34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • limperatore
    samp ellen nem lesz cordoba, motta, maicon, ranocchia

gazzetta szerint

...............julio
    zanetti....lucio.....chivu....nagatomo
    ...stankovic...cambiasso...kharja
    .............sneijder
    .........pazzini....eto'o

cambiasso végre a helyén ahol ő a világ legjobbja!!
    ez a kezdő tetszik nekem nagyon, kharjaban kellemeset csalódtam
    nagyon jól nyomja, küzd hajt végig
  • Murder3
    Majd meglátjuk nem hinném h sok tere lesz az internek mücnhenbe és innen már mi nyerjük a bl nincs más lehetőség.xD
  • limperatore
    persze h nem mert etoo kivégzi őket münchenben :D
  • szucsy89
    Tény, valami megtört, most épp csapatépítés folyik, még ha ez kívülről nem is látszik... de hogy a Bayern idén nem fog BL-t nyerni, arra fogadni mernék nagyobb összeggel... :D
  • limperatore
    bundabotrány után nyertek bl-t mert berlusconi elintézte nekik
  • Murder3
    Mi meg Bl-t:D
    amúgy vártam már de nem tudom eggyáltalán nem sértésnek írtam a Milanra de tény h az lett hol van már a régi Milan?

Régen én szerettem őket de a bundabotrány őket is szétverte.
  • limperatore
    2 szücsy pontot adok
    most már vigyázz a hozzászólásaiddal mert lassan nem írhatsz többet ide
  • szucsy89
    Csak míg ti idén nem nyertek semmit, az a szar csapat nyerni fog egy bajnoki címet meg egy kupát.
  • Murder3
    Milan amekkora szar csapat lett nem tudom ők bárki ellen ki tudnának kapni:D
    De a Dortmund a mostani csapattal sztem képes lehetne helyt állni.
  • Murder3
    én se de nincs sok esélyünk ellenük a bajnokságra meg már végképp senki másnak a dortmundon kívül.
  • Effe88
    ja én úgy értelmeztem hogy szerinted a Bayern se ér fel ezekkel a csapatokkal:D
    így már azért más bár szerintem a mostani BVB is beletudna szólni a dolgokba, jól összerakott kis csapat.
  • WuFraZselic
    hát szerintem akkor sem tudna helyt állni a Bayernen kívül más csapat Inter-Arsenal-Milan-Real stb csapatokkal :D
  • Effe88
    ujújj:D:D
    ez nagy butaság volt azért:)
  • tarko
    hát 1 biztosan van :D
    sőt, talán 2 is, mert még a Schalke is helytáll a Valencia ellen.
  • WuFraZselic
    ettől függetlenül kétlem, hogy leszarnátok a meccset :)
  • Murder3
    Mind1 BVB úgyis legyőz minket, bajnokságba amúgy sincs már esélye senkinek.
  • WuFraZselic
    szerintem nincs olyan csapat a Bundesligába, ami felérne az Interrel (vagy épp a legjobb 16ban lévő csapatok 80%val) :D
  • limperatore
    igazából sok mindenen múlhat... egy korai 11-es, piros lap, bírói hiba
    1 gyors szöglet gól

ha vezetést szerzünk onnantól lesz kemény a meccs
    de addig még sok víz lefolyik a dunán
    robben viszont embertelen jó...moratti elhozhatná :D
  • tarko
    Mainztól otthon pont kikaptunk xD
    amúgy szombaton Bayern-BVB jó szintfelmérő lesz, mit is tudunk hazai pályán egy igazán nagycsapat ellen.
    Mindenesetre nem tudom elképzelni, hogy ezt a párharcot a Bayern bebukja, de ha mégis akkor meg is érdemeljük:)
  • WuFraZselic
    igen, Mainz meg Lautern-szintűek :)

