Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a felsorolásodból az egyetlen ami hasznosnak tûnik, hogy több címzettje lehessen egy privát üzenetnek, na ez néha hasznos lenne 😄
"Nulla tenaci invia est via"
topik banner, scriptelhetõ topik, hg sbt. Ezek mind mind jó dolgok.
valószínûleg annó, nem véletlen nem lett phpbb-hez hasonló rendszer megalkotva. Én sosem szoktam mondjuk egy adott fórum témát (játékosok fóruma etc) megnyitni, és ott nézegetni, hová írtak utoljára stb. Erre ott vannak a kedvencek, a többit nem is akarom látni. Az újonan nyíló topikokat mind látom, ha érdekel favolom, ha nem akkor nem látom többet.
De amúgy:
- online user lista: itt chat néven fut
- ilyen van itt is
- idézet van, többire ctrl+a, ctrl-c
- ez nincs, kérdés kell-e egyáltalán kedvencek mellett
- ennek így név alapján nem sok értelmét látom
- ez SG-re hülyeség, nekem is van gravatar profilom, de a mostani rendszerbe nem illene bele az ottani méret
- hát, ez soso, van m.sg.hu, de az tény, hogy jobb lenne reszponzívan.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
így leírva engem is érdekelne domby májszter véleménye, hogy végülis milyen akadályai / hátrányai lennének egy esetleges átállásnak
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Attól, hogy egy majom is tud telepíteni egy fórummotort, attól az még nem feltétlenül rossz. Viszont nem kellene újra feltalálni a spanyolviaszt, meg ilyeneket odaírni, hogy "mûködik, kisebb hibákkal", hanem "csak úgy" mûködne.
Nem is beszélve a csillió funkcióról, amit ezek tudnak. Hogy pár dolgot mondjak, ami nekem hiányzik az sg-bõl:
- online júzer lista, csoportok;
- kép és link privát üzenetben, 1+n címzett, üzenet felh. csoportnak;
- a hozzászólásokban idézet, draft mentése, TinyMCE, CKE vagy hasonló;
- többszintû fórum-topik hierarchia, aktív fórumok listája, feliratkozás, új hsz-ról email értesítés;
- "bejárt topkikok", á la Index Tasztal;
- szabványos avatárok (pl. gravatar);
- responsive design, kilépés a 960px-es korlátból.
Ezeknek egy kis része bosszantó hiány, a nagy részük nélkül meg simán el lehet fórumozni, de használnám õket, ha meglennének. A Vanilla, phpbb, IP.board (fizetõs), XenForo mind tudnak ilyeneket, meg még ezer más dolgot, és nem csak a júzereknek, de az adminoknak és modiknak is többet adnak.
Ha nem retardált majmok pöckölgetik az sg fórumot (és gondolom, hogy nem), akkor meg tudják oldani az adatbázis konverziót. Vagy ismernek olyat, aki megoldja.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Bazinga!
összefoglalva a mai nap:
- fórum cím-, és hozzászólás keresõ mûködésre bírva (ékezetes hiba javítva - de csak hajnal 2-3 körül lesz ékezet barát, mert teljes újraindexelés kell hozzá)
- a 18.00 körüli "kellemetlenséget" javítottuk, az adatbázis dobott egy hátast
Ami még várat magára:
- privát chat tökéletesítése
Királyok vagytok! <#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
15:56 domby: hát jól kell írni elsõre is
😄 😄
15:57 domby: a szerkesztés is jó lesz hamarosan
All hail the double x!
A "javítás" óta dombyval sikerült 3 sort váltani, tehát bizonyára nálunk van a hiba.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ez most valami weird user error, vagy másnál is elõjön?
- nem tud több szóra szorosan egymás mellett "idézõjelek között" keresni
Újra mûködik a topicon belüli és a fórum címében, hozzászólásai közti keresés:
http://www.sg.hu/forumkereso.php
Valamint javítottuk a lapozás sebességét, melynek köszönhetõen gyorsabb lesz a 100.000 feletti hozzászólásokkal rendelkezõ topicokat lapozni.
Várjuk szíves visszajelzéseteket!
Bármelyik fõtémában legutolsó hozzászólás szerint listázva a témákat évente átfordul a kiírás, és az összes elõzõ év azonos napja "ma" kiírást kap - kicsit hiányzik, hogy legyen "holnap" felirat is a "tegnap" mellé, úgy lenne igazán profi 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Nulla tenaci invia est via"
itt elvileg van egy ma délutáni hozzászólás (ma 14:03 lacus48)
és itt is (ma 14:03 SZABl) - ez utóbbit jelezték a moderátori topicban is.
fórum fõoldalán is lehetne ilyen. vip-nek nem, de mezei usernek igen. reklám bevétel, tehát pénz, meg x fórumozonak tetshett is (kis változatosság).
ugyanigy van hogy ha nem vagyunk belépve, vagy az ingyenes forumokon "linkelt" hirdetések jelennek meg. ezt tán még a googleval is össze lehet kötni (google ads hirdetési rendszerrel), engem nem zavarna. ha mást igen akkor sajnálom😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Remélem jó helyen vagyok és nem egy láma kérdés lesz <#vigyor3>#vigyor3>
A kérdésem a következõ: miért nem látom a youtube-os videókat amit beszúrnak? Illetve -talán- egy-két topikban látom. Valamint akkor, ha valaki válaszol arra a hozzászólásra és megnézem, hogy mire válaszolt.
Ide mit lehet írni?
2 fontos dolog változhatna, a forum színei, és a fejlécnek beállítható csikok színei.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nekem személy szerint az tetszene, ha újra valami olyasmi design lenne, mint ami 2006 elõtt volt itt.
★★★★★
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Max. par kisebb dolgot atdolgozni,optimalizalni de alapvetoen semmi gond nincs a mostanival.
" passzoljon a Windows -hoz"
Linuxosok meg rohadjanak meg,igaz?! 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3