Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztem ahányan itt fórumoznak pár informatikus biztos besegítene ingyen is csak kérni kéne

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

j0nNyKa
de, van egy ember, élettel meg ilyen szarokkal az sg fejlesztés mellett.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

<#taps>

egyébként nem értem hogy miért nem javították még ki ezt a bugot, nincs erõforrás?

Frissítettem közben a scripten, volt 1-2 bug benne.
a hogy helyett hanem, bár 80iq felett ment volna magadtól is 😄

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Közben össze is dobtam rá egyet akkor már 😊

http://userscripts.org/scripts/show/183443
Elvileg nem. Sõt, ha minden igaz userscripttel is fixelhetõ ideiglenesen, de még nem próbáltam.
Szabi
az euro és egyéb jeleket tényleg ennyire nehéz javítani ?

"Nulla tenaci invia est via"

j0nNyKa
én is elolvastam vagy 3x, aztán feladtam

SzirmosSzisza
Hogy mi? :o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

nem moderátor kell ide hogy normális fórummotor, rendes keresõvel stb
megéljük még hogy a top10 is helyreáll?

tomsolo
<#gonosz1>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

[NST]Cifu
Megerõsítem Maximus történetét, azért az, hogy nem voltunk megkérdezve, nem egészen igaz. Én amúgy AnimeFox és talán Johnnyka jelentkezését is támogattam (lusta vagyok most visszanézni a mailboxomat, de õ kettejükre emlékszem).

Amúgy ha jól rémlik Maximus után azért lett a többi modi felvétele jegelve, mert (talán) Shadow elég erélyesen kikelt amiatt, hogy nem több modi kellene, hanem normális moderációs eszköztár. Aztán nagy csend lett.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Maximus4
Ment pü.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Dobtam én is egy mailt.

REAL MADRID

Maximus4
Köszönöm és örülök ha így látod,hiszen imádom ezt a fórumot 😊
Azért is írtam le,mert láttam már múltkor is "téma" voltam 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Dzsini
Egy rossz szavam nem volt, csak én a moderátori emailcímen máskor láttam egy-egy feldobott kérdést Tibortól (mi a véleményetek X-rõl, Y-ról, mert jelentkezett moderátornak), nálad meg nem - de akkor ezekszerint csk én maradtam ki a játékból 😊

Ne érts félre: örülök neked is, rengeteget foglalkozol a fórummal, nagyon jó, hogy bekerültél, csak nem tudtam, hogy mi volt a háttérsztori 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tudom, ez még nagyon régen volt, lásd az elõzõ hsz-em 😊
Plusz kicsit rosszul is emlékeztem, szintén lásd az elõzõ hsz-em, illetve akkor már itt van a komplett beszélgetés: #12712

A #22947-es hsz-edre válaszolva pedig:
Van valami akadálya, hogy törölgessétek a sok offot (gondolok itt fõleg az elõzõ, a pontrendszerrel kapcsolatos témából indult személyeskedésekre és hasonlókra)?

Csak azért kérdezem, mert ha igen (pl. kiakasztaná az új hsz jelzést egy idõre vagy bármi egyéb okból problémás), akkor említettem nemrég, hogy lehet jó lenne egy külön (ugyanígy kiemelt) topic az eszmecseréknek, ez meg akkor valamennyire tisztább, átláthatóbb maradhatna, ha csak a hibajelentések / feature requestek és a hozzájuk nagyon szorosan kapcsolódó hsz-ek lennének utána itt megengedettek.
Maximus4
Hogy a jövöben elkerüljek mindenféle gyanusítgatást,nekem még anno Shadow írt ez ügyben,hogy nincs-e kedvem csatlakozni hozzátok moderátorként.Én nem kértem és nem is hoztam föl a témát,mert eszembe sem jutott.Írt Tibinek és ebben támogatott Cifu is.Ennyi a rövid történetem.Tehát nem feküdtem le senkinek,hogy moderátor lehessek 😛

Vagyis félig rosszul emlékeztem (7 éve történt az eset, durva), mégis csak jelentkezés alapon mehetett már akkor is, mert megtaláltam mit mondott, elirányított a kérdéses email címre, de arra viszont jól emlékeztem, hogy azt mondta õ nem kompetens ebben, hanem ti szavaztok az újakkal kapcsolatban.

Utána amúgy valamiért emailt már nem írtam, egyébként a felhasználói progik részbe akartam modinak jelentkezni mert ritkán jártatok arra és szenvedtünk valami FAQ link berakatásával meg ilyenekkel 😊
Dzsini
Elsõre például St-nek már semmi köze az SG-hez. A teljes oldal a fõszerkesztõ, Nyerges Tibor felügyelete alatt van.

