Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(mielõtt félreértenéd, csak poén akar lenni)
Sajnos hibás a jelenlegi mûködés, már többen szóltak emiatt is, remélhetõleg hamarosan javítva lesz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Ez volt az elsõ ilyen megnyilvánulása az illetõnek, amivel én találkoztam (illetve volt már egy korábban is, de az okkal és nem ennyire durva), tehát a közveszélyes troll szintet nem ütötte még meg a szememben
- Nem ellenem intézte és mivel nem vagyok moderátor sem hogy minden szabálysértés ellen dolgom legyen fellépni, így inkább nem jelentettem, mert nem szerettem volna, ha utána majd mindenki rám mutogat, hogy én egybõl árulkodok...
Ennek ellenére úgy éreztem egyértelmûen megérdemelt volna egy-két büntipontot, ha modi lennék ezt gondolkodás nélkül meg is adtam volna neki, hiszen akkor csak a munkámat végeztem volna, de szimpla userként egyszerûen nem hiányzott, hogy utána én legyek az árulkodó jópár ember szemében...
Csak azért mondom, mert valószínûleg közrejátszhat ez is abban, hogy nem jelentenek sokszor, illetve mondtad, hogy "akad néhány olyan eset is, ahol nagyon elgurult pár emberke gyógyszere, vagy éppen túl sokat enged meg magának", erre is jó példa ez egyúttal.
Mondod a híreket is, hát igen, miután ennyire téma lett ez a lepontozás el is csodálkoztam rajta, hogy én hogy úsztam meg csupán 23 negatívval eddig, miután többször állást foglaltam jópár vitában a híreknél... Mondjuk általában én érvekkel próbálok jönni, nem csak dobálózok össze-vissza, talán ez segíthetett kicsit 😊
A több modi biztos segítene valamennyire a helyzeten, de lehet nem ártana pár razzia féleség sem, amikor is elõre megszervezetten a lehetõ legtöbben lennétek jelen egy kis ideig és nagy erõvel szétcsapnátok a problémásabb helyeken elrettentésképp. Csak ötlet.
Az is általános probléma, hogy érzésem szerint kevés a modi, és ne mondja senki azt, hogy ha megnézni a büntetõpont listát, akkor miért én osztogatom a legtöbbet mostanság. Egy jó részük persze troll / alreg, de akad néhány olyan eset is, ahol nagyon elgurult pár emberke gyógyszere, vagy éppen túl sokat enged meg magának. De komolyan, csak velem jönnek szembe az ilyenek mostanság?
Ami a pontozást illeti, én nem lennék ellene, ha az alreges leminuszolgatókat kezelné valahogy automatikusan a rendszer. De így jelen állapotában erõsen visszás vele a helyzet.
Ami viszont a hírek kommentjeinek moderálását illeti, én nemes egyszerûséggel kimaradok abból. A jelen moderációs eszköztárral, a jelen rendszer mellett nem lehet ott rendet tartani. Ha van állandóan legalább egy modi, aki figyelemmel követi azt, akkor lehetne valamit tenni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Esetemben egyik sem igaz, de nézd meg az adatlapom... 😊
(Vagy a kivétel erõsíti a
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként olyan hatalmas viták nem szoktak kikerekedni a pontrendszer körül. Néha-néha idetéved valaki, akit lepontoztak, duzzog kicsit majd továbbáll.
Az, hogy nem jön ide valaki és írja be, hónapról-hónapra, hogy jó a pontrendszer, még nem jelenti azt, hogy nemjó. Csak nincs értelme beírni.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Elolvastam a kérdéses hozzászólást, és annak tudatában írtam, azt amit. Vagy nem merült fel benne, hogy esetleg más a véleményem a pontrendszerrel kapcsolatban mint neked?
Miután a pontozás nemcsak egy adott hsz-re vonatkozik, hanem magát a hsz íróját is pontozzák vele (lévén, hogy megjelenik az adatlapján), így nem csak az adott hozzászólás hasznosságának pontozására, hanem a hozzászólás írójának pontozására is szolgál. Ezt az is alátámasztja, hogy aki sok negatív pontot gyûjt be, egy idõ után alapértelmezetten eleve összecsukva jelenik meg a hozzászólása anélkül, hogy bárki pontozná.
Az hogy te korábbi balhék miatt kapod a negatív pontokat, szerintem csak a te sarad. Nem kellett volna korábban balhézni. Ilyen az amikor az ember kialakít egy képet magáról mások szemében, és utána nem érti, miért kapja csak a negatívumot.
Ezt a hozzászólást eleve megspórolhattad volna, ha elolvasod a kérdéses hozzászólást. A pontozórendszer a hozzászólások hasznosságának jelzésére lett kitalálva, és nem az egyéni sérelmek megtorlására. De még a véleményeltérések se hozhatók fel indoknak, vagy most én téged le kéne pontozzalak ?
rossz a pontozási rendszer
rossz a jobb alsó chat
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
"E-mail értesítõ: E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor."
Pár éve már használom 😊
Ezt mondjuk meg lehetne spékelni olyannal, hogy e-mail pm érkezése esetén, és így akiknek külön van modis felhasználói fiókuk, azok is kapnának értesítést. Lehet mondani, hogy napi egyszer ugyan ránézhet a fiókjára, de ha utána indul a fesztivál? Egy guglis e-mail esetén jöhet a felbukkanó ablak, hogy leveled jött, aztán körülnéz modként, hogy mi van.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
10 gigás VPS-em van INGYEN... Ezt csak azért hoztam fel most példának, mert szerintem manapság a tárhely már nem szûk keresztmetszet, legalábbis ilyen mértékben biztos nem, hogy a gumi bármit is osszon vagy szorozzon.
Maximum karbantarthatósági és teljesítmény szempontokból lehet jelentõsége.
Errõl szól a lista.
Aki évek óta az SG környékén se járt, annak szvsz(!) szükségtelen a moderátori jog, mert pont olyan, mint a durrdefektkor bekövetkezõ pótkerék nélküli helyzet...
Mondjuk a gumiszoba sokad rangú, ott eddig is ment az agymenés, szvsz nem számít.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az sg gondolom kitart az egyedi rendszer mellett, én meg itt be is fejezem errõl az eszmecserét. Ha lesz valami új szolgáltatás azok közül, amiket írtam, akkor hurrá, ha meg nem, hát nem. És pont.
Blog: http://ferrari118.rozsahegyi.net
Johnnyka, olvassál már b+. Ki a tokom írta itt, hogy ez kopipészt lenne..? Annyit írtam: biztos megoldható lenne.
Egy pillanatig se fikáztam domby munkáját, ne csináljunk már úgy, mintha ezt tettem volna...
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=21998
Bár az is lehet, hogy csak többrétegûen biztosítva lett, mert régen volt olyan, hogy rányomtam véletlenül, erre felbukkant a fõoldalon egy link az újonnan regisztráltak listájával (jelentettem, javítva is lett akkor) <#idiota>#idiota>
Az a 350.000 felhasználó mind ugyanazt csinálja. Ha jól sejtem két és fél szerepkör van összesen: modi és sima meg vip júzer.
Utóbbi alapján tõlem is ugrana a gumimod cím 😊
Amúgy IP ban tényleg felesleges, pár pillanat megkerülni.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás