Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha. És azt tudja valaki minek köszönhetõ eme fokozott figyelem?
Maximus4
Az elmúlt egy hétben,napi átlag 15 ember regelt ide 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Narxis
Egyre népszerûbb az SG.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A szerver túlterhelt üzenetet se láttam az elmúlt 10 évben.. csak most 😊
Tinman
+1

Meg nekem még egy olyan kérésem volna, hogy VIP-t ne csak a saját profilomra kérhessek, hanem bárkiére, akinek van az SG-n regisztrációja.

Haveroknak tök jó ajándék lenne, ti is profitáltok belõle :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kifli
vip fizetés kártyával/paypal-al lesz majd? Vagy csak a mobilos marad?
gergely1991
Helló,
A csoport szerkesztése párbeszédablaknál a "Ismerõsök keresése" inputmezõbe gépelve majd enter-t ütve átdob a fõoldalra..

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

domby
Sziasztok,
a hétvégén és a mai nap jó pár hiba javítva lett.
SG.hu chat most a soros, van azzal kapcsolatban valakinek hibajelzése?
(_hibajelzés_! és nem új funkció kérés!)

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szabi
ō

"Nulla tenaci invia est via"

Malakai
Két külön dologról beszéltek, te a hsz linkelésrõl, Dodo meg a szerkesztésrõl.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

j0nNyKa
hagy ne írjam le még1x plz, te mindent tudsz, meg fogod érteni a mondandómat 😊
illetve hát telibe magasról hogy megérted-e, lényeg hogy szerintem domby mester érti.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Félreértettél. Nem fogom elmagyarázni, inkább illusztrálom mirõl is beszéltem én valójában:
http://imgur.com/vBPtJ0s
j0nNyKa
nem bug, de te mindent tudsz, így már rég a fejedben kéne lenni a megoldásnak: átírni a regexet úgy, hogy "end jel - kettõskereszt - whatever else"-bõl ne csináljon hsz linket

Fail <#kuss>
Én tudok...:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha szerkesztek róla egy képet és beszúrom <#idiota>
Szabi
attól még idegesítõ, de a lényesebb része a kommentemnek, hogy már euro jelet se lehet írni 😄

(Nem bug, hsz link szándékosan)
bla bla ( dy szerk. bocs)
Szabi
csudijó hogy új hsznek küldi... 😄

– 

Szabi
egyre több írásjel lesz hsz számos

’ €

Engem be se enged jelentkezni mobilról... de a legszebb hogy a samsung gyári böngészõben nem is találok süti törlési opciót...
SzirmosSzisza
Ha m.sg.hu-n jelentkezek be és hozzászólást akarok küldeni akkor azt írja csak Bejelentkezett felhasználó írhat (de az üzenetküldõ form itt van), viszont, ha sg.hu-n és átlépek m.sg.hu-ra akkor jó.

Illetve: #22684

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Illetve mobilon ilyeneket dob a js mobil alatt

Uncaught ReferenceError: rmw_img_loaded is not defined

És mikor a válasz 'xy' üzenetére kattintok, akkor mobilon szintén üres, ezzel a js hibával:

Uncaught ReferenceError: SyntaxHighlighter is not defined

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Jobb alsó sarokban a szerkesztett hozzászólásoknál oda lehetne írni, hogy szerkesztve volt xy idõpontban.

akyyy
a konvoj rá szavazott

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Csak azt nem értem miért van 9999?<#fejvakaras>

★★★★★

SzirmosSzisza
Régen (még most is?) lehetett így írni lezárt topikokba, csak meg kellett, hogy legyen nyitva 😄

Mert annak idején a szerkesztés link lementésével az idõlimit letelte után is szerkeszthetõk voltak a hozzászólások.
Ez tehát most egy ezt kiküszöbölendõ szerveroldali védelem hatása.
Szabi
úgy tûnik 5 perc után, eddig 2 hónap után is lehetett szerkeszteni hsz-t.. kár hogy nincs már meg ez a bug.. 😄

