34414

asdad.png

Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
  • Rockynhooo
    Aki elviszi ezt a csávót vagy Falcaot az nagyon jol fog járni.
  • limperatore
  • WuFraZselic
    Banega érkezhet középre a Valenciából, na neki speciel nagyon örülnék, szerintem nagyon jó játékos, és fiatal is!
  • bakkerman
    mind jó igazolás lenne szerintem,kivéve parolot,szerintem nem Inter szint,ramirezt nem ismerem
  • tarko
    akkor még végszónak Nerlinger a mai tz-ben:

Bleibt Robben zu 100 Prozent beim FC Bayern?

Nerlinger: Ja. Zu 100 Prozent.
  • limperatore
    jó lenne pandev helyére robben, milito helyére tevez

• limperatore

itt vannak a hiányposztok és az emberek akiket kinéztünk

danilo luiz menne maicon helyére elvileg
  • WuFraZselic
    hát ha Pandev és Coutinho helyett jön Sanchez és Robben, akkor nem változik a létszám, Tévez meg sajnos Milito pótlására érkezne nagy valószínűséggel =/
  • Fabio Capello
    sok lesz már a támadósorotok ha ez mind összejön, valaki biztos el fog menni.
  • WuFraZselic
    hm, ez nem lenne rossz!!! állítólag Sanchezért bevonjuk Coutinhot, és ha Tévezt is idehozzuk (a Gazzetta szerint "Tévez al Inter 99%"), akkor az úgy igen komoly támadó szekció lenne :)

Montolivora rárepült a Milan is (természetesen), Sneijdert pedig immáron mindkét manchesteri csapat akarja, de ügynöke szerint esze ágában sincs elmenni, és biztosan marad
  • limperatore
    Corriere dello Sport szerint megegyeztünk Robbenről. 24m euro + PANDEV
    bár nem értem mert Pandevért nekünk kéne fizetni h menjen!
  • limperatore
    elrejtettem benne nyugi ;)
    peppino prisco
    “Quando stringo la mano a un milanista me la lavo. Quando stringo la mano a uno juventino mi conto le dita. “
    "Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind."

• ForzaInter
    hát igen egy 100% antimilan felirat még elfért volna benne:D
  • Fabio Capello
    Matyikám egyre igénytelenebbek a logoid... -.-" Már egy tisztességes merda-címert se raksz bele, hát hogy vagy így tősgyökeres drukker E?
  • limperatore
    nyugodtan :D
    ezek csak pletykák, 90% nem igaz :D
  • tarko
    Robben :D

(bocs, ezt muszáj volt)
  • limperatore
    Robben

elnéznék elől egy

...........etoo
    sanchez..sneijder..robbent

:D
  • FERNANDINHO1997
    Akinek kell Sportingbetes meghívó az írjon rám, és pár órán belül belül kap 3000FT bónuszt ! :DD ui.:KÜLDJ EGY PRIVIT HA ÉRDEKELNE!! :')
  • bakkerman
    én is néztem nagyot,mondom mi a fasz,95 perc kell az internek egy cesena ellen??! úgy látszik.
  • szucsy89
    ja, én is néztem hogy most még te se oltottál semmit, de úgy látszik a kötelező beszólást minden hsz-em után meg kell kapnom
  • limperatore
    most nem szólt be semmit tök normálisan írt
  • Tomy Lee
    Kicsit zavar,hogy itt fényesíted csapatod.Mondjuk pörög a topik jobban de ezt visszakapod következő szezonban ott az tuti:-)
  • limperatore
    ha kibírtatok 7-8 évet, kibírtok még 2 fordulót :D
  • ForzaInter
    Na ezért vagyunk Pazza(o) Inter.:D
  • WuFraZselic
    hihetetlen, pont akartam mondani, hogy tipikus Inter-befejezés lesz, és megfordítjuk :D

Pazzini
  • szucsy89
    LOL hát ez mi a faszom volt?:D

nézem 90. perc 1-0, mondom bajnokok vagyunk ha nyerünk holnap, most meg Wtf?:D
  • SLICK
    hát befosok, ti legalább megfordítottátok
  • WuFraZselic
    Pazzo, 1-1...
  • SLICK
    bíztam benne, hogy nyertek, hisz kell a pont nektek is
  • WuFraZselic
    1-0, várható volt, minden kiscsapat 12 emberrel védekezik, aztán gólt lő a semmiből...
  • SLICK
    jó lenne ha behúznátok :|
  • WuFraZselic
    70%ban birtokoljuk a labdát, de sok ötlet nincs elől...
  • WuFraZselic
    Cesena: 1 Antonioli; 46 Santon, 25 Von Bergen, 3 Pellegrino, 6 Lauro; 24 Sammarco, 8 Caserta, 18 Parolo; 23 Giaccherini, 10 Jimenez; 11 Budan

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 8 Thiago Motta, 9 Eto'o; 22 Milito

Cserék: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 14 Kharja, 17 Mariga, 20 Obi, 23 Materazzi, 26 Chivu

nem játszunk túl jól eddig...
  • limperatore
    Pazzini: „a csapattársaim szerint Benitez irányítása alatt vesztettük el a Scudettot”

A januárban a Sampdoriától érkező Giampaolo Pazzini úgy véli, hogy az Inter a Rafael Benitez korszak alatt vesztette el a Scudettot.

A bajnokság vége előtt négy fordulóval a Nerazzurri hátránya nyolc pont az éllovas Milan mögött. A 26 éves csatár nem volt még a csapatnál, amikor Benitez irányított, de szerinte ebben az időszakban kezdett elhalványulni a címvédés esélye.

Benitez helyére Leonardo érkezett decemberben, hogy menthesse, ami menthető. És a korábban hatodik helyen is álló csapat most a 2. helyet foglalja el a bajnoki tabellán – amivel még matematikai esélyük van a Scudettora, de ehhez a Milannak nagyon gyengén kellene zárnia az évet.

„Beszéltem a csapattársaimmal, hogy hol bukhattuk el [a Scudettot]. Legtöbbek szerint a szezon első felében. A csapat nyolc vagy kilenc meccsén a megszerezhető 24 vagy 27 pontból mindössze nyolcat vagy kilencet szerzett meg.” mondta a csatár az Inter Channelnek.

„Ugyanakkor a csapat mindent megtett, hogy újra versenyben legyen. Januártól minden meccsünket meg kellet nyerni, még a legnehezebb ellenfelek elleni is.”

Az Inter a Cesenával találkozik szombat este.
  • limperatore
    Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev.
  • bakkerman
    május 28.-án is remélem tv-zni fognak :DDDDD vagyis más közük nem lesz a wembley-hez,max ha kimennek a lelátóra xd
  • WuFraZselic
    természetesen szóba került Falcao nálunk is (akárcsak a Juve, Real, Chelsea, MU és még jópár csapatnál). Árban szerintem annyi lenne, mint Tévez, nem tudom melyik lenne a jobb :D
  • WuFraZselic
    csak beugrottál megnézni a BL trófeát, rég láttad gondolom :D
  • szucsy89
    jaja, én úgy láttam h rajtad :DDD de nem offolok amúgy is megfogadtam már párszor hogy többet nem írok ide :D
  • limperatore
    te milyen buta vagy, tnap mindenki rajtad röhögött a főiskolán :SADSD: