FC Internazionale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért érdekes lesz a vége
udinese-milan
napoli-inter
lehet oda kell adni a meccset a napolinak 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
valszeg elutasítják, utána 20m-val fog próbálkozni a csapat
corriere a forrás
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
#acm
leoval elsõk vagyunk a tabellán ha megnézzük a bajnokságot mióta vele vagyunk
azért az ennyit tudtok elég merész kijelentés, azért nem leo a balfasz mert etoo üres kapura mellé rúgja
annyit baszott el h 2 szûrõvel állt fel 3 helyett

még van pofája pofázni, mikor miatta nem vagyunk elsõnk
★ 汤姆 李
ha zanetti cambiasso motta 3as van cambi-motta kettõs helyett, akkor nem nagyon futnak át
de már mind1, bíznunk kell a fio roma udinese 3asban
elég komoly hibákat vétettünk, az elsõ félidõben akár a meccset is megfordíthattuk volna, de Abbiatti is jól védett, és Eto'o ismét kihagyta ~1.5 hónapon belül a kihagyhatatlant
Sneijdert valóban aprították, nem igazán védte meg a bíró, ettõl eltekintve következetesen vezette a meccset. Lúcio (és Samuel) hiánya pedig meglátszott elég rendesen
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bírózni lehet, de nem érdemes mert nekünk is elnézett dolgokat. pl maicon kezezése.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
de még van nekik a roma udinese fio idegenben ott meg elmehet nekik simán a scudetto
viszont vicc volt a tegnap..leo elbaszta h 2 középpályással állt fel tiszta átjáróház volt a középpálya
pato lesgóljáról ne is beszéljünk meg vonalkamerából megnézném motta fejesét hogy az bent volt-e mert eléggé úgy tûnt...etoo meg üres kapura kihagyta vicc
meg pazzini is... simán verhettük volna ezt a milant...hihetetlen milyen balszerencsénk volt na meg a bíró mindent ellenünk fújt..sneijdert folyamatosan darálták és semmi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
de ahogy látom jobb is, hogy lemaradtam róla.. scudetto ennyi is volt.. nyerjük meg az olasz kupát (dejó lenne ha a milan ellen lenne a döntõ és visszavágnánk) és a blben jussunk minél tovább.. bajnokságban meg hogy 2 vagy 3 hely az tökmindegy.
Yo, Bitch!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
tv: Digisport hu
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Kikapott Szenegáltól Kamerun válogatottja az Afrika-kupa selejtezõjében, és nehéz dolga lesz, ha ki akarja harcolni a továbbjutást. A meccs utáni sajtótájékoztatón az egyik újságíró kérdése alaposan felpaprikázta Samuel Eto'ót.
„Ez a Szenegál elleni vereség azt jelenti, hogy Eto'o generációja lelép a színrõl?” – kérdezte az újságíró.
Eto'o csöndben kezdte, de egyre jobban belemelegedett, és végül már elég messzire ment az alázásban.
„Kedves barátom, az ön kérdésébõl süt a negatív szemlélet. Azt hiszem, hogy a tökfödõje alatti résszel inkább azon kellene gondolkodnia, hogy ön mikor lép már le a színrõl. Egyet azonban mondhatok: a mai játékunkért inkább köszönetet érdemelnénk, mert Kamerun régen játszott ilyen jól. De hát a futball már csak ilyen. Ha Szenegál nyer, azt hiszik, hogy ahhoz nem kell semmit sem tenni.
Meg kell kérdeznem, hogy kameruni ön egyáltalán? Mert ha ugyanazt a meccset nézte, mint mi, akkor ön nem kameruni. Az biztos, hogy beszélni fogok a fõnökével, mert ön nem érdemli meg, hogy ennek a tévének dolgozzon. El fogok vele beszélgetni.
De hadd mondjak még valamit. 30 éves vagyok, a pályafutásom alatt a világbajnoki címen kívül már mindent megnyertem, és mindig Afrikát és Kamerunt képviseltem ott, ahol játszottam. Az ilyen emberek, mint ön, meg sem érdemlik, hogy éljenek, mert az ilyen emberek nyírnak ki bennünket. No meg az ilyen önhöz hasonló újságírók, akik nem akarják, hogy Afrika és Kamerun fejlõdjön. És figyelje meg, valóban elbeszélgetek majd a fõnökével, mert nem érdemli meg, hogy ilyen helyen dolgozzon.” – fenyegetõzött Eto'o.
A tévétársaság igazgatója, Éric Martial Djomo szerint kollégájuk semmi rosszat nem tett, egyszerû kérdést tett fel.
„Az a gyanúm, hogy ezután nem kérdezünk semmit Samuel Eto'ótól” – nyilatkozott rezignáltan Djomo.
tavaly mikor 4-0-ra vertük õket, akkor se voltam itthon, azt hittem rosszul láttam mikor hazaértem és láttam az eredményt, remélem most is hasonló eredményre érkezek haza, bár én 1-0-ás gyõzelemmel is elégedett leszek, csak nyerjünk
Yo, Bitch!
Kapusok: J. Cesar, Castellazzi, Orlandoni
Védõk: Cordoba, Zanetti, Maicon, Ranocchia, Materazzi, Chivu, Nagatomo
Középpályások: Stankovic, Motta, Sneijder, Kharja, Mariga, Cambiasso, Obi, Coutinho
Támadók: Pazzini, Eto'o, Milito, Pandev
gazzetta szerint

allegri ez akkora egy nyomorék komolyan mondom 😄 eddig meg se szólalt most meg pofázik folyamatosan bevan szarva, de akkora butaságokat beszél
1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni
2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo
5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho
7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
★ 汤姆 李
Jó kis játékos, bár szerintem Motta és Stankovic is jobb nála, bár nem sokkal... Stanko meg már kifelé megy, Zanetti is, Mariga meg távozik nyáron valószínû.. Szóval marad Cambiasso és Motta akik hosszútávú megoldások lehetnek. 1 középsõ kp mindenképp kell, Montolivo szerintem jó választás lenne, és jó korban is van.
Yo, Bitch!
azért mert vb-n volt 2 jó távoli lövése ?
én simán kiegyeznék, ha támadó posztra csak Sanchez jönne, és Wesley (és Milito) maradna
mellé még Montolivo mondjuk, és egy balhátvéd meg egy középsõ védõ (vmi fiatal, aki tûri a padozást, ám mégis biztonságosabb mint a Cordoba/Materazzi páros bármely tagja)

de elvileg most jön az inter lépése..
gondolom azt várják ki ad több pénzt 😄
#acm
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
én nem csalódnék a vezetõségben ha eladnák sneijdert, ha tényleg 40-50 milliot adna a Mu akkor elkell adni azt mondom, ez eléggé visszautasíthatatlan ajánlat, nem sok klub utasítana vissza ilyen ajánlatot, talán csak a barca, real, chelse, city teheti meg ezt jelenleg, más klub nem nagyon.. pótolhatatlan játékos meg nincs.
Yo, Bitch!
bár én lefosom nem az én pénzem de inkább ganso, embertelen amit tud
és leo nem téved sztem