Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Erre gondolsz?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tomsolo
nincs meg vkinek a régi supergamezes fõoldalkép? 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Bronx South
Egy csomó cikk hozzászólásaiban a téma helyett a dizájnról megy az eszmecsere, hogy mekkora szar. Szerintem sem ártana ha a fejlesztõbrigád összekapná magát, eddig nulla amit teljesítenek. Az hagyján hogy lassan megy a munka, de amit befejeznek még az is szemétrevaló. Egy fórumnak az az érdeke hogy minél többen olvassák, vagy hogy minél kevesebben ?

Tatyla
még mindig nem lehet windows phone-on keresztül fórumra írni hiába vagyok bejelentkezve és pipálok ki mindent,azt írja ki mikor hozzászólnék valamihez hogy csak bejelentkezett felhasználók szólhatnak hozzá...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Igen ezzel én is így vagyok.Nappal még ok de este már zavar nagyon.
Sir Quno Jedi
Nomeg linkelni sem lehet semmit és képeket sem lehet betenni, soroljam (pláne nincsenek smiley-ik). WTF!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SzirmosSzisza
Akkor a #23302 csak álom volt 😞

Mondjuk elég gáz, hogy nem tûnt fel nekik, hogy a fórum latin2-ben van (isten tudja miért), az oldalt meg utf-8 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Sir Quno Jedi
http://sg.hu/cikkek/102177/mar-jovore-megjelenhet-a-robotzsaru-az-eletunkben

ebben a totyigban írtam egy hozzászólást és finoman szólva is érdekes problémákmerültek fel a karakter kódolással kapcsolatban. köhhh...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Boron Power
Nem olvasom el az elõzményeket, de ez a szín összeállítás és tagolás egy tragédia! Remélem ezért pénzt nem kapott senki.

pxxl
feketével amúgy sem írunk weboldalra, a természetben sem fordul elõ ez a "szín"

All hail the double x!

Rage47
<#eljen>
Sir Quno Jedi
A mindenütt (statisztikailag) elõforduló debilek kedvéért elmesélem, hogy külön tudományág az ergonómia és ennek azon része, mely pl. azzal is foglalkozik, hogy mely színösszeállítások szemkímélõbbek egy önfénnyel rendelkezõ képmegjelenítõ eszközön (gyk. pl. monitor). A fehéren háttéren a vékony fekete betû pedig NEM AZ.

Így ez a "szokványos" színösszeállítás egyben a világ legócskább és leggagyibb dizájnja amúgyis, ami nélkülöz bármiféle képzelõerõt, avagy mûvészi érzéket. Ezért kár bárkinek is fizetni, hogy ilyeneket találjon ki.

Céges honlapok dizájnjával nyilván mi is külsõ cégeket bízunk meg, de ha egy ilyet odatolnának, körberöhögnénk õket annyi szent. Szerencsére ennél azért nagyságrenddel profibbak, így ez sosem volt probléma...

Egyéb óhajsóhajproblémakívánság?! (ezt term. csak a debilektõl kérdezem, akik ott lihegnek most is a sarokban, a billenytûzetükkel nemi aktust folytatva éppen 😄)

SzirmosSzisza
f.lux :3

Malakai
Kapcsolhatóra jó lenne, az emberek jó része már ismeri a "villanykapcsolót", elég sok oldal alkalmazza.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sir Quno Jedi
Iszonyat ez a fehér háttér stb. kiég a szemem éjjel. Nem lehetne valami sötétebb, pasztel, vagy ne adj isten, akár sötét háttér, világosabb szöveg dizájnt (akár kapcsolhatóra, nem nagy ügy css-nél)?!?!?

MANOWAR
Azert ez nem egy kaptafara faragas: "Egyik tars oldalnal sincs feher hatter es ekkora kepek". Szerintem egyiknek sincs hasonlo kinezete.

A cikkek egyáltalán nincsenek egyértelmûen a témák szerint széttagolva. A színek és a dizájn ugyan trendi, de használhatatlan és pocsék. Attól, hogy a konkurencia hasonlót használ, nem muszáj a példájukat követni.
A blogmotor egyelõre még mûködik, de meddig?

