27328
-
#23378 legyen már nagyobb a szőveg a logó mellett! kėremszépen, nem lehet látni -
kvp #23377 Sajnalatos modon olvashatatlanna valt az oldal, egyszeruen nem latni hogy melyik szoveg melyik kephez tartozik. Tovabba az sem derul ki egyertelmuen, hogy egy szovegre/kepre lehet-e kattintani es akkor mi is fog tortenni. A foolalon a temak szerinti szeparalas megszuntetese pedig azt eredmenyezi, hogy max. a vezeto hirt tudja csak mindenki elolvasni, utanna kovethetetlen, hogy mikor hova kattintott mar. Erdemes lenne pl. a BBC honlapjat megnezi (bbc.com) mintanak. -
Borg #23376 Értem én, hogy a reklámok miatt megérte összeborulni, csak azért ezt a koncepciótlan katyvaszt majd meg kéne szüntetni. A dizájn maga még emészthető is lenne szódával, de az elrendezés? Ha már a PH lapcsaládba olvadt az sg, akkor át kellett volna azoknak a főoldal elrendezését, ami egy jól bevált, átlátható valami.
Ott is csupa olyan véleményt olvasni, hogy kellemetlen az sg főoldalát böngészni, mert logikátlan az elrendezés, és ugye ez egyet jelent azzal, hogy az ember nem fárasztja magát vele, hanem megy másmerre a neten. -
#23375 van hát :) -
#23374 Erre gondolsz? -
#23373 nincs meg vkinek a régi supergamezes főoldalkép? :) -
#23372 Majdnem. Szerintem így néz ki egy épkézláb oldal, összeszedett, átlátható, nem zsúfolt mint a jelenlegi, olvasható. -
#23371 Egy csomó cikk hozzászólásaiban a téma helyett a dizájnról megy az eszmecsere, hogy mekkora szar. Szerintem sem ártana ha a fejlesztőbrigád összekapná magát, eddig nulla amit teljesítenek. Az hagyján hogy lassan megy a munka, de amit befejeznek még az is szemétrevaló. Egy fórumnak az az érdeke hogy minél többen olvassák, vagy hogy minél kevesebben ? -
#23370 még mindig nem lehet windows phone-on keresztül fórumra írni hiába vagyok bejelentkezve és pipálok ki mindent,azt írja ki mikor hozzászólnék valamihez hogy csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá... -
TomStorm #23369 Igen ezzel én is így vagyok.Nappal még ok de este már zavar nagyon. -
#23368 Nomeg linkelni sem lehet semmit és képeket sem lehet betenni, soroljam (pláne nincsenek smiley-ik). WTF!? -
#23367 Akkor a #23302 csak álom volt :(
Mondjuk elég gáz, hogy nem tűnt fel nekik, hogy a fórum latin2-ben van (isten tudja miért), az oldalt meg utf-8 :D -
#23366 http://sg.hu/cikkek/102177/mar-jovore-megjelenhet-a-robotzsaru-az-eletunkben
ebben a totyigban írtam egy hozzászólást és finoman szólva is érdekes problémákmerültek fel a karakter kódolással kapcsolatban. köhhh... -
#23365 Nem olvasom el az előzményeket, de ez a szín összeállítás és tagolás egy tragédia! Remélem ezért pénzt nem kapott senki. -
#23364 feketével amúgy sem írunk weboldalra, a természetben sem fordul elő ez a "szín" -
#23363 -
#23362 A mindenütt (statisztikailag) előforduló debilek kedvéért elmesélem, hogy külön tudományág az ergonómia és ennek azon része, mely pl. azzal is foglalkozik, hogy mely színösszeállítások szemkímélőbbek egy önfénnyel rendelkező képmegjelenítő eszközön (gyk. pl. monitor). A fehéren háttéren a vékony fekete betű pedig NEM AZ.
Így ez a "szokványos" színösszeállítás egyben a világ legócskább és leggagyibb dizájnja amúgyis, ami nélkülöz bármiféle képzelőerőt, avagy művészi érzéket. Ezért kár bárkinek is fizetni, hogy ilyeneket találjon ki.
Céges honlapok dizájnjával nyilván mi is külső cégeket bízunk meg, de ha egy ilyet odatolnának, körberöhögnénk őket annyi szent. Szerencsére ennél azért nagyságrenddel profibbak, így ez sosem volt probléma...
Egyéb óhajsóhajproblémakívánság?! (ezt term. csak a debilektől kérdezem, akik ott lihegnek most is a sarokban, a billenytűzetükkel nemi aktust folytatva éppen :D) -
#23361 f.lux :3 -
#23360 Kapcsolhatóra jó lenne, az emberek jó része már ismeri a "villanykapcsolót", elég sok oldal alkalmazza. -
#23359 Iszonyat ez a fehér háttér stb. kiég a szemem éjjel. Nem lehetne valami sötétebb, pasztel, vagy ne adj isten, akár sötét háttér, világosabb szöveg dizájnt (akár kapcsolhatóra, nem nagy ügy css-nél)?!?!? -
#23358 Azert ez nem egy kaptafara faragas: "Egyik tars oldalnal sincs feher hatter es ekkora kepek". Szerintem egyiknek sincs hasonlo kinezete. -
teddybear #23357 A cikkek egyáltalán nincsenek egyértelműen a témák szerint széttagolva. A színek és a dizájn ugyan trendi, de használhatatlan és pocsék. Attól, hogy a konkurencia hasonlót használ, nem muszáj a példájukat követni.
A blogmotor egyelőre még működik, de meddig?
Egyszóval a felvásárlás és egységesítés a többi oldallal egy kaptafára faragás visszalépést hozott úgy általában.
Lassan komolyan el kell gondolkodnom azon, hogy érdemes-e még idejárni? -
#23356 "nem különülnek el eléggé a rovatok, mások a sok fehérségre panaszkodnak"
A ketto szerintem egyrol szolt, 4 fo szin van kategoriankent, hatter szinkent lehetnenek egy kategorian belul ezek analogous (hasonlo) szinei pl: az IT / Tech-nek a kekek, a megfelelo opacitassal, igy a cikkek is elkulonulnek de meg is egy temaba tartoznak. Biztos sokan vannak akiket csak egy kategorian beluli cucc erdekel elkezd szinre keresni ... Egyik tars oldalnal sincs feher hatter es ekkora kepek (bar a nagyobb kepek tetszetosebbek) - kenyelmes a szemnek. -
#23355 Most már elkülönülnek a kategóriák, de még mindig nem tiszta melyik szín melyik :D -
#23354 Egy olyat esetleg meg lehetne próbálni, hogy a cikkek tetején vékony vonalban használt színkódokat a cikkek "négyszöge" mögé tenni valami halvány változatban (akár lefele eltűnő színátmenettel, mintha a vonal "megvilágítaná") - ettől jobban látszana, hogy egy adott cikk melyik témához kapcsolódik, és máris kevesebb lenne az egyszínű felület. Vagy akár csak a plusz jelet inverzben egy témajelölő színű négyzet közepére tenni (mint a svájci zászló), az is megtörné egy kicsit a nagy fehérséget.
Az aloldalakon (tudomány, stb.) még kint maradt a facebook/twitter ikon.
Az RSS aloldal szövegéből alul a mesét szedd ki, 10 éve még lehet, hogy szükség volt rá, most már inkább elavult és hibás is (a linkek rég nem élnek). -
Mortimer #23353 Átolvastam újra az előző három oldalt. A facebook/twitter logók lekerültek a főlapról. A menüben a fórum/rss nagyobbra lett véve. A betűtípuson változtatunk, valóban túl keskeny. Néhányan azt mondják, hogy nem különülnek el eléggé a rovatok, mások a sok fehérségre panaszkodnak - ezt nehéz egyeztetni, de azért kisérletezünk. Fekete biztos nem lesz a lap. -
#23352 Nagyítja a képet is :D Más kérdés, hogy pixelháború lesz :D -
#23351 Általában egyetértek veled, de semmi politikai töltet nem volt a narancs mögött. Az előző design narancs volt, a fórum tetején, ha megnézed a logot az is narancssárga. -
#23350 106 centin tolom így évek óta... jól elvagyok. Egyedül Index.hu-n szokott némely tartalom bénán reagálni erre a ténykedésemre. -
#23349 Nem tudom manapság, hogy van, de régen emiatt elcsúsztak a dolgok, mert volt olyan, hogy pl a képet nem nagyította a böngésző a szöveget meg igen :D -
#23348 Ha megnézed a jelenlegi lógóban is legalábbis mát csak itt a fórumon kék és narancs van használva. Mi a gond vele? Politikai utalásnak érzed vagy mi?
Nehogymár ne lehessen narancssárgát használni egy weboldalnál csak azért, mert egy párt is azt a színt használja. Az oldal nem politikai témájú, így semmi köze a kettőnek egymáshoz. -
#23347 az a baj hogy nem hagytad abba, pedig esküszöm most el kell gondolkoznom, hogy tényleg nem látod a jelenlegi narancssárga sg logót, vagy csak.. hát most ezt a mondatot nem folytatnám -
#23346 "a narancs alapszín a fejlécnek is valahogy Sg-sebb. :)"
Kész. Itt hagytam abba. -
#23345 ez engem a nemzeti sportra emlékeztet. -
#23344 23"-on 110%-al használható. Tivább nagyítani nem akartam képek/videók miatt... -
#23343 Tetszik-e érteni?
-
#23342 biztos user error és az én szemem szar, de 22-es monitoron és 32-es monitoron is normál használat mellet olvashatatlanul kicsi az sg, bár igazából a netes oldalak 90%-a is, 125%on már olvasható -
#23341 Meg nem kell teljes képernyőn használni a böngészőt, ezer dolog elfér mellette a képernyőn, ami esetleg nyitva van még (helyből oldalra kerül a tálca, régebbi Operában a fülsáv, a sidebaron egy-két hasznos dolog, másik oldalon a médialejátszó, és még mindig elfér középen az SG 100% szélességben - és nem vész el sok a 16:9 soványka függőleges helyéből, ami nagyítással csak rengeteg scrolloznivalót hoz magával. -
#23340 most politizálásnak veszed azt, hogy jól néz ki a szürkén a narancs szín ?
csak gratulálni tudok..
[url=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=23339]#23339[/url]: és szanaszét nyúlik minden, beágyazott videók szélei, logók stb -
#23339 Ezt a gondot nem értem.
CTRL + "+"
Máris kitölti és még jól is olvasható :-)