34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#27570 samp ellen nem lesz cordoba, motta, maicon, ranocchia
gazzetta szerint
...............julio
zanetti....lucio.....chivu....nagatomo
...stankovic...cambiasso...kharja
.............sneijder
.........pazzini....eto'o
cambiasso végre a helyén ahol ő a világ legjobbja!!
ez a kezdő tetszik nekem nagyon, kharjaban kellemeset csalódtam
nagyon jól nyomja, küzd hajt végig -
#27569 Majd meglátjuk nem hinném h sok tere lesz az internek mücnhenbe és innen már mi nyerjük a bl nincs más lehetőség.xD -
#27568 persze h nem mert etoo kivégzi őket münchenben :D -
#27567 Tény, valami megtört, most épp csapatépítés folyik, még ha ez kívülről nem is látszik... de hogy a Bayern idén nem fog BL-t nyerni, arra fogadni mernék nagyobb összeggel... :D -
#27566 bundabotrány után nyertek bl-t mert berlusconi elintézte nekik -
#27565 Mi meg Bl-t:D
amúgy vártam már de nem tudom eggyáltalán nem sértésnek írtam a Milanra de tény h az lett hol van már a régi Milan?
Régen én szerettem őket de a bundabotrány őket is szétverte. -
#27564 2 szücsy pontot adok
most már vigyázz a hozzászólásaiddal mert lassan nem írhatsz többet ide -
#27563 Csak míg ti idén nem nyertek semmit, az a szar csapat nyerni fog egy bajnoki címet meg egy kupát. -
#27562 Milan amekkora szar csapat lett nem tudom ők bárki ellen ki tudnának kapni:D
De a Dortmund a mostani csapattal sztem képes lehetne helyt állni. -
#27561 én se de nincs sok esélyünk ellenük a bajnokságra meg már végképp senki másnak a dortmundon kívül. -
#27560 ja én úgy értelmeztem hogy szerinted a Bayern se ér fel ezekkel a csapatokkal:D
így már azért más bár szerintem a mostani BVB is beletudna szólni a dolgokba, jól összerakott kis csapat. -
#27559 hát szerintem akkor sem tudna helyt állni a Bayernen kívül más csapat Inter-Arsenal-Milan-Real stb csapatokkal :D -
#27558 ujújj:D:D
ez nagy butaság volt azért:) -
tarko #27557 hát 1 biztosan van :D
sőt, talán 2 is, mert még a Schalke is helytáll a Valencia ellen. -
#27556 ettől függetlenül kétlem, hogy leszarnátok a meccset :) -
#27555 Mind1 BVB úgyis legyőz minket, bajnokságba amúgy sincs már esélye senkinek.
-
#27554 szerintem nincs olyan csapat a Bundesligába, ami felérne az Interrel (vagy épp a legjobb 16ban lévő csapatok 80%val) :D -
#27553 igazából sok mindenen múlhat... egy korai 11-es, piros lap, bírói hiba
1 gyors szöglet gól
ha vezetést szerzünk onnantól lesz kemény a meccs
de addig még sok víz lefolyik a dunán
robben viszont embertelen jó...moratti elhozhatná :D -
tarko #27552 Mainztól otthon pont kikaptunk xD
amúgy szombaton Bayern-BVB jó szintfelmérő lesz, mit is tudunk hazai pályán egy igazán nagycsapat ellen.
Mindenesetre nem tudom elképzelni, hogy ezt a párharcot a Bayern bebukja, de ha mégis akkor meg is érdemeljük:) -
#27551 igen, Mainz meg Lautern-szintűek :)
Leonardo egyértelműen Mourinhot próbálta "utánozni", de hazai pályán óriási hiba volt magunkra húzni az ellenfelet többször is. bár igaz, nem volt Milito (és Pazzini), nem igen volt kinek elől megtartani a labdát, Eto'o egyedül nem tud csodát tenni, pedig 2-3x átment 2-3 védőn, de Kraft jókor volt jó helyen -
#27550 tavaly mindig előnyből vártuk a visszavágót, most hátrányból... kíváncsi vagyok leo mit talál ki
mindenképpen 4-2-3-1-t kell csinálni.... -
tarko #27549 Allianz Arénába mostanság min egy hármasért járnak a csapatok...
