Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálj meg most a fõoldalon szemrángás nélkül érdekes cikkeket keresni... 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
meg én ígéretet sem láttam arra, hogy "a fórumot úgy fogjuk átszabni, hogy IMYke2.0.0.0 usernek az tutira nem tetszõ legyen", szóval most nem értelek 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Azért azt ne feledd, hogy ez valakinek a munkája... :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az egyenesen tragikomikus.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ami az oldalsávot illeti az oda kerülõ információ nem igazán zavaró, eléggé különálló szokott lenni az üzenettõl és ritka, hogy túl sok lenne, a nagyobb felbontásnál az oldalsó elrendezés pedig jobban mûködik, mint minden az üzenet fölé rakni. Az egyetlen dolog, amit a magasabb avatároknál ki kellene tiltani az animált gif.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Kicseszett nagy user bannerektõl, felesleges e-penis infóktól, hatalmas aláírás sávoktól stb.
Kutyát nem érdekli kinek milyen mûvész hajlamai vagy ferdeségei vannak és teszi azt az aláírásába, és az sem, hogy milyen ilyen-olyan adatai vannak...
A jelenlegi ÁTLÁTHATÓ fórum kellene, hogy maradjon még 20 évig, amiben TÉNYLEG az üzenet a fontos, és nem a körítés.
Rászabadult egy elsõ éves médiszakos, mobiltelefonon szocializálódott geek az sg.hu-ra?!?!
ómájfákkinggád.
Könyörgöm! Fórummal NE CSESSZETEK KI ÍGY!
Engem kulonosebben nem erdekel,hogy milyen a fooldal,eddig se olvastam ott semmit (most meg plane) de:
nem igazan nyugtat meg a teny,hogy a jovoben a forum kinezete/felepitese is a fooldalhoz fog igazodni. Ha ebbol akarnak kiindulni es ez alapjan fejlesztik majd a forumot is,akkor nagyon szomoru leszek.
Ez a kinezet pl. a dirtywindows oldalan biztos nagyon fasza (sot..az is) de itt nagyon nem.
Akkor mar inkabb ph kinezet kene ide is (azt is ruhellem,de ennel meg az is jobb)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
dícsérendõ hogy fejlesztetek, de ha már dizájnálvtás 2013-ban akkor miért nem csináltátok meg a honlapot univerzálisra? (hipszter néven "reszponzív"-ra?) Azaz hogy 1 fõoldal legyen ami másképp néz ki desktopon, tableten, okostelefonon?
Ha valaki nem értené mirõl van szó: nyissátok meg pl a 444.hu-t, kicsinyítsétek le a böngészõtök ablakát, és kezdjétek el az ablak méretét oldalirányból csökkenteni. Ahogy csökken a szélesség, úgy változik a tartalom - egyre kevesebb gomb marad meg, a végén teljesen átvállt mobil nézetbe. Ennek 2013 végén már alapnak kéne lennie szerintem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
de igazad van, csak chrome-ban vált át, opera, fox ott jó, ie-t meg hagyjuk 😄
All hail the double x!
fõoldalon a "Tovább szûkül a PC-piac, lassul a táblák terjedése" átvált másik betûre, ha ráhúzom a kurzort (aka hover)
a lapcsaládunk menü lehetne 11px, mert úgy szebb, és jobban olvasható. a 10px kevés szvsz.
lehetne kicsit sötétebb a háttér, nem fehér.
egyébként tetszik, szerintem jobb, mint ami volt 😊
All hail the double x!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
a dizájn elsõre tényleg nagyon fura, még másodikra is.. de idõvel csak megszokjuk 😊
"Nulla tenaci invia est via"
A fejlécben "Sg.hu" van (nagybetû, kisbetû)
Az impresszumban pedig több helyen "SG.hu" (nagybetû, nagybetû) - még a Kft. neve is (ennek végérõl hiányzik egy pont).
Az emailcím csupa kisbetû, de az mindegy.
Az RSS oldal szövegeit pedig nem ártana kitakarítani, egyrészt több, mint 10 éves szöveg van ott, másrészt még hibás is, már a linkek se élnek...
Cikkeknél a hozzászólásoknál nem látszik kinek válaszoltak, vagy az csak ideiglenes?
bugreport: az aloldalakon (film, tudomány, stb.) a cikkekhez kapcsolt képek nem mûködnek linkként. A fõoldalon igen.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
REAL MADRID
isten ments
i2k: +1
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.