34414
|
---|
Grazie di tutto 23... per sempre un mito per me!
-
#29251 Énsem támadásként mondtam, mert igazából magasról teszek a Milanra meg az Interre is :DDD
Na jah, ezt sosem fogjuk. Teljesen más világ :/ -
#29250 Én azt nem mondtam hogy Ibra ilyen értelemben jobb :D
Egyébként bár tudom, hogy mi ezt sose fogjuk megérteni, de nem mindegy, hogy 2 vagy 4 Ferrari áll a garázsodban? -
#29249 Jobb, mint Ibra. Legalább Eto'o nem kamuzott, kerek perec megmondta, hogy ezért akar odamenni. Míg Ibra minden egyes átigazolásánál egyből címert csókolgatott, meg olyanokat mondott, hogy már több éve figyelemmel kíséri az adott csapatot... -
#29248 „Izgatottsággal tölt el, hogy egy ilyen nagylelkű klub tagja legyek – mondta Eto'o. – Bár fogalmam sincs, hogy hová készülök. Kínába? Idahóba? De hogy őszinte legyek, amennyi pénzt ők fizetnek nekem, az alapján ez a klub még akkor is érdekelne, ha a Nap felszínén lenne. Bill Gates vagyok!"
Neeeem pénzéhes kicst sem... -
#29247 Sneijder is gyújt :D
-
#29246 citynek még több:D -
#29245 hát -250 millába vagytok múltor linkelte Matyi -
#29244 Paolillo szerint Eto'o valszeg lelép, viszont Tévez érkezésére nincs esély... amúgy ha 40et kapunk Eto'oért, akkor el kell engedni, hiába nagy kedvence mindenkinek, és legalább annyit köszönhetünk neki mint Militonak meg Wesleynek
viszont ha mellette még Sneijdertől is megválunk, akkor valami kibaszott nagy gond van a pénzügyeinkkel... -
#29243 etoo 40m-ért az anzsié orosz forrás szerint -
#29242 gondolom valami előszerződés,ami akkor lesz érvényesítve,ha jövő nyáron az inter kifizeti a 20m-ós opciót -
#29241 mer' megírta a tuttomerkátóweb -
Monoton #29240 De, hogy adhattok Teveznek 5 éves szerződést, amíg első évében csak kölcsönben lesz? :D Ez így szerintem hülyeség :D -
#29239 idézet másik fórumról
- Eto megy az anzsiba, a tegnapi ajánlat 22m volt, a mai 30m körül lehet amire már morattiék is igent mondanak. Eto már korábban megegyezett az anzsival.
- Egybehangzó olasz és angol hírek szerint, tevez az inter játékosa lesz. Ő az első számú jelölt, és úgynézki a city elfogadja az ajánlatunkat. Ami kölcsön+jövőre 20m-s opció, valamint nem kell kifizetnie a citynek a balotelli üzletből maradt 15m-t. Tevez ügynöke tegnap milánóban volt, ahol megegyeztek, tevez 5éves szerződést kap évi 6m-s fizetéssel.
- Továbbá teszünk egy ajánlatot a napolinak, 15m+pandev lavezziért.
- Mariga 6,5m ért a sociaded játékosa lesz. -
#29238 15m+Pandevet ajánlunk Lavezziért
Jobb szél megfog eléggé erősödni. Maicon Lavezzi kettős nagyon erős lehet... bal oldalt meg Tevez, még egy Bastos kéne mögé :D -
#29237 ez a majomember adebayor is mire kap annyi pénzt... -
#29236 Elől egy
Lavezzi.............Tevez
..........Milito
argentin 3as adná :D -
Élet Eto'o után. Elvileg 28m-t fog fizetni az anzsi.
-
#29234 olvastam egy ilyet ami nem hülyeség h voltak ezek a pletykák miszerint guardiola jövőre jön... lehet már az ő kedvére szerkesztik a csapatot, öregeket eladni -
#29233 Moratti helyében már 30-ért is vígan eladnám :D
Hiába kurvajó játékos.. 30 éves...
Azt meg, hogy pénzéhes, már akkor lehetett tudni mikor ideszerződött.
