27328
-
#23338 Ezek szerint, a narancs szóra neked se ugrik be semmi, "ember"...
Bár, akkor inkább nem is mondok már semmit. Ki tudja, mi van itt még. -
#23337 fail, negatívot akartam írni :D
remélem majd a fórum frissésnél megnő egy kicsit.. már nem 1024-es monitorok vannak, ha táblára fejleszteni kell, akkor illene már fullhdra is :D
és jó lenne a kék részeket is színezhetővé tenni
-
#23336 "pedig csak simán natív"
Inverz nem? :) -
#23335 pedig csak simán natív, de nekem kellemesebbnek tűnik a szememnek, utálom, hogy mindenhol a vakító fehér a divat..
ezért szeretem pl az sg-t, mert beállíthatom a háttér színét, meg a szövegek mögötti részt olyanra, amilyennek én akarom... akár változhatna a főoldal is a fórumos beállítás alapján :) -
#23334 keresd már meg a gyógyszered ember :D
(amúgy tényleg nagyon faszás lett a sötét hátteres design terv ) -
#23333 Ugye ironizálsz? Írd, hogy azt teszed, kérlek!
-
Hoz_Hun #23332 Na ez már jobban tetszik. Nem folyik ki a szemem és a narancs alapszín a fejlécnek is valahogy Sg-sebb. :) -
#23331 Nem a legjobb példa, mert más a struktúrája, de egész jól és egyértelműen elkülönülnek a kategóriák. -
#23330 A lényeg hogy, még egy kis szín nem ártana, ha már nem tudtok mindenhová faszányos stock fotókat felpakolni(nem is kell) mert ez a kategória/szín törekvés ellenére is vérszegény. -
#23329 Ami leginkább zavaró a mostani dizájnnál, hogy nem érződik a rendezettség, még ha van is benne. A főoldali fő híreknél nagy a rendetlenség, utána a kategóriáknál már szerencsére mérséklődik. Az még oké lenne, hogy lemásoljátok az elcsépelt szín/kategória megoldást, de a kategóriák nem elég hangsúlyosak. Ha nem is különböző színű dobozt alkalmaztok, akkor legalább a kategória fejlécei lenne a megfelelő színnel alátöltve, vagy nem tudom, de így csak egybefolyik az egész. Az meg marhára zavaró, hogy fent a testvérlapokhoz is színek vannak rendelve. Értem én, hogy azoknak is vannak színei, de olyan mintha azt akarná sugallni, hogy pl. a sárga cikkek a "Prohardver kategória", miközben semmi köze hozzá, hiszen az a Játék szekció akar lenni. -
clio1616v #23328 igen; így egy színnel talán meg jobb, de ez is lehet világosabb árnyalat -
clio1616v #23327 igen akár még halványabban -
#23326 Új fórum motornál majd az automata BBCODE lezárásra figyeljetek, pl lehet szép kattintható aláírást csinálni:
[URL=http://sg.hu] -
#23325 Ilyesmi módon? -
#23324 Ilyesmire gondoltál?
-
clio1616v #23323 nem vagyok egy nagy ps-es, de valaki a fehér hátteres verzióra csinálna egy olyan alternatívát, hogy az adott hír szövegének egy háttérszín dobozként valami nagyon halvány árnyalatát betenné a felső vékony csíknak? - így jobban elkülönül a cikk a többitől -
#23322 pfúú hogy rohadjon meg az 5perces szerkesztési idő -.- -
#23321 A kettő keveréke tetszene nekem. Az alsó menüsor, de fehér háttérrel. :) -
Dodo55 #23320 Szintén van ilyen problémám Androidon (telefon):
- Gyári böngészővel (2.3.6) sehogy nem lehet behozni a desktop verziót (akár átváltok alul, akár a natúr URL-el próbálkozom, mindig a mobil jön be)
- Firefox-szal (ARMv7 stable) szintén nem vált az alsó gomb, de az "asztali változat kérése" funkcióval ki lehet erőszakolni a dolgot -
#23319 alapból SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ahogy nekem tetszene
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
esetleg kicsit világosabban
-
EnxTheOne #23318 forumnak meg:
legyen audio és video cset -
#23317 Ez FullHD mellett nézne ki így, miközben az "eredeti" képet 1680 mellett loptam.
A képemen minden elem újra lett dolgozva, kivéve a felső menüsor.
-
#23316 A fényképezőgépes cikk szalagcímét elfelejtettem rávinni, de azért látható, hogy mire godoltam.
Az eredeti:
-
#23315 Oké, akkor íme, az én vízióm a dologról - Photoshoppal.:
-
#23314 Mikor a felső menüben egy kategória fölé visszük az egeret, akkor az lehetne olyan színű, mint a kategória csíkja. -
Mortimer #23313 Én elolvasom. Zajlanak a finomítások. -
#23312 Akinek ötletei vannak az ne írkájlon, rajzoljon!
Egy képre többen is ráhöröghetnek, míg az itt a pontokba szedett különvéleményeket senki nem olvassa el. -
#23311 Én:
* A cikkek jobb felső sarkából eltüntetném az Arcoskodó Baromság és a Csicsergő ikonokat [minek oda, ha még el sem olvasta a júzer a cikket? Inkább a cikk aljára tenni, és bumm, máris funkcionál.]
* A képek homályosak. 100%-os (1:1) megtekintés mellett is.
* Tényleg legyenek elkülönítve a cikk-csoportok [a "Tudomány", "Film" stb. szalagok kapjanak valami halovány hátteret legalább]
* 1 ponttal kisebb hasábcím betűméret, könyörgöm...
* Betűtípussal is lehetne játszadozni
* A teljes gördíthető állományt elkülöníthető a háttértől - gradient
-
#23310 "meg a 4 colos okostelefont babrálónak egyaránt megfeleltetni egy weblapot méreteiben, elrendezésében, tartalmában, stb.-ben)"
Nem is kell, erre találták ki a mobil felületet. -
#23309 Hatarozotan pozitiv dolog a reklam banner eltuntetese/athalyezese mashova.
Az egy dolog, hogy a banner kepek homalyosak, de nem is illenek ehhez a stilushoz - foleg a ipontol nem ezt varna az ember (vagy lehet nem is ok csinaljak...). Mehetne jobbra fuggolegesen. Sokszor mentem ra mert az egyik kedvencem ... Olyan 90' evek feeling-je van, flashbe egy szep kis animacioval sokkal minosegibb lehetne. -
#23308 mindenféle flamet kerülve szerintem a szirmos érti, amit beszél (és még egyet is értek vele, k***** nehéz ám manapság a huszonhatezerszer kilencgilliós felbontásért küzdő usernek, meg a 4 colos okostelefont babrálónak egyaránt megfeleltetni egy weblapot méreteiben, elrendezésében, tartalmában, stb.-ben)
én azt látom, hogy az új dizájn jó irányba mutat, és -nyilván- nem a végleges+1 verzió, hanem work in progress, és amint lentebb láttam, a fejlesztők hallgatnak a user response-ra, ami nagyon ritka, és pozitív dolog
nekem is megvan az egyéni véleményem a negatív és pozitív dolgokkal egyaránt, de most flamet generálni emiatt? meh.
