Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Katasztrófa lett az új SG arculat. Zagyva, rossz betûtípusokkal, talán még a tartalom is hígult. Kár érte.
Mobil sg-n csak a mozis cikkek látszódnak, hiába megyek bármelyik részre
Tikal
<#nemtudom>
épp ezt akartam kérdezni, 0 értelme

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Maximus4
Sikerekben gazdag,békés,boldog új évet kívánok mindenkinek és kedves családjának!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

passatgt
ott se az igazi, itt pl kitakarja a leírást, ami azért elég fontos lenne😄 Teljesen felesleges, ha mindenképp fekete háttér kell, akkor az egész doboznak, leírással együtt mehet a fekete háttér hoverben és máris jobb

SzirmosSzisza
Jobb oldalt faszan nez ki, de csak azert mert ott hatter lesz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

passatgt
cikkek hovernél mi értelme van ugyanazt a címet behozni mégegyszer, ami amúgy is látszik? szebb lenne egy sima szürke háttér hevernél, vagy valami hasonló szolídabb

MANOWAR
Eros a gyanum, hogy ebbol finoman szolva raba--as lesz. Latom, hogy a css-t es egyebb dolgot tobszor atirtak (nak) <#eljen>, de bekellene latni foleg unnepekkor amikor a legtobb ember otthon van sem az idozites sem a felulet nem felhasznalo barat. Valaki nagyon koti az ebet a karohoz (azert sem). Szerintem nem azert lazonganak az emberek mert a tutit akarjak meg mondani, hanem mert sajnaljak, ha elve...... . Idaig a cikkek miatt jartam foleg ide most meg az elso dolgom hogy ranyomok a forum linkre hatha valami erdekeset talalok a megjegyzesek kozott. Ok most mar annyira nem folyik az ember szeme mert a betutipus valtozott, pozitiv dolog csak nem illik hozza. A legtobben azert sirtak mert kifolyt a szemuk, es a felso szekcio ossze-vissza alt - Igy is maradt. Basszus a regi verzional jo dolgomba azt sem tudtam mirol olvasgassak most meg bazinagy szines kepek info helyet es most gorgessel le vagy fel joooo sokat(... hat nem ertem meg, hogy azok a vezeto hirek) dehogynem azert vannak felul nem? Hagy csemegezgessenek az emberek fent 4*200-as kepekbol / kategoria alattuk az elmult napi hirekkel (ez ugye siman belefer a 950-es alapba-booooven) mert sokan nem minden nap tudnak fel jonni. Megertem, hogy nem akartok szines boxokat (vagyis nem de mind1), de legalabb egy leheletnyi keket vagy valamilyen szint toljatok be a hatternek. Ha van olyan, hogy epito jelleggel kilehet borulni akkor most sikerult.<#falbav>
Ellenben BUUUUEEEEEEK es sok sikert a kovetkezo evhez SG! <#taps>

Coral Springs
A hsz szerkesztést meglehetne hosszabbítani néhány perccel. Itt például kb 3 perc múltán jutott eszembe hogy hozzáfûzöm a saját véleményem is, de már új hsz -t küldött el. Sokszor ezen a kevésen múlik a szerkesztés, rendkívül zavaró.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

SzirmosSzisza
Nálam jó ha benyomom a bejelentkezve maradvát, de tényleg gáz :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

2007 😊
m.sg-n nem lehet hozzászólást írni, csak akkor, ha a normal felületen is bejelentkezett a user (meg miért kell egyáltalán kèt token erre...)
Másrészt ugyancsak itt, a válasz erre link lenyitva mindig üres tartalmat ad.

Mind2 már jó 2-3 hónapja kb.
Maximus4
Plusz itt is kérdeztem,de eddig nem kaptam rá választ.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Master91
Minél hamarabb, annál jobb !
[NST]Cifu
Annyi ígéretünk van, hogy majd a desingváltás után...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Dzsini
Legalább 7-8 éve volt, hogy Borg és Punker is erre panaszkodva mondott le a moderátori jogairól (még talán valahol meg is van róla a topic, ahol részletesen kifejtik a dolgot).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fabio Capello
erre már régóta panaszkodtok, hogy "szûkös" a moderátori eszköztár, ezzel kapcsolatban lesz valami változás?

Kezd alakulni a design, de a cikkek szövegeiben nekem túl szûk a sortávolság. Nem jó olvasni.
[NST]Cifu
Az egész moderátori rendszer sajnos ilyen "pompás", a kibannoltak nyugodtan tudnak privit írni másoknak, chatelni (lévén az egy teljesen más rendszer), stb...

BRAT
A logód alapján sejteni lehet, hogy te konzervatív típus vagy a tartalmi megjelenítést illetõen<#nevetes1>

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Coral Springs
Csak remélem ez az arculatváltás jó irányba megy el, és nem lesz pofon a szarnak. Mert ha olyan lesz mint a fõoldal, akkor inkább hagyjuk. <#nevetes1>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Az új portál rettenetes, ne haragudjatok, hogy ezt mondom!
Nem talõálok semmit, egy káosz az egész, nem látom melyik hír új és melyik régi, nincsenek dátumok a fõoldalon a cikkeknél, egyszerûen átláthatatlan az egész.
A régi persze elavult volt ez tény, de ez így most még sokkal de sokkal rosszabb!
Nem kell feltalálni a spanyol viaszt. Ezernyi portál van amit csak le kéne "másolni", mert annyira jól kezelhetõ és átlátható!
gergely1991
Milyen jó régi. 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Fresh Duke
Valami olyasmi kéne, hogy akit bannolnak, azok ne tudjanak írni chaten. Vagy ez is feature?

A heavy cost. I pay it gladly.

gergely1991
Nekem mindegy milyen lesz az új arculat de legyen áttekinthetõ(és ne cicomázott valami legyen).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Valamit csináljatok avval hogy ne szórja teli számokkal a hozzászólásokat,vagy ez az új ficsõr? Mert rohadtul zavaró!!!

BUÉK SG!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

[HUN]FaTaL
+1 😊

A mostani nickem 2003-ban regisztráltam, de elõtte is írkáltam ide, még, amikor regnélküli volt az oldal. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

joebacsi
Én is megvárom, fõleg, hogy nem is megy.
Aztán addigra lehet lesz egy migrálás a ph fórummal és értelmét veszti az egész vip 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
Szomorú...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BRAT
Mobil VIP fizetés nem müxik.

-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" &#9771; Zemdee bodáá Irán! &#9771;

Az elõzõ valóban inkább csak ráncfelvarrás volt, az elrendezés és a mûködés nem igen változott.
és azóta is itt vannak.
SzirmosSzisza
Mondjuk a pár éve történt arculatváltást is sokan totálisan élték meg és egy világ dõlt össze sokakban.

IMYke2.0.0.0
Az irónia bogyóidat ne vedd be mindennap: árt az egészségnek és ráadásul nem is áll jól.

Sajnálom, ha az nem volt elég világos a számodra:
"után egy totális arculatváltás elõtt áll"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

j0nNyKa
ok, akkor nem emlékszem
de amúgy oké, értelek, az elõzõ arculatváltás az nem volt arculatváltás, csak az elõzõ elõtti. got it.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

IMYke2.0.0.0
Akkor nem emlékszel az 1999-esre...
Én már akkor itt voltam, és akkor ugye más volt a teljes oldal arculata, design és mûködés szempontjából.
Nos, én arra gondolok, hogy egy ilyen volumenû változásnál jelen lehetek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

j0nNyKa
btw az elõzõ arculatváltás kb ~6 éve volt

IMYke2.0.0.0
Azért valahol izgalmas, hogy 14 év (!) után egy totális arculatváltás elõtt áll az oldal, és részese lehetek, mint akkoriban.

[NST]Cifu
Anno rákérdeztem Domby-ra, azt mondta majd.
Mortimer ugye a levlistán azt írta, hogy majd a desingváltás után... Addig mi meg vívjuk a szélmalomharcunkat tovább, mint eddig. Illetve nem, szép kis sh*tstormban csináljuk már ugyanezt, mivel amnesztiát kapott az összes hajdan kibannolt reg a költözéskor.

Nem ártana egy rendes fórumszabályzat sem, közérthetõ jogállás tisztázásokkal is.

j0nNyKa
jaaa hogy ellenõrzésnél is
ahah, kimondani is szörnyû 😊

SzirmosSzisza
Azért mondtam, hogy vágja le. Értelemszerûen ellenõrzésnél is levágná. (azt meg nem hiszem, hogy már kliens oldalról hasht küldene, mert megy JS nélkül is. Amúgy ugyanitt lehetne https alól a bejelentkezés, ha már az oldal többi része nem, nem olyan drága egy cert.

