27328
-
#23739 Az SG az EA tulajdonában van? -
#23738 és az miért lenne jó? -
EnxTheOne #23737 Olyan cuc kéne az sgnek hogy a banner mellett ki legyen írva hogy ki van a topikban -
#23736 Ami új, hogy a topicon belüli lapozót jobb felül és a lap alján talán a topiclistában található "hozzászólásszám" alapján számolja ki, aminek elég sok esetben távolról van csak köze a valódi hozzászólások számához (pl. töröltek belőle valaha hozzászólást, volt duplázás, ilyesmik) - főleg régebbi, hosszabb témáknál fordul elő.
Ennél a témánál is az utolsó oldal üres, de van sok olyan, ahol akár tucatnyi üres oldal van emiatt a topicok végén. -
#23735 A topikon belüli kereső a sok hozzászólásos topikoknál kb. mióta itt vagyok, azóta nem műkdöik rendesen. Ez kb. 8-9 éve így van. -
#23734 Kategóra nélkül eszméletlen nehéz egyetlen topikot megtalálni, ha n+1 hír volt róla korábban. (Pl. RTW 2.) Egyes topikokat továbbra sem találni meg vele... -
#23733 én úgy látom hogy többé-kevésbé reagálnak az itt leírtakra, ebben az állapotában már egészen nemrossz
mondjuk nem értem hogy miért csak minden x. találatnál van kiírva az uccsó hozzászóló neve, illetve a létrehozás dátumát még el tudnám képzelni, meg amit cat írt, a fórum kategóriájának nevét
egyébként jó irányba halad -
#23732 Fórumkeresésnél visszajöhetnének a kategóriák, amúgy szerintem teljesen korrekt. -
#23731 -
#23730 -
Coral Springs #23729 Inkább ne cseréljék ki, amennyiben az a keszekusza átláthatatlan trágyadomb lesz mint a főoldal. Maga a dizájn is inkább visszalépés mint újszerű. -
#23728 Mondjuk a színkiemelés pozitívum, régebben mindig elbaszta a linkeket :/ -
#23727 Csak a fórumfelületről indítva rossz az ékezetezés, a főoldalról, a keresőoldalról újra beírva már rendben van (az ékezet része) - ez biztosan helyrejön, amikor kicserélik a fórumdesignt, és innen is már az új kereső jelenik meg. -
#23726 Már, hogy a használhatatlan* kereső úgy marad? Helyes, legalább megmarad a VIP-re költendő cash
*
- csak kis mélységig keres
- hibásan keres ékezetes karakteres szavakra.
Példa: "Brütal" Legend
Eredmény: (A keresett kulcsszavaknak megfelelő találatok: Keresés a (összes rovat) az alábbi kulcsszavak alapján: Br�tal )
- nem emeli ki valamilyen színnel a keresett szót a hsz-ben
- sorszámra ugrik, de csak arra, így se utána, se előtte nem látszanak a hsz-ek
- és a legrosszabb a végére: nem készít belőle hsz listát, mint korábban, így kb. áttekinthetetlen
Példa...
Topic: Katt
Keresendő szó: "Infinite"
Eredmény:
- 8 oldalnyi áttekinthetetlen találat (mind egyesével nyithatod meg, ha át akarod futni!)
- melyből a legkésőbbi hsz csak 2013.10.11.-én született, ami NEM igaz, mert előtte is volt róla szó bőven!
- a "következő" oldalra vivő parancs nem működik
Erre van olyan, aki szerint semmi baja a keresőnek. -.- Ha valaki nem használja, minek pofázik bele? -
#23724 -
#23723 Úgylegyen, nekem elég is volt ennyi, csak mondom 1x már írok, hogy hátha történik valami, mert engem tuti boldoggá tennének vele. -
#23722 ebben teljesen egyetértek veled, remélem lesz változtatva (bár kétlem) -
#23721 Kezdődik. -
#23720 Jah de felkurt egy kicsit, de mind1 ha nem teszik vissza és ez marad, az sem lesz gond, csak nem kell majd használni.
Azért részben mert most kellett volna gyors valami de nem tudom visszakeresni.
Vagy végülis vissza tudnám holnap reggel 9 órára.
