27328
-
#23538 eddig a makrók gombra kattintva új ablakban nyitotta meg a makrókat
most ugyanabban az ablakban nyitja meg, amivel az a baj, hogy visszát nyomva eltűnik az egész addig begépelt hozzászólásom :) bug vagy feature? -
#23537 Elkezdtem, de nem lehet rászűrni a fejlécekben levő nevekre, Ctrl+F meg fájdalmas végigmenni.
Ettől függetlenül gondolom oka van, hogy azt mondtad nézzem végig!? Miért? Mortimer személyesen bocsátotta szavazásra a dolgot és mindenki helyeselt??
De igazából senki se vagyok, olvasó se teljes gőzzel, szóval én még mindig csak egy dolgot kérek itt: a Fórum adatbázisa - vagy tudja a tököm mije - legyen visszamasszírozva olyanra, amilyen volt, tehát ne dobjon el hozzászólásokat és ne b*szódjon meg amikor aposztrófok kerülnek a szövegbe. Ha ezt elboronálják nekünk (igen, sokan vagyunk ezzel így) akkor Tőlem akár magentára is festhetik az oldal hátterét lime színű trendi karcsú karakterekkel, csempékkel és rogyásig reklámokkal!
Ez igazán nem lehet több hónapos projekt, lévén kábé nyárig így működött ... -
#23536 Mortimer hozzászólásait olvasd el a témában az elmúlt pár hónapban, ő az SG főszerkesztője. -
#23535 Naja, meg KI SZERINT ronda?? Meg volt közvéleménykutatva??? Én nem láttam a szavazást pedig minden nap bejárok! Nem az olvasóknak készül az oldal?! ... Hmm?? Vagy valami designer fontoskodott és eladta, hogy marhára kell az "újhullámos" külső?
Ezek érdekes dolgok ... Ha valami helyi gazda tökösebb lenne, akkor megválaszolná ... -
Dodo55 #23534 "az ami most is van a topikokban, az egyszerűen ronda, és idejétmúlt."
Lehet, de mellette átlátható és használható. -
#23533 Nos én nem sokszor néztem itt híreket, de néha-néha amikor épp véletlen eljutottam a főoldalra akkor azért könnyen felkelthette egy-egy cikk az érdeklődésem.
Így jutottam el a cikkekhez, de ezzel az új dizjnal az egész egy átláthatatlan szar lett.
Hasonlóan mint pl a Gamestar-é amióta ott váltottak azóta még véletlenül sem fordult meg a fejembe, hogy fel kéne néznem oda. -
#23532 Ertek en a szobol "fonok", nincs tobb morgas = viszlat. -
#23531 El lett mondta párszor, hogy nem érdekel senkit, hogy mit morogtok itt, a fórum az kb örüljön, hogy van még. A lényeg a főoldal, a hírek, és az, hogy el tudják adni a reklámot. Fórumba alig van reklám lehetőség, itt kevesen hirdetnek, így a perifériára szorul a banda.
Fejlődni meg, dizájnt váltani kell, mert az ami most is van a topikokban, az egyszerűen ronda, és idejétmúlt. -
#23530 IMYke2. nekem olyan szelmalom harcnak tunik ez az egesz. Egyszeruen nem latja az ember a tovabbi kommenteles ertelmet. Sebaj lesz egy uj SG 50 taggal de uj design-nal.(nem szarkazmusbol irtam amit)
nu: " páran itt nem fogják fel, hogy valószínűleg az egész főoldal ment egy teljesen más céghez más fejlesztőkkel és ennek a topiknak kurvára nincs köze...blabla " nem ezt kell felfogni, attol fuggetlenul, hogy kisebb modositasok megis vannak es a foszerkesztot valamilyen szinten csak erdekli a hsz-ek. Amugy teljesen mindegy szamodra vagy szamunkra mi a valoszinu a lenyeg ezzen topik cimeben van meg mindig. Masreszt meg, ha ugy van ahogy mondtad, nem olyan nehez egy linket dobni a "fejlesztonek", mert (gondolom en) a latogatok reakciojabbol lehet kovetkeztetni a tovabbi ....blabla. Sokan az mellett ervelnek, hogy meg kell szokni - dehogy kell - foleg ha nem tudok mit megszokni, vagy az anarchiat meg lehet? -
#23529 Oké de itt a Fórum még talán menthető!! ... Akkor most lesz aposztróf vagy nem lesz? :) -
Lokker #23528 Ahogy elnézem a kommenteket azok hisztiznek a legtöbbet akiket
1, nem látok a cikkek alatt kommentelni csak szökőévente
2, állítólag nem olvasnak cikkeket a színvonal miatt
Blum
Nem úgy volt, hogy te lesz*rod a főoldalt? Most mégis azért hisztizel. Tény, hogy még bőven van hova fejlődni az új dizájnnak, de láthattad eddig a kérések 90% meghallgatásra talált. Sose volt kötelező a főoldal látogatása. Akinek nem inge... -
Blum #23527 En meg erdekessegkepp leirom,hogy a nytimes oldalat bongeszve nincs olyan erzesem,hogy "o bmeg,erjek mar a cikk vegere..ha mar elkezdtem akkor vegigolvasom,de aztan be is zarom mert taknyom/nyalam egybefolyik,idegesit,stb ez az elcseszett design"
A megujult ipon-nal kapcsolatban kb. ugyanezt tudom leirni,bar az szvsz meg mindig fenyevekkel jobb mint az SG fooldala.
