27328
  • DarkHorSe
    Mi ez a feher csik jobb oldalt ami megjelenik es nem tunik el, marhara idegesito.
  • vegicsek
    Minden cikk alá kellene egy 'listázás fórumban' gomb, nem csak akkor ha már elérte azt a bizonyos küszöbszámot kommentek terén. Főleg így, hogy nincs reply gomb, ha egy kommentre válaszolni szeretnék, baromi nagy macera.
  • IMYke2.0.0.0
    Poénnak jó

Viszont tényleg jó lenne, ha a főoldali szénakazallal kezdenének a tisztelt érintettek valamit, mert a Prohardver-csoport szégyene a kezdőlap.
  • SzirmosSzisza
    Parancsolj
  • IMYke2.0.0.0
    A Főoldal akkor már örökre így marad? :(
    Nem lehetne lekoppintani az ipon-féle megoldást?
  • SzirmosSzisza
    Nem tudok képet törölni a galériámból :(
  • akyyy
    szomoúan látom hogy az ilyne joblist napiallas jobsite oldalak a mediacenterről futnak. nem lehetne ezeket az átverős kamu oldalakat lelőni? nem lehet tőlük igazi álláshirdetésekre bukkani :D
  • Lokker
    Elég zavaró, hogy a Tudományos cikkek közé bekeveri az oldal az IT/Tech cikkeket is(nem mindet de jó pár megjelenik mindkét helyen). Meg jó lenne már az a kereső mert az Istenért se találom azt a fekete lyukas cikket ami a napokban került fel.
  • KaBuTo666
    Akkor ne kommentálj, és megoldódik a probléma.
    :)
  • SzirmosSzisza
    Új oldalon a komment írásnál használt betűtípusban nem igazán van ő/Ő betű :)
  • Fabio Capello
    Ha van valamilyen #szám egy linkelni kívánt dologban, becsavarodik a linkelő cucc

Például...

Az eredeti link:

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11204340564#1
  • Dzsini
    Alig 10 hozzászólással alattad: #23556 :)
  • Molnibalage
    A főoldalon hol a rákban van a kereső...? A régebbi cikkehez sem találok visszalapozási lehetőséget.

Ha nincs listázva a téma, akkor nincs válasz előzőre lehetőség, a hozzászlólás sorszáma sem látszik, de amíg nem telik be az első oldal, addig listáztatni sem lehet.

Kataszrófa ez az új felület, csak "gratulálni" tudok hozzá...
  • Master91
    Igen, tegnap megint beléptem telóról, ma reggel gépről.

azóta is "A chat használatához be kell jelentkezned!" (nem mintha chatelnék)
  • Totya0001
    Ahogy előttem már más is mondta, a telós fórummal nem ártana valamit kezdeni, mert használhatatlan, nem tart bejelentkezve.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértünk. A zöld szín erőltetése is sok nekem.
    De az ottani srácok nagyon sok mindent elkövettek, hogy megfelelő legyen az oldal.
  • Dzsini
    A képen látszik, hogy az már a fórumról van.
  • Ironman2
    Fórum is át fog alakulni,vagy csak a főoldal lett ilyen csicsás? D (tiszta Gamestar.hu lett)
  • [HUN]FaTaL
    Csak azt a rohadt lilát tűntetnék el, mert rettenet.
  • IMYke2.0.0.0
    Olyan jó lenne, ha legalább [ha nem jobban!] azt kapnánk, mint amit az Ipon.hu-n kértünk és meg is kaptuk.
  • Dzsini
    Külső (választható) béta lesz az új fórumfelülethez, vagy ha úgy érzed / érzitek, hogy használható, akkor megkapja mindenki és jöhet a vihar?
  • SzirmosSzisza
    m.sg.hu-val van a probléma, valamiért itt csak akkor lehet kommentelni, ha vannak sütik (bejelentkezve marad opciü)
  • Mortimer
    Persze, hogy lesz, engem is zavar a hiánya. Még átalakítás alatt van.

Az oldalon lévő több kereső egyetlen ablakba lesz összevonva. Eddig külön volt a lapon a hírkereső, a fórumban a topik kereső és a felhasználóra keresés. Ezek kerülnek egy helyre, választhatóan, azaz lehet majd szűkíteni ahogy az manapság elvárható. Ilyesmi:

Windows mobilom sajna nincs, utánanézek.

Egyébként ha nem írok semmit attól még vannak újdonságok, pl. lett SSL.
  • Tatyla
    továbbra se használható mobilról az SG fórum (Windows Phone,nokia lumia 520)
  • [NST]Cifu
    Egy apróság: most privátban kérdezték tőlem, hogy a korábbi cikkekre miért nem lehet rákeresni. Meglepve látom, hogy az új desingban ez az alapvető dolog tényleg eltűnt. Erre lesz majd valami orvosság?
  • Tinman #23553
    Így már egészen más... nem tudtam.

Viszont akkor nagyon nem volt fair a t. vezetőség részéről, hogy nem honorálták a munkát. Nem csak a cikkek generálnak kattintást a reklámokra, plusz sok fórumozó is olvassa a cikkeket...
  • j0nNyKa
    "nagyjából" ok
  • Dzsini
    Nem, igazából St magánszáma volt az SG programozása sok sok éven át - eleinte hobbiprojektként, és onnan foltozgatva tizenpár éven át, és amikor Robaj egy időre ide került, ő is a Mediacenter supportja mellett maradt szabadidejéből hegesztgette a dolgokat, nem volt főállású "programozó" az SG fórumon.

Amikor megtörtént a teljes átvétel, akkor voltak komoly csuklások, mert megtörtént pl. a php motor átállítása, egy pár komolyabb rés befoltozása (pl. már nincsenek plaintextben tárolva a jelszavak) meg ilyesmik. Utána megindult a főoldal design átalakítása, és a fórumot - nagyjából - félbemaradt állapotban hagyták.
  • [HUN]FaTaL
    A külső fix nem tökéletes, pl. az összehúzott képeket nem nagyítja nekem, úgyhogy kénytelen voltam letiltani.
  • Tinman #23549
    Nekem ebbe csak az a magas, hogy az újabba és újabb PHP verziókat miért nem követték? Végül is ezért valaki pénzt kap/kapott nem? Ez kb. olyan, mintha a rendszergazda soha nem telepítene frissítéseket, nem tömné be a biztonsági réseket, etc.
  • Dodo55
    "Hiszen azért tette át php-ra mert gondolom ért hozzá, de legalábbis tanulja!"

Eddig is PHP alapú volt itt minden, csak más volt az úgynevezett futáskörnyezet, más verziójú PHP értelmező, más beállítások, stb... és ami a leglényegesebb, hogy a kód nagy része még PHP3-ra íródott, ami után volt PHP4, PHP5, plusz a PHP5.3 óta gyakorlatilag PHP6-ról beszélhetünk.

Nem kell programozónak lenned ahhoz, hogy ezt megértsd, elég ha láttál már régi Windows-ra íródott programot új Windowson futni. Még a számok is pont stimmelnek a szemléltetéshez, tehát azt képzeld el, mintha egy Windows 3.x-re íródott programot szeretnél Windows 6.x-en (Vista/7/8) futtatni, kb. így néz ki most itt is a helyzet.

A hashmark-os bug mondjuk tényleg gáz, mert akár kliensoldalon is fixelhető pár sorral, létezik is rá már külső fix, mégsem történt semmi érdemleges még az ügyben (a nincs rá kapacitás sem túl erős érv, mert ez esetben elég lenne akár csak azt a pár sort úgy ahogy van bemásolni, azt szerveroldalon meg akkor ráérne később normálisan kijavítani).
  • Macccy
    Miért ez a topic nem a baszott hibák jelzésére van? Hmm? ... De ha nem barlangozol itt, akkor biztos nem írok rád JonnyKa, szóval ennyit a vitáról.

Dzsini: Oké, na EZ hasznos volt, köszönöm az infót! Szóval a motorháztető alatt épp under construction a fórum és ezért a sok hiba és elveszett hsz. Ok.
  • Maximus4
    Ezt olvasd el,mert nagyon fontos.Még semmi nem végleges(legalábbis azt hiszem:D).
  • j0nNyKa
    Figyelj, én nem vagyok programozó
    ne vitatkozzunk ezen, ok? háborogni lehet, csak jobb lenne nem.
  • Dzsini
    Azt írta (például ezért olvashattad volna vissza), hogy a fórum dizájn átváltásával a most ismert hibák nagy része "automatikusan" megszűnik (és lesz helyette bőven másik). Jelenleg a belső rendszer már nagyobbrészt az új, a felület pedig még a régi állapotban van, ebből adódik sok probléma.
  • Macccy
    Okés és köszönöm, de igaziból a design -on én túl is vagyok, az olyan amilyen. Színeken és ízléseken amúgy se vitatkoznék, amúgy is megy itt a "szavazás" ezerrel a látványt illetően ... :)
  • Macccy
    Nem, de tudodmit?? Működjön!! Lesz*rom mit cserélt mire, ha a világ szinte összes fórumjában működik, akkor ugye itt se lesz probléma egy programozónak összehozni, ugye?!? Hiszen azért tette át php-ra mert gondolom ért hozzá, de legalábbis tanulja! .... Vagy ez valami censored edition nagymagyar php amiben az aposztrófokat eldobálja?

Figyelj, én nem vagyok programozó, de ha a régi "barlang ajtó" (ezt nem értem) szarral működött akkor működhet az újjal is, ugye? Naugye.

Ha pedig ehhez idő kell, akkor mondja azt, hogy fel van véve 492.-ik sorszámú ticketbe a hiba és javítjuk ha odaérünk. Ha meg szarnak javítani, mert a fórum nem termel bevételt, akkor meg mondja azt, hogy le van szarva!
  • IMYke2.0.0.0
    Maradjon szépen ez az átláthatóság az idők végezetéig.
    14 éve hasonló és így szeretjük.
  • Dzsini
    Azt hittem, hogy érdekel mit írt a témával kapcsolatban itt a fórumon, azért kérdeztél rá, ezért segítettem, hogy melyik nicknév mögött van a főszerkesztő.
  • j0nNyKa
    mármint hogy álljanak vissza php-ből és miegyébből ilyen 10 éves verziókra? esetleg a barlang ajtót is szereljék vissza?
    vagy ez így hogy van elképzelve? egyszercsak leült a programozó, és "belerakta", hogy márpedig az escapelés legyen elszúrva, a hszekeben a hashmark mindenképp konvertálódjon linkké, és társai?
    azóta meg csak nevet a hülyéken. ugye?