Ha jól emlékszem egyrészt a fizetésén másrészt valami aláíráspénzen is hisztizett szegény csóringer. -
#29232 35milliót írnak most. Annyi már elgondolkodtató egy 30éves játékosért. -
#29231 ha egyszer visszadobta Moratti a Tévez vs. Eto'o csereüzletet, akkor mi a f@szért adná el 18-20 milláért?! amennyiben igen, akkor csak gratulálni tudok, mert az argentint 30 alatt biztosan nem engedik el... -
#29230 minek? ott van pandev :DA_AS -
#29229 valaki ugyis jön eto'o helyére.. -
#29228 inter igazgatója nyilatkozta h etoo megy az oroszokhoz, sneijder marad, tevez nem jön
-.-
legalább coutinho többet fog játszani :D -
#29227 etoo elhagyta az edzőközpontot.. mu emel sneijder árán és hajlandó megadni neki a kért fizetést -.- -
#29226 szerintem nem a napolitól vettünk játékost:D -
#29225 lavezzi remélem :D -
#29224 De Laurentis azt nyilatkozta, hogy találkozott ma morattival, és azt mondta neki az öreg, hogy vett egy játékost, de nem mondhatja el még, hogy ki az.. Hát remélem nem Kucka.:D:D -
#29223 hagyjuk már ezt a pótolhatatlan dumát, minden játékos pótolható.. tevez tényleg hisztis, de kb hasonló kaliberű játékos mint eto'o és fiatalabb is pár évvel, ha teljesen nem is, de valamennyire tudná pótolni.. eto'o szerintem pótolhatóbb mint sneijder..
tényleg hihetetlen mijen pénzéhes eto'o amugy, bár mikor leigazoltuk anno kijelentette hogy csak akkor jön ha 10 milliot fizetünk neki minden évben, szóval nem meglepő.. -
#29222 te maradtál volna inkább a szőnyegen, akkor nem mondanál ekkora butaságokat..kaptál érte 10 pontot mennyi kell még? kb donguba szinten jársz már pedig az nagyon lent van -
#29221 a liga legjobb támadója marad ;) -
#29220 meg ezzel a serie a ismét gyengül, a liga legjobb támadója elhagyja olaszországot..
majd a milan 4 év múlva meg leigazolja? :D -
Tomy Lee #29219 Nem fogjuk tudni pótolni se Eto-t se Sneijdert.Hát nem tudom mi lesz így.Jók elmennek állítólag,akinek kellene menni az marad és ilyen Tevez leigazolási terv aki drága meg nem is biztos,hogy jön,butaság így intézni az egészet.
Nagyon nem tetszik jelenleg semmi de ez van:( -
#29218 Én azt nemértem, hogy miért akarjátok annyira Tevezt..
Tiszta pánikbeteg a csávó, meg honvágya van meg minden.
Oké, hogy kurvajó focista, de lehet jövő nyáron benyögi, hogy megy haza.
Ezt hangoztatja már pár éve. -
#29217 hát ezt én is így gondolom...
ha Sneijder elmegy, az egyértelműen a taktikai váltás miatt lenne, helyette lenne 3 fasza csatárunk Tévezzel kiegészülve... viszont Eto'o tényleg pótolhatatlan ilyen szempontból, nem nagyon van nála jobb jelenleg -
#29216 messi
tevez sztem hozna egy hasonló szintet, na meg ha milito beindulna...
-
#29215 nem tudom elképzelni,hogy aláírjon oda.ha mégis elmegy,bárkit hoztok oda,nem fogja tudni pótolni. -
#29214 anzsi és etoo meg ügynöke megállapodtka, interen a sor
remélem 40m-t elkérünk érte és 2 napon belül tevez megkapja a 9es mezt -
#29213 egész olaszországban ő keres a legjobban, ha jól tudom.... nem rég nyilatkozta, hogy nem a pénz érdekli, hanem a kihívás, hát mondjuk valóban kihívás a világvégén focizni, de akkor már inkább a Citybe menjen... -
#29212 Abbiamo esultato per lui ,abbiamo cantato per lui , abbiamo pianto quando ha segnato e poi? tutto cambia ! arrivano 20 milioni e tutto basta ma possibile che un legame può essere spezzato così !? Anche dovesse rimanere (mi pare difficile) non lo apprezzerò più perchè lui ha spezzato già un legame accettando 20 milioni parola del suo agente
mi tapsoltuk, énekeltünk neki, sírtunk mikor gólt lőtt.. és most? ennyi volt minden. ügynöke szavai szerint 20 millió és megtört
eto'o vaffanculoooo non ti far vedere più ad appiano genitle pezzo di merda