Másodsorban gõzöm sincs, hogy St miért mondott ilyet, régebben is maximum véleményeztünk egy-egy új moderátori jelentkezést, de pl. Maximus is úgy került be legutóbb, hogy minket elõzõleg nem kérdeztek meg róla 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maximus4
Megtörtént😊

"Jelentkezni meg mindig lehet"

Az jó, mert régebben mikor érdeklõdtem St-nél ha jól emlékszem azt mondta ti hívtok a köreitekbe újakat ha úgy adódik és hogy emiatt õ egymagában nem túl kompetens az ügyben / nem igazán jelentkezés alapú a dolog 😄

Persze azóta sok minden változhatott de azért nézek kicsit (vagy akkor néztem be valamit), hogy most akkor mi van.
Dzsini
Moderátori címre / Tibornak írtál ezzel kapcsolatban? Ahogy néztem elég rapszodikusan olvassa a topicot, és amennyi duma megy itt, nem biztos, hogy kimazsolázza belõle a fontosabbnak tûnõ dolgokat.

Maximus4
Azóta sem😞

Dzsini
A moderátori emailcím mûködik (kaptunk már rá pár levelet), bár ahogy lejjebb olvastam akkor még nem került rá az összes aktív moderátor - lehet, hogy azóta igen.

Jelentkezni meg mindig lehet, hogy Mortimernek mik a tervei moderátori fronton, azt mi se tudjuk.

Bronx South
Privátban elküldheted nyugodtan. Nekem sem volt célom offolni, ám volt akinek másfele volt érdekében terelni a vitát.

j0nNyKa
az a baj hogy ha most érdemben válaszolok, sosem lesz vége az offnak, úgyhogy megtartom magamnak 😊
nem gondolnám, hogy az a fajta vagy, akinek majd észérvekkel nekimegyek, és kapok egy "ok jogos" választ

csak hogy on is legyen, méghozzá ehhez tartozó: bárki tud valamit arról, hogy akarják-e mélyen tisztelt üzemeltetõink / adminisztrátoraink a moderátori email címet újraéleszteni / funkcióját ismét elérhetõvé tenni? teszemazt moderátornak való jelentkezésre ?

Bronx South
Nem vitatom hogy személyeskedõ stílusom van, amire viszont hunyorítok az a kettõsmérce. Van a gumiszobának egy magja, akik közül néhány emberke a Hír topik óta ahol csak tud betalál, de ez zavar a legkevésbé, ami leginkább zavar hogy ezek az emberek közösséget zülleszthetnek, trollkodhatnak büntetlenül, ha meg az ember fellép ellenük még õt basszák le, õ kerül banra különbözõ indokokkal. Arról nem is beszélve hogy álreggyáros az összes, csak ugye az álszent dumájuk mellé már ezt nem mondják. És ugye itt van ez a pontrendszer, amit a trollok természetesen arra használnak amire akarnak. Nem is csodálom hogy a fórumozók folyamatosan elszállingóznak innen, elõbb utóbb megunják az emberek azt a magasröptû hülyeséget ami itt van.

j0nNyKa
megértelek, nekem is rendszeresen mondják 20-an hogy részeg vagyok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk igazuk is szokott lenni

Bronx South
Ennyi, gyõzött a túlerõ. Ha húszan mondják hogy részeg vagy akkor bizony részeg vagy, nincs mit tenni. Nem is tudom hogy mit koptatom a klaviatúrát. <#nevetes2> <#eljen> Én többet nem szólok a pontrendszer ellen, használjátok egészséggel.

kifli
Személyeskedtél már akkor elkezdted, mikor velem voltál vitában.
Ezt nem szeretik az emberek, és nem is nagyon javallott folyamatosan ezt csinálni egy fórumon, mert annak az lesz a vége, ami miatt most te panaszkodsz.
Ráadásul én veled korábban más topikban nem nagyon találkoztam, nememlékszem, hogy bárhol vitánk lett volna. Szóval elõzmények nélkül is csinálod.
SzirmosSzisza
Videó beszúrása flasht szúrt be, azt meg legtöbb mobil nem nagyon kezeli rendesen, html5-höz meg iframes beszúrás kell.

Amúgy mobilon a válasz gombot is lehetne javítani.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

precision
mobil verziót használva nem lehet megnézni a beágyazott youtube videókat... ezzel tudnátok valamit kezdeni?

illetve a kedvenceimhez háromezercsilliárd új hsz érkezett cuccot szedjétek már ki pls... már legalább egy éve könyörgünk érte

bugos, idegesítõ, hasztalan...

Bazinga!

