27328
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom te is örülnél, ha valaki, akinek fingja sincs valójában mit is csinálsz (honnan is lehetne) és milyen feladatokat kapsz a főnökeidtől (és azt milyen eredményesen végzed), elkezdene követelőzni, hogy márpedig téged rúgjanak ki, mer CSAK! Jó érzés lehet mindenesetre...
  • Szabi #23778
  • Lokker
    igen, Narxis jól mondja. január közepe vagy vége és meglátjuk.
  • Narxis
    De végzi csak gondolom a "motorháztető" alatt történnek a fejlesztések. Mi később látjuk majd az eredményt.
  • kamionosjoe
    Mikor lesz már ez a domby leváltva? (nem végzi a dolgát úgy látom)
  • akyyy
    hozzászóló kereső nem müködik
  • j0nNyKa
    most nagyon röhögök :D
  • Master91
    Ez finomnak hangzik.

Gondolom 1-2 napig lesz csak így.
  • Maximus4
    Valami történt a moderációs eszköztárral?Már nem lehet valakit végleg kitiltani? :O
  • Molnibalage
    Vannak azért még kommentelt cikkek a tudományosban.
  • Fresh Duke
  • Mighty
    Főoldalt már én sem nézem. Bookmarkból a fórum nyílik :)
  • Lokker
  • Narxis
    Szerintem a főoldalon hirdetési/bevételi szempontból csak a kattintások száma számít.
  • j0nNyKa
    még nem telt le az 1 hét
  • TokraFan
    Tévedsz, cikkeket az új "design" (erős lenne annak nevezni) óta alig olvastam, és a kommentek száma alapján ezzel vélhetően nem vagyok egyedül. Az általam látogatott fórumokból tényleg nehéz lenne elszakadni, de ha olyan lesz mint a főoldal -értsd: semmit nem lehet megtalálni, ronda, átláthatatlan, kezelhetetlen-, akkor mégis mi tartana itt? Ott van pl. a PH, nem kell az SG-t úgy beállítani, mintha egyeduralkodó lenne a piacon amitől nem lehet megválni...
  • Dzsini
    #23116 #23644 #23646
  • j0nNyKa
  • Narxis
    Úgyis max. 1 hétig bírod ki SG nélkül, nem kell drámázni. :)
  • TokraFan
    Emberek...szándékosan munkálkodik valaki azon, hogy az SG-t végleg tönkre tegye? Kerestem valamit a fórumon, és a találati listának nevezett, a főoldalhoz kísértetiesen hasonló förmedvény fogadott. Most, hogy irdatlan ronda egy dolog, ízlés dolga. De hogy kvázi használhatatlanná vált az egész, az komolyan hihetetlen. A korábbihoz képest fele adat nincs, kipakolt nekem 18 találatot, de semmi támpont ahhoz, hogy mégis melyik amit keresek. Korábban ez elég jól megállapítható volt, már csak a hozzászólások számából is. Vagy szándékos tönkretétel folyik, vagy téyleg ennyire tehetségtelen nímandok dolgoznak itt??? Az új főoldal bevezetése óta a cikkeke alatt kvázi nincsenek kommentek, senki le se szarja az egészet. Valami értelmes egoista mégis ragaszkodik a csodához...Utolsó dolog ami itt tartott, a fórum. Ha az is olyan lesz, mint a találati lista, akkor viszlát SG...
  • Dodo55
    Hoppá tényleg, még a ...-as körzetbe is belelát :D
  • Dzsini
    Nem, hanem hogy mennyi mindent kellene még kizárni a keresőből, amit megtalál, pedig nagyon nem kéne neki...

Ez van, amikor egy olyan valaki kerül a fórum programozásának közelébe, aki semmit nem tud annak a történetéről, és valószínűleg nem is figyel oda.
  • j0nNyKa
    úgy érted a boxhoz amit nem lehet lenyitni mert bezáródik automatikusan?
  • Dzsini
    .... és még mennyi mindent, most hogy kicsit kipróbáltam :/

Külön gratulálok a keresőbeállításokhoz.
  • j0nNyKa
    akkor meg átfogalmazva: keresőből a törölt topicokat ki lehetne venni.. :)
  • Dzsini
    Az ilyenek elvileg törölt topicok, azoknál nem jelez kategóriát.
  • SzirmosSzisza
    Keresési találatnál valami kategóriába rendezés, illetve pl egy gyors gomb is jó lenne lapozásra (pl oldalra nyilak)
  • j0nNyKa
    most a keresővel kapcsolatban találtam egy pár ilyet (kategória nélküli topic)
    gondolom ezeket jó lenne kisöpörni
  • Szabi #23751
    a kereső meglepően jól müködik, de a rózsaszín helyett nem lehetne más színű a szöveg ? :D
  • Smithwarden
    Ok.
    Azt termeszetesen eddig is atlattam, hogy a modik is kemeny helyzetben vannak itt sg-n a sok "korlat" miatt, de a vezetoseget nem ertem (meg elvileg ugye kb senki mas evek ota).

Egy dolog gaz kisse azert a mostani esetnel.
    Egy olyan ember cseszi szet a topikot es gerjeszti a feszkot a tobbiek kozott tobb nap ota, aki mar banolva lett mint alreg, es trollkodik tovabb ugyanazzal az accal, mert leesett rola ban.
    Es csak az a modi intezkedhet, aki egyszer mar banolta alreg indokkal (Cifu)?
    Ha o eppen nincs itt par napig / hetig akkor megall a vilag? :((
    Ez igy kicsit kemeny. :p
    A masik troll meg tudjuk ki, az 50. alregevel, o meg is kapta egybol a bant, thx.
  • Maximus4
    Ne kezdjétek itt is ha lehet könyörgöm.Intézkedtem,reagáltam,a modi topikba is,de legyen elég ennyi.Tudom,hogy egy gerinctelen féreg vagyok,a többi moderátor társammal együtt (bocs a többiektől),ami ilyen esetekben hatványozottan elő szokott jönni,privát üzenetek formájában,de tekintsünk inkább a jövőbe és várjuk az új fejlesztéseket,hátha hamarosan kapunk egy új fórum dizájnt is.Ez legyen a lényeg ebben a topikban,ne más.
    Köszi!
  • Smithwarden
    Es addig 7/24-ben torolgessek a trollok spamjeit a hg-k? :p
  • Lokker
    Lehet ha megújult a fórum lesz valami tisztogatás és a trollok addig elbízzák magukat.
  • Smithwarden
    A modik feladtak az SG-n a "harcot" vagy elmentek nyaralni telen?
    3 napja semmi reakcio a trollok ellen a jatekosok moderatori topikjaban...
    "faszkalapmodik" meg hasonlo trollok kezdtek ossze-vissza irkalni mar...
  • kamionosjoe
    én is tudok így írni :D
  • Lokker
    téged is meghekkeltek
  • akyyy
    az előbb firefoxon bejelentkeztem, majd bezártam a böngészőt. szokásosan chrombe bejöttem chatet rongálni, elkezdem írni a chatre, és meg is jelent. az a bibi, hogy mivel kiléptetett a firefox, nem vagyok bejelentkezve.
  • Szabi #23742
    miért, bejelentették valahol az új DLC-ket az SG-hez ? :DD
  • j0nNyKa
    +1
  • Lokker
    Igen.