Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
egyébként nem értem hogy miért nem javították még ki ezt a bugot, nincs erõforrás?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
megéljük még hogy a top10 is helyreáll?
Amúgy ha jól rémlik Maximus után azért lett a többi modi felvétele jegelve, mert (talán) Shadow elég erélyesen kikelt amiatt, hogy nem több modi kellene, hanem normális moderációs eszköztár. Aztán nagy csend lett.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
REAL MADRID
Azért is írtam le,mert láttam már múltkor is "téma" voltam 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ne érts félre: örülök neked is, rengeteget foglalkozol a fórummal, nagyon jó, hogy bekerültél, csak nem tudtam, hogy mi volt a háttérsztori 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Plusz kicsit rosszul is emlékeztem, szintén lásd az elõzõ hsz-em, illetve akkor már itt van a komplett beszélgetés: #12712
A #22947-es hsz-edre válaszolva pedig:
Van valami akadálya, hogy törölgessétek a sok offot (gondolok itt fõleg az elõzõ, a pontrendszerrel kapcsolatos témából indult személyeskedésekre és hasonlókra)?
Csak azért kérdezem, mert ha igen (pl. kiakasztaná az új hsz jelzést egy idõre vagy bármi egyéb okból problémás), akkor említettem nemrég, hogy lehet jó lenne egy külön (ugyanígy kiemelt) topic az eszmecseréknek, ez meg akkor valamennyire tisztább, átláthatóbb maradhatna, ha csak a hibajelentések / feature requestek és a hozzájuk nagyon szorosan kapcsolódó hsz-ek lennének utána itt megengedettek.
Utána amúgy valamiért emailt már nem írtam, egyébként a felhasználói progik részbe akartam modinak jelentkezni mert ritkán jártatok arra és szenvedtünk valami FAQ link berakatásával meg ilyenekkel 😊
Másodsorban gõzöm sincs, hogy St miért mondott ilyet, régebben is maximum véleményeztünk egy-egy új moderátori jelentkezést, de pl. Maximus is úgy került be legutóbb, hogy minket elõzõleg nem kérdeztek meg róla 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az jó, mert régebben mikor érdeklõdtem St-nél ha jól emlékszem azt mondta ti hívtok a köreitekbe újakat ha úgy adódik és hogy emiatt õ egymagában nem túl kompetens az ügyben / nem igazán jelentkezés alapú a dolog 😄
Persze azóta sok minden változhatott de azért nézek kicsit (vagy akkor néztem be valamit), hogy most akkor mi van.
Jelentkezni meg mindig lehet, hogy Mortimernek mik a tervei moderátori fronton, azt mi se tudjuk.
nem gondolnám, hogy az a fajta vagy, akinek majd észérvekkel nekimegyek, és kapok egy "ok jogos" választ
csak hogy on is legyen, méghozzá ehhez tartozó: bárki tud valamit arról, hogy akarják-e mélyen tisztelt üzemeltetõink / adminisztrátoraink a moderátori email címet újraéleszteni / funkcióját ismét elérhetõvé tenni? teszemazt moderátornak való jelentkezésre ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt nem szeretik az emberek, és nem is nagyon javallott folyamatosan ezt csinálni egy fórumon, mert annak az lesz a vége, ami miatt most te panaszkodsz.
Ráadásul én veled korábban más topikban nem nagyon találkoztam, nememlékszem, hogy bárhol vitánk lett volna. Szóval elõzmények nélkül is csinálod.
Amúgy mobilon a válasz gombot is lehetne javítani.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
illetve a kedvenceimhez háromezercsilliárd új hsz érkezett cuccot szedjétek már ki pls... már legalább egy éve könyörgünk érte
bugos, idegesítõ, hasztalan...
Bazinga!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerencsé(d)re a valódi modik jobb szívûek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
★★★★★
Tudom, ez is OFF volt, ennek is DEL-t.
de valóban alapvetõen faszának tûnik <#eljen>#eljen>
Eddig kb. egy hét vagy akár több is kellett, hogy ennyit beszedjek, ha nem féltem állást foglalni vitásabb kérdésekben. De akkor ugye jött is mellé dupla annyi pozitív, ami viszont most totál elmaradt.
Egyre tudok talán gondolni, lehet nem kellett volna azt feszegetnem itt, hogy egy másokat patkánynak nevezõ (amit elõtte ide be is linkeltek, arra reagáltam tulajdonképp), alreggel bant megkerülõ user neve mellett miért nincs még mindig ott (és azóta sem) semmiféle "megkülönböztetõ jelzés"? Lehet ezt olvasta itt az érintett, és most hadjáratot folytatna ellenem?
De azért a legtöbb leminuszolt emberke szerintem tett is azért, hogy megkapja a pontjait.
Ezt mondjuk meg lehetne oldani úgy, hogy pl az alregek által kiosztott pontokat a moderátorok egy kattintással kitudják törölni, miután kibanolták az illetõt. Alreg idõvel úgyis lebukik. A sok minuszhoz egy embertõl, pedig alregek kellenek.
Már az elsõ ponttól megjelenik a hsz értékelése, és ha jól tudom 4 pontól kiemeli a hozzászólást (ezt persze akárhogy lehet variálni). A hozzászólók adatlapján nincs kijelezve kinek hány pontja van, tehát még ha valaki pofára is pontoz, jelentõsége nulla. Ez tényleg egy jól mûködõ pontrendszer, ellenben ami meg itt van az sg-n az egy közösségi banrendszer, ez már az alapoktól kezdve egy életképtelen ötlet.