Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képek mérete már elég régóta mindenhol jóval nagyobb volt, mint nálunk, a 60x60-as aprócska bélyegekkel. A régi lap egy 7 collos tableten nem volt olvasható, és igenis figyelembe kell vennünk a növekvõ arányukat. A kétkedõknek talán elég azt megemlítenem, hogy ebben a topikban is hány bejegyzés jött az elõforduló mobilos problémák miatt (bejelentkezési, hozzászólási stb.).
Nekem személy szerint nem tetszik az új kinézet, bár ez úgy sem érdekel senkit.
Sziasztok!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Némi (sok) finomhangolás gondolom még hátravan. Néhol el vannak csúszva szövegek, képek. Illetve valamivel jobban el kellene választani a kategóriákat. Kevésbé zsúfolttá tenni az oldalt. Illetve nem lenne rossz reszponzívvá tenni, és a külön mobilos verziót kiiktatni.
Fórum felújítást is várom 😊
A hozzászólások kinézete azért remélem nem lesz annyira leegyszerûsítve, mint a cikkek alatti hsz-eknél 😊
Ami a sok "hisztit" illeti, szerintem mindenki meg fogja szokni...
Emlékszem általános iskolában egyszer egy jópár tanár azért háborgott, mert új fénymásolót kaptak, és nem ugyanott volt rajta a gomb, meg nem ugyanúgy kellett használni.
A cikkek kicsit jobban el kéne különíteni, hogy átláthatóbbak legyen. A fejléc elég minimalista, általánosságban meg az egész olyan fehér, hogy kifolyik a szemem.
Remélem a fórumon nem változtatnak.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem mintha surun jarnek FB-ra, de pl osszam meg a cikket amikor meg el sem olvastam... erdekes. Szerintem ez csak bemeligito amolyan tobb szem tobbet lat. (alap kodolasi (szarvas) hibaktol eltekintve)
Ne kelljen mindent szavanként megmagyarázni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
wat, fikázó mindig akad, nincs olyan, hogy valami mindenkinek tetszene. Nézz meg egy imdb top listát, az összesnél van 1 csillagos szavazat vagy esetleg ami valamivel közelebb van ehhez a témához: egy új játék megjelenését, a fórumra 90%-ban azok írnak akinek valami nem tetszik és fikázzák a játékot, közben általában a nagyobb többség nyugodtan játszik vele és nem kommunikálja le, hogy neki mennyire tetszik.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha valakinek van rá ideje összeszedhetné egy hozzászólásba a ma reggel óta befutott ilyen jellegû hozzászólásokat (betûtípus gondok, színkódolás kiterjesztése, stb.)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem csak idehaza, mindenfele a világon a változást bizony negatív reakciók követik tömegében, ahol nem az a ritka kivétel és többségében nem túl aktív felhasználóbázist takar.
Ez mindenfele így megy és attól független, hogy milyen a változás, csak annak mértékétõl függ.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Ha egy-két hónap múlva se tetszik az új, akkor az már a megszokott környezetben egy megalapozott állítás lehet."
Még egyszer mondom, nekem "pusztán" a vizuális megjelenéssel van bajom. Speciel a korábbi SG-k sem tetszettek, de mivel információs szempontból használható, ezen túl tudtam tenni magam. Ugyanez igaz lehet az új verzióra is. Megszokom, használom, nem verem az asztalt, de ettõl még meg van/lesz a véleményem errõl dizájnról évek múlva is.
Onnan tudod, idehaza, hogy remek dolgot alkottál, hogy nem nagyon akad ellenvélemény, fikázó. A jól seperc alatt elfogadják és természetesnek veszik, a rossz ellen meg ágálnak.
Ellenben a #23205 fényében tárgytalan amirõl beszélgetünk.
Ez van. Ezt kell szeretni. Kész.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ellenben, ha többen is azt mondjuk, hogy egybefolyik a nagy fehérségbe a fõlap, akkor emögött azért lehet valami.
Kíváncsian várom a fórum ráncfelvarrását is😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én abban reménykedem, hogy a sok hozzászólás között az érdemi (bugreport, építõ jellegû tanács) hozzászólásokat olvassák szerkesztõi oldalról.
én pl. a dizájneremmel kibeszéltem az elõbb az új sg dizájnt programozó / designer szemmel, jócskán találtunk benne tüskét, de egy csomó dolgot "megdicsértünk", viszont odáig nem jutnék el, hogy akár a jó, akár a rossz dolgokat elmondjam az illetékeseknek (pedig lehet hogy tökre segítenék vele)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De írtam a múlt héten egy IT cégnek is köszönõ levelet, mert évek óta kiváló minõséget kapok tõlük, soha nem csalódtam még bennük.
Szoktam dicsérni, más lehet, hogy nem.
Elhisszük, hogy ki kell szolgálni a tapimániás látogatókat, de azoknak eddig is ott volt a mobil felület nem?
Nem.
Most itt van nekünk a felnõtt ujjnyi szélesség a címeknél, a pixeles, és hatalmas képek a fõoldalon stb, mert a phableteseknek kell.
S mindezt az egész dizájn nyakönti egy kis szósszal.
Nyilván, a majom is megszokja, ha a kivágják a fát a ketrecében, és arrébb teszik... de hadd legyen már meg a joga õrjöngeni!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"The trees move. Do you not see it?"
Igen tudom, hogy ennek 10%-a aktív kb
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sztem olyan mintha valami befejezetlen otvar munka lenne.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
nyilván a munkahelyen a 180 centis szõke bombázót megdícséred, de egy közösségi fórumon egy dizájnváltást... different story.
Az új kollega jön, lehet, hogy szimpatikusabb lesz a fõnökségnek, és vele kivételezni fognak?
Mindenhol meg lehet találni azokat a pontokat, amik a kényelmetlenség forrásai lehetnek, az már egyénfüggõ, hogy ezek közül melyik kire milyen hatással van. Van, aki egy luxusnyaralás (ami csupa pozitív dolog) elsõ napjain képtelen jól aludni, mert idegen ágyban, idegen környezetben van, idegen hangok veszik körül. A szokatlan, az új mindig félelmetes. Az már az ember saját dolga, hogy õ a félelmet hogy kezeli - menekül ("sose jövök erre az oldalra többet"), harcol ("hisztizik a fórumon / trollkodásba kezd"), stb. Nem vagyunk egyformák ezen a téren sem.
Gondolj bele... egy 30 m2 házból egy 100m2-es költözöl. Az idegbeteg kollégád kirúgják, jön helyette egy 180 centi szõke bombázó. Etc.
Ha a design baromi jó lenne és a nagy átlagnak bejönne, akkor nem lenne az amirõl most beszélgetünk, hanem a dicséreteket kellene itt olvasgatni...
Ha egy-két hónap múlva se tetszik az új, akkor az már a megszokott környezetben egy megalapozott állítás lehet. Most, az ösztönös reakció szinte biztos, hogy nem annak szól.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tudod miért?
Mert magáénak érzi az oldalt.
Ha valaki apatikusan fogad ekkora volumenû változásokat, az érzelmi szegénységet is takarhat akár...
/nosztalgia on
Szokatlan?
Nem vitatom - de nem vagyok robot.
egyébként az utóbbi dizájnváltásnál mintha nem lett volna ekkora hisztihullám, vagy csak megszépítette az idõ.. 😊
nálam egyébként ez sokkal jobban kibassza a biztosítékot, minthogy mennyire áttekinthetõ / az embereknek tetszõ a design (tekintve hogy pont ugyanúgy leszarom az sg fõoldalt, mint itt sokan, bánom is én ha nem áttekinthetõ)
S ez csak egy cikk volt.
Nem vagy te ilyen közönséges. Tudom.
(\__/) ( X.x) ( } . { )