27328
-
#24059 hátja, csak tudod ha van egy rendszer, ami működik, és vannak rá pro-kontra érvek, meg van egy, ami teljes átalakítást, effektíve munkát igényelne, és arra is ugyanúgy vannak pro-kontrák, akkor nem fognak hozzányúlni :) -
Blum #24058 Persze,hogy megvannak de szerintem a jelenlegire is boven akad. -
#24057 én támogatnám, de megvannak sajnos az ellenérvek -
Blum #24056 Egy olyasmi regisztracio bevezetese,mint ami van a HUP.hu-n?
http://hup.hu/regisztracio
Ott eleg jol mukodik a dolog,nincs trollkodas meg spammeles megis rendszeresen vannak uj tagok. Ilyen kocsisambrus fele kocsogoket kapasbol kilehetne innen iktatni,az 1 HSZ-es fiokokkal egyutt.
Csak par regota jelenlevo es aktiv,megbizhato forumozot kene beallitani csatasorba akik ellatnak az e-mail atvizsgalasokkal es az uj tagok beiktatasaval kapcsolatos feladatokat. -
#24055 Tessék. -
Lokker #24054 link -
#24053 Nem a betűhiba a gond, hanem az igénytelen cikkek. Például vegyék alapon Szekeres Viktor munkásságát. De aztán Ötvös Tibor cikkei is képesek lefőzni a blikket, szóval ezekkel valamit lehetne kezdeni. (Például új cikkírók? Akik értenek is hozzá?)
A felhasználótörléssel kapcsolatban meg annyit, hogy azokat igazán lehetne törölni, akik 5 éve regisztráltak, de még csak 1 kommentet sem írtak, vagy talán még csak be sem léptek. -
#24052 Csak olvasod a főoldalt? :P -
TokraFan #24051 Lesz még valaha a cikkek alatti hozzászólásoknál "válasz" gomb? Mert ez rettenetes, hogy nem lehet látni, ki, kinek válaszolt...Mindig oda kell írni az illető nickjét. Ilyen fapados módszert utoljára 1996 környékén kellett használnom. -
#24050 -
#24049 Szülinaposokat mindenképpen meghagynám, szerintem aranyos, hogy ott van, ha külön oldalon lenne, senki se nézné direkt, így meg néha-néha látszik.
Én személy szerint az aktív fórumokat próbálnám kiemelni valahogy. Először is mindenképpen megjavítani a népszerű fórumok részt (amilyen régen volt), illetve lehetne esetleg egy utolsónak hozzászólt topik rész is. -
#24048 lesz új design?
ha nem, akkor szvsz jól van így.
de:
a szülinaposok rész tényleg fölösleges de nem foglal olyan sok helyet és nem is tudom mit lehetne helyére tenni (esetleg azok akik szülinaposok, a hozzászólásuk fejlécében megjelenhetne egy torta...), mehet.
középen a fórum kategóriákat egyáltalán nem használom, vagy a keresővel keresek új topikot vagy a topikban a lenyíló keresővel nézelődök. tőlem mehetne, bár biztos vannak akik használják.
sg közösség mehet
a chatet ritkán használom, szerintem kell az ide, maradjon.
a kedvencek is maradjon.
népszerű és legújabb témákat kiemeltebb helyre lehetne tenni, kellenek, maradjanak.
fórumstatisztikák maradjon.
-
Mortimer #24047 1. melyikek azok?
2. Az indexen is egyfolytában emiatt ment a balhé, ezután született ez az írás:
http://cvikli.tumblr.com/post/155208032/miert-nincs-az-indexnek-olvasoszerkesztoje
444-en szintén gyakorlatilag minden hír alatt puffognak az elírások miatt. Én nem úgy látom, hogy egy-egy betühiba lenne a probléma.
3. A kérdés maradt: mi menjen a fórum főlapról, és mi maradjon?
-
#24046 Őszinte leszek, a hírszekciót (sg.hu) nem kinézetre kellene kipofozni, hanem tartalmilag. Sajnos nagyon sok a kritikán aluli, rosszul megírt cikk, most is kinéztem a főoldalra, rögtön három cikket találtam aminek csak a bevezetője hemzseg a helyesírási hibáktól. Nem nézi át ezeket a cikkeket senki a publikálás előtt? -
Mortimer #24045 A törölt ingyenes emailcímekkel nem tudok mit tenni, szerintem erre máshol sincs megoldás. Ha valaki nem adja meg, nem nyilvános az emailcím, nem történik ez meg.
A fórumozó statisztika csak érdekesség volt régen, senkit nem érdekel, sehol nem példálozik vele senki. A hirdetőket csak a független Medián és Gemius auditból gyártott statisztika érdekli.
Régi téma, hogy az inaktív, a lapokat pl. egy éve nem látogató felhasználóneveket törölni kéne. Én ezt nem tartom indokoltnak, hiszen sokan csak technikai fórumként használják a lapot - vesznek egy új gépet vagy telefont, problémájuk van, beírják, választ kapnak stb. Nektek nincs olyan felhasználónevetek más lapon, amit ritkán használtok? Pl. nekem indexen sokéves regisztrációm van, és ugyan nem szoktam belépni, de dühös lennék ha csak úgy törölnék.
Mi az ami szerintetek feltétlen szükséges a fórum főlapra, és mi az, ami biztosan nem? (Ez két külön kategória, az esetleges válaszokban kérlek csak tömören, felsorolásszerűen.) Hogy miért kérdezem ezt: pl. szerintem is csak felesleges díszités a statisztika vagy a szülinaposok, de mivel nagyon nagy a távolság a főlap és a fórum között (nagyon kevesen olvassák innen a fórumról), mindenképpen szeretném, ha valahol alul megjelenne egy az indexen és az origon minden egyes hír alján megjelenő főlapi dobozhoz hasonló itt is legalul.
