27328
-
#24139 Nem tehet róla ,de a kisebbség.
Nem is arról van szó, hogy elveszne az SMS lehetőség, hanem arról, hogy a másik két alternatíva nem elérhető. -
#24138 Azért azt a számot (lásd még: születésnaposok száma naponta) ne vedd túl komolyan :) -
#24137 Dzsini már leírta. -
#24136 "Átlagos életkor: 30.9 év"
Hát persze... -
#24135 Egyetértek. Na meg sztem az SG-sek többsége tinédzser, nem biztos, hogy többségük rendelkezik bankkártyával. Én is arra szavazok, hogy több befizetési módszer legyen. -
Coral Springs #24134 -
#24133 Azért a néhány ezrelék vs. 20-30 százalék (vagy még több) elég komoly különbség. -
Coral Springs #24132 A banki tranzakciókon meg a bankok keresik szarrá magukat, most melyik a jobb ? Hagyjuk már a hülyeséget. -
#24131 Úgy mondod, mintha tehetne arról, hogy nem tud paypallal fizetni VIP-ért. SMS van, ezért SMS-el fizeti a vipet, az hogy ennek jó részét a szolgáltató viszi nem tehet róla, ha (még) csak ezt az egy fizetési módot támogatja az oldal.
EDIT: Az hogy valakinek jelenleg nincsen ilyen olyan kártyája, annak is megvan az oka.
De ahogy írta is, nem kiváltani kell a jelenlegi módot, hanem hozzáadni még lehetőségeket, van ilyen hogy valaki nem tudna mondjuk paypallal fizetni, de szeretne vipet. -
#24130 őszintén az alattam szólóval kell egyetértsek, nekem a 3ból bármelyik fizetési mód pont ugyanúgy megfelelne, részemről k* mind1 :) -
#24129 Az, hogy te a kőkorban élsz az egy dolog. A pénzügyi tranzakciók módja 2014-ben a banki tranzakció, Paypal és társai, nem pedig a lolSMS melyen a mobil szolgáltató keresi magát halálra. -
Coral Springs #24128 Én ha kártyával akarnék vip -et fizetni, először is be kéne menjek a bankba megcsináltatni, amiért lehúznának rólam egy csomó pénzt mert nem az első kártyám lenne. Csinálnom kéne paypal -t. Akkor most melyik az egyszerűbb, ez vagy hogy elküldök egy SMS -t ? Persze ezzel én nem ellenzem hogy másfajta fizetési módok is az oldalra kerüljenek, én azt ellenzem hogy az egyik kiváltsa a másikat. -
#24127 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én már csak elvből nem fogok SMS-t küldeni. -
#24126 Az a régi CIB-es cucc nem volt már tartható? -
#24125 Ezért soha többé nem küldök sms-t egy hétig. -
#24124 [email protected] küldök 1k-t, az elég lesz 8 hónapra. A számla engem nem érdekel. :-D -
#24123 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ok, ne küldjetek sms-t :D...
