Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
egyébként mivel az idõkorláton kívül szerkesztés nem mûködik (na jó ez így normális), csak tolok még 1 postot
ahol szerintem nagyon faszán mûködik a plusz-minusz rendszer (bár nem tudom, mennyire jól lehetne integrálni egy fórumba a mûködést), az a disqus - itt ugye súlyoz, rendez hasznosság szerint, és tényleg van értelme a plusz-minusz rendszernek

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
egyébként mindamellett hogy maxi jófej a stílusod, tényleg annyi a "híja" a masszív minuszba esésnek, hogy pont elkapj véletlenül ellenvéleménnyel egy kiemelkedõbb balfaszt
pl.: ha diablo 3-aztál volna, és teszemazt ember órában beleraktál volna vagy 100-120 órát alsó hangon a topic kinézetébe / mûködésébe, és ez éppen nem tetszett volna ultrazord 19 aktuális "énjének", merthogy õ háttérbe szorul emiatt, akkor most 3x annyi minuszod lenne, mint pluszod
tökmind1, hogy mondjuk emelett az egész sg-s diablo közösséget te "bétáztattad" volna, merthogy neked volt egyedül béta accod, és te osztottad meg mindenkivel, vagy tökmind1, hogy _minden_ hasznos / fontos / friss / etc infót te hoztál volna be a topicba - k*urvára minuszba lennél

na nem mintha ez bárkivel megtörtént volna, tök fiktív eset, de ezúton is a ***** *****t az ultrazord féléknek, érted?

TL;DR: sajnos a jelenlegi alreg gyártós rendszert összevetve a pontozórendszerrel.. mondjuk úgy, hogy nem az eredeti elképzelések szerint mûködik na.
meg egy ilyen hisztis faszom kölyök társadalomba egyszerûen "öntisztító" rendszert nem szabadna írni egy fórumhoz, vagy ha igen, akkor sokkal profibban, összeszedettebben, lásd jútúb, vagy egyéb ilyesmi oldalak

tommygear
évek óta felhozom a témát, nem vszínû
ProGabe
Csak halkan kérdezem: az, hogy bejelentkezve marad, dinamikus ip címmel rendelkezõknél már soha nem lesz megoldva?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bronx South
Én általában akkor cserélek le egy nicket, ha megunom. Ez nálam kb olyan mint a logóhasználat.

Bronx South
Az még 2009 tájékán volt, szóval elég régen ahhoz hogy most ne legyek sáros miatta. 😊 Már meg nem mondom miért voltak a balhék, egy-egy cruise okán alakultak ki nézeteltérések, azt alpári stílusban ment a szópárbaj nap mint nap. Végül HG választás lett kiírva, aki a legtöbb szavazatot kapta visszalépett, és mivel én kaptam a második legtöbb szavazatot én lettem a HG, ezt követõen lett újra rend a topikban. Sokan utáltak, de legalább ennyien kedveltek, mert az én cruiseomon mindig megvolt a minõség.

kifli
Az mondjuk megint érdekes, hogy miért kell az embernek alreg. nekem valahogy nem volt még rá szükségem. Ha jól emlékszem régebben tdu topikban is volt valami, de az még pontrendszer elõtt volt, mikor elõkerült a neved nemegyszer...
Bronx South
Az én pontjaimat a Hír topik, NWO topik, Közelkelet topik hármasban szedtem össze, többnyire a jobboldali, Izrael / USA ellenes nézeteim miatt. Legalábbis így sikerült megutáltatnom magam, továbbá aktívan részt vettem azokban a vitákban, ami végett bezárták a Hír topikot, és a gumiszobában nyílt alternatíváját. Azt innentõl kezdve már írhat az ember bármit, pofára kapod a mínuszt. 😊

kifli
mobil fórum, számtech fórum, játékosok fóruma ahol elõfordulok. Nemegyszer volt vitám pl android topikban (ahol az adott rendszert becsmérelni mertem) vagy f1 topikban, esetleg pc-s játékoknak leáldozott topikban, ahol nem nehéz vitába keveredni. Szóval ne aggódj, bõven van markáns véleményem, és nem éppen olyan, hogy mindig beállok a sorba bólogatni. Személyeskedni, másokat sértegetni, mások véleményét lehúzni nemigen szoktam. Valószínûleg ez az oka a több plusz pontnak. Ha pedig nincs igazam, akármennyire fáj beismerem javarészt.
Gumiba pedig nem járok aktívan fórumozni. Saját fórumok részen van egy ahova szoktam járni (tirexi topik).