Ha valaki nem tudná miről van szó, ilyesmire gondolok.
http://www.origo.hu/itthon/20140411-orban-viktor-hatizsakja-es-mas-kormanyfok-szemelyes-targyai-a-nemzeti-muzeumban.html
Másik ami bekerülne ezek helyett egy facebook modul, mint ami most a főlapon van, pl. a jobb hasábba. Napi.hu-n minden egyes cikkbe raknak ilyet.
http://www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/igy_segithet_az_amerikai_gaz_europan.579865.html
Ezeket azért akarom, mert rengetegszer látok a fórumban olyan hírekre hivatkozást vagy rácsodálkozást más oldalak linkjével, ami nálunk is volt, adott esetben sokkal korábban.
-
#24044 Én is így vesztettem el a régi felhasználómat, szomorú dolog :( -
#24043 Én nem fogom, megírhatod priviben. :D -
#24042 hú és akkor ki az? hú mondd már el hú. -
#24041 "marhára nincs kedve ahhoz, hogy másképp kezeljék" -
#24040 Saintgerman. :D -
#24039 Ki az? :O -
#24038 Én tudok olyanról is, aki lány, de inkább fiúként regisztrált, mert marhára nincs kedve ahhoz, hogy másképp kezeljék csak emiatt. -
#24037 Pl. a női regek 99%-a kamureg. Évek óta rutinból átnézem pl. a szülinaposok regjeit, főleg a lányokat és kb. mind kamu. Valaki, vagy valakik egy időben ezrével regelték ezeket fel. Még arra sem vették a fáradtságot, hogy belépjenek velük legalább 1x, vagy ha igen, akkor hozzászólásuk sincs egy se stb.
Gyakorlatilag ezrelékekben mérhető a létező lány userek aránya a fórumon (vagy még az alatt). -
#24036 5-6 éve a régi, nem használt regisztrációk felnyitogatása és azokkal üzengetés volt a módi.
micike223 felhasználó 5 éve nem járt erre, nosza regisztráljuk be a [email protected] (hiszen ott se járt évek óta így felszabadult), kérjünk egy jelszóemlékeztetőt (ha nem jött össze a micike223 mint jelszó), és üdv a fórumon. -
#24035 valószínű, hogy így van, főleg a kedvencetekkel az élén :D -
#24034 ettől függetlenül jogos, hogy elképzelhetetlen mennyiségű alreg van, ha nagyon durván tippelni akarnék, azt mondanám, hogy sokkal több alreg gyártódik egy nap, mint normális user reg - ezek mind mind kiesnek ebből az egész "hány szülinapos van, meg hány aktív user, meg stb." kérdésből -
#24033 jó aztán meddig tart átírni azt a számot 1 millióra pl :D -
#24032 #24022 sugallatra.
357k-t még ez is nehezen magyarázza, de ok, csak érdeklődtem, mert megakadt rajta a szemem. -
#24031 Miért feltételezed azt, hogy aki nem töltötte ki a nem kötelező részt, hogy az alreg? Sokáig nekem se volt beállítva a születésnap. -
#24030 #23119 és #23116 -
#24029 Igazából a magam barbár módján csak arra próbáltam utalni, hogy szerintem(!) a fórum is fontos... eléggé fájó, amikor azt mondják, hogy nem az :-(
Hány kattintást generálok az oldalon mondjuk csak én egy nap (pedig főleg fórumozok)? 300-at?
Néha még reklámra is kattintok :-) -
#24028 Ezt már ne tőlem kérdezd, van itt lejjebb egy főszerkesztő, aki néha erre jár :) -
#24027 Ha érdektelen a fórum, regisztráció nélkül a fórum mégis tele van szóra szavakhoz társított etargetes reklámmal. Hogy is van ez? :-D -
#24026 Az utolsó részmondatodat viszont nem kell beleírni a médiaajánlatba. :)
Nem használt regisztráció teszi ki a bőséges többséget szerintem, ha csak végignézed a szülinaposokat ott is látszik.
Egyébként Mortimer írta régebben, hogy a fórum teljesen érdektelen a hirdetők számára, így annyira mindegy, hogy mi van a sarokba kiírva. A friss üzenetek számát nézted? :) -
Lokker #24025 Erről már volt szó hogy kb. 20k aktív user van a többi meg hab. -
#24024 Akkor viszont félelmetes mennyiségű nem használt vagy kamu reg van.
Szvsz adatbázisból nem lenne buta dolog a mondjuk 2 éve be nem lépett regeket végleg törölni. Persze reklám szempontból jó kis referencia a 357k user, kár, hogy vegytiszta kamu :-( -
#24023 2 hetes átlagot néztem.
De nem ez a lényeg: 100 nevet se közelíti meg SOHA, nem, hogy 900-at!
Még 1x: Naponta cirka 900-nak kellene ott lennie, de a legtöbb amit 2 hét alatt láttam az ~60 körül volt.
De jó... tegyük fel, hogy a 357k embernek csak a negyede töltötte ki a szülinapos részt, akkor sem stimmel. -
#24022 Ha az ezredik alreget generálod, mert az előző 999-et kitiltották, akkor megunod :)
Meg ha csak 1 dolgot jössz megkérdezni, meg ha egyáltalán nem foglalkoztál vele, meg ha ki lett törölve, mert régen mindig aznapra állítottad, mert még lehetett szabadon változtatni és mindig szülinapos voltál, meg... -
Lokker #24021 minden nap számoltad hány név szerepel ott? -
#24020 Tehát cirka 335.000 embernek nem volt kedve kitölteni... seems legit :-)