Egyszóval a felvásárlás és egységesítés a többi oldallal egy kaptafára faragás visszalépést hozott úgy általában.
Lassan komolyan el kell gondolkodnom azon, hogy érdemes-e még idejárni?

MANOWAR
"nem különülnek el eléggé a rovatok, mások a sok fehérségre panaszkodnak"
A ketto szerintem egyrol szolt, 4 fo szin van kategoriankent, hatter szinkent lehetnenek egy kategorian belul ezek analogous (hasonlo) szinei pl: az IT / Tech-nek a kekek, a megfelelo opacitassal, igy a cikkek is elkulonulnek de meg is egy temaba tartoznak. Biztos sokan vannak akiket csak egy kategorian beluli cucc erdekel elkezd szinre keresni ... Egyik tars oldalnal sincs feher hatter es ekkora kepek (bar a nagyobb kepek tetszetosebbek) - kenyelmes a szemnek.

SzirmosSzisza
Most már elkülönülnek a kategóriák, de még mindig nem tiszta melyik szín melyik 😄

Dzsini
Egy olyat esetleg meg lehetne próbálni, hogy a cikkek tetején vékony vonalban használt színkódokat a cikkek "négyszöge" mögé tenni valami halvány változatban (akár lefele eltûnõ színátmenettel, mintha a vonal "megvilágítaná") - ettõl jobban látszana, hogy egy adott cikk melyik témához kapcsolódik, és máris kevesebb lenne az egyszínû felület. Vagy akár csak a plusz jelet inverzben egy témajelölõ színû négyzet közepére tenni (mint a svájci zászló), az is megtörné egy kicsit a nagy fehérséget.

Az aloldalakon (tudomány, stb.) még kint maradt a facebook/twitter ikon.

Az RSS aloldal szövegébõl alul a mesét szedd ki, 10 éve még lehet, hogy szükség volt rá, most már inkább elavult és hibás is (a linkek rég nem élnek).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Átolvastam újra az elõzõ három oldalt. A facebook/twitter logók lekerültek a fõlapról. A menüben a fórum/rss nagyobbra lett véve. A betûtípuson változtatunk, valóban túl keskeny. Néhányan azt mondják, hogy nem különülnek el eléggé a rovatok, mások a sok fehérségre panaszkodnak - ezt nehéz egyeztetni, de azért kisérletezünk. Fekete biztos nem lesz a lap.

[HUN]FaTaL
Nagyítja a képet is 😄 Más kérdés, hogy pixelháború lesz 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Általában egyetértek veled, de semmi politikai töltet nem volt a narancs mögött. Az elõzõ design narancs volt, a fórum tetején, ha megnézed a logot az is narancssárga.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tinman
106 centin tolom így évek óta... jól elvagyok. Egyedül Index.hu-n szokott némely tartalom bénán reagálni erre a ténykedésemre.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SzirmosSzisza
Nem tudom manapság, hogy van, de régen emiatt elcsúsztak a dolgok, mert volt olyan, hogy pl a képet nem nagyította a böngészõ a szöveget meg igen 😄

kifli
Ha megnézed a jelenlegi lógóban is legalábbis mát csak itt a fórumon kék és narancs van használva. Mi a gond vele? Politikai utalásnak érzed vagy mi?
Nehogymár ne lehessen narancssárgát használni egy weboldalnál csak azért, mert egy párt is azt a színt használja. Az oldal nem politikai témájú, így semmi köze a kettõnek egymáshoz.
j0nNyKa
az a baj hogy nem hagytad abba, pedig esküszöm most el kell gondolkoznom, hogy tényleg nem látod a jelenlegi narancssárga sg logót, vagy csak.. hát most ezt a mondatot nem folytatnám

IMYke2.0.0.0
"a narancs alapszín a fejlécnek is valahogy Sg-sebb. 😊"