Leonardo egyértelműen Mourinhot próbálta "utánozni", de hazai pályán óriási hiba volt magunkra húzni az ellenfelet többször is. bár igaz, nem volt Milito (és Pazzini), nem igen volt kinek elől megtartani a labdát, Eto'o egyedül nem tud csodát tenni, pedig 2-3x átment 2-3 védőn, de Kraft jókor volt jó helyen
  • limperatore
    tavaly mindig előnyből vártuk a visszavágót, most hátrányból... kíváncsi vagyok leo mit talál ki

mindenképpen 4-2-3-1-t kell csinálni....
  • tarko
    Allianz Arénába mostanság min egy hármasért járnak a csapatok...
    amúgy engem az se zavarna nagyon, ha az Inter tényleg nyomás alá helyezne minket.Robben, Müller, Ribéry:3 olyan játékos, akik egy fellazult Inter védelmet játszva szétfutnak.Gomez meg már jóideje megbirkózik az üres kapuval.:D
  • fsgh
    ugyanúgy 0-1 lesz a visszavágó és 11esek. tuti!:D
  • Mor3llo
    A tavalyi BL meccseitekből, az idei bajnoki és BL meccseitekből kiindulva, legkevésbé tartok attól, hogy ti nyomást fogtok ránk helyezni...:D
    Természetesen, még ott van a visszavágó. Lehet rámcáfolni...
  • limperatore
    Pagelle INTER-Bayern: Julio Cesar 5.5, Maicon 6, Lucio 7, Ranocchia 7 (Kharja 6.5), Chivu 5.5; Zanetti 6.5, Cambiasso 5, T.Motta 6; Stankovic 6.5, Sneijder 6.5; Eto'o 7. All.Leonardo 6
  • limperatore
    mivel kontrára játszott a csapat... 1 kapus hibából tudtatok gólt lőni ennyi szerencsétek volt

egyébként ha 1 bayern tudott egy Interre nyomást helyezni a san siroban akkor nehogy már hogy az allianz arénába ne tudja beszorítani a bayernt az inter :D

1 gól elég és utána már kezdődik minden elölről...sőt..
  • Mor3llo
    Igen, majd pont az Allianz Arénában fogtok ti nyomást helyezni ránk...az, hogy tegnap volt 4-5 jó kontrátok, nem jelent semmit!
  • limperatore
    ez a bayern verhető idegenben... hihetetlen miket hagytunk ki
    meg etoonak volt egy elég erős 11es gyanús szituja is
    kassait le is húzták rendesen
  • WuFraZselic
    amúgy Césarnak kb a 2. lövést kellett volna megfognia az egész meccsen, ezt most az ő nyakába varrnám... a bayernnél legalább 4-5 óriásit védett Kraft, amellett még jópár ilyen Robben-féle csemegéket... visszavágóra remélem felépül Milito, Sneijder is 100%os lesz, és Ranocchiának sem komoly a sérülése. a helyzetünk nem túl jó, viszont most szerencsénk sem volt, még nincs veszve semmi
  • ForzaInter
    hát ez az idei bl ennyi volt, nem baj.. scudetto most fontosabb, arra van reális esély jelenleg, és arra is kell rámenni, nem szabad hogy a milan nyerje meg..
  • WuFraZselic
    na, megérkeztek a konzolosok fórumáról is :D
  • bgreg
    Megérdemelt helyére kerül ez a favágó csapat.tavalyi csoda 100 évente egyszer
  • Murder3
    na megérdemelt győzelem:D

hát az intre a 2. félidőbe sztem ott baxta el hogy teljesen magára húzta a bayernt bár a végén még szorongattak.
  • Effe88
    nálunk meg vagy fölé megy vagy kapufa lesz:D
  • WuFraZselic
    ez hihetetlen minden lövés megpattan egy védőn és centikkel elkerüli a kaput , vagy Kraft véd nagyot :D
  • Effe88
    miért nem materazzi???:D
  • WuFraZselic
    fasza, Ranocchia megsérült... térd, akárcsak Samuelnek. nem sejtek sok jót :(

Kharja jön helyére
  • Murder3
    be kell még lőnie magát:D
    majd gusztáv lő egyet 40-rólXD
  • WuFraZselic
    ezt akartam én is írni...

Kraft védett 2 nagy ziccert, Breno bejövetele viszont mindenképp hasznunkra válik eddig :)

egy 2-0 nagyon jó lenne, a müncheni visszavágó nem lesz egyszerű... meg hazai pályán vagyunk mégis...
  • Effe88
    Olyan érzésem van látva a meccset mintha kontrákra játszanátok otthon???
    Bár mondjuk tavaly is ez volt a Bl döntőbe javarészt é meg is lett az eredménye nektek:D.