FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
4-3, mi a faszért engedtünk így ki a végére... Bale nagyot játszott, remélem Moratti "élesben" látta, hogy mit tud, és elhozza bal szélre (bár Santon is nagyon jó, egy szavam sem lehet)

tavaly Palermo ellen félidõben 3-0, aztán 3-3, végén 5-3ra nyertünk, Chievo ellen szintén 4-0ról lett 4-3...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

bubu13
Coutinhonak jót tenne egy gól.

EEE 1899

WuFraZselic
tavaly is rendkívül hasznosan játszott, fõleg a téli szünet után, rengeteg gólpasszt kiosztott. most végre nem õ az, aki kiszolgál elsõsorban, hanem Milito formaingadozása + sérülése miatt egyedüli centerként játszik, az igazi helyén

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
4-1, Bale durván lefutott mindenkit, hát igen, Õ az, akit nagyon szívesen látnék a csapatban

új volt a csapatban...egyébként a világ legjobbja örülhettek h egy ilyen gyöngyszemet küldött a Barca

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

WuFraZselic
nem középcsatárt játszott 😊

DONGUBA
Etoooooooo egy allat😊))))
Tavaly mifasz volt vele hogy ennyire nem volt jo?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

WuFraZselic
Eto'o 2 gól, 2 gólpassz...

WuFraZselic
4-0, Eto'o

fsgh
Aláz a címvédõ😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
STANKOOOOO, ez milyen támadás volt

Voyager5
na ez gyorsan eldõlt
WuFraZselic
Eto'o, 2-0 😊))

WuFraZselic
Gomes felvágta Biabianyt ziccerbe, 11es + piros lap

WuFraZselic
CAPITANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

gyönyörû!!!

WuFraZselic
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 5 Stankovic; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o

Tottenham Hotspur: 1 Gomez; 2 Hutton, 19 Bassong, 13 Gallas, 32 Assu-Ekotto; 7 Lennon, 8 Jenas, 6 Huddlestone, 14 Modric; 3 Bale; 15 Crouch

Cserepad: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 11 Muntari, 19 Cambiasso, 23 Materazzi, 27 Pandev, 39 Santon

nem lesz sétagalopp, de hozható a meccs, FORZA INTER 😊

WuFraZselic
meccs elõtt kérdezték Allegrirõl: Annyi BL-gyõzelmem van, ahány BL-meccsen a kispadon ült

😄

ForzaInter
José nekünk Inter szurkolóknak ajánlotta a tegnapi milan elleni gyõzelmüket.😄
Mekkora arc😄 GRANDE JOSÉ!

Yo, Bitch!

Murder3
értelmezd újra a mondatot mert nem jött le neked mire is akartam kilyukadni.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

ForzaInter
teljesen más stílusó játékos rooney..
robinho már évek óta a lejtõn van.. ronaldinho meg már vayg 3 éve kiégett, sehol nincs már, néha van 1-2 jó meccs, ennyi.

rooneyról meg ez nem mondható el, fizikuma és mentalitás alapján sztem beválna a serie a-ban.. hajtós játékos, ha kell védekezik és nem pofázik, technikás és jó a fizikuma akinek ez megvan az jól boldogul a serie a-ban, neki megvan😊 de ugyis a realba megy sztem.

Yo, Bitch!

limperatore
jaja azért estek ki tavaly ellenünk 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Murder3
Robinho pl már a city óta letûnik, de a milanba se fog csak lejjeb sülyledni.
ronaldinho meg lassan inkább mennyen vissza franciaországba😄

Rooney ha eljönne olaszországba akkor sztem õ is ezek sorsára jutna.

ForzaInter
abszolult egyforma játékosok, rooney kb minden az ellenkezõje ezeknek😄

Yo, Bitch!

Murder3
Rooney olaszországba eltûnne.
Robinho,Ronaldinho épp ezt csinálja épp.

Murder3
barcából egy interbe egy messinek az lenne.

ForzaInter
😄
szegény milannak már José fóbiája lehet sztem, mindig megveri õket😄😄😄
csodagigaszuperfantasztikus négyesnek nem ment elõl😄 azér 100 éves gattuzoo-pirlo-seedorf középpálya odabaszott😄

Yo, Bitch!

limperatore
cigányibra ismét bizonyított :ADS:ASD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

limperatore
mit hagyjad már hülye gyerek nem is tudsz semmit az egész ügyrõl mit okoskodsz

csöves milanba jó hogy nem megy..

Ja am.elírtad mert az a visszalépés igencsak elõrelépés lenne de nem megy õ sehova onnan ez a lényeg😄

★ 汤姆 李

Én se értem miért foglalkoznak vele.Dehogy jönnek ezek ide lol

★ 汤姆 李

szucsy89
jajj, hagyd már ezt a messit😄DDDDDDDDD úgyse megy interbe, minek lépjen vissza barcához képest?😄

rooney se fog idejönni olaszba, nem hülye..
limperatore
ja igen megvan

Értéke legalább 50 millió font - 60 millió euró -, de egy különleges FIFA-elõírás szerint ennek tizedéért is távozhat a nyáron: a Webster-szabály kimondja, hogy a játékosok kivásárolhatják magukat klubjukból a szerzõdésük lejárta elõtt egy évvel, ha legalább három évet már eltöltöttek ott. Rooney unitedes megállapodása 2012 nyarán fut ki, 2006-ban kötötték, így érvényes rá a kiskapu. A kivásárlási összeg ekkor a játékos egyévi fizetésébõl és minimális kompenzációs díjból áll, az Eurosport számításai szerint ez Rooneynál ötmillió fontot jelent.

