27328
  • IMYke2.0.0.0
    Az Élet úgy szép, ha zajlik :)))
  • Dzsini
    Moderátorok gyöngye :) Boldogat!
  • Maximus4
    Boldog szülinapot
  • Sir Quno Jedi
    Megkaptam a szülinapi jókívánságaimat is "Akurvaanyatok" nevű júzerünktől:

"bazd meg a tetves ribanc kurva anyádat, aki a világra nyomott téged te szar

menjé szopkodd tovább a moderátorgecit!"

Ezért érdemes élni kéremszépen! :DDD
  • Coral Springs
    Nem működik a hozzászólás visszavonás, a 3 perces szerkesztési idő még mindig kevés, eddig fasza minden.
  • Blum
    Volt egy rendszer ujratelepites,a csillagos hiba megszunt.
  • gergely1991
  • kamionosjoe
    Fórum statisztikák:
    Összes üzenet: 24302553 db
    Friss üzenetek: 23910893 db

Nocsak mennyi friss, új, ropogós üzenet érkezett hirtelenjében!
  • Blum
    Letiltottam mindent,megis csinalja.

[Adblock,Flashblock,Password Exporter,Linkification - FF 27]
  • SzirmosSzisza
    Böngésző bővítményeket nézd végig inkább.
  • Blum
    Semmi uj alkalmazas nincs fenn a gepen,ugyanazokat a programokat hasznalom mint eddig. Raadasul tegnap meg semmi ilyesmi nem jelentkezett.

Az addig oke,hogy befizettem a VIP-et SMS-ben (!!!!) de a jelszot b.sztak kikuldeni,amivel szijje' hekkelhetnem a rendszert. :(
  • [HUN]FaTaL
    Ez bizony valamelyik alkalmazásod, semmi köze az sg-hez :D
  • Blum
  • Calver
    guest?
  • Blum
    E!

• Blum
    Akkor neked bizony a kurva anyadat.
  • Lokker
    nekem nem :(
  • szimpiboy
    meghekkeltem a géped
  • Blum
    Gepeles kozben nyomok egy NumPad csillagot,akkor felugrik egy "Enter Password" ablak. Dafuq?
  • Sir Quno Jedi
    pontosan
  • akyyy
    na akkor majd az idei érettségit oda fel lehet majd tölteni, jeah!
  • Dzsini
    Az az SG nem ez az SG :) Amúgy ha törvénysértést látsz vagy tapasztalsz, azt elvileg kötelességed a rendőrség irányába jelenteni. Nem ide írni egy eldugott csücsök eldugott csücskébe.
  • DarkHorSe
    Oke, hulyesegnek is van hatara. Tovabbi jo drogkereskedest. Kossz SG, csa
  • Dzsini
    Ja, és találtam ott egy ilyet is: "A fórumtulajdonosok felelősség­gel tartoznak minden, az általuk regisztrált fórumban megnyilvá­nuló törvénybe ütköző hozzászó­lásért. A fórumok moderálása, és a törvények betartatása a fóru­mot regisztrálók feladata és köte­lessége."
  • Dzsini
    Az ottani kapcsolati emailre írtál?
  • Sir Quno Jedi
    vagy a sarki zöldségesnél
  • DarkHorSe
    Mert? Honnan kellene tudnom, hogy sgforum nem az SG tulajdonaban van. Szamomra logikusnak tunt itt jelezni. Mellesleg te se vagy benne valami biztos hogy kihez is tartozik :)
  • Dzsini
    Na jó, de ilyen alapon az index fórumon is felszólalhattál volna :)
  • DarkHorSe
    Engem aztan nem erdekel, de azert elegge szanalmas :D gondoltam jelzem, reszemrol letudva a dolog. Ugyse csinalnak itt semmit kb
  • Dzsini
    Az ingyenes fórumok - ha jól tudom - a Mediacenter kezelésében maradtak, már nincs köze hozzá az SG-nek. Náluk jelentkezz a dologgal.
  • DarkHorSe
    Az ingyenes forumoknal, a drogkereskedoset talan be kene zarni.
  • j0nNyKa
    erre a hsz linkre kéne egy makró / egy gomb a textarea alá, és így lehetne nyomni mindenére
  • pxxl
  • szurnamkatat
    Igazából nem lenne rossz ez a fórum...csak sok köcsög van.
    Meg vamzer.
    Első körben pl. tomsolot meg sedózájt állíthatnátok falhoz.
    That's a start.
  • Blum
    Igy mar vilagos es meg is ertem.

btw,engem kulonosebben nem erdekel,hogy az a penz kihez kerul. Gondolom az SG is tudta mindezt akkor,amikor ugy dontott hogy lesz SMS VIP opcio is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A masik meg az,hogy alapvetoen nem az SG-t kivanom tamogatni a penzzel hanem magamat. Szarok en a nagy logora,nem azert veszem meg hanem azert,hogy megkapjak egy olyan szolgaltatast ami minden mas epkezlab oldalon default dolognak szamit
  • Fabio Capello
    Egyrészt, jóval drágább, másrészt, a szolgáltató lenyeli a pénznek durván a 60-70%-át (nem tudok pontos számot, amikor legutóbb hallottam erről itt az SG-n, St ennyit mondott). Hamár fizetek egy szolgáltatásért, akkor annak fizessek, aki a szolgáltatást nyújtja, ne pedig egy harmadik félnek.
  • Dzsini
    Például miért fizetnél sokkal többet, amiből ráadásul szinte biztos, hogy kevesebb jut a célba, mert a többit lenyeli az emeltdíjas szolgáltató? Ha már támogatni akarod az SG-t, miért fizetnél egy másik szolgáltatónak?

Ha már az nem elég, hogy "aránytalanul drágább" - bár szerintem ez is bőséges indok.
  • Blum
    En mindig SMS-t kuldok VIP fizetesnel.
    Azon kivul,hogy aranytalanul dragabb,mint anno a kartyas fiezetes volt,valaki levezetne nekem,hogy miert hatraltok meg ettol ennyire?
  • Fabio Capello
    amint lesz kártyás fizetés, lesz VIP - bő 10 évvel ezelőtt megtanultam, hogy az SMS fizetés mindig a lehető legrosszabb opció :)
  • Dzsini
    csak VIP-eknek :)