FC Internazionale

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

WuFraZselic
Santon még padon sincs, pedig bõ keretben ott volt...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
Catania: 21 Andujar; 22 Alvarez, 14 Bellusci, 6 Silvestre, 33 Capuano; 17 Gomez, 8 Ledesma, 5 Carboni, 24 Pesce; 16 Llama; 11 Maxi Lopez

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 8 Thiago Motta, 5 Stankovic; 22 Milito, 9 Eto'o

Cserék: 21 Orlandoni, 11 Muntari, 15 Ranocchia, 17 Mariga, 23 Materazzi, 27 Pandev, 88 Biabiany

FORZA INTER

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

limperatore
interpersempre.com

Important Monday
Posted on January 8, 2011 at 1:45 PM Comments comments (2)

There has been a lot of talk about Alexis Sanchez joining Inter, and know there are some rumours telling that a deal could be closed on Monday, already.

According to the famous Italian commentator from Mediaset Premium, Christian Recalcati, Inter have offered €10 million, full ownership of Biabiany and one of Natalino, Obi or Biraghi for Alexis Sanchez. This all is worth around €20 million, and if rumours are to be believed, Udinese are willing to sell the Chilean for that kind of deal.

Italian media also talks about Inter delaying the deal with Alexis Sanchez, so he could play against Milan on Sunday (day before the "Important monday").

Source: FCIM1908.com

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

ForzaInter
ezt hol írták?

Yo, Bitch!

limperatore
állítólag hétfõn ír alá sanchez

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

WuFraZselic
<#worship>

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

WuFraZselic
pedig Chivunál kézenállva is jobb teljesítményre képes...

ForzaInter
Santon gyerekkora óta interista, ezért kitart a végsõkig, de ha leotól sem kapja meg a lehetõséget, akkor megértem ha távozni akar.😞

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Santon ügynöke jó 3-4 hete nyilatkozta, hogy ugyan nem érzi jól magát a mellõzöttség miatt, de mindenképp maradni szeretne az Interben
most viszont a Chelsea-Tottenham-Arsenal-Liverpool négyes is ráállt Santonra eléggé. nagyon remélem állandó szerep jut neki, vétek lenne elveszíteni (max Baleért adnám oda 😄)

Murder3
még nem is hallotam róla😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

WuFraZselic
ahhha

most olvasom, hogy nyáron jár le a szerzõdése, és a Bayern meg sem próbálta meghosszabbítani... ezek alapján nem tûnik túlságosan ígéretesnek 😄

Mor3llo
Nálunk volt valami ifi...
fcb.hu-n sokan felháborodtak, hogy miért engedtük el, nagy tehetség, stbstb. Konkrétan én egyszer nem láttam játszani, a másik meg, ha tényleg nagy talent lenne, akkor van Gaal - pláne õ -, már bedobta volna a mélyvízbe legalább 1-2x.
Aztán persze lehet jól jártok, adtunk mi már el szarért-húgyért Hummels-eket😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

WuFraZselic
a Bayerntõl megszereztük Christoph Knasmullnert, nyáron csatlakozik 😄 ez mégis kicsoda? 😄DD

ForzaInter
de most télen vagy nyáron?😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
én se😄

Yo, Bitch!

limperatore
j.cesar lehet megy az mu-ba, ha jön helyette viviano nem bánkódok

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
ja ment az is most nézem videot..
kiscit nehéz helyzetbe hozták😄 de ezt nem lehetett kihagyni😄

Yo, Bitch!

limperatore
de a videó alatt mondják is h ment a chi non salta rossonero meg a tuttomercato is írta 😄 bekóstolták egybõl 😄 az lesz a kemény mikor már ugrálni fog rá 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
hát kb, ez semmit se tud
ilyen chi non saltakat is én magyaráztam neki 2-3 hete h mit jelent 😄
szücsi csak azt tudja amit az nso.hu-n írnak 😄😄😄😄: abból van minden tudása pedig az internet elég tág 😄

ForzaInter
leonardo éé leonardo oo leonardo éé leonardo alé alé

sztem ez, mottaának szokták még ezt énekelni..

bár csak egy részlet hallatszott belõle

Yo, Bitch!

ForzaInter
1 hete tudja?😄DD

amugy sztem chi non salta napoletano ment😄 mert nápolyiak 1-1-nál ott chi non salta nerazzurroztak nemtom mire fel😄 meccs végén kapták, hogy tutti a casa alé (mindenki hazafelé😄)

Yo, Bitch!

