -
#24758 Ezzel csak egyetérteni lehet, de azért azt a vendégmezt bevállalta a designer csóka:DDDDDD -
-
#24756 de ha megnézed jobb alsó sarokban ott vannak a csíkok az meg elvileg zöld fehér piros -
Monoton #24755 HAt azert mondom, lehet magyar vendegmunkasok varrak a mezeket :D -
#24754 nemtom :D
elvileg ez a jele -
Monoton #24753 De amugy nekem csak az szurja a szemem hogy miert nem zold feher piros :D -
#24752 Ez amúgy az Olasz légierő jele (is). :D -
#24751 hája,biztos örülne neki pár csapat,ha ez a "szar" lenne a mezükön xd -
Monoton #24750 Én a mez hátuljára tettem volna :) Pl. Balotelli mez :D
-
#24749 gáz, nem gáz, ez a coppa italiával jön :D -
#24748 mármint az pláne,hogy írta monoton,hogy gáz a kokárda,és mondtam,hogy pláne úgy gáz a csapat mezén a kokszi,hogy egy olasz sincs a kezdőben jobb esetben! ami engem nem zavar,mert az inter pont a külföldieknek köszönheti azt,hol most van,csak megjegyeztem,hogy fura -
#24747 milyen pláne?:D Olasz kupa győzelemhez jár az a kokárda... Semmi köze ahoz hogy hány olasz van nálunk. -
#24746 olaszok nagyon szarok, egyik legrosszabb csapat, vb-n is úgy leégtek hogy hihetetlen.. most ha ott lett volna 4-5 interes az olasz keretben rendesen gáz lenne :s -
#24745 pláne hogy jobb esetben 1 olasz sincs a kezdőben :|
a vendégmez nagyon szép!!!! -
#24744 Egy vendég mezt tuti beszerzek. A másik Furán néz ki. :) -
#24743 ez nagyon szar lett, már bocs :/ a vendégmez faszányosan néz ki, viszont a hazaitól elmegy az életkedvem :/ -
#24742 inkább legyen szar mezünk, de legalább címeket nyerjünk -
#24741 nem kell itt szépíteni h ötletes meg ilyenek, mondojuk ki nyíltan: SZAR!:DDD -
#24740 "Az olasz labdarúgó-bajnokságban címvédő Internazionale szerda este hivatalosan is bemutatta a 2010–11-es szezonra szóló hazai mezét. A fekete-kék csíkok most először kígyómintára emlékeztetnek (ami így egyben utal a klub és a város szimbólumára is)"
Akkor ezért ilyenek a csíkok, ötletes ha így nézzük, sztem nem csúnya, bár nem is tetszik annyira, túl modern/extrém lett. -
#24739 őszintén szólva én féltem egy kicsit, de nem is néz ki rosszul.
a "kokárda" valóban nem kéne oda, de nekem bejövős :D majd meglátjuk "élesben" hogy virít :D -
#24738 az a kokárda jelenti, hogy megnyerték a Coppa Itáliát :Dd -
#24737 Ahogy nézem, a tiéteken jobban meglátszik a cikk-cakk, mint a Juve mezén. -
Monoton #24736 Az a kokárda nagyon kellett oda :| -
#24735 itt az új hazai mezünk
és a teljesség miatt
-
Csesza #24734 fizetősre :D