34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • WuFraZselic
    ha már eladunk egy olaszt, legalább olasszal pótoljuk :D szerintem Rossi jöhetne a Villarrealból, Forlanba max 2 évet látok. de pl én Quagliarellának örülnék a legjobban, ha olasz csatárt igazolnánk

Suazo - Obinna - Burdisso árából pedig szintén vehetnénk vmi tehetséges olaszt :D (jól elköltöm a csapat pénzét így a topikba :D)
  • Voyager5
    Hááát .. szvsz hülye üzlet lenne.
  • limperatore
    A vb legjobbjára cserélné nyűgös tinijét az Inter

A hírek szerint a milánóiak mindent elkövetnek, hogy Mario Balotelli helyére Diego Forlant szerezzék meg.

Az olasz sajtó információja szerint az Inter labdarúgócsapata új klubot keres Mario Balotelli számára. Az olasz tininek a múltban rengeteg problémája volt Jose Mourinhóval, a szezon során biztosra lehetett venni távozását. Ugyanakkor a portugál távozásával már bizonytalanná vált távozása, a napokban már arról szóltak a hírek, hogy marad Milánóban az ifjú támadó.

Azonban a milánói kék-feketék komoly terveget szőnek, amely megvalósításához könnyen lehet, hogy meg kell válni Balotellitől. Az Inter a világbajnokság legjobbját, Diego Forlant szeretné megszerezni, az üzlet anyagi hátteréhez viszont jól jönne az a 25-30 millió euró, amelyre az olasz U21-es válogatott eladásával tenne szert a klub.

A 31 éves uruguayi csatár iránt jelentősen megnőtt az érdeklődés a vb után, több klub is megkereste az Atletico Madridot, hogy a játékos ára iránt érdeklődjön.
  • limperatore
    főleg a fiúk után :D:D:d
  • limperatore
    inkább nyissunk egy "vajon nyer végre a real idén vmit?" topicot :)))))
  • Monoton
    Nyissatok már magatoknak egy szerelem topikot.
  • Oziris666
    Az újságírók szerint mindenki után érdeklődünk mindig:D
  • ForzaInter
    Giacinto Facchetti ma lenne 68 éves..
  • Fabio Capello
  • fsgh
    Had licitáljanak csak az angolok:P annál több pénz jöhet a házhoz.
  • limperatore
    chelsea is érdeklődik supermario után
  • WuFraZselic
    a City hivatalosan 25 millió fontos (30m euró) ajánlatot tett Balotelliért

amennyiben távozik, Rossi érkezne a helyére a Villarrealból, vagy ha ez nem sikerül, akkor Kuyt

a Roma 6 millát ajánlott Burdissoért (omg hülyék ezek :D), ezt nem fogadtuk el, ezért most 6.5 millát kínálnak érte (egy ilyen lehetőséget muszáj kihasználni :D)

Mancini a Marseilleben köthet ki, Suazo-Obinna páros sorsa még kérdéses
  • bakkerman
    szatír az erdőben?
  • Monoton
    :D

• hedonist
    Zanettinek az a combizom :S [irigy]
  • hedonist
    Ezzel csak egyetérteni lehet, de azért azt a vendégmezt bevállalta a designer csóka:DDDDDD
  • limperatore

• limperatore
    de ha megnézed jobb alsó sarokban ott vannak a csíkok az meg elvileg zöld fehér piros
  • Monoton
    HAt azert mondom, lehet magyar vendegmunkasok varrak a mezeket :D
  • limperatore
    nemtom :D

elvileg ez a jele
  • Monoton
    De amugy nekem csak az szurja a szemem hogy miert nem zold feher piros :D
  • Voyager5
    Ez amúgy az Olasz légierő jele (is). :D
  • bakkerman
    hája,biztos örülne neki pár csapat,ha ez a "szar" lenne a mezükön xd
  • Monoton
    Én a mez hátuljára tettem volna :) Pl. Balotelli mez :D

• WuFraZselic
    gáz, nem gáz, ez a coppa italiával jön :D
  • bakkerman
    mármint az pláne,hogy írta monoton,hogy gáz a kokárda,és mondtam,hogy pláne úgy gáz a csapat mezén a kokszi,hogy egy olasz sincs a kezdőben jobb esetben! ami engem nem zavar,mert az inter pont a külföldieknek köszönheti azt,hol most van,csak megjegyeztem,hogy fura
  • fsgh
    milyen pláne?:D Olasz kupa győzelemhez jár az a kokárda... Semmi köze ahoz hogy hány olasz van nálunk.
  • limperatore
    olaszok nagyon szarok, egyik legrosszabb csapat, vb-n is úgy leégtek hogy hihetetlen.. most ha ott lett volna 4-5 interes az olasz keretben rendesen gáz lenne :s
  • bakkerman
    pláne hogy jobb esetben 1 olasz sincs a kezdőben :|
    a vendégmez nagyon szép!!!!
  • adam46
    Egy vendég mezt tuti beszerzek. A másik Furán néz ki. :)
  • Fabio Capello
    ez nagyon szar lett, már bocs :/ a vendégmez faszányosan néz ki, viszont a hazaitól elmegy az életkedvem :/
  • WuFraZselic
    inkább legyen szar mezünk, de legalább címeket nyerjünk
  • szucsy89
    nem kell itt szépíteni h ötletes meg ilyenek, mondojuk ki nyíltan: SZAR!:DDD
  • ForzaInter
    "Az olasz labdarúgó-bajnokságban címvédő Internazionale szerda este hivatalosan is bemutatta a 2010–11-es szezonra szóló hazai mezét. A fekete-kék csíkok most először kígyómintára emlékeztetnek (ami így egyben utal a klub és a város szimbólumára is)"

Akkor ezért ilyenek a csíkok, ötletes ha így nézzük, sztem nem csúnya, bár nem is tetszik annyira, túl modern/extrém lett.
  • WuFraZselic
    őszintén szólva én féltem egy kicsit, de nem is néz ki rosszul.

a "kokárda" valóban nem kéne oda, de nekem bejövős :D majd meglátjuk "élesben" hogy virít :D
  • gabber_saviola
    az a kokárda jelenti, hogy megnyerték a Coppa Itáliát :Dd
  • Grove4
    Ahogy nézem, a tiéteken jobban meglátszik a cikk-cakk, mint a Juve mezén.
  • Monoton
    Az a kokárda nagyon kellett oda :|
  • WuFraZselic
    itt az új hazai mezünk

és a teljesség miatt

• Csesza
    fizetősre :D