Az eddigi jelentõs Webster-ügyekben eljáró spanyol Ruiz Huerta y Crespo nevû ügyvédi iroda szerint Rooneynak minden esélye megvan, hogy akciós áron távozzon a Manchester Unitedbõl.

A Webster-szabály csak nyáron alkalmazható, ezért ha a MU pénzt akar látni belõle, már a téli átigazolási idõszakban meg kell váljon tõle, vagy új szerzõdést kell vele kötnie. Utóbbira viszont Rooney, úgy tûnik, nem hajlandó.

limperatore
és mi ez a szabály? bossmant ismerem de errõl még nem hallottam de mindjárt utána nézek 😄

uefa honlapján coutinhoról egy cikk + videók nyilatkozatok

Voyager5
Ja, Webster szabaly miatt, de csak nyaron.
limperatore
Itt valami olyasmirõl írnak hogy Rooney 6m fontért távozhat vmilyen szabály miatt 😄

WuFraZselic
szerintem Messi még vagy 2 évig a Barcában akar játszani, aztán (persze ha ilyen formában lesz mindvégig) elgondolkodik, hogy ideje új kihívások után nézni, mint tette azt pl CR. durva lenne, ha leigazolnánk, bár lehetetlennek tûnik õt elmozdítani onnan 😄

limperatore
meg ugye araboknál is most volt 2 hétig 😄 lehet nem véletlenül, nekik egy Messi annyi mint nekünk 1 kiló kenyér 😄

limperatore
Moratti állítólag befektetõket keres Messi leigazolásához 😄
szponzorok támogatását várja mint anno Ronaldonál, Pirellinek jó kis reklám lenne Messi.

Ráadásul olvastam hogy 6 éve Moratti leigazolta majdnem csak a Barcelona elõbb rakta elé a papírokat, és Messi apja megígérte Morattinak hogy ha elmegy a gyerek akkor az Interbe fog menni. Elég szoros a kapcsolat Moratti és Messi illetve a Barca között... még esélyt is látok rá hogy nyáron ide jön. Szerintem egy 100 milliós üzlet + pár okosság és elengedi a Barcelona, akkora tartozásai vannak nekik is.

Nemtom ki nyilatkozta ma hogy ha Moratti valakit megakar szerezni azt meg is szerzi mint az elmúlt 15 év legnagyobb igazolását, Ronaldot is hasonló módon környékezte meg és akkor meg a Nike adott pénzt ha jól tudom.

WuFraZselic
Tottenham elleni keret:

1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni

2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon

5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho

9 Samuel Eto'o, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany

Fabio Capello
bizonyos dolgok megbocsájthatók, ha a világ egyik legjobb csatára igazol hozzád... 😄 Amúgy az Everton mögött elképesztõ pénzek vannak, csak nem verik nagydobra, de ott is van befektetés keményen, mint anno a Portsmouthnál... Föleg, hogy az Everton tulajdonosa a brit média-színház-mozihálózat háromnegyedének a birtokosa...

Fabio Capello
valóban, sry 😄

Oziris666
Amiket az Everton szurkoloknak üzent meg mutogatott azután kétlem h tárt karokkal várnák...
Illetve esélytelen h egy Everton megfizessen egy ilyen kaliberû focistát!

WuFraZselic
az a Carrick az Hargreaves 😄

Fabio Capello
én egyáltalán nem tartom kizártnak hogy visszamegy az anyaegyesülethez (Everton)...

Citybe biztos nem, Realba sem mert cseszteti õket az UEFA... Olasz klubhoz sem, mert az angolok hírhedten rühellik (Gerrard sem jött hozzátok annak idején, ahogy hozzánk se jöttek angolok, pedig környékeztünk meg jópárat). Angolt spanyol klubban csak befürdeni láttam eddig (persze, fõleg Real, ugyebár Owen és Woodgate), németben sem megy nekik jól (Carrick)... Ha van esze, riválishoz (Chelsea, Arsenal, Pool) nem igazol, így marad az Everton :]

bakkerman
izgi lesz az idei Serie A az tutkó!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
lol még minket is odatettek 😄D szvsz nagyobb sansza van az Evertonnak Rönéjre mint nekünk 😊 Vagy City vagy Real úgyis. Sõt,szerintem meg is fog dõlni Ronaldo rekordja,ha végülis a City veszi majd meg Ronájt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ForzaInter
ugyis a realba megy😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Cityt kizártnak tartom, így is csökkenteni kell a fizetéseiket, mert az UEFA megb@ssza õket. de igazából még mindig kétlem, hogy eligazol 😄

limperatore
Wayne Rooney Next Club Odds

Man City 3.0
Real Madrid 3.50
Barcelona 3.75
Chelsea 10.0
Inter 15.0
Milan 17.0
Juventus 21.0
Arsenal 34.0
Bayern Munich 41.0
Everton 51.0
Liverpool 51.0

😄😄
vicces, chelseabe tuti nem menne, milan csöves banda ott nincs pénz 😄
juve is nagyon vicces arsenal everten liverpool meg nc

limperatore
ja én se értem h hasii ezt hogy gondolta 😄

vmi nem volt rendbe nála vagy csak nagyot akart mondani