27328
-
#23498 Köszönjük Dzsini, de ez nem segít, olvastam több apple iOS discussion topicot Én is, plusz már tegnap is mondtam, hogy a probléma "állítólag a telefonom oprendszerével áll kapcsolatban"! Nem a böngészővel, hacsak nem közös motort használ a Chrome-mal, mert az se jobb!
j0nNyKa: Ponosítanád légyszíves mi nem jön elő iOS6-on, ami win Chrome-on igen? A bug, vagy a videók?? Nálam iOS7 alatt egy rakás oldalon működnek az embedded videók, filmbuzi.hu például ha rogyásig van akkor is megy! Az sg.hu és a Gamekapocs.hu viszont nem jeleníti meg, Normál nézetben sem és Mobil nézetben sem.
Bercy: Hozzászólásokat SG nálad is eldobálja mobil nézetben amikor aposztrófot teszel bele? Vagy máskor? -
#23497 Nekem is kedvencekben és a Google kezdőlapon is a fórum van, de néha - a korábbi, berögződött szokás révén - ránézek, és sikítva menekülök róla pár mp után.
Szörnyű.
-
#23496 Szerintem fa..a! -
#23495 másik fórumokon sokfelé olvastam, hogy az iOS7 böngészője néha egészen furcsán viselkedik a beágyazott tartalmakkal:
Keresőben "ios 7 youtube embed" találatok apple fórumokról::
IOS 7 won't play YouTube videos
iOS 7 embedded YouTube videos not playing
Videos do not load in IOS 7.
iOS7 Embedded YouTube Video Issue
Apple users having problems watching embedded youtube
... és így tovább. -
#23494 nekem ios6-on nem jön elő, de windowson chrome-ban néha igen :) -
#23493 Nalam is megvan a youtube bug iOS-en. Neha megjelennek a videok, neha nem. Nem tudom mi a pontos oka meg nem is probaltam kideriteni. Sajnos arra se emlekszem hogy iOS6 alatt is ilyen lett volna vagy sem... -
#23492 Pro tip: Ne olvasd. Egyből a fórumon kezdek a főoldal meg megszűnt. Sima ügy. -
#23491 Még mindig borzalom a főoldal. Rettenet. -
#23490 Na ez a teszt nem mobil nézetben íródott ... ' ' ' " , , ( ) :D -
#23489 Hali! Nem. Nem azért nincs, ez azért feltűnt volna ...! :) A beágyazott videók ritkán megnyílnak a fórumban, de legtöbbször nem, típustól teljesen független, mert ugyanaz a videó cookie/data ürítés után egyszer megjelenik, majd később megint nem! Ha elolvasod mit írtam, láthatod hogy "sok másik oldal sokkal több beágyazott videóval működik ugyanezen készüléken".
Mortimer, valami ötlet? Mások nem is jelezték ezeket? iOS-en biztosan megvan ez a videós hiba a 7-es óta másoknál is, de a hozzászólások elvesztése nem gondolnám, hogy a böngésző hibája ... Most arra nem emlékszem, hogy csak MOBIL nézetben dobja e el őket, de kipróbálom! -
#23488 Miért vannak IT/Tech hírek a Tudomány részlegben? :) vagyis ha felül rányomok, hogy Tudomány, akkor jobb oldalt a cikkek között akad egy pár IT cikk is zöld plusz jellel, ami azt feltételezné, hogy tudományos cikk
rájuk nyomva persze már megfelelő kék "színsémával" és az IT/Tech kategóriát jelezve nyílnak meg -
#23487 sarcasm? -
kamionosjoe #23486 Üdv!
Hűha, nekem nagyon tetszik a cikkek alatt hozzászólások designja! Remélem az egész fórum rész olyan lesz, csak így tovább! -
#23485 Ha telefon, akkor azért nincs videó, mert a beszúrás flash alapú, az meg alapból nem nagyon van mobilokon. -
#23484 iOS 7.0.4 Safari és Chrome (31.0.1650.18) -
Mortimer #23483 Oprendszer, böngésző típusa, verziója? -
#23482 Mi a baja az SG Fórumnak?? Amióta piszkálva volt jónéhány hónapja, azóta idegesítő (valójában b*szottul idegesítő!) hibák vannak a hétköznapi használatban:
1. az embedded Youtube videók nem jelennek meg
2. bizonyos karakterek (??) kommentbe írása esetén a komment nem jelenik meg
Az első talán a kisebbik gond és állítólag a telefonom oprendszerével áll kapcsolatban ... igaz sok másik oldal sokkal több beágyazott videóval működik ugyanezen készüléken és rendszeren, de sebaj!
A második viszont mielőbb javításra szorul, mert nem röhögöm hülyére magam amikor elvész egy hsz 2-3 perc gépelés után! Úgy vettem észre az aposztrófot nem bírja, de néha smiley-tól is kivágja, ráadásul utána az előrelátóan copyzott majd visszaillesztett és aposztróf-mentesített szöveget se lehet elküldeni, mert duplikáltnak látja a Fórum!