WuFraZselic
jézusom, Sneijdernek ez még a koreaiak elleni sérülése?! azt hittem csak pihentetik elõvigyázatosságból =/

azért gyõzelem ide vagy oda, óriási lyuk volt a csatársor és a középpálya közt, kemény hónap lesz ez Coutinho és Wesley nélkül

limperatore
1:55nél jól hallom hogy leonardo é é leonardo ó ó megy?

limperatore
1 hete tudod h mit jelent az h milanista de látom már használod 😄

szucsy89
😄DSSA😄SA😄SAASDSA milanista edzõtök van
limperatore
hónap végén tér vissza coutinho és sneijder, vasárnap meg már etoo játszhat

limperatore
a nord nyomta a chi non salta rossonerot, és leonardo salta con noi-t ( leonardo ugrálj velünk ) de leonardo elfordult, nem akart kínos helyzetbe kerülni 😄

WuFraZselic
hát ha Eto'o 3at kapott , akkor legalább annyit érdemelne 😄

limperatore
kíváncsi vagyok felipe péló hány meccs eltiltást fog kapni, 5-t simán érdemelne

WuFraZselic

WuFraZselic
ja, tudom, nem volt les, olvastam is nálatok az elõbb, "a támadó focit kell segíteni" vagy vmi hasonló 😄 😄

limperatore
persze h azzal nyert 😄 miért nem lepõdök meg 😄

limperatore
jaja az király volt, dejan stankovic shalalala

szucsy89
nagy a baj látom
WuFraZselic
most nézem milyen csodalesgóllal nyert a milan... no comment

ForzaInter
nehezebb meccsre számítottam, leonak ez szép bemutatkozás volt, látszik hogy a játékosok mind szeretik és bíznak benne, ez nagyon fontos..

az nagy jelenet volt mikor stankot lecserélték és ment le az öltözõbe és elkezdte a nord éltetni és visszafordult😊

Yo, Bitch!

WuFraZselic
ezt könnyen lehoztuk, Maicon régi önmagára emlékeztetett, Eto'o-Coutinho-Sneijder visszatérésével jó lesz ez 😊 Ranocchia kaphatott volna pár percet...

FORZA INTER!!

WuFraZselic
Motta úristen mekkora fejes gól 😊

WuFraZselic
szép védelmi hiba után kiegyenlítettek, Cambiasso révén meg újra 2-1

WuFraZselic
MOTTAAAAAA

ForzaInter
nyerni kell, de nehéz lesz.. FORZA INTER!

Yo, Bitch!

WuFraZselic
Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 5 Stankovic; 27 Pandev, 22 Milito

Napoli: 26 De Sanctis; 14 Campagnaro, 28 Cannavaro, 6 Aronica; 11 Maggio, 23 Gargano, 5 Pazienza, 8 Dossena; 17 Hamsik, 22 Lavezzi; 7 Cavani

Cserék: 21 Orlandoni, 11 Muntari, 15 Ranocchia, 17 Mariga, 23 Materazzi, 39 Santon, 88 Biabiany

limperatore
biabiany akkora nyomorék h nem is értem mit keres egyáltalán az internél

ForzaInter
de cserepadon se ilyen teljesítménnyel😄

Yo, Bitch!

WuFraZselic
túl nagy felelõsség volt rajta, szerintem túlzás, hogy elkéne küldeni. kezdõben meg egyértelmû, hogy nincs helye

ForzaInter
és csõdöt is mondott, kb mancini szinjét hozta, megkapta a lehetõséget volt kb 1 jó meccse, nem Inter szint, coutinho klasszisokkal jobb volt..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
szerintem nwankwo meg biabianyval nincs gond, elõbbi alig játszott, utóbbit pedig muszáj volt bedobni a mély vízbe

ForzaInter
te komolyan gondolod, hogy fizettek érte? semmit sztem örült a klub hogy ingyen megszabadult ettõl a semmirekellõtõl.. hálistennek nem élõsködik itt tovább a 4 millás fizujával..

suazo, rivan, muntari, nwankwo, biabiany is mehetne..

Yo, Bitch!

WuFraZselic
azért sokan pályáznak arra a posztra 😄

már csak Suazo, Muntari, Rivas trión kéne túladni

lehet tudni mennyit fizettek?