És itt a legnagyobb probléma azzal van hogy itt kár most azony agyalni hogy megszavazzák kinek tetszik és kinek nem, mert nem a szinekkel meg betünagysággal van a probléma, hanem hogy használhatatlanabb lett, ez éppeszü normál sg-s tagnak eleve nem tetszene, vagy tetszik, max azok mondanák hogy hűde fasza akik nem használják ezeket, csak véletlen kipróbálta és látta hogy hűde modern. -
#23719 +1 -
#23718 én megértelek, de szvsz ezeket normálisan előadva haramabb lehet pozitív irányú eredmény
juteszembe még 1 dolog, az utolsó hozzászólás dátuma is mehetne (főleg ha már kapott egy 5252x532532532 pixeles dobozt 1-1 találat) -
#23717 De bas..ameg már, eddig semmi gond nem volt, most meg ha eltekintek a szar skin-től, azt amit eddig 1 oldalon legörgethettem és gyors végignézhettem, mert a címe ki volt emleve, most 673267687689573643 oldalba szét van bontva....
Itt topik kereső ugyanaz, és a hsz-okat nem eredeti formájában látom ha vissza akarok nézni valamit.
GRATULA, akárki is volt. Jóhogy fizetek VIP-t. -
#23716 ha ennyire drasztikusan nem is, de a topic hszeinek számát oda lehetne igazán biggyeszteni a találatokhoz, a lapozás meg.. fene tudja, eddig használhatóbb volt, mondjuk úgy :) -
#23715 "Mi kellene az SG-nek?"
&
"Mi kéne, hogy még jobb legyen? "
KB egy pisztoly és fejbelőni aki betette ezt az új keresőt. Vagy skin-t. -
#23714 nálam működik, csak ronda lett. -
#23713 A kereső már olyan, nálam nem is működik rendesen. :/
A topikon belüli kereső lent úgy nagyjából kiadja a találatokat, de a hsz sorszámára ugrás nem működik. -
kamionosjoe #23712 m.sg.hu alatt nem tudok bejelentkezni... -
#23711 hol? -
#23710 beindult a nagy dizájncsere a topikoknál is ? -
Starführerer #23709 Meg válogatott sok sok gerinccel rendelkező moderátorok, alias kiskirályok. -
#23708 Ja, biztos hasznos, hogy az általuk is ismert hibákat tizenhétszer leírják még különféle válogatott szidalmak közepette. :)
Egyébként meg #23116 és #23644 :) -
#23707 de legalább vannak szakértő userek, az segít nem? -
nú #23706 Szerintem ne tegyük fel, hogy az sg-n tapasztalt kódolók vannak, mert ha azok lennének, akkor nem hozna be minden módosítás 10000 hibát. Avagy ez lehet, hogy St kódjainak az öröksége és annyira okádék volt az alapkód, hogy képtelenség hiba nélkül módosítani rajta. -
Coral Springs #23705 Egy tapasztalt programozónak mennyi időbe telik a hsz szerkesztési időt megtolni legalább 10 percig ? Egyáltalán olvassa valaki ezt a topikot ? Vicc hogy elkezdek szerkeszteni egy hsz -t, de már új hsz -ként küldi el, azt visszamenőlegesen se lehet javítani mint régebben. -
#23704 a topik kereső jó.
de nem lehetne hogy zárojelben, vagy valahogy kijelezze hogy a topikban hány hozzászólás van? -
#23703 +1
Példa:
Topic
Keresendő szó: "Unearthed"
Ki is dobálja szépen őket, de ha én arra vagyok kíváncsi, hogy mondjuk a 3. találatra milyen válaszok jöttek, arra már sok esélyem nincs, csak a manuális keresgetés, hiszen az adott hsz száma #184528-as, ahhoz ha régen hozzáadtam mondjuk 100-at és úgy írtam be újra a keresőbe #184628, akkor szépen láthattam az AKKORI +100 hsz-t, így láthattam azt is, hogy ki és mit reagált rá.
Plusz régen nagyon frankó volt, hogy pirossal kivastagította a keresett szót, így seperc alatt át lehetett futni akár több 100 hsz-t is szemmel, hogy melyik az érintett amit az ember keres.
Szomorú vagyok... na de ki ne szarja le, hogy nekem mi a gondom nem igaz?
Szóval, csak így tovább, minden frankó! -
#23702 bugreport: lázad a lenti kereső hsz szám beírása ellen, nem ugrik vissza oda mint régi szép időkben, se ha simán a számot írja be a kétlábú, se #-el előtte. -
Freeda Krueger #23701 Boldog Szülinapot :) -
#23700 mer engem mindenki szeret... -
#23699 utálom az 5 perces szerkesztési limitet :(