27328
-
#24179 A Törl se működik. (Gondolom nagyon meglepő az előzőek után.) -
#24178 ((Srácok, az új logoban, ami a sima sg.hu oldalon van a fejlécben, milyen betűtípussal van írva az Sg.hu?:D)) -
#24177 moderátoros szerkesztés szintén zenész -
#24176 nem müködik a visszavonás gomb -
Dodo55 #24175 -
hyperionmester #24174 a kurva anyátokat szoppassátok le modik -
nú #24173 Gratulálok, a jövő fejlesztő zsenije. -
#24172 én esküszöm nekiálltam gondolkozni azon, hogy miről beszélsz
hamarabb meguntam, minthogy feladtam volna, ha ez segít -
nú #24171 igen, az hihetetlenül professzionális hozzáállás, hogy nulláról akarunk mindent megírni és nem gondolkozunk el pl. egy 3rd party lightos CRM rendszer integrálásán az sg mögé, hogy ezeket a szarokat elintézze helyettünk -
#24170 #24120 -
Lokker #24169 ne szólj szám, nem égek be -
#24168 a számlák miatt sok a meló -
nú #24167 "sok meló" :DDDDDDDDDDDDDDDDD nem csoda, hogy ott tart fejlesztésileg és hibamentesség szintjén az oldal, ahol... -
#24166 Az SMS bevezetéssel semmi gond nincs, legyen az is. A hiányérzet ott van, hogy régebben volt több másik módszer is, most meg nincs. Lehetne, csak ahogy Mortimer írta, például a Paypallal sok meló lenne. -
Blum #24165 Ezek szerint en vagyok itt az egyetlen aki azert fizet a VIP-ert,mert hasznalni akarok olyan funkciokat ami mas oldal(ak)on egy teljesen default dolognak szamit?
Nincs ezzel amugy semmi gond,kifizetem en...imadlak titeket es 1k JMF nem penz ezert
Azzal,hogy az SG bevezette az SMS lehetoseget,ok is tisztaban voltak vele,hogy a penz x resze rohadtul nem az o zsebukbe megy. Ergo leszarom,hogy ki keresi magat gennyesre es ki nem.
PERKALJATOK SNECIK! -
#24164 Tessék megkapaszkodni:
Mindig is azért fizettem az SG-ért, mert az OLDALT akartam támogatni. Itt esz a rossssseb', 9 éve gondoltam az az évi (ki az az évi???) Big Mac menü nem fog fájni.
Ellenben, ha a Big Mac-et SMS-ben lehet kizárólag csak fizetni, az úgy nem teszi sokak számára vonzóvá. -
Coral Springs #24163 Egyik példád sincs paritásban a félévi néhány fillérrel. Én arra akartam kilyukadni, hogy erre kiemelten figyelsz, ám más esetben meg úgy dobod ki az ablakon ezt a pénzt, hogy talán észre sem veszed. Több ezer forintokat viszont nyilván én se hajítok ki az ablakon feleslegesen. Dobjuk is a témát, nem fogunk közös pontot találni. -
#24162 Szerintem inkább egy funkciót akar. Pl. hozzászólásának a szerkesztését. Én legalábbis azért vettem egy ideig aztán inkább nem foglalkoztam vele és inkább elküldök egymás után több hozzászólást is ha pl. valamiért nem jelenik meg egy kép vagy ilyesmi. -
#24161 Ugyanakkora fogyasztással 800 vagy 600 lumenes fényforrást választasz? (a 800 lumen kb. a 60-75 wattos régi izzó fényereje) -
Coral Springs #24160 Hasra ütött példa volt, köszi az infót. Égve hagyott villany megfelelő ? Feleslegesen működő tv ? -
#24159 Mint a viccben? "Akkor csöpögtesse tele a tankot nekem..."
(tudom amúgy, rá van írva a mérőórára a deltaVminimum - gáznál és víznél is, az alatt nem mér) -
#24158 A csap csöpögése nem forgatja meg az órát. Gondoltam szólok. Jól jöhet még eme infó. :D -
#24157 Hallod, adjál már nekem 5000 Forintot, veszek neked belőle 8 hónapnyi VIP-et. -
#24156 nem az áruház nyúlja le az átlagos termékről a pénzt hanem az állam.. -
#24155 Te ugyanannyi pénzért kilós vagy 75 dekás kenyeret veszel, ha ugyanaz a minőség? Gondolom a 75 dekást, hiszen úgyis mindegy. -
Coral Springs #24154 Akkor gondolom te a Tesco -ban is gondosan veszed meg (pl) a tejet, hogy a pénzed nagy részét a gazdák kapják, és ne az áruház nyúlja le. Ilyen mélységeibe is elmehetünk a témának akár, persze nem muszály belásd hogy több ponton is vérzik a véleményed. -
Lokker #24153 megnéztem, nem csöpög. amúgy meg tök felesleges a vip, inkább jöjjön az új fórumdizájn -
#24152 Szerintem ez a normális tudatos viselkedés, nem szórom a pénzt oda, ahova nem akarom (egy forintot se).
Ha van lehetőség arra, hogy az, amit fizetek teljes egészében oda megy, ahova szeretném, és van olyan lehetőség, hogy annak húsz százalékát lenyeli egy közvetítő, és ezért ugyanannyiért jóval kevesebbet kapok abból, amit vásárolni szeretnék, akkor az előbbit fogom választani. -
Coral Springs #24151 Veszel majd rajta nyalókát ? Akkor nézd már meg hátha csöpög a csap a fürdőben, az félévre összegezve jelentős ajándék a vízműnek. -
#24150 engem? -
#24149 Ezzel az a baj, hogy ő pont leszarja, hogy hova megy a pénze, csak legyen meg a VIP. Nem az SG-t akarja támogatni, hanem magát. -
#24148 Ha te valakinek szeretnél pénzt adni valamiért, akkor szívesen adsz plusz 20 százalékot egy külső közvetítőnek? Akkor ha esetleg újra lesz bankkártyás lehetőség, akkor légyszíves azt a plusz 20 százalékot utald már át hozzám - hiszen csak néhány fillér nem? LOL :) -
Coral Springs #24147 Hát akkor ennyi, majd szólok adjatok már kölcsön kenyérre ha netán megrokkannék fél évente 1000 Ft -ban. Ha több ezer Ft -on menne a vita talán még megérteném, de néhány filléren ? LOL -
#24146 :-D -
#24145 Neked is többe kerül az sms, a bankos olcsóbb volt mindig is, az SG többet kap meg a pénzből, hosszabb VIP-et ad érte. -
#24144 Régebben a bankkártyás fizetés ugyanannyi pénzért 12 hónap VIP-et adott, az SMS-es 8 hónapot.
Ugyanannyit fizetsz, igen. Te problémád, hogy a 3/4-ét kapod szolgáltatásban? -
Coral Springs #24143 Én mint magánember ha kártyával fizetek, ha SMS -el, minden esetben ugyanannyit kell kiperkálnom a vip -ért. Mégis hol érdekel engem hogy abból amit én elköltöttem mennyi százalékot kap az SG, mennyit pedig a harmadik fél ? Én problémám ? Nem is értem hogy lyukadt ki ide a vita. -
#24142 +1 lol -
#24141 Hát, az elmúlt 7-8 évet nézve... hmmm... semmit? :)
(bár ha jól rémlik erre pár hónapja te is rájöttél már egyszer sokadszor) -
#24140 Mit lehet itt komolyan venni akkor? :-D