Bronx South
Amúgy a #22911 és #22927 -et is díjaznád ? Csak megsúgom, mindkét hozzászólás provokáció. <#gonosz1> Csak ugye aki nem ismeri az elõzményeket, az inkább engem "díjazna".

j0nNyKa
szvsz mindketten rossz helyen teszitek 😊

Tinman
Szvsz rossz helyen teszed és nem túl elegáns stílusban :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bronx South
Az én szerencsémre ? Lehet engem szankcionálni, semmi probléma. Én maximum háborgok dolgokon, de ártalmatlan, mások meg közösséget züllesztenek és megússzák. Nem biztos hogy azzal van probléma, aki a legnagyobb szószóló.

Tinman
Na, ez egy remek példa... ha mod lennék, ezt pl. máris díjaznám :-)

Szerencsé(d)re a valódi modik jobb szívûek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Bronx South
Lereagáltam egy trollt, hol van itt a probléma ? Azt viszont nem értem hogy egy akkora troll mint például te, hogy a francba van pluszban, amikor a tudományosban nem egyszer bemész közösséget bomlasztani, balhézni, majd a gumiszobában azon kéjelegsz hogy te milyen fasza csávó vagy. <#hehe> <#levele> És itt vérzik el ez a kibaszott pontrendszer, de például az NWO topik házigazdája remark meg mínuszban volt nagyon sokáig, pedig az egyik legpéldamutatóbb forumozó itt az sg-n, neki hogy a jófrancba van 660 mínusza ? Várom szeretettel a többi haverodat is a gumiszobából. <#gonosz1>

Dõlt betûs makrónál a kötõjelet és az idézõjelet is hasonlóan jeleníti meg. link

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Én úgy látom nagyon is jól mûködik ez az szavazórendszer, aki normális az pluszban van, aki kötekedik az meg mínuszban.

★★★★★

Tinman
Fogalmam sincs, hogy ezt miért itt beszélitek meg, a lényegi problémák meg elsikkadnak a sok OFF között.

Tudom, ez is OFF volt, ennek is DEL-t.

immovable
Te inkább a stílusod miatt vagy közutálat tárgya, nem a véleményed miatt. Nemde?

példa1
példa2
j0nNyKa
ja ez nem rossz, bár ha megpróbálom magam beleképzelni az említett... entitások helyébe, nekik az is egy hirtelen siker, ha megírod a hszt, és azonnal láthatnak mellette egy piros -1et -2õt stb. (éppen ahány álregje van kéznél, annyit)
de valóban alapvetõen faszának tûnik <#eljen>

*inkább=akkor már
Arra mondjatok inkább valamit, hogy nekem hogy sikerült most a napokban 7 minuszt (miközben ezt írom már 8...) begyûjtenem, miközben az elmúlt pár hónapban talán ezekben a napokban írtam a legkevesebb hozzászólást (talán jó ha 3-at a jelenség kezdete óta)...

Eddig kb. egy hét vagy akár több is kellett, hogy ennyit beszedjek, ha nem féltem állást foglalni vitásabb kérdésekben. De akkor ugye jött is mellé dupla annyi pozitív, ami viszont most totál elmaradt.

Egyre tudok talán gondolni, lehet nem kellett volna azt feszegetnem itt, hogy egy másokat patkánynak nevezõ (amit elõtte ide be is linkeltek, arra reagáltam tulajdonképp), alreggel bant megkerülõ user neve mellett miért nincs még mindig ott (és azóta sem) semmiféle "megkülönböztetõ jelzés"? Lehet ezt olvasta itt az érintett, és most hadjáratot folytatna ellenem?
kifli
Vannak ilyen esetek is.
De azért a legtöbb leminuszolt emberke szerintem tett is azért, hogy megkapja a pontjait.

Ezt mondjuk meg lehetne oldani úgy, hogy pl az alregek által kiosztott pontokat a moderátorok egy kattintással kitudják törölni, miután kibanolták az illetõt. Alreg idõvel úgyis lebukik. A sok minuszhoz egy embertõl, pedig alregek kellenek.
Bronx South
Nekem meg ez a példám egy jól mûködõ pontrendszerre.

Már az elsõ ponttól megjelenik a hsz értékelése, és ha jól tudom 4 pontól kiemeli a hozzászólást (ezt persze akárhogy lehet variálni). A hozzászólók adatlapján nincs kijelezve kinek hány pontja van, tehát még ha valaki pofára is pontoz, jelentõsége nulla. Ez tényleg egy jól mûködõ pontrendszer, ellenben ami meg itt van az sg-n az egy közösségi banrendszer, ez már az alapoktól kezdve egy életképtelen ötlet.