27328
-
#23658 és ha én dobostortát szeretnék? :( -
#23657 Lesz PayPal, sajtoskifli, unicode, epertorta - január közepe-vége után.
#23116 :
"És az meddig tart még mire bevezetésre kerül?"
A fórum kinézete kb. január közepén, végén lesz a főlaphoz hasonlóan frissebb. Kinézeten kivül csak apróságok változnak.
"Utána mi várható?"
Utána lehet foglalkozni az esetleges általatok felvetett fejlesztésekkel. Addig sajnos nem. -
#23656 +1000 -
#23655 Én már azzal is kiegyeznék, ha visszatérne a bankkártyás fizetés. Mert 8 hónapért nem fogok SMS-t küldeni. -
#23654 UPDATE user SET vip true -
#23653 azért nem volt többet, mert kézzel mindenkinek egyenként ki/be kapcsolni nagy munka -
#23652 4-5 éve volt 1 hónap VIP karácsonyi ajándék, aztán többet nem :( -
kamionosjoe #23651 Azt javaslom, hogy akik rendszeres látogatói az oldalnak kapjanak valami ajándékot! Mondjuk egy hónap ingyen VIP mindenkinek aki mostanában belépett ide az oldalra! :) -
#23650 Pontosan. -
#23649 „...ja, és még a hülye fák is sétáltak benne...” :D -
#23648 Ha olyan rendkívül átlátható lesz, mint az új főoldal, akkor inkább maradjon a mostani. :D -
Lokker #23647 Egy Fórum mind fölött, Egy Fórum kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen, -
#23646 és mennyien fognak innen "örökre elmenni" egy hétre... :) -
#23645 Alig várom már. Mekkora picsogás lesz itt. :) -
#23644 jó ez uncsi, kérjük már az új fórum dizájnt. izgibb lesz nézni a vergődéseket, mint ezt az ovis műsort. :D -
Fidolorous #23643 Áthelyezni a VV6ot a Gumiszobába, mert ciki hogy a főoldalon toplistás. -
#23642 nem, ő pályázik rád, te a vitára pályázol, mert ugye ennek semmi más eredménye nem lehet (na meg van ez a fröcsögős nácizós kurvaanyázás ami belőle kipattan - én azt is vitának tekintem [legalábbis értelme annak sincs ugyanúgy, mint a "szimpla" vitának]) -
#23641 én csak rájuk pályázok hébe - hóba, többi zoknival nem folgalkozok
-
#23640 azt még mindig nem érzed át, hogy amíg minden random topicban nekiesel, ahol megjelenik (értsd: foglalkozol vele), nem fogja abbahagyni
ezt már azt hiszem több topicban is próbáltam neked külön elmagyarázni, hogy magad (és a többiek) alatt vágod a fát, alá adod a lovat, okot, célt biztosítasz neki ezzel
továbbra is tartom, hogy ha el tudnál oda jutni, hogy leszarod (önuralom level 2), és mindenki más is, akkor elkussolna, és elmenne máshova
mert igen, őt ez élteti, ez az élete, viszont éppen ezért hidd el, fél is tőle, hogy egyszer majd megtanulod (és mások is) nem elolvasni a butaságát, ignorálni mindent, ami kipattan belőle
eltűnne a picsába azonnal. így nem fog.
(megjegyzem nem olvastam el a hozzászólásod, így van egy pici esély hogy nem valid amit most írtam, de eléggé csodálkoznék)
mindamellett valóban lehetne moderátori eszköztárat is frissíteni, az segítene -
#23639 :DDD
EZ személyeskedés:
Büdös b.zi vagy, csak a fas.t fogdosod éjjel nappal, mellette tahó aki azt hiszi hogy Ő valaki, de közbe meg csak egy szarrágó majom aki otthon b.ssza az anyját, napi keresete nem is akkora amivel villoghatna a saját ótvaros topikjába.
És még sorolhatnám....
Hogy miért nem bannoltak?
Gondolj magadra hogy te milyennek mutatod itt az sg-n ( való életbe is valami patkány lehetsz, csak nuni vagy felvállalni nevet khm... )
Meg van? Sikerült?
NA én nem ilyen ótvar f.szgyűrő vagyok. Engem pl. ezért nem bannolnak.
És nem is fognak.
Gyártsad csak az alregjeidet, piszkos kis g.ci maradsz ugyan úgy, akinek fénypontja hogy napi szinten jön ide a másik senkiházi cimbijével szarakodni, és azt hiszik hogy viccesek.
Nem, közel se vagytok viccesek. Szánalmas udvari bolondok vagytok, akik azt hiszik hogy dobálják egymásnak az almát azon nevet mindenki és a tökeit fogják fényezni.
Pfff maradj csak a tőzsdézésnél, meg a zinternetes pénzszerzésnél, mert van ott még mint tanulnod koma :DDD
-
#23638 Hagyjuk már, szabályt sértesz kapod a büntit.
Nem vágtak pofon mikor földhöz basztál valamit otthon szaros korodba úgy látom.
-
Cifka1seggfej #23637 Been there, done that.
De ezek annyira beszűkült agyúak, hogy az sem segit.
Rosszul gondolod, ha alapból ennyire elvetemültnek hiszel, mert nem, ez csak a egyenerejű reakció az ő viselkedésükre, módszereikre. -
#23636 minimális szinten igazat kell adjak neked, néha tényleg vannak bicskanyitogató dolgok, önkényes elhatározásokból.
Viszont azt beláthatod, hogy ami veled megy azt már csak te tudod lezárni. Annyi reged volt már, annyi szabályt sértettél már meg, hogy már csak a régi dolgok miatt is kibanolnak, mert az hogy ittvagy, eleve a ban megkerülése.
Esetleg kicsit a normális fórumozás irányába elmennél, lehet nem lennél kicsapva egyből. -
#23635 Vagy neked kipusztulni innen és elkezdeni élni ?
-
Cifka1seggfej #23634 Vagy, lehet hogy nem kiskárolykodva, gerinc nélkül kéne moderálni, és nem volnának ilyen esetek? Vagy ehhez a verzióhoz gondolkodni kéne előtte, mi? -
#23633 Mert MAC címet olyan nagyon nehéz cserélni :)
#23630: azt biztos nem fognak, sokkal jobban mutat, hogy van 350k fórumozó, mint az, hogy 2000 (random szám) aktív :) -
#23632 azért én nem feltétlenül csipáznám, ha elveszne ez a regem, és nyilván, nem vagyok vele egyedül.
MAC-cím alapján kéne bannolni, az legalább visszaszorítaná az alregtengert valamennyire -
#23631 "Valamit csak ki lehetne találni rá"
Sajnos semmit.Annyi reget csinál naponta akár különböző ip címről,amennyit csak akar. -
Lokker #23630 legalább akkor annyit meg lehetne csinálni hogy azokat a regeket töröljék akik már 1 éve nem léptek be. jó nyilván ki kell találni még ezt, de ha más zárt fórum/torrent/akármi képes működni akkor ez is valahogy lehet életképes. -
#23629 azért nehéz dolog ez az alregezés, mi van a kollégiumokkal? testvérekkel egy lakásból? párokkal? etc
nyilván ezt az egy idiótát ki lehetne pusztítani gyorsan, de összességében több rossz van az ötletedben mint jó
és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ha egy teljesen non-troll standard user szeretné elkezdeni használni az sgt, az mit csinál? fejen áll? -
Lokker #23628 Valamit csak ki lehetne találni rá. Összes jelenlegi reg törlése és 1 meghívó szétküldése ami 3 napig él mondjuk. Vagy lezárni a regisztrációt és elkezdeni a tisztogatást. Tuti lehet látni melyik alreg és melyik nem. Nyilván idő kell hozzá de Róma se 3 nap alatt épült fel. -
#23627 Úgyhogy Kocsisambruséknak 200 alregjük van kb.?
Áh..
-
Lokker #23626 Meghívásos rendszer bevezetése a fórumra. -
nú #23625 szerintem fasza a design -
TokraFan #23624 Magam részéről addig látogattam az SG-t. Az új "arculat" óta a cikkeket már egyáltalán nem olvasom, mert szar az egész átláthatatlan, semmit nem lehet megtalálni, iszonyatosan gyenge az egész. 2014-ben ilyen amatőr megvalósításhoz komolyan tehetség kell. A fórum még a régi szerencsére, az még használható. DE ha az is ilyen lesz, mint a portál, akkor végleg leszokok erről az oldalról. Marad a PH. -
Lokker #23623 Nekem tetszik, ahogy a főoldal is a hibái ellenére bejön, passzol hozzá. :) Jó értelemben. Ahogy egyre többet használom simán megbarátkoztam a főoldallal. Majd jön a kereső és még jobb lesz. -
#23622 :) -
#23621 A régi szerintem is jobb. A fekete szöveg a kék háttéren szerintem csúnya. -
#23620 ez az új favicon szerintem elég gyenge :( paint kék háttér + szöveg és kész. Nem az a baj, hogy egyszerű, hanem az, hogy csúnya :/ -
#23619 lehetséges, ami tuti, hogy a javítások - kérés teljesítések voltak beígérve, de amúgy igen rémilik, amit írsz