27328
-
Rotcsa #23418 Nekem tetszik az új designe, de a fórum-rész külcsínyét illetően kérem szépen vissza a régi kinézetet!
-
#23417 ja fasza, ha a windows 9 dizájnját akarod megtervezni :) -
#23416 szerintem így túl színes és ugyanúgy egybefolyik minden :D -
#23415 nem tökéletes, de nálam így néz ki, sima css minden:) -
#23414 Ez is jól néz ki. -
#23413 -
#23412 Ha valaki ráér ezt írja be JS konzolba és megváltoztatja. Legalábbis az első pár doboz színét, utána máshogy van. -
#23411 50% -
#23410 Egy kicsit belenyultam a CSS-be:
50% opacity-vel
100% opacity-vel -
#23409 Itt egy kis hely mehetne a jobb oldalra szűrt kép mellé. -
Blum #23408 Menjel mar mashova trollkodni plz... -
Frekvency #23407 egy dologban nyúlnak nagyon mellé az "előrelátó" emberek. A pénz nem annál van akinél gondolják, a kis hülyepicsáknál meg a rejszgépeknél van akik szelektív látással mennek fel a netre, akiknek épp csak akkora a látómezejők amibe belefér az osztálytársnő/fiú új fényképe és reméyn sincs arra, hogy egy pillantást is vessenek jobbra a hírdetés panelre. -
#23406 ertsed hogy o tudja mivan. na. neki nem kell beszelni holmi foszerkesztokkel ehhez.
az orakulumnak se kellett senkivel beszelgetni a matrixban. pont. -
Frekvency #23405 szerintem lejjebb volt erről szó. Ma már alapelv, hogy a prioritás a metrón netező picsáké és a nyomukban lihegő kanoké, ők futnak bele akarva akaratlanul az érintőképernyős szaraikon - amire íródnak az új weboldalak - hirdetésekbe amik a mai gazdaság mozgatórugói. -
#23404 A srácnak:
KÉP:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#23403 Na tessék, valakinek tetszik! :D -
#23402 Te beszéltél a főszerkesztővel / a design kitalálójával, hogy tudod mi volt az alapelv? Mert itt nem emlékszem, hogy ezt írta volna. -
Frekvency #23401 az új design. Az alapelv az volt, hogy mobilon kezelhető legyen az SG, innen ered minden. -
#23400 he? -
Frekvency #23399 de jó, hogy már minden a kis telefonos nyomigyerekeknek van alárendelve ezen a rohadt neten. Kellene már egy megtisztult web3, olyan ahol nem a bullshit nyomul ezerrel... -
#23398 nem beolvadt, csatlakozott -
Rotcsa #23397 AZ SG beolvadt a prohardver-lapcsaládba??!
-
#23396 Azért az is vicces,hogy van olyan moderátor,aki nem tud moderálni:O
Ráadásul ez ugyben már írt nemegyszer a moderátori email címre. -
#23395 ja nem, az javascript alapu, csak te latod jonak (tobbieket is, sajatodat is) :)
majd "januar kozepere" -
#23394 ja hogy nálam az SG Fórum tuning chrome bővítmény javította ki, ezek szerint frissült, én bolond meg azt hittem, hogy végre ki lett javítva itt sg-n :DD
-
#23393 en amugy mindig hesszelek, hogy eppen melyik hszt hekkeli be a kulonbozo karakterek helyere, tok jopofak :)
eskuszom mar hianyozni fog ez a bug, ha _esetleg_ javitjak -
#23392 € -
#23391 Január közepére várható a fórum felület megújítása, a főszerkesztő állítása szerint (ebben a topicban) azzal a hibák nagy része megjavul (és persze lesz helyettük másik :) ) -
#23390 Hali!
Egy ideje a fórum nem tudja megjeleníteni az EURO jelet, helyette szép kis javascriptes hozzászólás linkeket tesz a hozzászólásba.
Ez mikor kerül javításra?
Pl.link -
#23389 Olvasni olvassák, de kétlem, hogy karácsony idején ezzel foglalkoznának :) -
#23388 Szerintem januárban majd javítanak rajta. Mint láthattuk, ki kellett rakniuk még év vége előtt...
Úgysem fog semmi változni, hacsak a készítők nem akarják. Mellesleg szerintem nem törődnek az itteni tippekkel.
-
Blum #23387 Tudnek olyan torrent oldalt mutatni,ahol az egesz kialakitas megvaltozik,nem csak a betutipus meg a szinek.
Es nem olyan oldalrol van szo,ami tobb 100k usert tart szamon,hanem egy kvazi uj oldalrol.
_________
Engem mostmar nem erdekel,hogy milyen lesz a fooldal de a fejlesztok helyeben komolyan elgondolkodnek azon,hogy egy ilyen munkat ilyen osszeganyolt allapotban volt-e ertelme elesiteni. Kivanom,hogy autot is igy vegyenek,aztan majd naponta hordjak be a szervizbe javitgatni,mert az uj auto amugy egy rakas szar. -
#23386 Úgy is elfogadható lenne. -
#23385 ezt írtam én is, de észre se vesznek. talán ha nevet lehetne váltani. -
#23384 Torrent oldalakon csak ráhúznak egy másik stíluslapot, az oldal kialakítása ugyanaz marad, itt az is változott. Ellenben ha már VIP, jöhetne a PayPal :c -
#23383 főoldalról cikkre kattintva, hozzászóláshoz bejelentkeztem. kommenteltem. fórumra rákattintva megint be kellett jelentkezzek, miközben még mindig bevagyok -
#23382 Ötlet:
Skin.
Nagy munka lenne user által választható SKIN lehetőségeket létrehozni?
Lehetne a régi Classic SG skin is, meg a megszokott, no meg ez a mostani, meg még ami tetszik... alapból a mostani tablet friendly töltődne be. A regelt userek persze változtathatnának skint a beállításoknál.
Ok! Ne legyen ez ingyen, jogos! Legyen csak a VIP-knál bekapcsolható dolog? Na? :-)
Ha a torrent oldalakon megoldották csak úgy free kérés nélkül... -
#23381 Igen, az eléggé nevetségesen néz ki, valamit a háttérrel kellene kezdeni ilyenkor (pl az oldalsó cikkeknél ez pont így is jön ki, ha nem túl hosszúak). -
#23380 Az is milyen már, mikor van egy kép, alatta a hír, de a kép alján ott van az elválasztó csík.
Az meg, hogy ha az egeret egy hír fölé húzom, egy fekete sáv más szöveggel kitakarja az ízelítőt, külön nevetséges :/ -
#23379 Főoldal -elég érdekes cikk kép: