Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem lehetne lekoppintani az ipon-féle megoldást?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
😊
Például...
Az eredeti link:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11204340564#1
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha nincs listázva a téma, akkor nincs válasz elõzõre lehetõség, a hozzászlólás sorszáma sem látszik, de amíg nem telik be az elsõ oldal, addig listáztatni sem lehet.
Kataszrófa ez az új felület, csak "gratulálni" tudok hozzá...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
azóta is "A chat használatához be kell jelentkezned!" (nem mintha chatelnék)
De az ottani srácok nagyon sok mindent elkövettek, hogy megfelelõ legyen az oldal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az oldalon lévõ több keresõ egyetlen ablakba lesz összevonva. Eddig külön volt a lapon a hírkeresõ, a fórumban a topik keresõ és a felhasználóra keresés. Ezek kerülnek egy helyre, választhatóan, azaz lehet majd szûkíteni ahogy az manapság elvárható. Ilyesmi:
Windows mobilom sajna nincs, utánanézek.
Egyébként ha nem írok semmit attól még vannak újdonságok, pl. lett SSL.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Viszont akkor nagyon nem volt fair a t. vezetõség részérõl, hogy nem honorálták a munkát. Nem csak a cikkek generálnak kattintást a reklámokra, plusz sok fórumozó is olvassa a cikkeket...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Amikor megtörtént a teljes átvétel, akkor voltak komoly csuklások, mert megtörtént pl. a php motor átállítása, egy pár komolyabb rés befoltozása (pl. már nincsenek plaintextben tárolva a jelszavak) meg ilyesmik. Utána megindult a fõoldal design átalakítása, és a fórumot - nagyjából - félbemaradt állapotban hagyták.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Eddig is PHP alapú volt itt minden, csak más volt az úgynevezett futáskörnyezet, más verziójú PHP értelmezõ, más beállítások, stb... és ami a leglényegesebb, hogy a kód nagy része még PHP3-ra íródott, ami után volt PHP4, PHP5, plusz a PHP5.3 óta gyakorlatilag PHP6-ról beszélhetünk.
Nem kell programozónak lenned ahhoz, hogy ezt megértsd, elég ha láttál már régi Windows-ra íródott programot új Windowson futni. Még a számok is pont stimmelnek a szemléltetéshez, tehát azt képzeld el, mintha egy Windows 3.x-re íródott programot szeretnél Windows 6.x-en (Vista/7/8) futtatni, kb. így néz ki most itt is a helyzet.
A hashmark-os bug mondjuk tényleg gáz, mert akár kliensoldalon is fixelhetõ pár sorral, létezik is rá már külsõ fix, mégsem történt semmi érdemleges még az ügyben (a nincs rá kapacitás sem túl erõs érv, mert ez esetben elég lenne akár csak azt a pár sort úgy ahogy van bemásolni, azt szerveroldalon meg akkor ráérne késõbb normálisan kijavítani).
Dzsini: Oké, na EZ hasznos volt, köszönöm az infót! Szóval a motorháztetõ alatt épp under construction a fórum és ezért a sok hiba és elveszett hsz. Ok.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ne vitatkozzunk ezen, ok? háborogni lehet, csak jobb lenne nem.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Figyelj, én nem vagyok programozó, de ha a régi "barlang ajtó" (ezt nem értem) szarral mûködött akkor mûködhet az újjal is, ugye? Naugye.
Ha pedig ehhez idõ kell, akkor mondja azt, hogy fel van véve 492.-ik sorszámú ticketbe a hiba és javítjuk ha odaérünk. Ha meg szarnak javítani, mert a fórum nem termel bevételt, akkor meg mondja azt, hogy le van szarva!
14 éve hasonló és így szeretjük.
vagy ez így hogy van elképzelve? egyszercsak leült a programozó, és "belerakta", hogy márpedig az escapelés legyen elszúrva, a hszekeben a hashmark mindenképp konvertálódjon linkké, és társai?
azóta meg csak nevet a hülyéken. ugye?
most ugyanabban az ablakban nyitja meg, amivel az a baj, hogy visszát nyomva eltûnik az egész addig begépelt hozzászólásom 😊 bug vagy feature?
