Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahol szerintem nagyon faszán mûködik a plusz-minusz rendszer (bár nem tudom, mennyire jól lehetne integrálni egy fórumba a mûködést), az a disqus - itt ugye súlyoz, rendez hasznosság szerint, és tényleg van értelme a plusz-minusz rendszernek
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
pl.: ha diablo 3-aztál volna, és teszemazt ember órában beleraktál volna vagy 100-120 órát alsó hangon a topic kinézetébe / mûködésébe, és ez éppen nem tetszett volna ultrazord 19 aktuális "énjének", merthogy õ háttérbe szorul emiatt, akkor most 3x annyi minuszod lenne, mint pluszod
tökmind1, hogy mondjuk emelett az egész sg-s diablo közösséget te "bétáztattad" volna, merthogy neked volt egyedül béta accod, és te osztottad meg mindenkivel, vagy tökmind1, hogy _minden_ hasznos / fontos / friss / etc infót te hoztál volna be a topicba - k*urvára minuszba lennél
na nem mintha ez bárkivel megtörtént volna, tök fiktív eset, de ezúton is a ***** *****t az ultrazord féléknek, érted?
TL;DR: sajnos a jelenlegi alreg gyártós rendszert összevetve a pontozórendszerrel.. mondjuk úgy, hogy nem az eredeti elképzelések szerint mûködik na.
meg egy ilyen hisztis faszom kölyök társadalomba egyszerûen "öntisztító" rendszert nem szabadna írni egy fórumhoz, vagy ha igen, akkor sokkal profibban, összeszedettebben, lásd jútúb, vagy egyéb ilyesmi oldalak
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gumiba pedig nem járok aktívan fórumozni. Saját fórumok részen van egy ahova szoktam járni (tirexi topik).
Vitázás, véleménykifejtés mellett is lehet normális hangnemben fórumozni. Csak ez nem mindig sikerül mindenkinek. Sajnos van jónéhány olyan ember, aki úgy áll hozzá, hogy aki nem az én véleményemen van az hülye. És ez meg is látszik általában az értékelésükön. (és itt most nem rád gondolok, mert olyan behatóan nemtudom honnan szedted a pontjaid, és miért)
Tudományos részt nem igazán tudom komolyan venni egy pár odajáró emberke miatt. De egyébként sem hiszem, hogy sûrûn látogatnám, mert inkább az informatikával kapcsolatos dolgok miatt járok sg-re.
Egyébként ha általában nézem akkor is ugyanaz a helyzet, legutóbb is végignéztem ebben a topikban az utolsó 2 oldalt (akkor is a pontrendszert jöttél szidni), megnéztem mindenkinek az adatlapját, és rajtadkívül még egy ember volt aki mínuszban volt.
Ekkora nagy vasziszdasz vagy te itt a fórumon, hogy hozzád fordulnak az emberek banlist -ért ? Na ne viccelj. Maradjunk annyiban hogy te senkitõl nem kaptál semmit. 😊 Ugyanis össz két topikot használtam dühöngõnek a fórumon, az Interstate regisztrációmmal, és már lassan egy éve is van annak. Mindkét topik a gumiban volt, az egyik a Kit dugnál meg topik, a másik a Best of. Úgy tudom a gumiszoba erre való, ha tévedek javíts. Máshonnan erõsen kétlem hogy bárki is írt volna neked pm -et, fõleg a tudományosból nem, ami kb az egyetlen hely ahol beleszoktam keveredni vitákba, a trollkodás meg tõlem olyan távol áll mint innen a góbi sivatag.
Te még a Hír topikos idõkben utáltad meg nickem, azt azóta ahol csak lehet belémkötsz. 😊 Másrészt attól hogy HG vagy a Best of-ban, meg nagy haverok vagytok a Tomsolo-val, attól te még ugyanolyan fórumozó vagy mint itt bárki más, úgyhogy javasolnám inkább ülj vissza a helyedre, és ne okoskodjál feleslegesen, drágaság.
van még privát üzenetem, ahol valaki épp azt érdeklõdte meg, hogy hogyan tudna téged - személy szerint téged, nem csak annyit, hogy hogyan dobjon be banlist-et - kivágni egy témából, ahol mindenki remekül elvolt, drága bronxikát kivéve, aki kurvaanyázott és megállás nélkül kötekedett az összes jelenlévõvel... ó, bocs, tévedek, az pont a sok alregedet közül Interstate 95 nevû volt. ahol feltûnik a neved, a kétlábú kapásból paraszt, köpködõ hszekre számíthat, hiszen bronxika valamiféle túlkompenzálási kényszertõl fûtötten nagyon szeretne a kõkemény troll megmondóember szerepében tetszelegni, még ha ez soha nem is sikerül.
markáns vélemény, bhahahaha. nem pofára kapod az ajándékcsomagokat drágaság, hanem a bájos stílusodért.
"The trees move. Do you not see it?"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
15 € (15 euro-t írtam.)
15 £ (15 fontot írtam.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
win7 64bit hp, chrome böngészõ
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
1 IP-rõl csak 1 account hozható létre + 1 accountról / IP-rõl csak 1 alkalommal lehet pontot adni mondjuk 6 óránként, vagy 24 óránként.
Kész.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(Kamu reggel felpontozza magát, szól a spanoknak, etc.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nyilván, külön login szerver kellene hozzá, de semmi sem lehetetlen.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ezeket is meg lehet persze kerülni, de mégis valami elõremozdulás lenne e téren is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
All hail the double x!
Cserébe: sokkal brutálisabb bannolási rendszert javasolnék.
"The trees move. Do you not see it?"
Bocs tényleg, hogy beleszólok, de nálam nagyon ki tudja vágni a biztosítékot az ilyen stílus...
REAL MADRID
REAL MADRID
itt a topik, ha valakit érdekelne miért lettem én a spammer szemében patkány.. 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
új ötletem pedig egy egyéni top 10 téma, amit a leggyakrabban látogatunk, vagy írunk 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
addig is leporolom a saját keresõmet, az nem korlátoz, cserébe b*ssza nagyon a szervert, és lassú is
Kipróbáltam más topicban keresgélve ugyanúgy 80-at adott ki, tehát itt a gond.
m.sg.hu-s hozzászólásszámtól nem függ, azt is kipróbáltam, egy statikus beállításnak tûnik.
(\__/) ( X.x) ( } . { )