Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
vaze nálam se lol
enyje már domby

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

kifli
nálam nem jó a moderálás <#idiota>
Efreet
Igen, az úgy néz ki a moderálás rendben van most már.

az IE-s bejelentkezéssel más is panaszkodott, köszi a javítgatást

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

domby
én nem döntéshozó vagyok, hanem robot aki végzi a dolgát...

domby
a bejelentkezést "visszavariáltuk", mert IE alatt sok gond volt vele.
a moderálás megy mindenkinek már?

A megavasodott sütiket külön tárolja? 😊
Na majd megpróbálom manuálisan is törölni õket, csak nem szívesen turkálok a win7-ben, nem vagyok már akkora guru.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Malakai
A megavasodott sütit próbáltad a kukába dobni?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Firefoxot kell használnom, hogy egyáltalán be tudjak lépni!!! Ma elment a bejelentkezésem (internet explorer mert amúgy azt használok), úgy csinál mintha belépne... de aztán mégse. Tegnap még totál jó volt.
Itt lejjebb valaki írta, hogy javították a bejelentkezést. Hát szerintem nekem azóta nem jó. És IGEN töröltem a sütiket, csinálhatok amit akarok, becsekkoltam a bejelentkezve marad és semmi.
Nézzetek utána légyszi.

Ja és ugyan ez a haver gépével is, IE-vel õ se tud belépni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

tomsolo
arra 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

#4509 lol 😄
Nekem laptopon, ha belépek a fórumban egy topikba akkor fölül az a reklám vagy hírdetés vagy mi belecsúszik a topik fejlécébe.
akyyy
neked van laptopod? hogy néz ki rajta a fekete fejléc? mert ha jól akkor lehetne😛 teljes fekete

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SzirmosSzisza
Igazából ki kéne venni a francba a www-t.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Na kb. ennyire értek hozzá, csak a www meg az anélküli szöveg ismerõs volt ma reggelrõl 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ability
Gondolom a suti url patternre gondolt, az pedig csak a munkamenetet erinti. Ettol meg mindig sg.hu-n vagyok www nelkul, es a tobbi script ugyan ugy elszal hibaval. A munkamenet a legkevesebb baj, legfeljebb ketszer kell belepni.
tomsolo
jelenleg 2 sg van a www és az anélküli

tomsolo
nem igazán 😊

Dzsini
#22623 ?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ability
Dombynak utoljara: kellene egy atiranyitas ami atlok az sg.hu-rol a www.sg.hu-ra. Nem mindenhol hasznal az oldal relativ hivatkozasokat, atdobal egyikrol a masikra menet kozben, es egy csomo feature elszall cross-domain hibaval. Ezert volt szar a belepes, ezert szar meg mindig a smilek, ezert szar a moderatori dolgok, stb. Nem ertelek titeket, meg analytics es reklamos dolgoknak is bekavarhat. Konkretan nulla meloval jar. Nem kellene-e fontosabbnak lennie az ilyen egyszeru, gyorsan es riziko nelkuli hibakat javitani ahelyett hogy a legforgalmasabb idoben nekialltok adatbazist nyomkodni? Legalabb 3x szoltunk mar.
j0nNyKa
gyaaaaaa baszki tényleg <#eljen>

Ability
Hashmark miatt linkke alakitja a komment visszaidezeshez.
j0nNyKa
hm, tényleg fura 😊
gondolom azért lehet, mert a textarea-ban le van kezelve, hogy fordítsa át, a megjelenésnél a content részen meg nem (?)
nem látom most konkrétan, de majd domby mester megaszongya

Szabi
de akkor reggel miért volt jó órákig és most miért nem jó ? 😄

a beíró mezõben miért jó és elküldve miért nem ? ha szerkesztem akkor miért a vonalat látom, majd elküldve már a furcsa karaktereket ? 😄

kibírom hogy nem lehet használni õket, csak nemigazán értem 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Fabio Capello
De alapvetõen is ezért lett bevezetve anno a HG rendszer, hogy belsõ csip-csup ügyekre ne kelljen modit hívni, csak a durva, kirívó esetekre. Az már más kérdés, hogy a házigazdák 90%-a ezt úgy értelmezi, hogy megcsinálja a csilivili topikot, majd a legkisebb problémára megy a moditopikba. Van/volt is pár házigazdaságom, szerintem az egyetlen, ahonnét rendszeresen jártam a modtopikba, a fékezhetetlen trollok áradata miatt volt még a Football Manager topikból.

j0nNyKa
az a másik fórum "hibája", nem a standard minusz karakterek vannak odabiggyesztve, hanem ezek a html kódok (amik tulajdonképpen ezek a teljes karakterszélességet kitöltõ, szélesebb minusz jelek), aztán az a fórum ezeket lefordítja a megfelelõ karakterre, ez meg nem 😊
ez.. intended

Szabi
innen másoltam ki a szöveget még reggel, akkor még szépen áthozta a vonalat 😄

j0nNyKa
-------
_______
hi

Szabi
ebbõl

ezt csinál most.. :/

————————

Dzsini
"Ha már komolyabb dolgotok nincs"

Az elmúlt idõk legjobb vicce 😊

SzirmosSzisza
Ha már komolyabb dolgotok nincs, akkor a "Téma karbantartása" gomb nyílhatna új ablakban és a textarea lehetne nagyobb, illetve rá lehetne rakni az itteni CODE blokkot is.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Solid Snake
Az új sg. monnyon le! Követeljük vissza a régi olajozottan, jól mûködõ sg.-t. <#zavart1> Lassacskán már használható a fórum, csak így tovább.<#law>
Tinman
Östen vagyol! Thx!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ja nem vettem észre a korábbi bejegyzést, pedig direkt visszaolvastam pár hsz-t, hogy írták-e 😄
j0nNyKa
wow, nice work <#eljen>

domby
javítva

Sir Quno Jedi
Ezért nem így kéne, hanem külön db-ben és ésszel. Azt is meg lehet ejteni, hogy aktív felhasználóknak (egy éven belül belépett) szép lassan kigyûjteni az összes hzsz.-ének helyét pl. külön táblába és utána pikkpakk, elég abban szûrni és csak a találatokat lekérni az eredeti helyérõl per lap. Sok trück létezik. Tudod adatbányászat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
Az listázott is, volt egy checkbox, hogy töröljön-e vagy sem.

Csak hanyatt lehetett vágni a fórumot vele, ha mondjuk 2-3 hétre visszakerestem egy folyamatosabban kommunikáló személyt 😊

Sir Quno Jedi
Asszem, de én nem törölni akarok, hanem keresni. Sok hasznos adatot tettem fel az évek során, de már nem tok hozzájutni, pedig benne van a murva fórumban VALAHOL. 😄

Nem mellesleg szeretem olvasni magamat, van egy pár brilliáns okfejtésem... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
te moderátor voltál már amikor még létezett a massdel.php? 😊

Sir Quno Jedi
Há pediglne maga a keresõ egy lapos lenne, ahol beállítod kit hol és mit, saztán a result a lapozással, vagy egyben. Ennyi. Meg akár lehet korlátozni, hogy egy júzer naponta max. 5 ilyen keresést csinálhat, vagy tudomisén, hogy ne tehrelje a szerót (de ez valszeg. felesleges).

Ha nagyon csücskös a textkeresés miatt, akkor lehet egy sokkal gyorsabbat is csinálni (kevesebb erõforrássak), ami csak megmutatja a hoozászólásainkat (vagy valakiét) idõrendi sorrendben, oszt lapozgathatunk. És ha meg is lehet adni melyik topicokban csak (esetleg), akkor aztán tényleg nem lehet lassú, hiszen csak azonosítókra kell keresni és azokra is csak nagyon limitáltan.

domby
Egyelõre nem tervezünk ilyet.