Senkit nem zavarnak a "nagyobb képek, lapozás nélküli cikkek, bővített megosztási lehetőségek (bar ezt pont leszarom) " ujitasok,mert ezek jo dolgok. Foleg abban az esetben ha ezt izlesesen,funkcionalitasaban tokeletesen megfeleloen sikerul megoldani.
Nem azzal kell dobalozni,hogy erdekes modon itt is-ott is bevezettek egy hasonlo dizajnt mint itt. Ezzel sajat magatoknak rugtok b.szott nagy ongolt,mert a hulye is latja,hogy tobbsegeben azok JOK ami meg itt van az egy fos. Egy FOS.
SP voltam,sziasztok! -
#23526 a legnagyobb tisztelettel azért a nyt és az sg ég és föld minőségben, elrendezésben, kinézetben
nem kicsit. nagyon. -
Mortimer #23525 Ma váltott a New York Times is.
http://www.nytimes.com/redesign/
Érdekességképp leírom, hogy ugyanúgy nagyobb képek, lapozás nélküli cikkek, bővített megosztási lehetőségek jellemzik, mint SG-t. (Meg navigációs változtatások - felső szalagos cikklistázás, jobbra lapozással új cikk, mint pl. a portfolio.hu-n - stb is van, de ez sztm index réteges megvalósításánál megbukott.)
-
nú #23524 úgy nézem, hogy egy páran itt nem fogják fel, hogy valószínűleg az egész főoldal ment egy teljesen más céghez más fejlesztőkkel és ennek a topiknak kurvára nincs köze se ahhoz, se nem fogja látni az új fejlesztő, hogy kapjon visszajelzést. -
#23523 ha nagyon kontrasztos, az is zavaró számomra. -
#23522 nálam fekete -
#23521 ettől a sok fehértől kifolyik az ember szeme
én az sg fórum hátterének is egy sötétebb kékes színt állítottam be magamnak -
#23520 ez tényleg gáz lett, sokat lehetne rajta javítani, inkább a fejlesztők hibája, nem is a designeré
azért 2014-ben ilyeneket ne már pixeles jpg-ben rakjuk be css3 helyett....
-
#23519 CSS-nek mi köze a programozáshoz? -
#23518 Talán ha tovább is olvasnál... -
#23517 "- színvilág, melegeknek lehet bejön ez a lila"
ok.png -
#23516 mondjuk az "ujjabb" azért veri a biztosítékot, de nem jobban, mint a szürkén foszöld bal oldali menü, ami miatt három egész kéttized másodperc alatt egész napra elfáradt a szemem -
#23515 Hiszti.... -
#23514 Cornel
Ma, 10:44
SG kettő? De miért? Átláthatatlan.
Mandris90
Ma, 10:42
PRO Fórumozó
juhéé, tableten felnött töketlenül izléstelen webdesigner ujjabb munkája. kapásbol átláthatatlan csaugy mint az sg.hu mostmár
:D
-
#23513 Nem fogom összegezni neked a 100+ hozzászólást, ezért a legutolsót:
"
109.Cipó 2014. 01. 08. 12:08
Borzalmas.
pozitívum:
bejelentkezés és keresés mindig kéznél
Negatívum:
- színvilág, melegeknek lehet bejön ez a lila
- nem látni egy csomó szöveget, mert annyira halvány vagy apró.
- Szürkén szürkével írok semmi nem látszik,
- fehéren UV zöld szöveg. Azt furcsálom, hogy bármilyen designer erre rámondta, hogy ez így jó.
- Ha bejelentkezek és elrontom a jelszót semmi nem történik, talán kellene egy üzenet.
- Ha sikeres a bejelentkezés az se egyértelmű, eltűnik a belépés ikon 2 másik lép helyébe, el kellett gondolkodnom, hogy most akkor beléptem? Kellene a hiányzó: Gipsz Jakab bejelentkezve cella. Elfér oda a profil ikon mellé. Főleg, hogy vannak akik 2 névvel lépnek, be céges rendelés Privát rendelés, azt se tudja épp kivel van bent.
- legnagyobb érvágás a hír középen, Kimagaslóan jó volt az előző 2 oszlopos téma szerint szűrt verzió ami valójában 4 oszlop volt. Ezzel kiemelkedett az IPON a sok site közül, így csak azt az oszlopot futottam át ami érdekelt. most beállt a sokak közé ahol keresni kell azt ami érdekel. Az amúgy is áttekinthetetlen cikklistában.
Reménykedtem, hogy talán a kép fölötti rózsaszín kocka segít, mert megnyomom és akkor csak az IT hírek jönnek le, de nem, az a cikket hozza be. Bahhh.
Én ha marad ez design váltás nem járok ide többet, ez nem csak hangzatos szó. Origót se nézem amióta designet váltott. Annyira ronda, hogy nem bírom nézni. Rossz élmény. akárcsak az ipon mostantól.
bocs a helyesírásomért, de nem tudom visszaolvasni, nem látom amit írok még szemüvegben sem."
-
#23512 Mondjuk ez szerintem pont egész használható lett. -
-
#23510 Borzalmas ! Napok óta sulis cucc miatt vadászok innen szarokat, erre pont most kellett át váltaniuk... hajamat tépkedem szálanként -
#23509 Nézzetek el szépen az ipon.hu-ra.
Új év, új arculat: szintet lépett a webes portálunk!
A reakciókra érdemes koncentrálni. -
#23508 Vissza mesz az idoben kb 2 honapot es valaszolsz, de azt is ird bele, hogy ki mikor fogja a hsz-t leirni majd a jovoben. :) -
#23507 Hogy tudok válaszolni XY user hozzászólására a hírek alatt?
Nincs válasz gomb ^^ -
kamionosjoe #23506 November 13.-an irtam neked egy uzenetet, hogy mi volt a problemam. -
#23505 meséld már el miről beszélsz :)
visszanéztem, novemberben priviben meg a saját topicodban próbálgattuk a számlálót, a végén tetszett, és úgy hagytam
vagy úgy gondolod, hogy amit szabadidőmben neked megírtam napok alatt, azt utána szabadidőmben poénból elrontottam? wat? te ittál? :) -
kamionosjoe #23504 Azok utan, hogy kertem toled a szamlalos scriptet es a megbeszeltek helyett a megkerdezesem nelkül egyszer csak modositottad az egeszet en a helyedben meg sem szolalnek.
Aztan meg elvartad volna, hogy en irjam at egeszet css-ben amikor lathattad, hogy ennyire en nem ertek a programozashoz.
Azt kell mondjam, hogy egy nagyon trehany ember vagy es a tovabbiakban igy fogom nezni a hozzaszolasaidat is.
(Bocsanat a kis offert.) -
#23503 Akkor kb. 2 hét múlva mit csinálsz majd a fórummal? :D -
#23502 De basszus 10 éve írok erre a francos fórumra és ez a hülyeség most jött be, hogy kibassza amit írok néha! Valami el-lett-piszkálva! És ha nem a saját szórakoztatására csinálja valami dev ezt az oldalt, akkor legyen szíves piszkálja vissza!
"Congratulations! You’ve been selected for the Project Spark Beta!
We’re proud to have you onboard to help shape the future of Project Spark."
Nem igaz, hogy így kell reagáljon egy adatbázis a köcsög aposztrófokra, amiből egyébként szinte "elhanyagolható" mennyiség van egy bármilyen angol szövegben! Ott nem számít az sql támadás? -
#23501 Is-is mondom, mert valami az SG-hez és más oldalhoz is köti a hibát, nem elég hogy iOS7 van az eszközön. Ezt jó lenne tényleg valahogy kideríteni ...! -
#23500 A hozzaszolas eldobas garantaltan nem op rendszer problema. De szerintem meg csak a mobil nezetnek sincs koze hozza. Arra tudok gondolni, hogy ez valami regimodi megoldas a sql injection es hozza hasonlo tamadasok ellen... siman tiltanak bizonyos karaktereket -
#23499 a "videó helyén fehér semmi van" probléma az, ami még ios6-on egyszer sem jött elő (lekopog), otthoni gépen chrome-on néha tapasztalom
lehet valami kesselés para, lehet sg specifikus, fogalmam nincs :)
sajnos többet nem tudok mondani, mert nem nagyon szoktam más portálokat nyomkodni egyik eszközről sem, ahol vannak beágyazott videók