27363
-
-
mert uzletileg senkit nem erdekel hogy a forum userek mit akarnak, engem sem uzletileg erdekelt, hanem mert egy szentimentalis barom vagyok -
Akkor már más fejleszti a fórumot,vagy mi lesz a jövője?
És ha más lesz a fejlesztő akkor miért nem regisztrál ide,azért hogy tarthassa a "userekkel" a kapcsolatot(költői)? -
TokraFan #27070 Köszönöm! -
que? mirol beszelsz? -
csigafi #27068 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát akkor mit csinálsz? :-D Én fejlesztenék ha megfizetnék :-) Havi neto 300 ezerrel beérem nem kérek sokat. -
#27021 -
csigafi #27066 Jó lenne egy normális vezérlópult/admin a felhasználóknak pl egy profilom menüpont alatt. Ahonnan kezelni tudna a regisztrált tag mindent, A korábbi hozászolásait megtekinteni amit jelenleg sehol se lelek. Biztos balfasz vagyok. Eddig a saját nevemre klikkelve elérhető volt de most ez a funkció nem működik nálam sajnos. Átmeneti gondolom. Tényleg jó lenne egy profilom menüpont. -
A gomb ott van, de a kép nem töltődik be, ahogy a többi ikon-gomb sem, sem a logó. Az "/assets/img/images.png" sprite-al van valami hiba, cloudflare-ről jön úgy tűnik valami corrupted formában, hasonlóan, mint a favicon már régóta. -
TokraFan #27064 Hova tűnt a Favorite csillag? -
https://print.hu/chat/extension.zip -vel igen -
Volt vagy lesz még? -
ja igen :) meg nemsoka cset is lesz, valamikor delutan -
*legalább -
igen? ezt irtam -
de igy bejön a főoldal
-
hatooo mondjuk nemtom hogy fog idejutni akit erint, de akinek a forum fooldal elszall hibaval, kapcsolja ki a cset megjelenitest a beallitasokban, mi meg kozben dolgozunk egy bovitmenyen, ami rak be csetet a mostani nem mukodo helyere
szerk: hsz kuldes is szar, de legalabb elkuldi, es csak utana szall el :)
szerk 2: tovabbra sem vagyok mar sg fejleszto, ugyhogy hiaba kerestek hogy oldjam meg, nem fogom tudni, sorry
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.06.10. 10:30:20 -
Egy ideig a PH lapcsalád tagja volt az SG, igen. -
pedig mintha a prohardver oldalán láttam volna a fejlécben anno :D -
kb. amikor St átadta a mostani tulajnak/főszerknek az Sg-t, nem sokkal utána átkerült az egész a Mediacentertől az ő szervereikre / kezelésébe. -
welcome to ~2015 -
wut ? az ipon-é lett az sg ? :D -
Kepek #27051 Lehet nem is érdemes megjavítani a chat-et, hanem pl. discord-ot kellene létrehozni helyette és kész. -
elég lesz -
Jár a quality 1st érdemérem!
-

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.05.22. 11:26:45 -
A topik fejlécet viszont akkor updatelni kellene, és beszúrni egy harmadik sort a szívecskék sor elé, hogy "csak viccelünk butuska, írjál emailt ide meg oda, nehogymán idegyere szólni, ha vmi nem működik, mert úgyse olvassa senki ezt a topikot aki segíteni tud". :) Vagy ezt se itt kell jelezni, hanem emailezni kell vkinek? ;) -
Neki akkor "kell" a csetet figyelnie, ha az, aki fizet neki érte azt mondja. Ha úgy gondolod, hogy ez így van, akkor a megbízója irányába jelezd, hogy szerinted nem látja el a feladatát. Mármint ha azon túl, hogy itt jól megmondod a magadét néhány olvasónak bármilyen szinten érdekel a dolog.