Kész. Itt hagytam abba.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jackoneill90
ez engem a nemzeti sportra emlékeztet.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

kifli
23"-on 110%-al használható. Tivább nagyítani nem akartam képek/videók miatt...
jackoneill90
Tetszik-e érteni?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Szabi
biztos user error és az én szemem szar, de 22-es monitoron és 32-es monitoron is normál használat mellet olvashatatlanul kicsi az sg, bár igazából a netes oldalak 90%-a is, 125%on már olvasható

"Nulla tenaci invia est via"

Dzsini
Meg nem kell teljes képernyõn használni a böngészõt, ezer dolog elfér mellette a képernyõn, ami esetleg nyitva van még (helybõl oldalra kerül a tálca, régebbi Operában a fülsáv, a sidebaron egy-két hasznos dolog, másik oldalon a médialejátszó, és még mindig elfér középen az SG 100% szélességben - és nem vész el sok a 16:9 soványka függõleges helyébõl, ami nagyítással csak rengeteg scrolloznivalót hoz magával.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Szabi
most politizálásnak veszed azt, hogy jól néz ki a szürkén a narancs szín ?
csak gratulálni tudok..

#23339: és szanaszét nyúlik minden, beágyazott videók szélei, logók stb

Tinman
Ezt a gondot nem értem.

CTRL + "+"

Máris kitölti és még jól is olvasható :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, a narancs szóra neked se ugrik be semmi, "ember"...
Bár, akkor inkább nem is mondok már semmit. Ki tudja, mi van itt még.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
fail, negatívot akartam írni 😄

remélem majd a fórum frissésnél megnõ egy kicsit.. már nem 1024-es monitorok vannak, ha táblára fejleszteni kell, akkor illene már fullhdra is 😄

és jó lenne a kék részeket is színezhetõvé tenni

tomsolo
"pedig csak simán natív"

Inverz nem? 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szabi
pedig csak simán natív, de nekem kellemesebbnek tûnik a szememnek, utálom, hogy mindenhol a vakító fehér a divat..

ezért szeretem pl az sg-t, mert beállíthatom a háttér színét, meg a szövegek mögötti részt olyanra, amilyennek én akarom... akár változhatna a fõoldal is a fórumos beállítás alapján 😊

j0nNyKa
keresd már meg a gyógyszered ember 😄
(amúgy tényleg nagyon faszás lett a sötét hátteres design terv <#eljen>)

IMYke2.0.0.0
Ugye ironizálsz? Írd, hogy azt teszed, kérlek!

Na ez már jobban tetszik. Nem folyik ki a szemem és a narancs alapszín a fejlécnek is valahogy Sg-sebb. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Dynamic
A lényeg hogy, még egy kis szín nem ártana, ha már nem tudtok mindenhová faszányos stock fotókat felpakolni(nem is kell) mert ez a kategória/szín törekvés ellenére is vérszegény.
Dynamic
Ami leginkább zavaró a mostani dizájnnál, hogy nem érzõdik a rendezettség, még ha van is benne. A fõoldali fõ híreknél nagy a rendetlenség, utána a kategóriáknál már szerencsére mérséklõdik. Az még oké lenne, hogy lemásoljátok az elcsépelt szín/kategória megoldást, de a kategóriák nem elég hangsúlyosak. Ha nem is különbözõ színû dobozt alkalmaztok, akkor legalább a kategória fejlécei lenne a megfelelõ színnel alátöltve, vagy nem tudom, de így csak egybefolyik az egész. Az meg marhára zavaró, hogy fent a testvérlapokhoz is színek vannak rendelve. Értem én, hogy azoknak is vannak színei, de olyan mintha azt akarná sugallni, hogy pl. a sárga cikkek a "Prohardver kategória", miközben semmi köze hozzá, hiszen az a Játék szekció akar lenni.
clio1616v
igen; így egy színnel talán meg jobb, de ez is lehet világosabb árnyalat

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
igen akár még halványabban

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

SzirmosSzisza
Új fórum motornál majd az automata BBCODE lezárásra figyeljetek, pl lehet szép kattintható aláírást csinálni: