Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
épp ezt akartam kérdezni, 0 értelme
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ellenben BUUUUEEEEEEK es sok sikert a kovetkezo evhez SG! <#taps>#taps>
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Másrészt ugyancsak itt, a válasz erre link lenyitva mindig üres tartalmat ad.
Mind2 már jó 2-3 hónapja kb.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Nem talõálok semmit, egy káosz az egész, nem látom melyik hír új és melyik régi, nincsenek dátumok a fõoldalon a cikkeknél, egyszerûen átláthatatlan az egész.
A régi persze elavult volt ez tény, de ez így most még sokkal de sokkal rosszabb!
Nem kell feltalálni a spanyol viaszt. Ezernyi portál van amit csak le kéne "másolni", mert annyira jól kezelhetõ és átlátható!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A heavy cost. I pay it gladly.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
BUÉK SG!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A mostani nickem 2003-ban regisztráltam, de elõtte is írkáltam ide, még, amikor regnélküli volt az oldal. 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
Aztán addigra lehet lesz egy migrálás a ph fórummal és értelmét veszti az egész vip 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Sajnálom, ha az nem volt elég világos a számodra:
"után egy totális arculatváltás elõtt áll"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de amúgy oké, értelek, az elõzõ arculatváltás az nem volt arculatváltás, csak az elõzõ elõtti. got it.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Én már akkor itt voltam, és akkor ugye más volt a teljes oldal arculata, design és mûködés szempontjából.
Nos, én arra gondolok, hogy egy ilyen volumenû változásnál jelen lehetek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mortimer ugye a levlistán azt írta, hogy majd a desingváltás után... Addig mi meg vívjuk a szélmalomharcunkat tovább, mint eddig. Illetve nem, szép kis sh*tstormban csináljuk már ugyanezt, mivel amnesztiát kapott az összes hajdan kibannolt reg a költözéskor.
Nem ártana egy rendes fórumszabályzat sem, közérthetõ jogállás tisztázásokkal is.
ahah, kimondani is szörnyû 😊
Bár ahogy nézem https://sg.hu van, csak a statikus fájlok még nem az igaziak 😊
Szeszélyes
Mostanában, ha új fülön nyitok meg egy újhsz-es témát, újra a bejelentkezésemet kéri a rendszer.
Na ezt a kettõt javítsátok ki. Kösz.
de amúgy ja, gáz. az ordít róla, hogy plain textként vannak mentve a jelszavak, awesome
Szerintem, nem egyformán látjuk mi azt a fõoldalt és Te.
A nem túl távoli jövõben terveztek valami változtatás moderálás terén?És ha igen mit?
Mert például az utóbbi idõben,elszabadult egy troll,(lehet,hogy esetleg régi felhasználó újratöltve,nem tudom) és naponta csinál egy vagy két új reget,amit nem gyõzök banolni.Eddigi regjei:
1.,2.,3.,4.,5.,6.,ez pedig a tegnapi regisztrálása.Meg lehet nézni,azonos iprõl van az összes reg.Csak és kizárólag trollkodni jár ide,fõleg a World of Tanks topikba.Egy-két hozzászólása.És tuti,hogy bármennyi regjét banoljuk,vissza fog járni non-stop.
Szóval,ha lesz változás kérlek oszd meg velünk,ha esetleg nem publikus,jöhet pm-be is.Köszi!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egyrészt az újságokra nagy forgalmat terelõ lapoknál még bevezetõ sincs, azaz pusztán cím alapján kell dönteni (pl. startlap.hu, hirkereso.hu stb.), másrészt rengeteg híroldal csak címet rak ki (http://fn.hir24.hu), harmadrészt pedig a legnagyobb látogatottságú magyar oldalakon még ennél is rövidebb bevezetõket alkalmaznak (lásd index, origo, hvg stb.) Ha valaki kétli, számolja meg ezeken hány karakteresek a cím alatti ajánlók.
"A második kérdés a cikkek alatti hozzászólás felületre vonatkozhat"
Ezzel én sem vagyok elégedett, finomítva lesz.
A második kérdés a cikkek alatti hozzászólás felületre vonatkozhat, az tényleg összemosódik egy kicst (nincsenek felhasználói logok, jól látható elválasztás két hozzászólás között (más háttér, ilyesmik).
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.