Bár ahogy nézem https://sg.hu van, csak a statikus fájlok még nem az igaziak 😊

BRAT
A keresõmotor a fórumban, illetve a keresõmotor a témában hááátõõõõizééé:
Szeszélyes
Mostanában, ha új fülön nyitok meg egy újhsz-es témát, újra a bejelentkezésemet kéri a rendszer.

Na ezt a kettõt javítsátok ki. Kösz.

j0nNyKa
az jó megoldás lenne, hogy beírok egy 15 hosszú jelszót, és nem enged be, mert csak az elsõ 12 karaktert mentette el <#idiota>
de amúgy ja, gáz. az ordít róla, hogy plain textként vannak mentve a jelszavak, awesome

SzirmosSzisza
Jelszó hossz maximalizálás amúgy elég buta dolog. Legalább vágjátok le 12 karakter után és hallgassatok róla (mert gáz), de ne erõltessétek/írjátok ki ...

IMYke2.0.0.0
"Az új fõlap sokkal dinamikusabb, élõbb."

Szerintem, nem egyformán látjuk mi azt a fõoldalt és Te.

Maximus4
Egy "szakmai" kérdés.
A nem túl távoli jövõben terveztek valami változtatás moderálás terén?És ha igen mit?

Mert például az utóbbi idõben,elszabadult egy troll,(lehet,hogy esetleg régi felhasználó újratöltve,nem tudom) és naponta csinál egy vagy két új reget,amit nem gyõzök banolni.Eddigi regjei:
1.,2.,3.,4.,5.,6.,ez pedig a tegnapi regisztrálása.Meg lehet nézni,azonos iprõl van az összes reg.Csak és kizárólag trollkodni jár ide,fõleg a World of Tanks topikba.Egy-két hozzászólása.És tuti,hogy bármennyi regjét banoljuk,vissza fog járni non-stop.

Szóval,ha lesz változás kérlek oszd meg velünk,ha esetleg nem publikus,jöhet pm-be is.Köszi!

Engem jelenleg az idegesít legjobban, hogy a mobil verzió nem mûködik. Nem tudok bejelentkezni és nem tudom lekérni a desktop verziót sem. Így gyakorlatilag a fórum is használhatatlan (de legalább is nem kényelmes). A fõoldal meg úgy ahogy van rossz. A régi sokkal átláthatóbb volt... Remélem hamarosan a fórum is megkapja a fõoldalhoz hasonlatos kinézetét, és akkor teljes lesz a káosz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"így nem olyan egyszerû eldönteni, hogy érdekli-e a cikk vagy sem"

Egyrészt az újságokra nagy forgalmat terelõ lapoknál még bevezetõ sincs, azaz pusztán cím alapján kell dönteni (pl. startlap.hu, hirkereso.hu stb.), másrészt rengeteg híroldal csak címet rak ki (http://fn.hir24.hu), harmadrészt pedig a legnagyobb látogatottságú magyar oldalakon még ennél is rövidebb bevezetõket alkalmaznak (lásd index, origo, hvg stb.) Ha valaki kétli, számolja meg ezeken hány karakteresek a cím alatti ajánlók.

"A második kérdés a cikkek alatti hozzászólás felületre vonatkozhat"
Ezzel én sem vagyok elégedett, finomítva lesz.

Maximus4
Bocs,rosszul fogalmaztam,nem rólam van szó csak engem kért meg az illetõ privátba,hogy moderáljak,mert õ nem tud.De majd intézi ha akarja 😊

Dzsini
Talán az elsõ kérdésre a válasz az utolsó válaszodban van: rövidebbek a bevezetõk ha egyáltalán vannak és ehhez képest néha eléggé semmitmondó a cím, így nem olyan egyszerû eldönteni, hogy érdekli-e a cikk vagy sem - pl: "Stallonénak megint nem jött össze".

A második kérdés a cikkek alatti hozzászólás felületre vonatkozhat, az tényleg összemosódik egy kicst (nincsenek felhasználói logok, jól látható elválasztás két hozzászólás között (más háttér, ilyesmik).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.