Ha ezt egy illetékes olvasná és tesztelő kéne neki, szívesen segítek, nem csak követelni tudok, de tényleg kéne a javítás mert ez így erősen sz*r. Kösz srácok! -
#23481 -
#23480 ?:D -
#23479 jééé, megvan.. este nem találtam :DDD -
#23478 + -
#23477 elvittek az UFO-k lol :)
De a "Az emberek babérjaira tör az MI a játékalkotásban" cikk kepet jo lenne kicserelni mert nem latni semmit belole........... -
#23476 az alien1 szmájli, mikor és hova tűnt el ? :( -
logixxxxx99 #23475 Katasztrófa lett az új SG arculat. Zagyva, rossz betűtípusokkal, talán még a tartalom is hígult. Kár érte. -
nú #23474 Mobil sg-n csak a mozis cikkek látszódnak, hiába megyek bármelyik részre -
épp ezt akartam kérdezni, 0 értelme -
#23472 Sikerekben gazdag,békés,boldog új évet kívánok mindenkinek és kedves családjának! -
#23471 ott se az igazi, itt pl kitakarja a leírást, ami azért elég fontos lenne:D Teljesen felesleges, ha mindenképp fekete háttér kell, akkor az egész doboznak, leírással együtt mehet a fekete háttér hoverben és máris jobb
-
#23470 Jobb oldalt faszan nez ki, de csak azert mert ott hatter lesz :D -
#23469 cikkek hovernél mi értelme van ugyanazt a címet behozni mégegyszer, ami amúgy is látszik? szebb lenne egy sima szürke háttér hevernél, vagy valami hasonló szolídabb -
#23468 Eros a gyanum, hogy ebbol finoman szolva raba--as lesz. Latom, hogy a css-t es egyebb dolgot tobszor atirtak (nak) , de bekellene latni foleg unnepekkor amikor a legtobb ember otthon van sem az idozites sem a felulet nem felhasznalo barat. Valaki nagyon koti az ebet a karohoz (azert sem). Szerintem nem azert lazonganak az emberek mert a tutit akarjak meg mondani, hanem mert sajnaljak, ha elve...... . Idaig a cikkek miatt jartam foleg ide most meg az elso dolgom hogy ranyomok a forum linkre hatha valami erdekeset talalok a megjegyzesek kozott. Ok most mar annyira nem folyik az ember szeme mert a betutipus valtozott, pozitiv dolog csak nem illik hozza. A legtobben azert sirtak mert kifolyt a szemuk, es a felso szekcio ossze-vissza alt - Igy is maradt. Basszus a regi verzional jo dolgomba azt sem tudtam mirol olvasgassak most meg bazinagy szines kepek info helyet es most gorgessel le vagy fel joooo sokat(... hat nem ertem meg, hogy azok a vezeto hirek) dehogynem azert vannak felul nem? Hagy csemegezgessenek az emberek fent 4*200-as kepekbol / kategoria alattuk az elmult napi hirekkel (ez ugye siman belefer a 950-es alapba-booooven) mert sokan nem minden nap tudnak fel jonni. Megertem, hogy nem akartok szines boxokat (vagyis nem de mind1), de legalabb egy leheletnyi keket vagy valamilyen szint toljatok be a hatternek. Ha van olyan, hogy epito jelleggel kilehet borulni akkor most sikerult.
Ellenben BUUUUEEEEEEK es sok sikert a kovetkezo evhez SG! -
Coral Springs #23467 A hsz szerkesztést meglehetne hosszabbítani néhány perccel. Itt például kb 3 perc múltán jutott eszembe hogy hozzáfűzöm a saját véleményem is, de már új hsz -t küldött el. Sokszor ezen a kevésen múlik a szerkesztés, rendkívül zavaró. -
#23466 Nálam jó ha benyomom a bejelentkezve maradvát, de tényleg gáz :/ -
Borg #23465 2007 :) -
nú #23464 m.sg-n nem lehet hozzászólást írni, csak akkor, ha a normal felületen is bejelentkezett a user (meg miért kell egyáltalán kèt token erre...)
Másrészt ugyancsak itt, a válasz erre link lenyitva mindig üres tartalmat ad.
Mind2 már jó 2-3 hónapja kb. -
#23463 Plusz itt is kérdeztem,de eddig nem kaptam rá választ. -
#23462 Minél hamarabb, annál jobb ! -
#23461 Annyi ígéretünk van, hogy majd a desingváltás után... -
#23460 Legalább 7-8 éve volt, hogy Borg és Punker is erre panaszkodva mondott le a moderátori jogairól (még talán valahol meg is van róla a topic, ahol részletesen kifejtik a dolgot). -
#23459 erre már régóta panaszkodtok, hogy "szűkös" a moderátori eszköztár, ezzel kapcsolatban lesz valami változás?