27328
  • Dzsini
    Nem - elvileg a törölt topicok léteznek még az adatbázis egy másik bugyrában, de onnan nem listázza a felhasználódnál - és ember legyen a talpán, aki hozzáférés után még végig is klikkelgeti, hogy melyiket ki nyitotta :)
  • akyyy
    és annak utána lehet járni hogy milyen topikokat nyitottam, amit még én regisztráltam, de törölve lett?
  • Dzsini
    Mivel nem is tudod a régi emailcímet/jelszót, így még csak bizonyítani se tudnád (ha lenne rá valahol lehetőség), hogy tényleg a tied az az előző regisztráció. Sajnos annak a régi felhasználónak annyi.
  • j0nNyKa
    sajnos nem
  • CHSlater2
    Sziasztok!
    Lehetséges valahogy visszaszerezni a régi account-omat ( Ch_Slater )? 2011-ben léptem be utoljára és akkor szerintem még nick/pass párossal kellett belépni nem mail-lel.
    Namármost, amikor 2002-ben regisztráltam, akkor még nem volt gmail, meg ilyen huncutságok, uh. tuti az akkori szolgáltatóm által adott mailcímet használtam (jobban mondva, nem tudom mit adtam meg akkoriban, és sztem soha nem kellett használni itt).
    Most meg szerettem volna belépni és persze nem ment. Megpróbáltam azt a pár mailcimet amit az utóbbi 6-8 évben hasznalok, de egyik sem volt jó.
    Van valami lehetőség, vagy szomorúan intsek neki búcsút?

köszi
  • Jim Morrison
    Úgy tűnik most már jó, hajnalban futhatott le valami ellenőrzés. Így viszont 1 nappal kevesebbet vagyok valójában vip :( túlélem, de máshol ezért perelnének ám... [Alienes kacsinto smiley]
  • Dzsini
    Régen a fórum főoldalán és/vagy a személyes beállítások között kapcsolta be, ha megvolt a befizetés meg ilyesmi.
  • Sir Quno Jedi
    Banolt embereket látok!

• Jim Morrison
    Vip aktiválás az most hogy is zajlik? Majd hajnalban aktiválódik? (régen mintha egyből aktiválódott volna, bár már nem emlékszem teljesen pontosan hogy zajlott)
  • Dzsini
    Nekem most tűnt csak fel, lehet, hogy itt is volt már :)

Egy ismerőst néztem, hogy mikor járt erre utoljára - jó régen. Erre egy topicban megláttam a hozzászólását, aztán gyorsan kiderítettem, hogy csak mobilról jár erre.
  • Fresh Duke
    Igen, ez a bug már jó ideje létezik.
  • Fabio Capello
    Nem hiszem hogy sok erőforrást igényelne hozzáadni egy olyan gombot, amivel azonnal ki lehet rakni valakit permabanra a mostani 5x5 büntetőpontos megoldással, talán a lista is átláthatóbb lenne (bár ki nézi...)
  • Dzsini
    Bugjelentés: a felhasználói adatlapon az utolsó üzenet időpontja érték nem frissül, ha az illető a mobil oldalon (m.sg.hu) keresztül ír hozzászólást. És ahogy nézem az utolsó látogatás se, ha csak onnan lép be és fórumozik.

Találtam olyan fórumozót, akinek van 2 nappal ezelőtti hozzászólása, az adatlapján pedig márciusi utolsó látogatás, és 2013 decemberi utolsó hozzászólás szerepel :)
  • Svenhotry
    Nem az eszköztár hiányával van a baj, hanem a moderátorok kiskirálykodásával, viselkedésével van a baj. Zero körül is milyen hercehurca ment, míg végre valaki, 1 évnyi könyörgés után kirakta ideiglenesen, de a moderátor topic így is tele van azzal, hogy visszasírják a parasztot. De persze, minden egyes modi tipocban ott van, hogy off hszek büntipontal jutalmazandók, azt persze, ott a 20 userből, 20 szabályszegőből egy sem kapott. Akkor minek is vannak a moderátorok?

Aztán vannak azok a moderátorok, akik az egyik akkjukkal folyamatosan kavarnak, keltik a feszülséget, flamenek,ugye dzsini, majd jönnek kioktatni az efreet nickjükkel, és megfenyegetnek mindenkit. Mondhatom szép.

Az oldal tegnap szépen meg volt hackelve, a cset vicces volt, a modik ott röhögtek a hackelővel együtt, legalábbis a tomsolo nevezetű, meg a kandurex nevezetű nem tett semmit ellene, sőt, biztatták. Ha csak jonnika, az seggnyaló userből lett moderátor el nem tüntette annak is a nyomát, hogy védje a gerinctelenek seggét.
    Nyilván én is bannolva leszek, mert aki kritikát mer megfogalmazni, az repül, aki észreveszi a hibákat, az ,repül, aki látja a nem ideillő viselkedést azt repül, és az marad, aki megszegi a szabályokat, vagy trágárkodik, vagy aki tövig benyal a modiknak.
  • j0nNyKa
    majd legközelebb linkeld be mellé azokat a topicokat, ahol totálkáosz volt még ~1 hónapja is akár, és most kb tökéletes rend van :)
    'nuff said
    egyébként ha bántja a szemed / lelked ez a sok elakadásjelző, javaslom, hogy ne nagyon nézegesd a büntipont listát, mert emez még egy darabig ugyanígy tömeggyártani fogja az accokat, én pedig ugyanígy tömegbannolni fogom (tippre amint kapunk használható csetmoderációt [illetve egyáltalán bannolási lehetőséget], megszűnik ez az egész hülye mizéria)
  • Dzsini
    Pár hónapja kiderült (valamit "megjavítottak"), hogy az egyszerre kiosztott 5 pont - bárhányadik is - nem okoz végleges kitiltást (elvileg 25 után koponya járt, akár 1 pontra is). 1 hónap után jártak vissza 30+ ponttal is regisztrációk, és többek mellett Cifu panaszkodott is, hogy régen permbanra került figurák jöttek vissza tömegesen (plusz törlődött a chatről az összes kitiltás, meg ilyesmik).

Az egyszerre kiosztott 30 körüli pont most úgy néz ki működik (sokáig ezt se lehetett, mert amikor a büntetőpontok rendszerét St létrehozta, akkor erre hamar rájöttünk, és ő letiltotta a lehetőséget).
  • Tinman #24083
    Tökéletes bizonyítéka annak, hogy a moderátori eszköztár hiányos.

Ez 90%-ban u.a. a troll, csak végre volt valaki aki felvette a kesztyűt és ha bejött az ajtón kiszórta az ablakon.
  • Eneff
    Szép...
  • [HUN]FaTaL
    Nekem aztán nem hiányzik a főoldal fosadék dizájnja a fórumba is. De legalább a hibákat lehetne javítani...
  • j0nNyKa
    ne legyél türelmetlen, január közepére várható
  • Coral Springs
    Jól halad a programozó inas, 2020 januárjában már kész is lesz az új sg.hu ! Minden elismerésem.
  • PetruZ
    Kisebb hiba: a saját adatlapon sem a weboldalhoz, sem a blog URL-hez nem lehet https-t megadni, nem fogadja el és reklamál, hogy hiányzik a http.
  • Berényi Mikós
    berényi miki már intézkedik mindenki megnyugodhat, mindenki által utált janikát kicsapatom
  • Berényi Mikós
    ne parancsolgass te újreg modi faszfej nem a tiéd a fórum hanem az enyém!!!!!!!!! agyonsérelmezett kis senkiházi buzi vagy aki itt éli ki magát, tuti téged dobtak ki mindig a kidobósnál elsőnek.... dögölj meg!! nemsokára vissza lesz vonva a modi rangod A KFT ÉN VAGYOK
  • j0nNyKa
    tehát akkor visszatérhetünk a topic témájához innentől, köszi
  • chili88
    hol???
  • Master91
    1-2 helyen ellentmondások vannak, de nem baj, panaszkodj csak :D
  • chili88
    Ugyan, azért mert 1 hónapja regisztrált? Én is voltam kibannolva kocsisambrus indokkal, (még mindig fingom sincs mi az a kocsisambrus) csak azért mert sedót szidtam, hiába mutogattam a több éves Chili7 regemet aminek elfelejtettem az email címét, szóval hiába nyalizol. Vicc ami ezen az oldalon megy.. VICC, az összes moderátort lapátra kéne tenni.
  • Master91
    Sorozat gyártott alregekkel te mit csinálnál ?
  • ManoNegra
    Ennyi elég, hogy valaki ki legyen dobva? Az szép. Tényleg van benne valami, hogy az egyik szélsőséget a másik követi.
  • Scopeline

Ember te mekkora öntelt, flegmatikus seggfej lettél amióta moderátor vagy.
  • j0nNyKa
    igen, rettegésben élünk, hogy utálni fognak a trollok.
  • Dzsini
    Csak itt a topicban és a tudományos részleg moderátori topicjában legalább tízszer ki lett tárgyalva a dolog. A politika és az NWO/pszeudotudomány/áltudomány/kriptotudomány téma is.

Ha valóban érdekel, olvasd vissza az elmúlt 6-8 év beszélgetéseit. Segítség: a politika fórum főcsoport pont 10 éve lett teljesen bezárva.
    Valszeg pont ugyanannyi energia, mint mondjuk egy New World Order topikot rendberázni, ami ugyanúgy nem illik a fórumba. Mellékesen nemzetközi politikai vitákkal teli és esetenként eleresztenek ott is azért pár büdöszsidózásté. Nem is értem ezeket miért hagyjátok még életben. Attól tartotok, hogy a bezárása után netán célpont lesz minden modi?
  • j0nNyKa
    hálisten nem sok ilyen megnyilvánulás kell, hogy láthass moderációt :)
    annyi idő / energia pedig a világon nincs, amivel egy magyar politikai fórumot rendben lehetne tartani. pont.
  • kamionosjoe
    Az a címlapi doboz nagyon jó ötlet.

Szülinaposok nem kell.
    A statisztikát meg kéne javítani.
    Aki két éven belül nem lépettbe, azokat a regeket törölni, ha valaki annyi ideig inaktív az nem hiszem, hogy még be akar lépni a régi regisztrációjával.
    +1 politikai topikot visszahozni. (moderátoroknak az a dolguk, hogy moderáljanak, nem az, hogy nyavalyogjanak)
  • immovable
    A legrosszabb a film szekció. A cikk nincs se "szerkesztve se tördelve" se képaláírás, se bekezdések, semmi. Egy összefosott betűhalmaz az egész. Még ha jó is a cikk, rengeteget levon az értékéből, hogy ilyen.
    Lásd pl.

Link.
    Link.

• akyyy
    Privát üzenetekben keresési lehetőség
  • Lokker
    A hsz szerkesztést lehetne engedélyezni mezei usernek is. Nagyon gáz, hogy ez a funkció fizetős.
  • SzirmosSzisza
    Kivéve a +/- rendszer és chat amit valamiért a 0-ról beleraktak, úgy, hogy senki kérte, de nekem nem is rémlik, hogy akárcsak javasolva lett volna :D