27328
  • Rotcsa
    Nekem tetszik az új designe, de a fórum-rész külcsínyét illetően kérem szépen vissza a régi kinézetet!
  • j0nNyKa
    ja fasza, ha a windows 9 dizájnját akarod megtervezni :)
  • Szabi #23416
    szerintem így túl színes és ugyanúgy egybefolyik minden :D
  • passatgt
    nem tökéletes, de nálam így néz ki, sima css minden:)
  • MerlinW
    Ez is jól néz ki.
  • MerlinW
  • SzirmosSzisza
    Ha valaki ráér ezt írja be JS konzolba és megváltoztatja. Legalábbis az első pár doboz színét, utána máshogy van.
  • Szabi #23411
    50%
  • MANOWAR
    Egy kicsit belenyultam a CSS-be:

50% opacity-vel

100% opacity-vel
  • SzirmosSzisza
    Itt egy kis hely mehetne a jobb oldalra szűrt kép mellé.
  • Blum
    Menjel mar mashova trollkodni plz...
  • Frekvency
    egy dologban nyúlnak nagyon mellé az "előrelátó" emberek. A pénz nem annál van akinél gondolják, a kis hülyepicsáknál meg a rejszgépeknél van akik szelektív látással mennek fel a netre, akiknek épp csak akkora a látómezejők amibe belefér az osztálytársnő/fiú új fényképe és reméyn sincs arra, hogy egy pillantást is vessenek jobbra a hírdetés panelre.
  • j0nNyKa
    ertsed hogy o tudja mivan. na. neki nem kell beszelni holmi foszerkesztokkel ehhez.
    az orakulumnak se kellett senkivel beszelgetni a matrixban. pont.
  • Frekvency
    szerintem lejjebb volt erről szó. Ma már alapelv, hogy a prioritás a metrón netező picsáké és a nyomukban lihegő kanoké, ők futnak bele akarva akaratlanul az érintőképernyős szaraikon - amire íródnak az új weboldalak - hirdetésekbe amik a mai gazdaság mozgatórugói.
  • IMYke2.0.0.0
    A srácnak:

KÉP:
  • SzirmosSzisza
    Na tessék, valakinek tetszik! :D
  • Dzsini
    Te beszéltél a főszerkesztővel / a design kitalálójával, hogy tudod mi volt az alapelv? Mert itt nem emlékszem, hogy ezt írta volna.
  • Frekvency
    az új design. Az alapelv az volt, hogy mobilon kezelhető legyen az SG, innen ered minden.
  • precision
    he?
  • Frekvency
    de jó, hogy már minden a kis telefonos nyomigyerekeknek van alárendelve ezen a rohadt neten. Kellene már egy megtisztult web3, olyan ahol nem a bullshit nyomul ezerrel...
  • Dzsini
    nem beolvadt, csatlakozott
  • Rotcsa
    AZ SG beolvadt a prohardver-lapcsaládba??!
  • Maximus4
    Azért az is vicces,hogy van olyan moderátor,aki nem tud moderálni:O
    Ráadásul ez ugyben már írt nemegyszer a moderátori email címre.
  • j0nNyKa
    ja nem, az javascript alapu, csak te latod jonak (tobbieket is, sajatodat is) :)
    majd "januar kozepere"
  • Szabi #23394
    ja hogy nálam az SG Fórum tuning chrome bővítmény javította ki, ezek szerint frissült, én bolond meg azt hittem, hogy végre ki lett javítva itt sg-n :DD

• j0nNyKa
    en amugy mindig hesszelek, hogy eppen melyik hszt hekkeli be a kulonbozo karakterek helyere, tok jopofak :)
    eskuszom mar hianyozni fog ez a bug, ha _esetleg_ javitjak
  • Szabi #23392
  • Dzsini
    Január közepére várható a fórum felület megújítása, a főszerkesztő állítása szerint (ebben a topicban) azzal a hibák nagy része megjavul (és persze lesz helyettük másik :) )
  • Mardel
    Hali!

Egy ideje a fórum nem tudja megjeleníteni az EURO jelet, helyette szép kis javascriptes hozzászólás linkeket tesz a hozzászólásba.
    Ez mikor kerül javításra?

Pl.link
  • SzirmosSzisza
    Olvasni olvassák, de kétlem, hogy karácsony idején ezzel foglalkoznának :)
  • Rage47
    Szerintem januárban majd javítanak rajta. Mint láthattuk, ki kellett rakniuk még év vége előtt...
    Úgysem fog semmi változni, hacsak a készítők nem akarják. Mellesleg szerintem nem törődnek az itteni tippekkel.

• Blum
    Tudnek olyan torrent oldalt mutatni,ahol az egesz kialakitas megvaltozik,nem csak a betutipus meg a szinek.

Es nem olyan oldalrol van szo,ami tobb 100k usert tart szamon,hanem egy kvazi uj oldalrol.

_________

Engem mostmar nem erdekel,hogy milyen lesz a fooldal de a fejlesztok helyeben komolyan elgondolkodnek azon,hogy egy ilyen munkat ilyen osszeganyolt allapotban volt-e ertelme elesiteni. Kivanom,hogy autot is igy vegyenek,aztan majd naponta hordjak be a szervizbe javitgatni,mert az uj auto amugy egy rakas szar.
  • Tinman #23386
    Úgy is elfogadható lenne.
  • jackoneill90
    ezt írtam én is, de észre se vesznek. talán ha nevet lehetne váltani.
  • SzirmosSzisza
    Torrent oldalakon csak ráhúznak egy másik stíluslapot, az oldal kialakítása ugyanaz marad, itt az is változott. Ellenben ha már VIP, jöhetne a PayPal :c
  • jackoneill90
    főoldalról cikkre kattintva, hozzászóláshoz bejelentkeztem. kommenteltem. fórumra rákattintva megint be kellett jelentkezzek, miközben még mindig bevagyok
  • Tinman #23382
    Ötlet:

Skin.

Nagy munka lenne user által választható SKIN lehetőségeket létrehozni?

Lehetne a régi Classic SG skin is, meg a megszokott, no meg ez a mostani, meg még ami tetszik... alapból a mostani tablet friendly töltődne be. A regelt userek persze változtathatnának skint a beállításoknál.

Ok! Ne legyen ez ingyen, jogos! Legyen csak a VIP-knál bekapcsolható dolog? Na? :-)

Ha a torrent oldalakon megoldották csak úgy free kérés nélkül...
  • SzirmosSzisza
    Igen, az eléggé nevetségesen néz ki, valamit a háttérrel kellene kezdeni ilyenkor (pl az oldalsó cikkeknél ez pont így is jön ki, ha nem túl hosszúak).
  • RelakS
    Az is milyen már, mikor van egy kép, alatta a hír, de a kép alján ott van az elválasztó csík.
    Az meg, hogy ha az egeret egy hír fölé húzom, egy fekete sáv más szöveggel kitakarja az ízelítőt, külön nevetséges :/
  • IMYke2.0.0.0
    Főoldal -elég érdekes cikk kép: