34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • szucsy89
    ez lemaradt:

:DSDAASD:DSADAS:ASDSAD:_ASSAD:SASAD?:DS:ADSDSA
  • szucsy89
    gondolom ki akarják élvezni mert soha életükben többet már nem lesz náluk
  • Monoton
    Photoshop
  • ForzaInter
    és? attól még nem lehet büszke a klubjára ahol játszik, hogy tavaly blt nyert?
  • WuFraZselic
    te nem vigyorognál, ha a BL trófeát tarthatnád a kezedben?! :)

amúgy jól tudod, januárban érkezett
  • Effe88
    nagatomo mit vogyorog:D:D???
    neki ha jól tudom köze nem volt hozzá akkor még nem volt az Internél ugye??
  • WuFraZselic
    pont most akartam linkelni :DDD
  • limperatore
    sneijder meg nagatom nézte a real-barcát tnap:ASDSAD
  • limperatore
    na remélem josé alatt meginog a kispad most;)
  • limperatore
    Inter: Walter Samuel hamarosan újra játszhat

Az Inter edzője jó híreket kapott, miután kiderült, hogy argentin védőjük Walter Samuel hamarosan teljesen felépül térdsérüléséből és a Roma elleni kupameccsen már pályára is léphet.

Samuel 2010 novemberében súlyos térdsérülést szenvedett, ami miatt meg is kellet műteni.

Az egykori Real Madrid játékos a hónap eleje óta már részt vesz az edzéseken és a La Gazzetta dello Sport információi szerint a középhátvéd hamarosan tétmérkőzésen is játszhat.

A hírek szerint a 33 éves védő a Coppa Italia elődöntőjének második mérkőzésén, május 11.-én már pályára léphet a Roma ellen. Az első mérkőzést az Inter nyerte 1-0-ra és minden bizonnyal mindent megtesznek, hogy tavaly megszerzett címeik közül legalább ezt megvédjék.

múltkor még keretben volt schalke ellen :D
  • limperatore
    legalább papírom van róla
  • DONGUBA
    igen.....te meg okos...
  • limperatore
    Úristen te milyen buta ember vagy ..
  • DONGUBA
    es akkor mi van?
    csak az inter megint var majd 20 evet a bl-re a MANUTD meg minden evben versenyben van erte
  • limperatore
    Sneijder respinge la corte United: "Bel club, ma io sto bene a Milano"
    Sneijder Mu-ról: jó csapat, de jól vagyok Milánóban
  • limperatore
    ááááh :D

ki se mozdulok most nyelvvizsgára készülök
  • bakkerman
    benitez meglocsolta xd
  • Fabio Capello
    remélem meglocsoltak már matyikám, nehogy ELHERVADJÁÁÁÁ :D
  • limperatore
    hát ja, sok minden a csapat ellen dolgozott

ha van samuel-lucio kettős akkor most MU ellen készülnénk és elsők lennének a tabellán kb... de hát nem voltak :D
  • WuFraZselic
    hm, érdekes... leonardot a schalke elleni meccsek kivételével nem lehet hibáztatni, így is fellendítette a csapatot

olyan szezonunk van, mint tavaly a juvénak, sérült sérült hátán, az őszi szezonban gyakorlatilag nem volt 2x ugyanaz a kezdőnk, samuel nélkül nagyon nehéz, milito formán kívül + rengeteget volt sérült szintén, szerintem ennek tudatában így is nagy szó hogy feljöttünk a 7. helyről. remélhetőleg jövőre helyre áll a rend, gyakorlatilag ha csak a lecce és brescia elleni 4 kötelező meccset nem szórakozzuk el, akkor elsők vagyunk, és ezek tényleg csak a kötelező meccsek...
  • limperatore
    közvélemény
    ki a hibás az idei évért

Játékosok 35%
    Moratti 31%
    Leonardo 15%
    Benitez és 12
    Branca 6%
  • WuFraZselic
    ???
  • limperatore
  • limperatore
    castaignos

kíváncsi vagyok mennyit fog játszani
  • limperatore
    mancini sneijderre cserélné tevezt

ha menni akar akkor inkább az mu-hoz menjen jó karrierje legyen
  • limperatore
    na csak őt ne :D bár peppnél taktikailag még ő is jobb sztem :D miután 15p volt vissza a real-barcából 1:0nál és csatár helyett vitt be támadót pepp... :D elég vicces volt
  • limperatore
  • Effe88
    vissza benitezt
  • limperatore
    Guardiola: Ha Moratti megkeresne, nem tudnék nemet mondani

A La Gazzetta dello Sportnak adott interjút Luis Suarez (korábbi Inter és Barcelona játékos, aranylabdás még az '50-es, '60-as évekből), s a spanyol veterán elárulta; beszélt a Barcelona edzőjével a folytatásról, s Guardiola nem csinált titkot belőle, szívesen folytatná Milánóban.

"Guardiola azt mondta nekem, ha Moratti a jövőben megkeresné, aligha tudna nemet mondani egy olyan kitűnő csapat irányításának elvállalására, mint amilyen az Inter."

A két fél közeledése tehát tovább folytatódik, s egyre inkább úgy tűnik, komolyan szóba kerülhet a Barcelona jelenlegi mesterének milánói szerepvállalása.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee csak őt neeeeeeeeee

• limperatore
  • limperatore
    „Kérem ne írjanak olyan valótlanságokat, hogy Mourinho a következő szezonban csatlakozik az Interhez.” mondta a portugál taktikus a Gazzetta dello Sportnak.

„Egy napon újra együtt fogok dolgozni az Interrel, azonban ez nem a következő szezonban lesz. A klubnak van egy hihetetlen elnöke, akit a legkiválóbb emberekből álló személyzet vesz körbe.”

„Hagyják őket és Leonardot nyugodtan dolgozni a következő szezonban. A szenvedély és ambíció teszi őket igazi bajnokká.”

„Most a Serie A második helyének megszerzésére, illetve a Coppa Italia megnyerésére kell koncentrálniuk.”
  • limperatore
    Sneijder ügynöke nyilatkozta h nincs kapcsolat a manchesterrel, sneijder jól érzi magát milánóban
    főleg ien gól után :D
  • fsgh
    Mauri piros:D

már 10-10 ellen:D
  • limperatore
    ETO'O ETO'O ETO'O ETO'O ETO'O
    io di IBRA me ne frego perchè è uno ZINGAROooo ...

most már megkell őrizni az előnyt :D
  • limperatore
    2. kényszerű csere

háháhá :D minden ellenünk van
  • limperatore
    ja csak ilyenkor van az h nyomni fogunk és kapunk 1 gólt :D
  • WuFraZselic
    WESLEY, istenem mekkor gól!!!

meglehet a fordítás, ugyanolyan intenzitással kell jtászani mint anno a Palermo ellen, vagy épp a Genoa ellen!

FORZA INTER
  • limperatore
    WESLEY MEKKORA GÓÓÓÓÓL!!!!!!!
  • fsgh
    Lassan azért kell aggódni hogy meglesz-e a 4.hely...
  • WuFraZselic
    na szép, kapusunk kiállítva, 11esből vezet a lazio... hihetetlen