Bazinga!
Ettõl függetlenül gondolom oka van, hogy azt mondtad nézzem végig!? Miért? Mortimer személyesen bocsátotta szavazásra a dolgot és mindenki helyeselt??
De igazából senki se vagyok, olvasó se teljes gõzzel, szóval én még mindig csak egy dolgot kérek itt: a Fórum adatbázisa - vagy tudja a tököm mije - legyen visszamasszírozva olyanra, amilyen volt, tehát ne dobjon el hozzászólásokat és ne b*szódjon meg amikor aposztrófok kerülnek a szövegbe. Ha ezt elboronálják nekünk (igen, sokan vagyunk ezzel így) akkor Tõlem akár magentára is festhetik az oldal hátterét lime színû trendi karcsú karakterekkel, csempékkel és rogyásig reklámokkal!
Ez igazán nem lehet több hónapos projekt, lévén kábé nyárig így mûködött ...
Ezek érdekes dolgok ... Ha valami helyi gazda tökösebb lenne, akkor megválaszolná ...
Lehet, de mellette átlátható és használható.
Így jutottam el a cikkekhez, de ezzel az új dizjnal az egész egy átláthatatlan szar lett.
Hasonlóan mint pl a Gamestar-é amióta ott váltottak azóta még véletlenül sem fordult meg a fejembe, hogy fel kéne néznem oda.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Fejlõdni meg, dizájnt váltani kell, mert az ami most is van a topikokban, az egyszerûen ronda, és idejétmúlt.
All hail the double x!
nu: " páran itt nem fogják fel, hogy valószínûleg az egész fõoldal ment egy teljesen más céghez más fejlesztõkkel és ennek a topiknak kurvára nincs köze...blabla " nem ezt kell felfogni, attol fuggetlenul, hogy kisebb modositasok megis vannak es a foszerkesztot valamilyen szinten csak erdekli a hsz-ek. Amugy teljesen mindegy szamodra vagy szamunkra mi a valoszinu a lenyeg ezzen topik cimeben van meg mindig. Masreszt meg, ha ugy van ahogy mondtad, nem olyan nehez egy linket dobni a "fejlesztonek", mert (gondolom en) a latogatok reakciojabbol lehet kovetkeztetni a tovabbi ....blabla. Sokan az mellett ervelnek, hogy meg kell szokni - dehogy kell - foleg ha nem tudok mit megszokni, vagy az anarchiat meg lehet?
1, nem látok a cikkek alatt kommentelni csak szökõévente
2, állítólag nem olvasnak cikkeket a színvonal miatt
Blum
Nem úgy volt, hogy te lesz*rod a fõoldalt? Most mégis azért hisztizel. Tény, hogy még bõven van hova fejlõdni az új dizájnnak, de láthattad eddig a kérések 90% meghallgatásra talált. Sose volt kötelezõ a fõoldal látogatása. Akinek nem inge...
A megujult ipon-nal kapcsolatban kb. ugyanezt tudom leirni,bar az szvsz meg mindig fenyevekkel jobb mint az SG fooldala.
Senkit nem zavarnak a "nagyobb képek, lapozás nélküli cikkek, bõvített megosztási lehetõségek (bar ezt pont leszarom) " ujitasok,mert ezek jo dolgok. Foleg abban az esetben ha ezt izlesesen,funkcionalitasaban tokeletesen megfeleloen sikerul megoldani.
Nem azzal kell dobalozni,hogy erdekes modon itt is-ott is bevezettek egy hasonlo dizajnt mint itt. Ezzel sajat magatoknak rugtok b.szott nagy ongolt,mert a hulye is latja,hogy tobbsegeben azok JOK ami meg itt van az egy fos. Egy FOS.
SP voltam,sziasztok!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep