Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

domby
Az éjszakai fejlesztéseknek köszöhetõen:
- gyorsult a privát üzenetek kezelése
- a fórumchat ki/be kapcsolható
- a fórumkeresõ közelebb került a végleges formátumához

MerlinW
Válaszolnék a fejlesztõ úr helyett:

- Valamikor majd jó lesz.
- Ne erõltesd
- Milyen alapon kérsz számon bárkit is egy ingyenes szolgáltatás esetében?
- "Azt hittem meg tudtátok javítani a hibákat közel egy hónap alatt, de láthatóan ez nincs így!" - Na komolyan elmész te a ****** 😊
- Szar marad, viszlát.

[merlinw.org]

DNDN
fasza a helyesírásod
j0nNyKa
akk am most mivan és ennek am miköze a topichoz akk?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

DarkSector
Nincsen facebookom, csak mondtam egy példát a letisztult külsõre. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dragon11
1. nem apuci veszi, attol h te egy élettelen senki vagy, más 18évesen többrevitte mint te valaha vinni is fogod.😄 am ha nem magamnak keresném meg se lenne sok közöd hozzá <#wink>

2. jahh. valszeg énvagyok a vicc 😄DDDDDDD

precision
vagy olyan ember venne magának apuci pénzén 200ezres telefont aki képes egy rohadt kulcsszavas keresést megejteni a google -ben és megtalálni a kérdésre a választ fél perc alatt mint minden más 3 agysejtnél többel rendelkezõ ember... hallod, még anyám is tudja használni a google -t... vicc vagy.

ne sírj már. hisztis kislány. pláne ne offolj ide...

én is befejeztem. sorry érte.

Bazinga!

várható.

j0nNyKa
akk mi lenne? he? he? <#idiota>

dragon11
ajjmár 😊)

SzirmosSzisza
Vagy, ha az emberek nyelvtani tudása elérné egy kisiskolás szintjét, de ezek csak álmok 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Macccy
Kedves SG team! (nem tudom olvassák e ezt, de egyszer bepróbálom)

Jó lesz valamikor majd megint a fórum, vagy ne erõltessük és akkor ennyi??! Azt hittem meg tudtátok javítani a hibákat közel egy hónap alatt, de láthatóan ez nincs így! Mobilról most is eltûnnek hozzászólások, de úgy hogy közben a topic listából nézve látható, hogy én szóltam hozzá utoljára!

Legyetek szívesek javítani, vagy mondjátok, hogy szar marad, ez ennyit tud, ne írjunk 6-8 mondatnál bonyolultabbakat, mert lehet elvész!!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

dragon11
jaja, állítólag ha az iphone topikba olyan emberek írkálnának akinek van iphoneja v minimum bármiféle apple cucca és nem okoskodna összevissza úgy h életébe 1x fogott apple cuccot a kezébe aztis tmobileba akk lehet nemlenne ez se

j0nNyKa
jaja, állítólag ha nem lennének bizonyos egyének -100 pontra értékelve, sokkal kevesebb trollkodás lenne.

dragon11
Színvonal, értelmes emberek, etc.

Coral Springs
Az oldal kinézetének (dizájn) modernizálása várható a jövõben ?

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Ez nem okoskodás, ez okfejtegetés <#idiota>
j0nNyKa
nyitok neked okoskodás topicot esküszöm <#idiota>

Egyetlen dolgot tudok elképzelni: külön táblában van a hozzászólásoknak valamiféle nagyon sovány indexe, azon végigiterál a megjelenítõkód, azonban a hsz-ek minden egyéb lényeges adata már egy másik táblában, aminek a rekordjaira az index tábla timestampjei alapján hivatkozik, így a SELECT mindig a legelsõ találatot hozza ki a több egyezõ timestamp-el ellátott rekord közül.

Amit nem értek, hogy ha ez így van, akkor minek egy olyan index, illetve miért azzal kell dolgoznia a megjelenítõnek, ami semmi érdemleges információt nem tartalmaz a hozzászólásról (hiszen a hsz sorszáma, tulajdonosa és minden egyéb látható adata is egyezik a bug esetén, tehát azokat már mind a vélt másodlagos táblából nyeri ki látszólag a kód, ha feltételezzük, hogy az index táblában még megfelelõen elkülönül a két hsz).
precision
a mobil verzióból a floating "kedvenceidhez x új üzenet érkezett" cuccot szedjétek már ki pls

bugos, több ezer új hsz -t jelez, és kb van 10
másrészt idegesítõ mert scrollozásnál mászik az ember után... hsz írásakor még a textarea -ba is belóg

Bazinga!

j0nNyKa
egyszer belepillantanék ezekbe a fura dolgokba, de félek hogy utána nem aludnék pár napig <#idiota>
nem irigyellek.

Szerintem VIP tagságért többet kéne adni mint a hsz szerkesztése,visszavonása.Az ilyen lehetõség más fórumoknál alapban benne van! (pl reklámok eltüntetése<#idiota>)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

SzirmosSzisza
Mobilon, ha hozzászólást szerkesztek akkor újként jelenik meg. (valaki már írta lentebb is talán, de topikban nincs ott)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

domby
fura itt minden, hidd el 😊

domby
ez nem technikai kérdés, ezeket ne ide, kösz

Szabi
képfeltöltés nem lehetne 250 vagy 300kb VIP-nek ? olyan sok tárhelyet zabálna a növelés? 😄

j0nNyKa
mondjuk számomra fura, hogy timestamp miatt duplikálódik az üzenet, valahogy nem látom a hátterét, de mind1 is 😊

SzirmosSzisza
Miért? Van 24 millió 10 hosszúságú, utána meg 12 hosszúságú lesz, nem kell átírni semmi. Mondjuk így vakon para lövöldözni az adatbázis kinézetére 😄

Dzsini
mondjuk a UserID-t, az 10 jegyû 😄 milyen vidám lenne az eddigi 24 millió rekordot újraírni emiatt...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Már annyira megszoktuk 😊

Amúgy timestamp mögé nem tudtok beírni 1-2 random számot? Az így látatlanban megoldaná.

Dzsini
Annyira megszoktuk már, meg anno a hibalistából ki lett penderítve azzal, hogy nem lehet vele mit kezdeni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabi
nabumm, egy karakteren változtatni kell, de ha valaki nem copiz küldés elõtt akkor meg így járt 😄

14:11-re váltáskor egyszerre komment próba ? 😄D

pxxl
az a legjobb, mikor kisregényt írsz, és azt ütik ki 😄 azt szeressük\'

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Ha jól emléxem az idõbélyeg nem elég mély, így "egyidõben" bejövõ hzszek azonos sorszámot kapnak. Bár ez ködös, hogy miért és hogyan.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Jaja tanúsíthatom, ez mindennapos dolog itt és murva idegesítõ, mert ilyenkor valakinek a hzsze ugrott. Miközben a rendszer emléxik rá, így mégegyszer ugyanazt pl. bekopizva már nem fogadja el, mondván, hogy ugyanazt nem lehet többször elküldeni. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

domby
igen, ez egy olyan anomália amit nehéz lesz megoldani sajnos. furcsálltam is, hogy eddig nem szólt senki miatta 😊

Dzsini
Elvileg egy évtizedes "feature" a fórumon, hogy ha nagyjából egyszerre szólnak hozzá többen egy topichoz, akkor több ugyanolyan sorszámú hozzászólás keletkezik.

Aki VIP persze vissza tudja vonni gyorsan, és javítani a helyzeten.

domby
passz, én nem látom a hogy duplázás lenne. így nem is tudom megnézni, hogy mi a gond :/

Szabi
hárman írtunk egyszerre a #22376-os hsz számmal és úgy tûnik abból ketten vissza is tudtuk vonni 😄D

ez valami újjitás hogy végre az egyszerre elküldött üzenetek nem duplázódnak, vagy csak egy újabb anomália ? 😊

Dzsini
elég ha topicon belül beírod: #22351 és linkeli megnyithatóra 😊

domby
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=22351

Keresés már sose fog megjavulni a topikokban? (Tudom hogy ott van a bannerban,csak kérdeztem hogy mi a helyzet-e téren? Dolgoztok-e rajta?)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Dzsini
És azt mennyien is fejlesztik?

... és az SG appot mennyien és milyen pénzbõl fejlesztenék? 😊

pxxl
hát a fészbúk gyári app-ja egy nagy rakás foshalmaz. rendkívül finoman fogalmazva 😊

All hail the double x!

DarkSector
Face-en is jobb app.
Letisztultabb. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[NST]Cifu
Minden valamire való cégnél így néz ki egy belsõ hálózat. Ahol nem így néz ki, ott a rendszer biztonsága erõsen szólva is kérdéses, és ez egyfelõl a cég biztonsága szempontjából veszélyes (adatlopás), másfelõl az üzemeltetés szempontjából (ilyen helyeken nem mûködik az, hogy ha egy vírus vagy valami gebasz miatt megtérdel a rendszer, akkor addig nem dolgozunk, és kész).

Persze láttam olyan rendszert is (közszféra), ahol minden felhasználónak közvetlen netelérése és rendszergazdai joga volt. És nem értették, hogy mi a probléma ezzel...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Dzsini
chates linkké alakító:
00:24 bujcsik555: http://www.baszont.com/wp-content/uploads/2013/09/032.jpg

a kötõjelnél elvesztette a fonalat

Sir Quno Jedi
Van ahol egyáltalán nem is lehet magáncélra internetezni (mintahogy telózni sem). Elvileg itt sem, de van akikkel elnézõbbek, mer melójához kell a net. Így is megszorongathatnának az sg-zésért. És egy szót sem szólhatnék, mert jogilag fedve vannak.

Amúgy nálunk sem lehet cd/dvd romot, pendriveot, külsõ hdd-t, usb-t semmit sem használni, midnen tiltva van, csakis engedélyezett céges eszközök használhatóak regisztrálva. Wifi tiltva, 3G tiltva stb. Védett végpontok, vpn, folytassam?!

És ez a minimum. Kellenek a durva policyk, ez elõírás ugyanis, meg iso, meg faszom. Elsõ ellenõrzésnél elharapják a torkunkat, ha bármi nem klappol.

pxxl
teljesen normális egy nagy cégnél.
elõzõ helyemen a rendszergizda agya elborult mert túl sok jogunk volt (tudtam szivatni pl egy programmal, kinyitottam becsuktam a cd tálcát, kikapcsoltam a gépét stb) és olyan policyt írt, hogy nem volt jogunk a saját gépünkre menteni 😄
ami egy nyomdai stúdióban elég komoly probléma tud lenni 😄

All hail the double x!