egyébként amennyiben tényleg érdekli a dizájn készítőit +1 vélemény: a nagy kiemelt kép felül kaphatna egy áttetsző hátterű "aláírást" a mostani fehér téglalap helyett, mert az most -szerintem- nagyon szétvágja a képet
továbbá a facebook - twitter ikon kombó néhol nagyon bután néz ki, tekintve hogy fehér és szines háttérre egyaránt csak rá van "hányva", oda tudnék elképzelni valami egységesebb, okosabb megoldást
ezen felül a betűméretekkel még biztosan játszanék, azt még egyik kijelzőmön sem éreztem nyerőnek (1280*1024, fullhd nagytv, okostelefon)
hogy jót is mondjak, a #1eb8e4 (fejléc, világoskék) színnel kilóra megvettetek, ezt akármilyen képernyőn láttam eddig, mindegyiken nagyon-nagyon tetszett -
Namelesske #23307 Hiányozni fog az Sg.hu Ez a PH-s összeborulás micsoda? Remélem azért nem lesz beleszólásuk az oldal tartalmába. A dizájn pedig nagyon alfa nekem. Jobban szeretem a listás nézetet. Nekem ez túl kusza, átláthatatlan, és nincs semminek határa. -
xyl #23306 Szóvál már az SG-t is utolérte...
- Van, amire egyesek azt mondják, hogy egységes, letisztult, puritán. Mások szerint meg csúnya, túlzottan hasonlít minden mindenre, alig lehet megkülönböztetni a dolgokat, stb.
Példák: Netscape - Ha jól emlékszem a 4. változatban csináltak egy nagy átalakítást. (Nekem a régi jobban tetszett)
Microsoft Office: Talán az Office 2000 volt, aminél az ikonok hirtelen egysíkuak lettek, semmi kontúr, stb.
QCAD -> Librecad (kék-piros-fekete színsémáról zöld-feketére)
Windows 8
Kézzelfogható dolog: Képmás magazin (Kisebb lett, vastagabb, mások a fontok, az egésznek a design-ja és valahogy nem esik jól azt a formátumot olvasni)
Ha valaki tud még példákat, sorolja! -
EnxTheOne #23305 yo,
olvastam hogy lesz majd új forum is.
Biztos irtak mások hogy mit szeretnének vagy mit nem, szóval én is leirom:
(nem olvastam vissza, szóval lehet hogy már irták)
ha egy topikban vagyok akkor jó lenne ha kiirná hogy kik vannak az adott topikban -
#23304 Pipáld be a bejelentkezve maradást és jó lesz. (párszor leírtam már, a Válasz X üzenetére hibával együtt, de semmi reakció :( -
#23303 kedves modik nem tudom hova írjak de az újítás óta,vagy igazából mától nem használható a fórum mobilon keresztül Windows Phone-on,nem lehet hozzászólni hiába vagyok bejelentkezve az írja hogy nem vagyok... -
#23302 Itt a hozzászólás a fórumban link rossz, illetve, ha jól látom, akkor az oldal már utf-8ban van, ez esetleg az jelenti, hogy a fórum is átvált végre? o/ (illetve akkor, ha jól sejtem tényleg megoldódnak a kettőskeresztes mizéria) -
#23301 kifli, SzirmosSzisza: Köszönöm.
Akkor, egy ilyen volumenű oldalnál, mint az SG.hu, a dinamikus tartalom kitöltésre azért volna némi esély nem?
Tehát, a szélesebb képernyőjű (nagyobb felbontású kütyükkel) olvasóknál sokkal több tartalom jelenhetne meg - a technológia lehetővé teszi -, míg a "csak" FHD és az alatti felhazsnálók kapnák a mostanit.
Például, az Apple-termékek [és már más bátrabb gyártók] FHD++ felbontással adják a matatós eszközeiket. -
#23300 Szerintem erre vannak jól fizetett pszichológusok vagy akárkik, akik megmondják, hogy ha 20-nál több cikk van a főoldalon akkor az nem jó, illetve ilyenkor lehet gáz lenne, ha az oldal felétől már 3 hetes cikkek látszódnának :D -
#23299 Node ez lenne a LÉNYEG, hogy töbszörös felbontáson többszörös tartalmat lássak és ne ugyanazt a pár árva cikkbannert FENAGYÍTVA. Éted?! :D Akkor legyen több hasáb oszt töltsék meg, van mivel!