És jól látod: ezt megint csak nem itt kell megtenni, mert nem tudod, hogy ezt a topicot bármelyikük olvassa-e. -
Nem, neki a csetet kellene figyelnie, hogy működik vagy nem működik, mert ha jól értem ez a "dolga", hogy működjön. Persze ez is egy hozzáállás, hogy ha nem szól senki, akkor nincs baj. Ilyen alapon én vagyok a tanzániai életszínvonal felelős és tök jól dolgozok, mert még senki se panaszkodott a tanzániai életszínvonal miatt nekem. Ideje számláznom a szolgálataimért...
De persze, a szar is le van szarva, meg ez mindig fifty-fifty alapon működik, 50% aki csinálja (vagy nem csinálja), és 50% aki hagyja. Ha itt ez az elvárás, hogy le legyen szarva minden, akkor a kolléga kiválóan teljesít!
No de befejeztem az offot. -
Lent meg lett írva az emailcím, ahol jelezni lehet a problémát. Ne feltételezd, hogy a jelenlegi fejlesztő figyeli ezt a topicot, ha nem írja ezt konkrétan ide. -
Hetekig-hónapokig nem működő cset esetén élnem kell a gyanúperrel, hogy nem jó helyen van a karbantartása. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez már a konstruktív bármi? ;)
Utoljára szerkesztette: Botond, 2020.05.18. 13:42:04 -
szerk: ja, nem megy
hát... max elkezdhetjük megbecsülni azt amikor én foglalkoztam ezekkel a dolgokkal :) tenni most... nem tudom mit lehet
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.05.17. 21:03:55 -
Üdv !
Galériába a képfeltöltés csak nekem nem megy, vagy valami probléma van vele ? THX ! -
TokraFan #27039 Igen, ha kronológiai sorrendben vissanézted volna az egészet, akkor értenéd, hogy egy szimpla, szögegyszerű kérdést tettem fel, be is bizonyítottam, hogy amit állítok, az igaz, még képet is csatoltam GYK, ennek ellenére mai napig ott a csillagjegy meg a többi, ami állítólag nem létezik!
Más: 2020-ban nem gondolkodtok esetleg egy WYSIWYG editoron? 96-ban alap volt a BB kód, de ma már kicsit ódivatú, hogy ezzel kell szórakozni minden egyes posztban, ha egy szimpla dőlt betűt vagy egyebet szeretne az ember formázni a szövegen.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.05.15. 20:58:41 -
A pcforummal együtt gondolod? Vagy régen egyben volt? Már nem emlékszem. Prog.hu emlékeim szerint mindig csak programozással foglalkozott.
PH valóban kicsivel később indult. -
Kepek #27037 Érdemes lehetne az SG cikkeket megjelentetni hirkereso.hu és tucatnyi más hírgyűjtő oldalon, hogy onnan is jöjjön forgalom.
Cikkek alatt lehetne Disqus.com doboz, így kommenteket több népszerű fiók belépővel is lehetne létrehozni. (pl. pcworld.hu-n van ilyen)
Vagy lehessen belépni SG-re Gmail-el, Facebook-al, stb.-vel. -
Borg #27036 Ezzel ugye nem azt szeretnéd mondani, hogy a konstruktiv ötleteket te itt mindig konstruktiv reakcióval fogadtad, és valósitottad meg? Ennél azért jobban ismerjük mind a ketten a tényeket.
Az oldal "fejlődése", valamint a kommunikáció ami kilátszik belőle egyetlen végső célt sejtet az emberekben, az pedig az, hogy az utolsó majd kapcsolja le a villanyt is. -
tovabbra sem akarok beletenyerelni a latvany-kiegesedbe, viszont lassan befejezheted, foleg hogy minionokat is kezdesz gyujteni
ha van konstruktiv barmid, gyere vissza, addig koszi ne -
Borg #27034 Ezek a részletek nem igazán érdekesek addig, amíg nincs egy cél. Vagyis hogy mire lesz jó az egész oldal, miért lesz népszerű, miért térnek vissza az emberek rá.