34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#28410 Aki elviszi ezt a csávót vagy Falcaot az nagyon jol fog járni. -
#28409 -
#28408 Banega érkezhet középre a Valenciából, na neki speciel nagyon örülnék, szerintem nagyon jó játékos, és fiatal is! -
#28407 mind jó igazolás lenne szerintem,kivéve parolot,szerintem nem Inter szint,ramirezt nem ismerem -
tarko #28406 akkor még végszónak Nerlinger a mai tz-ben:
Bleibt Robben zu 100 Prozent beim FC Bayern?
Nerlinger: Ja. Zu 100 Prozent. -
#28405 jó lenne pandev helyére robben, milito helyére tevez
-
itt vannak a hiányposztok és az emberek akiket kinéztünk
danilo luiz menne maicon helyére elvileg -
#28403 hát ha Pandev és Coutinho helyett jön Sanchez és Robben, akkor nem változik a létszám, Tévez meg sajnos Milito pótlására érkezne nagy valószínűséggel =/ -
#28402 sok lesz már a támadósorotok ha ez mind összejön, valaki biztos el fog menni. -
#28401 hm, ez nem lenne rossz!!! állítólag Sanchezért bevonjuk Coutinhot, és ha Tévezt is idehozzuk (a Gazzetta szerint "Tévez al Inter 99%"), akkor az úgy igen komoly támadó szekció lenne :)
Montolivora rárepült a Milan is (természetesen), Sneijdert pedig immáron mindkét manchesteri csapat akarja, de ügynöke szerint esze ágában sincs elmenni, és biztosan marad -
#28400 Corriere dello Sport szerint megegyeztünk Robbenről. 24m euro + PANDEV
bár nem értem mert Pandevért nekünk kéne fizetni h menjen! -
#28399 elrejtettem benne nyugi ;)
peppino prisco
“Quando stringo la mano a un milanista me la lavo. Quando stringo la mano a uno juventino mi conto le dita. “
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind."
-
#28398 hát igen egy 100% antimilan felirat még elfért volna benne:D -
#28397 Matyikám egyre igénytelenebbek a logoid... -.-" Már egy tisztességes merda-címert se raksz bele, hát hogy vagy így tősgyökeres drukker E? -
#28396 nyugodtan :D
ezek csak pletykák, 90% nem igaz :D -
tarko #28395 Robben :D
(bocs, ezt muszáj volt)
-
#28394 Robben
elnéznék elől egy
...........etoo
sanchez..sneijder..robbent
:D -
#28393 Akinek kell Sportingbetes meghívó az írjon rám, és pár órán belül belül kap 3000FT bónuszt ! :DD ui.:KÜLDJ EGY PRIVIT HA ÉRDEKELNE!! :') -
#28392 én is néztem nagyot,mondom mi a fasz,95 perc kell az internek egy cesena ellen??! úgy látszik. -
#28391 ja, én is néztem hogy most még te se oltottál semmit, de úgy látszik a kötelező beszólást minden hsz-em után meg kell kapnom -
#28390 most nem szólt be semmit tök normálisan írt -
Tomy Lee #28389 Kicsit zavar,hogy itt fényesíted csapatod.Mondjuk pörög a topik jobban de ezt visszakapod következő szezonban ott az tuti:-) -
#28388 ha kibírtatok 7-8 évet, kibírtok még 2 fordulót :D -
#28387 Na ezért vagyunk Pazza(o) Inter.:D
-
#28386 hihetetlen, pont akartam mondani, hogy tipikus Inter-befejezés lesz, és megfordítjuk :D
Pazzini -
#28385 LOL hát ez mi a faszom volt?:D
nézem 90. perc 1-0, mondom bajnokok vagyunk ha nyerünk holnap, most meg Wtf?:D -
#28384 hát befosok, ti legalább megfordítottátok -
#28383 Pazzo, 1-1... -
#28382 bíztam benne, hogy nyertek, hisz kell a pont nektek is -
#28381 1-0, várható volt, minden kiscsapat 12 emberrel védekezik, aztán gólt lő a semmiből... -
#28380 jó lenne ha behúznátok :| -
#28379 70%ban birtokoljuk a labdát, de sok ötlet nincs elől... -
#28378 Cesena: 1 Antonioli; 46 Santon, 25 Von Bergen, 3 Pellegrino, 6 Lauro; 24 Sammarco, 8 Caserta, 18 Parolo; 23 Giaccherini, 10 Jimenez; 11 Budan
Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 8 Thiago Motta, 9 Eto'o; 22 Milito
Cserék: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 14 Kharja, 17 Mariga, 20 Obi, 23 Materazzi, 26 Chivu
nem játszunk túl jól eddig... -
#28377 Pazzini: „a csapattársaim szerint Benitez irányítása alatt vesztettük el a Scudettot”
A januárban a Sampdoriától érkező Giampaolo Pazzini úgy véli, hogy az Inter a Rafael Benitez korszak alatt vesztette el a Scudettot.
A bajnokság vége előtt négy fordulóval a Nerazzurri hátránya nyolc pont az éllovas Milan mögött. A 26 éves csatár nem volt még a csapatnál, amikor Benitez irányított, de szerinte ebben az időszakban kezdett elhalványulni a címvédés esélye.
Benitez helyére Leonardo érkezett decemberben, hogy menthesse, ami menthető. És a korábban hatodik helyen is álló csapat most a 2. helyet foglalja el a bajnoki tabellán – amivel még matematikai esélyük van a Scudettora, de ehhez a Milannak nagyon gyengén kellene zárnia az évet.
„Beszéltem a csapattársaimmal, hogy hol bukhattuk el [a Scudettot]. Legtöbbek szerint a szezon első felében. A csapat nyolc vagy kilenc meccsén a megszerezhető 24 vagy 27 pontból mindössze nyolcat vagy kilencet szerzett meg.” mondta a csatár az Inter Channelnek.
„Ugyanakkor a csapat mindent megtett, hogy újra versenyben legyen. Januártól minden meccsünket meg kellet nyerni, még a legnehezebb ellenfelek elleni is.”
Az Inter a Cesenával találkozik szombat este. -
#28376 Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;
Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo;
Centrocampisti: 8 Thiago Motta, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho;
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev. -
#28375 május 28.-án is remélem tv-zni fognak :DDDDD vagyis más közük nem lesz a wembley-hez,max ha kimennek a lelátóra xd -
#28374 természetesen szóba került Falcao nálunk is (akárcsak a Juve, Real, Chelsea, MU és még jópár csapatnál). Árban szerintem annyi lenne, mint Tévez, nem tudom melyik lenne a jobb :D -
#28373 csak beugrottál megnézni a BL trófeát, rég láttad gondolom :D -
#28372 jaja, én úgy láttam h rajtad :DDD de nem offolok amúgy is megfogadtam már párszor hogy többet nem írok ide :D -
#28371 te milyen buta vagy, tnap mindenki rajtad röhögött a főiskolán :SADSD: