Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
enyje már domby
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
az IE-s bejelentkezéssel más is panaszkodott, köszi a javítgatást
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
a moderálás megy mindenkinek már?
Na majd megpróbálom manuálisan is törölni õket, csak nem szívesen turkálok a win7-ben, nem vagyok már akkora guru.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Itt lejjebb valaki írta, hogy javították a bejelentkezést. Hát szerintem nekem azóta nem jó. És IGEN töröltem a sütiket, csinálhatok amit akarok, becsekkoltam a bejelentkezve marad és semmi.
Nézzetek utána légyszi.
Ja és ugyan ez a haver gépével is, IE-vel õ se tud belépni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
gondolom azért lehet, mert a textarea-ban le van kezelve, hogy fordítsa át, a megjelenésnél a content részen meg nem (?)
nem látom most konkrétan, de majd domby mester megaszongya
a beíró mezõben miért jó és elküldve miért nem ? ha szerkesztem akkor miért a vonalat látom, majd elküldve már a furcsa karaktereket ? 😄
kibírom hogy nem lehet használni õket, csak nemigazán értem 😊
"Nulla tenaci invia est via"
ez.. intended
"Nulla tenaci invia est via"
Az elmúlt idõk legjobb vicce 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak hanyatt lehetett vágni a fórumot vele, ha mondjuk 2-3 hétre visszakerestem egy folyamatosabban kommunikáló személyt 😊
Nem mellesleg szeretem olvasni magamat, van egy pár brilliáns okfejtésem... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha nagyon csücskös a textkeresés miatt, akkor lehet egy sokkal gyorsabbat is csinálni (kevesebb erõforrássak), ami csak megmutatja a hoozászólásainkat (vagy valakiét) idõrendi sorrendben, oszt lapozgathatunk. És ha meg is lehet adni melyik topicokban csak (esetleg), akkor aztán tényleg nem lehet lassú, hiszen csak azonosítókra kell keresni és azokra is csak nagyon limitáltan.
Gondolok itt olyanra, aminél megadható hogy mit keresünk és mindenhol végigkeresi, illetve megadhatnánk hogy melyik júzer hozzászólásait szeretnén látni és megjeleníti mind. Akár további textszûréssel. Idõintervallummal (tól-ig)... Ééés ha még lehet korlátozni is hogy mely szekciókban, avagy tipicokban keressen, az lenne csak az igazi.
Én is már tizenéve itt vagyok és sokezer hozzászólásom van szanaszét és néha szükség lenne egyik-másikra, de esélyem sincs meglelni, mert sem a topicot, sem a szöveget nem tudom kellõen behatárolni. A saját hzszeimet sem tudom megnézni ugyebár így.
Aztán ha megleltük amiket keresünk, akkor az élesben már odatalálunk hzszszám stb. alapján.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Márpedig az "én" júzereim pontosan tudják mi a helyzet, meg vannak nevelve és szólnak ha gond van. Priviben, vagy ha épp az adott témában én is ott vagyok néha, akkor úgy.
A hg-k meg maguktól is takarítanak, pl. Imike. Igaz sokan rühellik is ezért és úgy vélik visszaél a hatalmával, de a munkát ELVÉGZI. A hg-k dolga az ontopic figyelés, témában való aktív részvétel és takarítás. A modi nem lehet 100000000 darab témában benne IRL napi szinten, így sok esetben nem is tudna elég gyors, avagy ésszerû döntést hozni. A hg-k takarítanak, a júzerek feljelentgetnek (és néha a hg-k is szólnak), ez a módi. A modik ideje véges (és a türelme is). Õk is csak emberek (na jó nem mindenki).
Mint mondtam, leszámítva a híreket és a tudományost, egész nyugi van mostanság. Lehet ez csak azért van, mert haldoklik a fórum és sokan elhagytak minket, de legalább a renitensek is felszívódtak, elhagyták a süllyedõ hajót, máshol patkánykodnak. Mi meg még elsüllyedgetünk itt pár évecskét... D😄DD
good luck debugging that
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyes topikokban nem mûködik a keresõ.
Keresõszó példa, ami biztos rengetegszer elhangzott: "Saints", "Batman", "Killzone"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez picit gyávaság.
Ha látom, hogy valaki elfelejt emberként viselkedni jelentem. Persze rendre azóta megkapom, hogy spicli 3/3-as vagyok, de nem érdekel. Aki nem bírja, rendõrnek se menjen. IRL is így teszek.