27328
  • j0nNyKa
    igazat adnék neked, de sokszor jön olyan szitu, ahol mérlegelni kell, meg ismerni a körülményeket
    sok példát tudnék írni, de fölösleges belemenni - lényeg, hogy tudom jól, hogy nem lennék jó moderátor olyan helyen, ahol totál fogalmatlan vagyok a dolgokról

persze ettől függetlenül, ha magától nem pusztul el ez az ebihal innen általánosból, akkor mindenképp teszek lépéseket - amennyire látom, ezen az egy.. példányon kívül más nagyon nagy probléma nincsen errefelé
  • Master91
    +
  • Coral Springs
    Attól függetlenül hogy te valamilyen témakörben kiemelt moderátor vagy, még lehet jogod az egész fórumra. Ez nem üti ki egymást.
  • Tinman #23976
    Jött is a p.ü.:

"nyald ki a seggét a kisdiktátorodnak, szarjankó :D" - hundredeyes

Na most az a helyzet, hogy ha visszaolvasol korábbra láthatod, hogy azért sírok már jó ideje, hogy legyen kulturáltabb a légkör. Iszonyat gáz ugyanis, hogy leírsz egy fél oldalnyi érvelést, majd valaki beböfög rá valami vulgárisat, ahelyett, hogy meggyőzne arról, hogy rosszul látom. Vagy, ha elfogynak az érvek akkor is jön ez a fajta stílus, amit te is tolsz.

Eskü nincs értelme fullba tolni a kretént, egyrészt nem gyün' az Oszkár se, másrészt "építeni" sokkal szórakoztatóbb és kihívással telibb, mint "rombolni". Már pedig egy fórumba kocsmai szintet tolni rombolás...
  • Dodo55
    De pl. egy hajnali 4-kor nyitott elmebeteg "seggbek*rt XY aki egy moderátor az SG-n" és hasonlók topic törlésénél nem is kell fogalmadnak lennie ilyenekről, annyira egyértelmű a teendő :) Viszont jó ha olyankor 1-2 modi jár erre, és pont ezért születnek olyan időpontokban ezek a vértopicok.

Illetve a kategóriáktól függetlenül éppen aktív topicokba érkező referral linkes spamek tisztogatásánál sincs szerintem sok mérlegelni való.

Az jártasságon alapuló illetékesség problémájára (gondolom az lenne a gáz, hogy kapnátok a PÜ-ket olyan ügyekben is, ahol nem tudnátok felelős döntést hozni) meg át lehetne a modi listát úgy alakítani, hogy ne a jogokat nézze, hanem pl. a beállításaitokban opt-ineltek, hogy melyik kategória alatt jelenjetek meg illetékesként.

Persze ez már fejlesztés kérdése is lenne innentől, és hát ugye egyelőre érvényes licensze van az SG-nek a Valve Time-ra :(
  • Tinman #23974
    j0nNyKa jogait nem lehetne szélesebb körben kiterjeszteni? Végre valaki veszi a fáradtságot és rendet vág. Egyszer tálán még a hírek alatt is felgyúl a világosság.
  • hundredeyes
    Te vagy
  • j0nNyKa
    azért nem lenne egyébként, mert nekem pl. fogalmam nincs az általános fórum működéséről, kik és hogyan használják, ki a hülye, ki a troll, ki kötözködik, de teszi ezt kb normálisan, ki a hasznos, stb
    játékosban ezeket a dolgokat ismerem, így tudom is, mit csinálok
  • Coral Springs
    Dehogynem lenne, de ez a világ nem az a világ lenne, ha nem lenne szétkomplikálva.
  • Dodo55
    ?
  • hundredeyes
    Isten mments attóül
  • Dodo55
    Egyébként nem lenne gördülékenyebb a moderáció, ha minden modinak mindenhova lenne minden joga?
  • j0nNyKa
    nem kértem törlési jogot általános eszmecserére, úgy voltam vele, hogy játékosok fórumában van úgyis csak jelen ez az ebihal
    ha nagyon ide költözne, kérek jogot, és akkor természetesen törlöm itt is élből, ahogy játékosban is
    a javaslat mindenesetre jogos
  • hundredeyes
    nyelvedre vigyázz
  • SzirmosSzisza
    Ez hasznos lenne, vagy legalább külön egy ilyen ban reklámozó userek ellen.
  • hundredeyes
    szívemből szóltál :D
  • Coral Springs
    Ezek a bannolásaid úgy lennének teljesek, hogy ha ki is törölnéd a szemetet, érezze azt a delikvens hogy felesleges amit csinál. Így viszont megéri neki egy-egy új regisztrációval bejönnie néhány hozzászólás erejéig.
  • j0nNyKa
    vagy aki nem hajlandó felfogni az n+1-edik kérésemre se, hogy nem kéne etetni a hülyét
    úgyhogy n+2: légyszives ne etesd. köszönöm.
  • Akficfucker
    vagy amelyik csak segget nyalni, meg kommunista módszerrel jelenteni jár a fórumra?
  • Master91
    vagy az amelyik n+1 alregekkel szórakozik a nap 12 órájába?
  • Akficfucker
    Azoknak van igaza, akik kritikával éltek a gagyi, kiskirálykodós rendszer ellen, olyan moderátorok álltal, akiknek nyilvánvalóan nem életcéljuk, hogy emberként viselkedjenek, gerincesen, és ez az oldal üzemeltetőire is rossz fényt vet, mert ilyen inkompetens senkiket alkalmaznak, akik 2 ipcímet nem tudnak nyilvánvalóan megkülönböztetni. Nem tudom, melyik a rosszabb, a gerinctelen moderátor, a még gerinctelenebb aki benyalta magát a napokban közéjük, hosszú évek kitartó seggnyalásával, vagy a sötét barom üzemeltető, aki szándékosan ilyenek kezébe adja az oldalát?
  • zsivány miki
    pár napja lett moderátor, évekig nyalta a többi moderátor seggét itt meg a moderátorok figyelmébe topikokba, és már akkor is megmondták páran, hogy látszik nagyon moderátor akar lenni és igazuk is volt, már kínos lett volna nem odaadni neki annyit önkénteskedett
  • Fresh Duke
    Már megbocsáss, de ennyit még nem neveznék közösségnek.
  • Svenhotry
    Fideszboy2002nak igaza van, hogy lettél te moderátor, ha a számokat se ismered, és nem tudsz megkülönböztetni 2 ip címet? Szexuális szolgáltatást nyújtasz valakinek a hatalom fazeka mellett?
  • FideszBoy2002
    Mi kellene az sg-nek?
    1. Normális moderátorok nem nyomorékok akik 2 ip-t se tudnak összehasonlítani.
  • j0nNyKa
    és így beszélget magával
    kész végem
  • FideszBoy2002
    fejezd már be a sírást
  • Tinman #23952
    Tudomásul véve... süllyedés ténye elfogadva.
  • Svenhotry
    maxika: én nem vagyok moderátor, csak onnan van némi fogalmam róla, amiket ti elmondtok, de az alapján, az jön le, hogy te nem vagy ott a szeren....
  • Dzsini
    Lásd még: Tomsolo desktopháttér-verseny gombája, SQJ érdemrendje, pólótervezőverseny (van is Sg-s pólóm), és ilyesmik.

Ezt hívják közösségnek.
  • Svenhotry
    Lehet, hogy inkább a moderátorkat kéne figyelmeztetnie, hogy ne kiskirálykodjanak, hogy ha vannak szabályok, akkor azok mindig, minden körülmények között, mindenkire, ugyanúgy vonatkoznak.
  • Dzsini
    Én sose olvastam a híreket :)

Amúgy nem 2011-ben kezdődött az SG látogatottságának (főleg a fórumnak) a visszaesése, hanem jóval hamarabb. Olyan 2002-4 környékén az ország top5 legforgalmasabb fórumában volt (sőt, talán top3-ban, az Index és talán a prog.hu fóruma mellett), akkoriban St napi szinten erre járt, mentek a fejlesztések, volt egy aktív közösség.

Aztán változtak az idők.
  • Maximus4
    De tisztában vagyok az eszköztárral,és éppen ezért kérdeztem.De akkor ezek szerint,neked nincs fogalmad róla,hogy is működik.
    Viszont,akkor én úgy veszem,hogy te vagy az az ominózus egyén,akivel leveleztem,de innentől kezdve csak hátradőlök és hozok kukoricát is :)
    Tudod,múltkor már megírtam,hogy nagyon szórakoztató vagy,ezt most is így gondolom :)
    Legyél jó,szia
  • Tinman #23946
    Így van, rájuk kell hagyni, az a megoldás :-(
  • Dzsini
    Majd januárban lesz új dizájn, akkor visszanyeri a régi szerepét a topic.

Máskor is volt már kibeszélőshow a topicban, pár évente végig kell zongorázni ugyanazokat a dallamokat, hogy mindenki elégedett legyen.
  • Tinman #23944
    Ti tudjátok, de hidd el sokan vagyunk, akik már nem olvassuk se a híreket, se a hírek alatti hsz-eket. Ha pedig egy "új" regelő erre tévedne rögtön rossz benyomást szerez.

Tudom tévedek, nem értek hozzá, etc... de tudod mit figyeltem meg? Hogy nagyjából 2011-13-ban valami elképesztő mennyiségű ember tűnt el az oldalról.
  • pxxl
    Aztán mennyire használna az ilyen notórius anyázós flémelős trollkodós usereknek a büntetés? Semennyire...ugyanúgy visszajön másik reggel, és osztja tovább a nézeteit. Neked is ez már az isten tudja hányadik reged, amit alapból ban-ra kellene rakni ahogy belogolsz. De tökmind1, megsértették a pici lelked egy rohadt büntetéssel, és itt vered magad, mint valami óvodás gyerek. Komolyan nevetséges amit műveltek. Nem mellesleg meg nem itt kellene megbeszélni ezt...
  • Dzsini
    Az időközben beszerkesztett linkre: kutya nem foglalkozik ott sem azzal, hogy akár a moderátori emailcímre, akár valamelyik topicba jelezze azt, ami a hírek alatt folyik (sokan azt se tudják, hogy lehet, hiszen nincs sehol kiírva, a topicok alól nem jönnek át soha a "normál" fórumra).

Egyébként itt megnézheted, hogy a főszerkesztő (Mortimer) már "figyelmeztette" 1-2 pontokkal pont a jelzett figurákat.
  • Svenhotry
    köszike maxi, hogy bizonyítottad igazamat..... elkezdtél vagdalkozni, vádaskodni, és mikor visszakérdeztem, csak ennyire futotta... látszik, hogy nem értesz a moderációs eszköztár használatához..akkor minek kardoskodsz a bővítés mellet, ha ezekkel se vagy tisztában?
  • Dzsini
    Az elmúlt 6-8 év moderátori tapasztalata alapján az 1-2 büntetőpont annak számít, akinek a sima "viselkedjetek normálisan" is számít. Azon pedig már sok éve túl vagyunk a tudományos topicokban.

A többire: amíg tapsolnak a bohócnak, addig az nem megy le a színpadról.