Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Izé, inkább az aláírásomban lévõ címen nézzétek, mert a fórummotor belegányolt picit a regex kifejezésbe.

Egyúttal bugjelentés akkor már: a code tag nem escape-eli az ampersand karaktert, így a kódokban szereplõ html entity-k életre kelnek megjelenítéskor.
Kliensoldalon ez a pár sor fixeli a megjelenítést:

$(function(){
$(".msg-text").each(function(){
var msg=$(this).html();
$(this).html(msg.replace(/(?:&|&)<a href="#blocked:.+?(#d+)</a>.+?;/g,'&$1;'));
});
});

Ha a szerveroldali javítás elkészültéig ideiglenesen bedobnátok a http://sg.hu/js/javascripts.js?ver= fájlba, kb. fél perc munkával megszûnne addig is a hiba.
tomsolo
Az néhány kb majd az összes html entitás. 😄DD

Pl. a rendes idézõjelek: „”.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Szóval, akkor már csak hónapok kérdése, hogy rend lesz a fórumon - köztük a Top 10-el is. <#hawaii>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"neadjisten lehúzza a fórum a rolót"

Ne is emlegessetek ilyen hülyeségeket. Az van, hogy a fejlesztési kapacitások szûkõsek, és nem néhány hibás fórumkarakter van legelöl a listán.

Maximus4
Egyelõre ilyesmirõl szó sincs (ne is legyen),és ahogy Dzsini mondja,úgyis szólnánk róla vagy esetleg kapnánk róla itt hivatalos értesítést.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

De kaptam, azért volt furcsa, hogy egy darab levél sem jött. Mindegy írtam a Tibornak, hogy nézzen majd rá.

REAL MADRID

Dzsini
Ha ilyesmi derülne ki, akkor szólnánk.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fabio Capello
Oké. Csak érted, ne az legyen, hogy a moderátorok tudják elõre, hogy neadjisten lehúzza a fórum a rolót, mi pedig egy szép napon betöltenénk, és nemlétezõ oldal hibaüzenetet kapunk 😊

Dzsini
Írtam rá egy választ, hátha...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maximus4
Te nem kaptál választ,hogy felkerültél amikor múltkor jelentkeztél?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

De a modimailrõl kellene továbbítania nekem, ami nem történik meg. Ezek szerint mégsem lettem felvéve még.

REAL MADRID

Dzsini
Hogy Tibort idézzem: "Dizájnváltás után, oké? Addig csak feleslegesen belelovallná mindenki magát a dolgokba, azt pedig nem szeretném. Nem akarok ígérgetni, inkább csendben vagyok."

Nagyjából ennyit tudunk.

Maximus4
Ezt nem az én tisztem eldönteni,hogy meg lehet-e osztani vagy sem.Én szívem szerint megtenném,mert úgy gondolom,hogy illene tudni a fórumozóknak fõleg akik törzslátogatónak számítanak,hogy mire számíthatnak a jövõben.Majd Dzsini eldönti,hogy elmondja vagy sem.

Tinman
Pontosan ezt akartam írni...

Sokan vagyunk itt, akik jó régóta rontják errefelé a levegõt, nagyon nem mindegy, hogy mi fog történni a kedvenc fórumunkkal.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
13:09-kor befutott, egy gmailes címrõl.

Nézz körül a spam mappában, vagy ilyesmi, a címzett elvileg a leveleknél a [email protected], nem a te címed.

Fabio Capello
Igazándiból, ez a levelezés lehetne publikus, jó lenne tudni, hogy mire számíthatunk a fórum jövõjével kapcsolatban... A mezei köznép is érintett ám a témában, nem csak a moderátorok 😉

Megkaptátok a teszt üzenetemet? Mert elvileg én a listán vagyok, de semmi üzenetet nem kaptam még.

REAL MADRID

Dzsini
Ezért is kérdeztem 😊

Maximus4
Igen,már akartam írni,de megdöbbenve olvastam a mostani levélváltásotokat a fórum "jövõjérõl,fejlesztésérõl",és inkább ne kerültem volna vissza 😞

Dzsini
Felkerültél már a moderátori listára?

Szabi
ez az 5perces szerkesztés kijavítása miatt lett ilyen.. 😞

sokkal jobb volt, amíg nem volt tényleges idõkorlát, hanem addig szerkeszthetted a hszed amíg nyitva volt az adott oldal...

"Nulla tenaci invia est via"

Maximus4
Még egy bugreport,bár a jelek szerint a lõtéri kutyát sem érdekli 😞

Teganp érkezett ez a hozzászólás.Pár percre rá szerkesztette az illetõ,erre egy új hozzászólásként jelent meg.

Szabi
úgy tûnik, hogy visszavonásnál nem számozza újra a kommenteket 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Maximus4
Bugreport:

Ebben a hozzászólásban kértek egy törlést.Még mielõtt kitöröltem,megnéztem a linket és valóban a saját törölni kívánt hozzászólása szerepelt benne.Viszont amióta töröltem,automatikusan a link helyére egy új hozzászólást rakott.