Sir Quno Jedi
Olyat nem lehetne, hogy pl. az éjszakai mentést valahol visszaállítjátok hajnalban és utána abban lehet keresni? Csak abban és csak keresni readonly módon. Ezzel nem terhelnénk az éles DB-t, viszont akkor lehetne olyan keresést írni, ami tényleg használható (a mostani keresés maradna term. az élesben, ez más jellegû lenne).

Gondolok itt olyanra, aminél megadható hogy mit keresünk és mindenhol végigkeresi, illetve megadhatnánk hogy melyik júzer hozzászólásait szeretnén látni és megjeleníti mind. Akár további textszûréssel. Idõintervallummal (tól-ig)... Ééés ha még lehet korlátozni is hogy mely szekciókban, avagy tipicokban keressen, az lenne csak az igazi.

Én is már tizenéve itt vagyok és sokezer hozzászólásom van szanaszét és néha szükség lenne egyik-másikra, de esélyem sincs meglelni, mert sem a topicot, sem a szöveget nem tudom kellõen behatárolni. A saját hzszeimet sem tudom megnézni ugyebár így.

Aztán ha megleltük amiket keresünk, akkor az élesben már odatalálunk hzszszám stb. alapján.

domby
Nos, ez a hiba megjavítva. Viszont felszínre került ezzel egy bug, ami mostantól kb. délig elérhetetlenné teszi a fórumkeresõt a topikok nagy részében - amig indexel.

Maximus4
Még mindíg nem mûködik semmilyen moderációs eszköz 😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sir Quno Jedi
Egen, te jársz olyan helyekre, ahol szembejönnek veled. 😄 Manapság én kevés tól veszélyes trollal találkozok, azokat meg általában már ismerem (mindenki ismeri õket), szal. nem gond.

Márpedig az "én" júzereim pontosan tudják mi a helyzet, meg vannak nevelve és szólnak ha gond van. Priviben, vagy ha épp az adott témában én is ott vagyok néha, akkor úgy.

A hg-k meg maguktól is takarítanak, pl. Imike. Igaz sokan rühellik is ezért és úgy vélik visszaél a hatalmával, de a munkát ELVÉGZI. A hg-k dolga az ontopic figyelés, témában való aktív részvétel és takarítás. A modi nem lehet 100000000 darab témában benne IRL napi szinten, így sok esetben nem is tudna elég gyors, avagy ésszerû döntést hozni. A hg-k takarítanak, a júzerek feljelentgetnek (és néha a hg-k is szólnak), ez a módi. A modik ideje véges (és a türelme is). Õk is csak emberek (na jó nem mindenki).

Mint mondtam, leszámítva a híreket és a tudományost, egész nyugi van mostanság. Lehet ez csak azért van, mert haldoklik a fórum és sokan elhagytak minket, de legalább a renitensek is felszívódtak, elhagyták a süllyedõ hajót, máshol patkánykodnak. Mi meg még elsüllyedgetünk itt pár évecskét... D😄DD

j0nNyKa
not a number <#idiota>
good luck debugging that
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman
Tudom, rohadjak már meg a keresõmmel, de:

Egyes topikokban nem mûködik a keresõ.

Keresõszó példa, ami biztos rengetegszer elhangzott: "Saints", "Batman", "Killzone"

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

domby
Bejelentkezési hiba fixálva. Egyúttal megoldva az, hogy sg.hu és www.sg.hu címen azonos bejelentkezést lát az oldal.

Tinman
"mert nem szerettem volna, ha utána majd mindenki rám mutogat, hogy én egybõl árulkodok..."

Ez picit gyávaság.

Ha látom, hogy valaki elfelejt emberként viselkedni jelentem. Persze rendre azóta megkapom, hogy spicli 3/3-as vagyok, de nem érdekel. Aki nem bírja, rendõrnek se menjen. IRL is így teszek.

Tinman
Végre, valaki más is látja...