-
#24122 nekem még van egy hónapom, de SMS-ezni én se fogok -
#24121 nekem is ezer éve le van járva a vip és nem fogok sms-el fizetni. -
Mortimer #24120 A PayPal kirakása az oldalra nagyon egyszerű lenne, néhány katt, de ezzel együtt sokkal nagyobb problémákat kell a nyakamba vennem. Míg most az SMS fizetést egyetlen cég intézi, és ő havonta küld egy számlát, addig a PayPal jogtiszta intézése sokkal több munkát igényel. Egyrészt össze kell kötni a befizetéseket az egyének felhasználóneveivel (vagy minden egyes befizetésnél kinyomozni, hogy ki volt a befizető, és a hozzáféréséhez hozzáadni az adott időszakot), másrészt a számlázást is meg kell oldalni ugyanígy. Jóval több könyvelési munka (egyetlen számla helyett befizetésenként egy), ha valaki ÁFÁ-s számlát kér, külön intézni, stb. -
#24119 lessz malyd lyanuártol -
#24118 #22839 :) -
#24117 Ja, meg külföldről sem épp optimális. -
#24116 ettől függetlenül ami igaz, az igaz: a szolgáltató baromi magas %-ot leszed a fizetős smsből, úgyhogy az seholsem optimális
én is smsben fizetem, de a mai világban bankkártya nélkül létezni elég ritka, és fura, és ha lenne valami kényelmes bankkártyás / paypalos "1 kattintós" mód a vip fizetésre, átállnék azonnal -
Coral Springs #24115 Nekem például jó, eddig még nem terhelt meg anyagilag félévente néhány száz forint. Másrészt nincs bankkártyám, ám van telefonom. Ismerek konkrétan három embert a fórumról akik szintén SMS -el fizetik a vip -et. De valószínűleg nem csak négy ember perkál így. -
Coral Springs #24114 Nincs semmi megkavarva. Ha elküldesz egy válasz hozzászólást, de már az illető törölte az üzenetét, akkor a te hozzászólásod spontán bekerül a helyére. Ha viszont a te hozzászólásod elküldése után törli, akkor fog ugrani egyet a számozás, a "válasz xyz üzenetére" kattintva pedig láthatod hogy törölték a hozzászólást. Szerintem ez így pont jól van ahogy van, ha netán valaki potyára válaszolna majd törli ha tudja. -
#24113 SMS fizetés nekünk se jó, mert túl drága és nekik se mert lófaszt nem kapnak belőle. -
Coral Springs #24112 Nem értem miért kell nyavalyogni, az SMS fizetés ennek a legegyszerűbb módja. Kinek nincs telefonja ? -
#24111 Sajna néztem csak SMS van, és az is szemtelen mód csak 8 hónap. -
#24110 Nekem is ebben a hónapban... PAYPAL, utalás? :-/ -
KaBuTo666 #24109 A VIP regisztrációd 7 napon belül lejár!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-( -
#24108 Régebben a törölt hozzászólások helyére nem kerültek új hozzászólások igaz? Pár napja az tűnt fel, hogy a törölt üzenet után rendesen folytatódnak a hsz számozások, így megkavarva kicsit a "válasz 'xy' üzenetére' részt. -
CHSlater2 #24107 Azt akár tudhatnám is, de sajna a mailcim akkor sincs meg. :( Pedig a jelszó emlékeztetőnél gyakorlatilag minden kombinációt kipróbáltam, ami eszembe jutott.
Mindegy, lemondtam róla, nem fogok a kardomba dőlni. Nem is szaporítom tovább a postok számát ezzel az üggyel. :)
(az vicces, h az első nyitott topikomban, mielőtt Londonba mentem komoly újságárus/McDo's táblatartó karriert építeni pont Dzsini adott tanácsot repjegyrendelés ügyben :) ) -
#24106 A jelszót tudhatja. (Főleg, ha 12 éve ugyanazt használja.) -
#24105 sose legyen nagyobb problémád! :) -
CHSlater2 #24104 OK, köszi a gyors válaszokat. Sajnálom, pont most lett volna a 12. szülinapja a nickemnek. :(
további kellemest :) -
#24103 2012-ben volt talán az átállás az emailcímes bejelentkezésre, előtte nicknév volt, és akkor körbe lett kürtölve, hogy mindenki ellenőrizze, hogy megvan-e a regisztrált címe... de ha nem voltál épp itt (volt egy jó hónap vagy még több rá), akkor sajnos hiába. -
#24102 666 igen -
CHSlater2 #24101 :(
ez szomorú.
És arra jól emlékszem, hogy régebben nick-kel kellett belépni, nem mailcímmel? Mert ha régebben is mailcimet kellett használni, akkor talán még van reményem, hogy kitaláljam melyik volt az, hisz 2011-ben még beléptem.
Viszont ha nick-kel kellett belépni, akkor valószínű a regisztráció után soha nem kellett használnom a mailcimet, uh. akkor az akár lehet a régi tvnetwork-ös vagy még régebbi cim (még a vip tagságról is kiralyi postán kaptam számlát ha jol emlékszem :) )..
Szóval, kösz az infot, illetve még a fenti kérdésre dobjatok pls egy választ. -
#24100 a nevére emlékszek, meg egy szük intervallumot 2002-2005 között.
666-os idjű vagy a másik?