Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Meg nekem még egy olyan kérésem volna, hogy VIP-t ne csak a saját profilomra kérhessek, hanem bárkiére, akinek van az SG-n regisztrációja.
Haveroknak tök jó ajándék lenne, ti is profitáltok belõle :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A csoport szerkesztése párbeszédablaknál a "Ismerõsök keresése" inputmezõbe gépelve majd enter-t ütve átdob a fõoldalra..
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
a hétvégén és a mai nap jó pár hiba javítva lett.
SG.hu chat most a soros, van azzal kapcsolatban valakinek hibajelzése?
(_hibajelzés_! és nem új funkció kérés!)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
illetve hát telibe magasról hogy megérted-e, lényeg hogy szerintem domby mester érti.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
http://imgur.com/vBPtJ0s
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nulla tenaci invia est via"
(Nem bug, hsz link szándékosan)
bla bla ( dy szerk. bocs)
Illetve: #22684
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Uncaught ReferenceError: rmw_img_loaded is not defined
És mikor a válasz 'xy' üzenetére kattintok, akkor mobilon szintén üres, ezzel a js hibával:
Uncaught ReferenceError: SyntaxHighlighter is not defined
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

★★★★★
Ez tehát most egy ezt kiküszöbölendõ szerveroldali védelem hatása.
szerk: 21:25
★★★★★
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
pl:
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
szivesen.
Csak bejelentkezett felhasználó küldhet a fóruma üzenetet
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Nem mûködik topicokon belül a visszalapozás (üres oldalt dob fel pl. itt)
- A saját képfeltöltésbõl linkelt képek (pl.: /forumkepek/2013_10/regen.jpg ) nem látszanak mobilfelületen
(legalábbis pár napja nem látszottak, most nem tudok visszalapozni, hogy megnézzem)
Régebbrõl
- moderátori eszközök nem mûködtek m.sg.hu -n át
- A privát chat továbbra is bugos, online ismerõsök nem látjuk egymást, speciális karakterekkel rendelkezõ felhasználóra nem lehet keresni a barátkeresõben.
- A fórum fõoldali chat nem fogad el egy csomó speciális karaktert (+, ' , " és ilyesmik), az URL-átalakító elveszti a fonalat pl. kötõjelnél.
így hirtelen ennyi, mások biztos tudnak még párat, ami még nincs a feldolgozólistán.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Fórum keresõvel kapcsolatban talált valaki hibát?
Egyéb hiba? 😊
Úgy emlékszem, a büntipontok száma jelenleg is csökken az idõ múlásával.
Mondjuk évente -1 büntipont az összesbõl. Vip-el félévente -1.