Szabi
na remek.. ha egy szerkesztésben lévõ hsz-t néhány perc után küldök el akkor új hszként küldi el.. :'D

szerk: 21:25

nálam is jól jelenik meg chromon és nincs bõvítményem

★★★★★

kifli
chrome. De akkor lehet az sg bõvítmény kavar be (bár abban ki van kapcsolva ez a funkció)
[NST]Cifu
Milyen böngészõvel? Nálam a Pale Moon-al (64 bites Firefox változat) teljesen jól jelenik meg...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szabi
nálam megjelenik 😄

kifli
az is bug, hogyha van egy idézett komment, akkor azt ha megnyitom, és azon belül rányomok, arra a kommentre amire válaszolt, akkor rosszul jelenik meg.

pl:

[NST]Cifu
Most találtam egy bug-ot, már ha annak minõsül. A felsõ indexelt TM karakter ezt adja ki: ™

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

SzirmosSzisza
Amúgy az is érdekes, hogy, ha sg.hu-n bejelentkezek, akkor m.sg.hu-n is be leszek, fordítva viszont nem 😄

j0nNyKa
szerintem jelentkezz be!
szivesen.

SzirmosSzisza
Mobilrol nem tudok uzenetet elkuldeni, ezt irja,

Csak bejelentkezett felhasználó küldhet a fóruma üzenetet

Nálam újra jó a bejelentkezés. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Dzsini
- Ha vannak kedvencek, akkor azokkal kapcsolatosan felül egy - igazából teljesen felesleges - pontatlan kiírás jelenik meg: "Kedvenceidhez 4082 új hozzászólás érkezett!" (néha egészen egzotikus számokkal) - ezt szerintem kikapcsolhatóvá kellene tenni / lelõni.
- Nem mûködik topicokon belül a visszalapozás (üres oldalt dob fel pl. itt)
- A saját képfeltöltésbõl linkelt képek (pl.: /forumkepek/2013_10/regen.jpg ) nem látszanak mobilfelületen

(legalábbis pár napja nem látszottak, most nem tudok visszalapozni, hogy megnézzem)

Régebbrõl
- moderátori eszközök nem mûködtek m.sg.hu -n át
- A privát chat továbbra is bugos, online ismerõsök nem látjuk egymást, speciális karakterekkel rendelkezõ felhasználóra nem lehet keresni a barátkeresõben.
- A fórum fõoldali chat nem fogad el egy csomó speciális karaktert (+, ' , " és ilyesmik), az URL-átalakító elveszti a fonalat pl. kötõjelnél.

így hirtelen ennyi, mások biztos tudnak még párat, ami még nincs a feldolgozólistán.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

domby
aham, csak valami összevont formában (onnan írok amugy)

Dzsini
A mobilfelület (m.sg.hu) még elég zûrzavaros állapotban van, azok jöhetnek?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
(persze a pluszpontok is)

Dzsini
A mínuszpontok csökkennek hetente egyet, büntipontokról mi nem tudunk.

domby
Nu, a www.sg.hu -s címek átdobálnak mostmár sg.hu -ra. Ezzel kapcsolatban észlelt valaki hibát?
Fórum keresõvel kapcsolatban talált valaki hibát?
Egyéb hiba? 😊

kifli
esetleg lehetne azt is korlátozni, hogy hányat kaphat valaki egy nap. A hsz-t le lehet pontozni annyira amennyire akarják, de a felhasználó adatlapjára, nem kerül fel az összes, csak egy meghatározott számú. Így hiába pontoz le 20 alregel valakit az illetõ, hosszabb idõbe telik majd neki.
Felírtam, hogy korlátozni kell az egy user által kiosztható negatívok számát.

Úgy emlékszem, a büntipontok száma jelenleg is csökken az idõ múlásával.

Dzsini
Nem tudják a moderátorok sem megmondani, és azt sem, hogy Mortimer (fõszerkesztõtulajdonosNyergesTibor) olvassa-e ezt a topicot.

kifli
jó lenne még szerintem a büntetõpont rendszer is kicsit átszabni, pl büntipont elévülés. 7 év alatt még nem sikerült a 20-at összeszednem, de pár már biztos összegyûlt. (ezt moderátor vagy valaki nem tudja megmondani, hogy hány van?)

Mondjuk évente -1 büntipont az összesbõl. Vip-el félévente -1.