Vitázás, véleménykifejtés mellett is lehet normális hangnemben fórumozni. Csak ez nem mindig sikerül mindenkinek. Sajnos van jónéhány olyan ember, aki úgy áll hozzá, hogy aki nem az én véleményemen van az hülye. És ez meg is látszik általában az értékelésükön. (és itt most nem rád gondolok, mert olyan behatóan nemtudom honnan szedted a pontjaid, és miért)

Tudományos részt nem igazán tudom komolyan venni egy pár odajáró emberke miatt. De egyébként sem hiszem, hogy sûrûn látogatnám, mert inkább az informatikával kapcsolatos dolgok miatt járok sg-re.

Egyébként ha általában nézem akkor is ugyanaz a helyzet, legutóbb is végignéztem ebben a topikban az utolsó 2 oldalt (akkor is a pontrendszert jöttél szidni), megnéztem mindenkinek az adatlapját, és rajtadkívül még egy ember volt aki mínuszban volt.
Bronx South
lol

Ekkora nagy vasziszdasz vagy te itt a fórumon, hogy hozzád fordulnak az emberek banlist -ért ? Na ne viccelj. Maradjunk annyiban hogy te senkitõl nem kaptál semmit. 😊 Ugyanis össz két topikot használtam dühöngõnek a fórumon, az Interstate regisztrációmmal, és már lassan egy éve is van annak. Mindkét topik a gumiban volt, az egyik a Kit dugnál meg topik, a másik a Best of. Úgy tudom a gumiszoba erre való, ha tévedek javíts. Máshonnan erõsen kétlem hogy bárki is írt volna neked pm -et, fõleg a tudományosból nem, ami kb az egyetlen hely ahol beleszoktam keveredni vitákba, a trollkodás meg tõlem olyan távol áll mint innen a góbi sivatag.

Te még a Hír topikos idõkben utáltad meg nickem, azt azóta ahol csak lehet belémkötsz. 😊 Másrészt attól hogy HG vagy a Best of-ban, meg nagy haverok vagytok a Tomsolo-val, attól te még ugyanolyan fórumozó vagy mint itt bárki más, úgyhogy javasolnám inkább ülj vissza a helyedre, és ne okoskodjál feleslegesen, drágaság.

Calver
ezt most komolyan gondolod a markáns véleményeddel együtt?

van még privát üzenetem, ahol valaki épp azt érdeklõdte meg, hogy hogyan tudna téged - személy szerint téged, nem csak annyit, hogy hogyan dobjon be banlist-et - kivágni egy témából, ahol mindenki remekül elvolt, drága bronxikát kivéve, aki kurvaanyázott és megállás nélkül kötekedett az összes jelenlévõvel... ó, bocs, tévedek, az pont a sok alregedet közül Interstate 95 nevû volt. ahol feltûnik a neved, a kétlábú kapásból paraszt, köpködõ hszekre számíthat, hiszen bronxika valamiféle túlkompenzálási kényszertõl fûtötten nagyon szeretne a kõkemény troll megmondóember szerepében tetszelegni, még ha ez soha nem is sikerül.

markáns vélemény, bhahahaha. nem pofára kapod az ajándékcsomagokat drágaság, hanem a bájos stílusodért.

"The trees move. Do you not see it?"

Bronx South
Én általánosságban beszéltem, te meg egyszemélyes példa vagy. Nem figyelem a tevékenységedet a fórumon, de valószínûleg kimaradsz az érvelésekbõl, vitákból, nincsen markáns véleményed egy-egy témában, itt-ott jópofizol (pl gumiszoba) ami hosszútávon inkább pluszként jön le az embereknek. De például a tudományosban se látlak sûrûn, ott ha nem kapod el a közös hangot a másokkal, a véleménykülönbségekbõl pillanatok alatt megszedheted magad mínusszal. Én például nem az a fajta ember vagyok, aki inkább nem szól hozzá, csak nehogy negatívan tûnjön föl mások elõtt. Én hozzászólok ha van véleményem, most is a pontrendszer ellen érvelek, és ennek is inkább negatív vonzata van, mint mondjuk a te hozzászólásaidnak.

Dzsini
Az összesítést tekintve (moderátorok meg tudják nézni a top100 pontot osztót plusznál és mínusznál) olyan 20%-al több mínuszt osztottak ki, mint pluszt (az elsõ pár hónap után ez bõven másfélszeres mennyiség fölött volt, de elmúlt az újdonság varázsa, és már csak pár különféle okokból kitartó fórumozó nyomkodja a jeleket).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kifli
ha nagyobb az esélyem a mínusz pontra, hogy lehet, hogy több a plusz pontom?
Narxis
Ez magyar mentalitás, bele kell törõdni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Bronx South
A tõ probléma nem ez, a tõ probléma hogy amíg a youtube -on ismeretlenek között megy a rendszer, addig itt egy közösségen belül "pofára". Ráadásul az sg-n a pozitív szempontból értékelhetõ hozzászólásoknak nincs súlya, hacsak nem egy "közkedvelt" személy írja. Mindig nagyobb esély van arra hogy valaki mínuszt kap mint pluszt.

Jabar
1-2 topic szokott megnyitva lenni max, köszi a válaszokat.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Tinman
Ez mikor lesz javítja?

15 € (15 euro-t írtam.)

15 £ (15 fontot írtam.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Valószínûleg egy picit túlérzékenyre sikerült állítani a túlterhelés-ellenes védelmet 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kifli
nem csak olyankor csinálja. Egyébként rá kell feküdni az f5-re és behozza...
Dzsini
Nem nyitsz esetleg meg sok topicot egyszerre? Másoknak az okozott ilyesmit...

Jabar
Valószínûleg nem jó topic de hátha tudja valaki mi lehet az ok, mostanában 90%-ban ezt kapom amikor belépek a fórumra, mi lehet az ok?

win7 64bit hp, chrome böngészõ

"Jabar sa bu eeda murishani!"

IMYke2.0.0.0
Nem azt írtam, hogy 1000%-os megoldások, de ha ezek nincsenek, akkor egy bazári majom is s(z)avazhat össze-vissza.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

j0nNyKa
elsõ felét a macskám is megkerüli, másodikhoz hasonló dolog meg van

SzirmosSzisza
Ezzel kit akarsz kiszûrni? Konkrétan sima böngészõ bõvítménnyel 5 másodpercenként tudsz IP-t cserélni ingyen 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Megoldási ötletek:

1 IP-rõl csak 1 account hozható létre + 1 accountról / IP-rõl csak 1 alkalommal lehet pontot adni mondjuk 6 óránként, vagy 24 óránként.

Kész.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Mortimer majd megadja rá a választ.

Tinman
Már, hogy lett volna az a célja, amikor 1000 mínusszal is vígan irkálnak egyesek? :-)

(Kamu reggel felpontozza magát, szól a spanoknak, etc.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Az eredeti célja közösségi moderáció lett volna. Annak nem vált be, azóta pedig nem változtattak rajta. Ezerszer átrágtuk, hogy mit hogy kellene változtatni rajta, de majd egyszer talán ez is sorra kerül a rengeteg fontosabb fejlesztés után.

IMYke2.0.0.0
Erõltetett (anti)szociális rendszer, a Fújbook mintájára.

IMYke2.0.0.0
Így van.
Nyilván, külön login szerver kellene hozzá, de semmi sem lehetetlen.

SzirmosSzisza
Amúgy mi a baj a pontozási rendszerrel? Mármint, ha valaki nem figyel rá akkor nincs semmi hátránya, csak oldal betöltéskor +2 kép.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[NST]Cifu
Az is a bannolási rendszerhez tartozik, hogy figyeli a rendszer a regisztrációkori és logoláskori IP-t, és minimum kidobja a gyanús cross-reference adatokat, de lehetne nick és mailcím korlátozásokat is bevezetni.

Ezeket is meg lehet persze kerülni, de mégis valami elõremozdulás lenne e téren is.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

pxxl
teljesen mindegy, hogy milyen brutális a banolás, mert kb 1 perc új reget csinálni, fõleg, ha valaki erre játszik.

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Támogatom a pontozásos rendszer írmagjának is a kiirtását! <#eljen>
Cserébe: sokkal brutálisabb bannolási rendszert javasolnék.

Bronx South
Nem kell kivenni, maradjon örökre. Továbbá javasolnám hogy minden új regisztrált kapjon egy pontozós álreget is ajándékba. <#vigyor1>

j0nNyKa
"el lehetett volna baszni", és most miért basszon el arra idõt domby, hogy kivegye? 😊

Bronx South
Már többször el lett mondva, és nem csak részemrõl, hogy a pontozórendszer egy haszontalan hülyeség. De vannak akik ennek ellenére is kézzel lábbal ragaszkodnak hozzá, hát akkor legyen. Csak azt sajnálom, hogy a fejlesztésére szánt idõt hasznos dolgokra is ellehetett volna baszni anno.

Semmit, csak óvatosan megjegyeztem a témához nemrégiben hozzászóló moderátorok felé, hogy lehet kissé elsiklott a figyelmük a kérdéses egyén felett. De ez már itt eléggé off.
Calver
mit vársz egy olyan... legyünk nagyon finomak, és mondjuk úgy, hogy komoly értelmi fejlõdés zavarokban szenvedõ egyedtõl, aki többszöri (rengeteg) finom, kedves, burkolt kérésre sem tudja megérteni, hogy nem kellene telefosni a humiarit olyan szeméttel, amitõl még a kurucinfo-ról is elkergetnék, és végül csak a banból... sem értett, mert láthatóan ugyanúgy önti a szemetet, csak másik reggel, máshol.

"The trees move. Do you not see it?"

Nem akarom átlépni az amúgy sem létezõ hatásköröm, de khmm... Szóval egész véletlenül az ilyen, enyhe kritikáért a másikat rögtön lepatkányozó usereknek nem szokott járni valami ingyen nyaralás, vagy legalább egy-két ajándék fejlécdísz? 😊

Bocs tényleg, hogy beleszólok, de nálam nagyon ki tudja vágni a biztosítékot az ilyen stílus...
<#eljen>

REAL MADRID

Dzsini
Beállításokban állítsd át a tûréshatárodat -99 -re, és nem kell nyitogatni.

A pontozásnak semmi hasznos funkciója, engem kifejezetten idegesít, hogy ki kell nyitnom a hozzászólásokat elolvasásra. Csak egy játék az unatkozó felhasználóknak.

REAL MADRID

Szabi
sok értelme van így a pontozásnak.. tegnap még 80 mínuszom volt, most már 90 :'DD

itt a topik, ha valakit érdekelne miért lettem én a spammer szemében patkány.. 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

akyyy
régen ajánlottam mikro bevezetésre került ez az elrejtéses funkció, hogy lehessen topikokat "rögzíteni" amik akkor is ott maradnak ha nincs az adott topikban hozzászólás.

új ötletem pedig egy egyéni top 10 téma, amit a leggyakrabban látogatunk, vagy írunk 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Most nem mindegy, ha más is arról beszélt alattam...(fejvakarás)
j0nNyKa
volt valami utolso80.php anno, nem tudom van-e bármi összefüggés, domby majd jól tudni fogja
addig is leporolom a saját keresõmet, az nem korlátoz, cserébe b*ssza nagyon a szervert, és lassú is

Malakai
Írtad már párszor korábban, de a linkelt hozzászólásokból is kitalálható.
Kipróbáltam más topicban keresgélve ugyanúgy 80-at adott ki, tehát itt a gond.
m.sg.hu-s hozzászólásszámtól nem függ, azt is kipróbáltam, egy statikus beállításnak tûnik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Tinman
Bocsi az kimaradt, hogy a "Halo" szóra kerestem rá.

Nem tudom mi lehet a baj, de örülnék, ha egyszer valamikor, valaki helyrehozná <#worship>