Dency
Most komolyan mi van a keresõvel az utóbbi idõben? Ha egyszer fórum témát keresek akkor miért pl a játék rövid híreket adja ki elsõnek? Alig lehet megtalálni amit akarok. Valamit kezdejetek vele.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

[NST]Cifu
A büntipont rendszerrel valami nagyon nem stimmel, olyan emberek vannak aktív státuszban, akik már megkapták a 20 büntipontjukat. Szóval a flémregeket lehet újra kirakni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[HUN]FaTaL
<#worship>

http://goo.gl/gd6Zi5

Ezt úgy mondod, mintha a te látogatásszámláló scriptedrõl nem szólt volna itt a múltkor egész pontosan 13 darab hozzászólás...

Nehogy már ezek után pont te problémázz rajta, hogy gyártok egy fixet egy rendkívül zavaró bugra és reagálni merek ezzel kapcsolatban egy hibajelentésre!
j0nNyKa
ez kellene az SG-nek?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Javítva, a Scriptish nem globalizálta a window objektum tagjait, ezért az oldalon lévõ jQuery-t nem ismerte fel, rá kellett irányítani kézzel.

(@require-t nem akarok használni, alapból van jQuery az oldalon, így jobb ha ahelyett nem tölt be esetleg más verziót)

Érdekes egyébként, hogy a sima Greasemonkey is boldogult vele, csak a Scriptish nem.
A scriptet én Tampermonkey (Chrome) alá írtam eredetileg, de Greasemonkey (amit te használsz az ha jól látom annak a forkja) alatt is mennie kéne elvileg.

A bõvítményrõl annyit, hogy tudtommal csak a Chrome verziójába került be a fixem.

Mindjárt ránézek FF terén mi a helyzet akkor, mert bevallom az alatt nem teszteltem <#rolleyes>
[HUN]FaTaL
Nekem fent van a script (Scriptish + FF) meg az SG bõvítmény is, mégsem mûködik valamiért.

RelakS
Én per pillanat megvárom, míg az automata hozzászólás idézõ javítva lesz. Ha nagyon szükséges lesz, visszajövök ide a scriptért, köszönöm 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sokszor szóltunk már, tehát elvileg tudnak róla, és javítva lesz valamikor.

Addig is esetleg használd az aláírásomban lévõ userscriptet vagy az SG Bõvítményt (tudommal csak Chrome alá került be abba a fixem). Másokon sajnos nem segít, ha te írsz valamit, viszont rajtad igen, ha bármi ilyet olvasol.
j0nNyKa
ugyanaz velük a helyzet ami az elmúlt 100 hozzászólásban volt 😊

RelakS
És a spec karakterekkel mi a helyzet?
pl: 書き換え可能ディスク

Ez az aláírásom lenne <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Malakai
Fülnél nekem is valamikor levágta, aztán frissítettem duplával, akkor megjelent aztán egyik nap magától eltûnt megint, pedig nem nyúltam aláíráshoz. 😊

Escapeld...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SzirmosSzisza
Még mindig levágja az SG az örömteli szmájlim egyik kezét 😞

Õ lenne az: o/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
Telepítsd Google Play-bõl a Boat Browser-t.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

j0nNyKa
ennyire régit az sg sem fog támogatni 😄
bár perpill ahogy látom, az újakat sem

Bocsánat javítanám magam. 2.2 van a telefonom, sajnos ennél újabbat már nem támogat. Evvan.
Akkor 2.3 rég volt már. Ugye nincs több frissítés rá mert régi telefonom van. 😊
Nem, az a 2.3. Utána már rögtön a 3-as fõverzió (Honeycomb) jött, 2.4 nem volt 😊
j0nNyKa
gingerbread nem 2.4?

[HUN]FaTaL
Nincs is android 2.4 😄

Nekem Operával mindig a mobilos jön be.

Ami jó is lenne, ha ezt a lebegõ szart végre kivennék a rákba...

Dzsini
Nekem nem mûködött, hosszasan adogattuk egymást hozzá a chathez, és jelentkeztünk ki-be - láttuk egymást online, de egyetlen üzenetet se sikerült továbbítania a rendszernek.

CattiBrie
Ööö, és ezt hol/hogyan tudom megtenni?

[/spam]&#8482;

domby
Szia, sajnos tudjuk, hogy gondok vannak a chattel, de idõ hiányában nem tudjuk most fixálni. Addig is vedd fel a chat partnert Te is, és akkor tudtok beszélgetni (nem kell jóváhagynod a másik felet)

CattiBrie
Sziasztok!

Röviden: nem megy a chat. 😊

Hosszan: kaptam egy chat felkérést. Rákattintok az üzenetben a linkre: "Ha engedélyezni szeretnéd, kattints IDE.". Feldob egy popupot, hogy "X hozzáadása a következõ csoportokhoz", egy OK gomb és egy Mégsem. Nincsenek csoportok, ha jól értem bele kéne tenni egybe. De ezt a mûveletet hol kéne/lehet elvégeznem? Mármint a csoport létrehozását. (Szerintem régen - 2+ éve - volt már csoport, meg sikerült chatelni, de utána kikapcsoltam és úgy is maradt.)

Kérek szépen segítséget, hogy hol rontom el/hogyan csináljam! 😊

Köszi,
Catti

[/spam]&#8482;