amúgy engem az se zavarna nagyon, ha az Inter tényleg nyomás alá helyezne minket.Robben, Müller, Ribéry:3 olyan játékos, akik egy fellazult Inter védelmet játszva szétfutnak.Gomez meg már jóideje megbirkózik az üres kapuval.:D -
#27548 ugyanúgy 0-1 lesz a visszavágó és 11esek. tuti!:D -
#27547 A tavalyi BL meccseitekből, az idei bajnoki és BL meccseitekből kiindulva, legkevésbé tartok attól, hogy ti nyomást fogtok ránk helyezni...:D
Természetesen, még ott van a visszavágó. Lehet rámcáfolni... -
#27546 Pagelle INTER-Bayern: Julio Cesar 5.5, Maicon 6, Lucio 7, Ranocchia 7 (Kharja 6.5), Chivu 5.5; Zanetti 6.5, Cambiasso 5, T.Motta 6; Stankovic 6.5, Sneijder 6.5; Eto'o 7. All.Leonardo 6
-
#27545 mivel kontrára játszott a csapat... 1 kapus hibából tudtatok gólt lőni ennyi szerencsétek volt
egyébként ha 1 bayern tudott egy Interre nyomást helyezni a san siroban akkor nehogy már hogy az allianz arénába ne tudja beszorítani a bayernt az inter :D
1 gól elég és utána már kezdődik minden elölről...sőt.. -
#27544 Igen, majd pont az Allianz Arénában fogtok ti nyomást helyezni ránk...az, hogy tegnap volt 4-5 jó kontrátok, nem jelent semmit! -
#27543 ez a bayern verhető idegenben... hihetetlen miket hagytunk ki
meg etoonak volt egy elég erős 11es gyanús szituja is
kassait le is húzták rendesen -
#27542 amúgy Césarnak kb a 2. lövést kellett volna megfognia az egész meccsen, ezt most az ő nyakába varrnám... a bayernnél legalább 4-5 óriásit védett Kraft, amellett még jópár ilyen Robben-féle csemegéket... visszavágóra remélem felépül Milito, Sneijder is 100%os lesz, és Ranocchiának sem komoly a sérülése. a helyzetünk nem túl jó, viszont most szerencsénk sem volt, még nincs veszve semmi -
#27541 hát ez az idei bl ennyi volt, nem baj.. scudetto most fontosabb, arra van reális esély jelenleg, és arra is kell rámenni, nem szabad hogy a milan nyerje meg.. -
#27540 na, megérkeztek a konzolosok fórumáról is :D -
bgreg #27539 Megérdemelt helyére kerül ez a favágó csapat.tavalyi csoda 100 évente egyszer -
#27538 na megérdemelt győzelem:D
hát az intre a 2. félidőbe sztem ott baxta el hogy teljesen magára húzta a bayernt bár a végén még szorongattak. -
#27537 nálunk meg vagy fölé megy vagy kapufa lesz:D -
#27536 ez hihetetlen minden lövés megpattan egy védőn és centikkel elkerüli a kaput , vagy Kraft véd nagyot :D -
#27535 miért nem materazzi???:D -
#27534 fasza, Ranocchia megsérült... térd, akárcsak Samuelnek. nem sejtek sok jót :(
Kharja jön helyére -
#27533 be kell még lőnie magát:D
majd gusztáv lő egyet 40-rólXD -
#27532 ezt akartam én is írni...
Kraft védett 2 nagy ziccert, Breno bejövetele viszont mindenképp hasznunkra válik eddig :)
egy 2-0 nagyon jó lenne, a müncheni visszavágó nem lesz egyszerű... meg hazai pályán vagyunk mégis... -
#27531 Olyan érzésem van látva a meccset mintha kontrákra játszanátok otthon???
Bár mondjuk tavaly is ez volt a Bl döntőbe javarészt é meg is lett az eredménye nektek:D.