27328
-
#23698 Az Élet úgy szép, ha zajlik :))) -
#23697 Moderátorok gyöngye :) Boldogat! -
#23696 Boldog szülinapot -
#23695 Megkaptam a szülinapi jókívánságaimat is "Akurvaanyatok" nevű júzerünktől:
"bazd meg a tetves ribanc kurva anyádat, aki a világra nyomott téged te szar
menjé szopkodd tovább a moderátorgecit!"
Ezért érdemes élni kéremszépen! :DDD -
Coral Springs #23694 Nem működik a hozzászólás visszavonás, a 3 perces szerkesztési idő még mindig kevés, eddig fasza minden. -
Blum #23693 Volt egy rendszer ujratelepites,a csillagos hiba megszunt. -
#23692 #23644 -
kamionosjoe #23691 Fórum statisztikák:
Összes üzenet: 24302553 db
Friss üzenetek: 23910893 db
Nocsak mennyi friss, új, ropogós üzenet érkezett hirtelenjében! -
Blum #23690 Letiltottam mindent,megis csinalja.
[Adblock,Flashblock,Password Exporter,Linkification - FF 27] -
#23689 Böngésző bővítményeket nézd végig inkább. -
Blum #23688 Semmi uj alkalmazas nincs fenn a gepen,ugyanazokat a programokat hasznalom mint eddig. Raadasul tegnap meg semmi ilyesmi nem jelentkezett.
Az addig oke,hogy befizettem a VIP-et SMS-ben (!!!!) de a jelszot b.sztak kikuldeni,amivel szijje' hekkelhetnem a rendszert. :( -
#23687 Ez bizony valamelyik alkalmazásod, semmi köze az sg-hez :D -
Blum #23686 -
#23685 guest? -
Blum #23684 E!
-
Blum #23683 Akkor neked bizony a kurva anyadat. -
Lokker #23682 nekem nem :( -
#23681 meghekkeltem a géped -
Blum #23680 Gepeles kozben nyomok egy NumPad csillagot,akkor felugrik egy "Enter Password" ablak. Dafuq? -
#23679 pontosan -
#23678 na akkor majd az idei érettségit oda fel lehet majd tölteni, jeah! -
#23677 Az az SG nem ez az SG :) Amúgy ha törvénysértést látsz vagy tapasztalsz, azt elvileg kötelességed a rendőrség irányába jelenteni. Nem ide írni egy eldugott csücsök eldugott csücskébe. -
#23676 Oke, hulyesegnek is van hatara. Tovabbi jo drogkereskedest. Kossz SG, csa -
#23675 Ja, és találtam ott egy ilyet is: "A fórumtulajdonosok felelősséggel tartoznak minden, az általuk regisztrált fórumban megnyilvánuló törvénybe ütköző hozzászólásért. A fórumok moderálása, és a törvények betartatása a fórumot regisztrálók feladata és kötelessége." -
#23674 Az ottani kapcsolati emailre írtál? -
#23673 vagy a sarki zöldségesnél -
#23672 Mert? Honnan kellene tudnom, hogy sgforum nem az SG tulajdonaban van. Szamomra logikusnak tunt itt jelezni. Mellesleg te se vagy benne valami biztos hogy kihez is tartozik :) -
#23671 Na jó, de ilyen alapon az index fórumon is felszólalhattál volna :) -
#23670 Engem aztan nem erdekel, de azert elegge szanalmas :D gondoltam jelzem, reszemrol letudva a dolog. Ugyse csinalnak itt semmit kb -
#23669 Az ingyenes fórumok - ha jól tudom - a Mediacenter kezelésében maradtak, már nincs köze hozzá az SG-nek. Náluk jelentkezz a dologgal. -
#23668 Az ingyenes forumoknal, a drogkereskedoset talan be kene zarni. -
#23667 erre a hsz linkre kéne egy makró / egy gomb a textarea alá, és így lehetne nyomni mindenére -
#23666 #23644 -
szurnamkatat #23665 Igazából nem lenne rossz ez a fórum...csak sok köcsög van.
Meg vamzer.
Első körben pl. tomsolot meg sedózájt állíthatnátok falhoz.
That's a start. -
Blum #23664 Igy mar vilagos es meg is ertem.
btw,engem kulonosebben nem erdekel,hogy az a penz kihez kerul. Gondolom az SG is tudta mindezt akkor,amikor ugy dontott hogy lesz SMS VIP opcio is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A masik meg az,hogy alapvetoen nem az SG-t kivanom tamogatni a penzzel hanem magamat. Szarok en a nagy logora,nem azert veszem meg hanem azert,hogy megkapjak egy olyan szolgaltatast ami minden mas epkezlab oldalon default dolognak szamit -
#23663 Egyrészt, jóval drágább, másrészt, a szolgáltató lenyeli a pénznek durván a 60-70%-át (nem tudok pontos számot, amikor legutóbb hallottam erről itt az SG-n, St ennyit mondott). Hamár fizetek egy szolgáltatásért, akkor annak fizessek, aki a szolgáltatást nyújtja, ne pedig egy harmadik félnek. -
#23662 Például miért fizetnél sokkal többet, amiből ráadásul szinte biztos, hogy kevesebb jut a célba, mert a többit lenyeli az emeltdíjas szolgáltató? Ha már támogatni akarod az SG-t, miért fizetnél egy másik szolgáltatónak?
Ha már az nem elég, hogy "aránytalanul drágább" - bár szerintem ez is bőséges indok. -
Blum #23661 En mindig SMS-t kuldok VIP fizetesnel.
Azon kivul,hogy aranytalanul dragabb,mint anno a kartyas fiezetes volt,valaki levezetne nekem,hogy miert hatraltok meg ettol ennyire? -
#23660 amint lesz kártyás fizetés, lesz VIP - bő 10 évvel ezelőtt megtanultam, hogy az SMS fizetés mindig a lehető legrosszabb opció :) -
#23659 csak VIP-eknek :)