Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.nytimes.com/redesign/
Érdekességképp leírom, hogy ugyanúgy nagyobb képek, lapozás nélküli cikkek, bõvített megosztási lehetõségek jellemzik, mint SG-t. (Meg navigációs változtatások - felsõ szalagos cikklistázás, jobbra lapozással új cikk, mint pl. a portfolio.hu-n - stb is van, de ez sztm index réteges megvalósításánál megbukott.)
én az sg fórum hátterének is egy sötétebb kékes színt állítottam be magamnak
azért 2014-ben ilyeneket ne már pixeles jpg-ben rakjuk be css3 helyett....

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ok.png
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ma, 10:44
SG kettõ? De miért? Átláthatatlan.
Mandris90
Ma, 10:42
PRO Fórumozó
juhéé, tableten felnött töketlenül izléstelen webdesigner ujjabb munkája. kapásbol átláthatatlan csaugy mint az sg.hu mostmár
😄
"
109.Cipó 2014. 01. 08. 12:08
Borzalmas.
pozitívum:
bejelentkezés és keresés mindig kéznél
Negatívum:
- színvilág, melegeknek lehet bejön ez a lila
- nem látni egy csomó szöveget, mert annyira halvány vagy apró.
- Szürkén szürkével írok semmi nem látszik,
- fehéren UV zöld szöveg. Azt furcsálom, hogy bármilyen designer erre rámondta, hogy ez így jó.
- Ha bejelentkezek és elrontom a jelszót semmi nem történik, talán kellene egy üzenet.
- Ha sikeres a bejelentkezés az se egyértelmû, eltûnik a belépés ikon 2 másik lép helyébe, el kellett gondolkodnom, hogy most akkor beléptem? Kellene a hiányzó: Gipsz Jakab bejelentkezve cella. Elfér oda a profil ikon mellé. Fõleg, hogy vannak akik 2 névvel lépnek, be céges rendelés Privát rendelés, azt se tudja épp kivel van bent.
- legnagyobb érvágás a hír középen, Kimagaslóan jó volt az elõzõ 2 oszlopos téma szerint szûrt verzió ami valójában 4 oszlop volt. Ezzel kiemelkedett az IPON a sok site közül, így csak azt az oszlopot futottam át ami érdekelt. most beállt a sokak közé ahol keresni kell azt ami érdekel. Az amúgy is áttekinthetetlen cikklistában.
Reménykedtem, hogy talán a kép fölötti rózsaszín kocka segít, mert megnyomom és akkor csak az IT hírek jönnek le, de nem, az a cikket hozza be. Bahhh.
Én ha marad ez design váltás nem járok ide többet, ez nem csak hangzatos szó. Origót se nézem amióta designet váltott. Annyira ronda, hogy nem bírom nézni. Rossz élmény. akárcsak az ipon mostantól.
bocs a helyesírásomért, de nem tudom visszaolvasni, nem látom amit írok még szemüvegben sem."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Új év, új arculat: szintet lépett a webes portálunk!
A reakciókra érdemes koncentrálni.
Nincs válasz gomb ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
★★★★★
visszanéztem, novemberben priviben meg a saját topicodban próbálgattuk a számlálót, a végén tetszett, és úgy hagytam
vagy úgy gondolod, hogy amit szabadidõmben neked megírtam napok alatt, azt utána szabadidõmben poénból elrontottam? wat? te ittál? 😊
Aztan meg elvartad volna, hogy en irjam at egeszet css-ben amikor lathattad, hogy ennyire en nem ertek a programozashoz.
Azt kell mondjam, hogy egy nagyon trehany ember vagy es a tovabbiakban igy fogom nezni a hozzaszolasaidat is.
(Bocsanat a kis offert.)
★★★★★
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Congratulations! You’ve been selected for the Project Spark Beta!
We’re proud to have you onboard to help shape the future of Project Spark."
Nem igaz, hogy így kell reagáljon egy adatbázis a köcsög aposztrófokra, amibõl egyébként szinte "elhanyagolható" mennyiség van egy bármilyen angol szövegben! Ott nem számít az sql támadás?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
lehet valami kesselés para, lehet sg specifikus, fogalmam nincs 😊
sajnos többet nem tudok mondani, mert nem nagyon szoktam más portálokat nyomkodni egyik eszközrõl sem, ahol vannak beágyazott videók
j0nNyKa: Ponosítanád légyszíves mi nem jön elõ iOS6-on, ami win Chrome-on igen? A bug, vagy a videók?? Nálam iOS7 alatt egy rakás oldalon mûködnek az embedded videók, filmbuzi.hu például ha rogyásig van akkor is megy! Az sg.hu és a Gamekapocs.hu viszont nem jeleníti meg, Normál nézetben sem és Mobil nézetben sem.
Bercy: Hozzászólásokat SG nálad is eldobálja mobil nézetben amikor aposztrófot teszel bele? Vagy máskor?
Szörnyû.
Keresõben "ios 7 youtube embed" találatok apple fórumokról::
IOS 7 won't play YouTube videos
iOS 7 embedded YouTube videos not playing
Videos do not load in IOS 7.
iOS7 Embedded YouTube Video Issue
Apple users having problems watching embedded youtube
... és így tovább.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mortimer, valami ötlet? Mások nem is jelezték ezeket? iOS-en biztosan megvan ez a videós hiba a 7-es óta másoknál is, de a hozzászólások elvesztése nem gondolnám, hogy a böngészõ hibája ... Most arra nem emlékszem, hogy csak MOBIL nézetben dobja e el õket, de kipróbálom!
rájuk nyomva persze már megfelelõ kék "színsémával" és az IT/Tech kategóriát jelezve nyílnak meg
Bazinga!
Hûha, nekem nagyon tetszik a cikkek alatt hozzászólások designja! Remélem az egész fórum rész olyan lesz, csak így tovább!<#eljen>#eljen>
★★★★★
1. az embedded Youtube videók nem jelennek meg
2. bizonyos karakterek (??) kommentbe írása esetén a komment nem jelenik meg
Az elsõ talán a kisebbik gond és állítólag a telefonom oprendszerével áll kapcsolatban ... igaz sok másik oldal sokkal több beágyazott videóval mûködik ugyanezen készüléken és rendszeren, de sebaj!
A második viszont mielõbb javításra szorul, mert nem röhögöm hülyére magam amikor elvész egy hsz 2-3 perc gépelés után! Úgy vettem észre az aposztrófot nem bírja, de néha smiley-tól is kivágja, ráadásul utána az elõrelátóan copyzott majd visszaillesztett és aposztróf-mentesített szöveget se lehet elküldeni, mert duplikáltnak látja a Fórum!
Ha ezt egy illetékes olvasná és tesztelõ kéne neki, szívesen segítek, nem csak követelni tudok, de tényleg kéne a javítás mert ez így erõsen sz*r. Kösz srácok!
De a "Az emberek babérjaira tör az MI a játékalkotásban" cikk kepet jo lenne kicserelni mert nem latni semmit belole...........