27328
-
#24218 - Honnan tudod, hogy fejlesztés folyik az oldalon?
- ???
- A cseten minden név át van húzva. -
chili88 #24217 amúgy meg milyen ddn? kocsisambrusnak hívtál még múltkor mi van tippmixelsz te buzi? -
chili88 #24216 anyádat akartam berakni de inkább itt egy kép rólad
-
#24215 Tudtam hogy itt leszel. :D
Köszönöm hogy végre valamiben egyetértesz velem. -
#24214 az tényleg jó lenne -
#24213 elrontottad a kép beszúrást a végén kedves DNDN, ezt akartad te berakni:
-
#24212 "Mi kellene az SG-nek?"
Egy darkSector mentes világ! -
#24211 -
chili88 #24210 Vegyük sorjára a dolgokat
Chili77 regem ki lett bannolva Sedó által, mert GUMISZOBÁBAN legagyiztam az egyik képet
Chili88 regem Cifu által lett kibannolva KOCSISAMBRUS!? indokkal
Aztán janika által, INDOK NÉLKÜL!
3x lettem kitiltva, teljesen ártatlanul, legalább a 4. ne legyen az, ezért innen üzenném mind a hármótoknak, HOGY A JÓ ÉDES KURVA ANYÁTOKAT BASSZÁTOK TELIBE, TI KISEBBSÉGI KOMPLEXUSOTOKAT EZEN A FOS OLDALON KIÉLŐ, MIKRÓPÉNISZES, BALFASZ GECI, ÉLETTELEN, MONITORHARCOS EMBEREK.
Az oldal meg csak süllyed le a süllyesztőbe, egyre trágyább, a főoldalt sikerült még fosabbá tenni, a fórumra meg még nagyobb balfaszokat felvenni moderátornak a felhasználók száma meg egyre kevesebb majd a végén maradtok tízen azt szopkodhatjátok egymás faszát
a seggnyalóitokat meg szarjátok szájba, fresh duke az a kis buzi még élvezné is.
sziasztok
-
#24209 hazucc -
#24208 Tudom :) -
Dodo55 #24207
Bármennyire hihetetlen és érthetetlen, de a goto csak az 5.3-as, már kifejezetten modernnek tekinthető verzióval került be a PHP-ba :D
-
#24206 -
#24205 Az egyetlen topicjába még régen hozzászólt egy másik felhasználó, ő járt itt tegnap. Szerintem ő egy másik fejlesztő (a weboldala-blogja alapján). -
#24204 Tudom én azt,de egy kicsit vicces,hogy a jelenlegi házigazda több mint egy hónapja nem lépett be a fórumra,szóval visszavonom az elöző kommentem,így nem nagyon várhatunk tájékoztatást,pedig az ő dolga lenne:S -
#24203 Nekem továbbra sem jelennek meg üzeneteim a "Játékmagyarítások fórumában", és törölni sem tudok. -
#24202 Azt a mostani házigazda vette ki (ahogy a changelog linket is, amit még Robaj működtetett). -
#24201 Hála istennek senkinek az élete nem múlik rajta,de szerintem az lenne az alap,hogy ha történik valami,akkor az illetékes megemlíthetné.Vagy estleg visszakerülhetne a fejlécbe a régi lista a tervekről stb. -
nú #24200 Stimmt so. -
#24199 "Kedves Felhasználó!
Holnap a php3-as manual segítségével, megpróbálok egy bonyolult goto szerkezetet átírni egy egymásba ágyazott if/else/whatfckiamdoing szerkezetre.
Sajnos nem látom még át a labelek konkrétan mire szolgálnak (':egyValtozotIlyenre', ":masikValtozotIlyenbolOlyanraDeNemArra') így akár paksi atomerőmű négyes blokkja is leállhat. Nem várt hiba esetén, talán szükséges a sütiket törölni és újra belépni - ha még egyáltalán lesz hova." -
#24198 akkor megfogalmazom úgy, hogy te is értsd:
beböföghetne domby pl. ebbe a topicba mindig, amikor nekiáll éles rendszert buzerálni, és mi azt lefordítanánk arra, hogy lehetségesek hibák, kiesések, ne lepődjünk meg rajta
stimt? -
#24197 jé, müködik a visszavonás és a házigazda tud hsz-t törölni :D -
nú #24196 Igazából belehalunk, az életünk múlik azon, hogy értesüljünk, hogy szar lesz az sg egy-egy módosítás után. Amúgy meg úgy érzem nem feltétlenül tudja a fejlesztő emberünk sem, hogy hibák várhatóak; akkor talán nem is rakna bele hibát, nem igaz? :D -
#24195 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#24195 -
#24194 sg.hu terminológia:
megdombyzta - javított egy hibát, de közbe 10 másikat generált
dombyban csinálja - élesben fejleszt
dobott egy dombyt - random hibát generál
rádombyzott - egy hibát felül ír egy másikkal
kidombyzta - eltüntet egy ficsört
;) -
#24193 Akkor: ne legyen "Népszerű témák", hanem "Ajánlások"
Emellett:
* Általános fórumok (a 8 témakörből): - bumm, egy topik cím
* Számítástechnikai fórumok (az 5 témakörből): - bumm, egy topik cím
* Hírek fórumai (a sok témakörből): - bumm, egy topik cím
* Cikkek fórumai (a pár témakörből): - bumm, egy topik cím
És akkor béke van. -
#24192 Majd az új dizájnnál. -
#24191 akkor viszont átlehetne nevezni Legnépszerűbb népszerűtlen témákká :DD
jelenleg a második topik olyan amibe jobbnapokon napi 1 hsz jön.. -
#24190 Az a default állapot. -
#24189 Vagy esetleg előre lehetne jelezni,hogy kisebb-nagyobb hibák várhatóak.... -
#24188 Fejlesszenek, csak ne az éles rendszert :D -
#24187 én azt tippelem, hogy az "nem bug hanem feature", mintha... más időszakot venne figyelembe, mint régen, de emellett jól működne (?!) -
#24186 Nem "hibás" az, csak egy akkor aktuális top valamennyit minden főtémából (ami amúgy állandóan elfoglalta a listát) kiszűrtek belőle, és a maradékot írja, hogy a másodvonalas topicok is látsszanak rajta.
Ezért lehet napi 1 hozzászólással is felkerülni a tetejére pl. az általánosban egy időre :) -
#24185 a 'Népszerű témák' rész már vagy egy éve hibásan működik.. :D -
#24184 Ha nincs fejlesztés az a baj, ha van, akkor meg az - hálátlan népség :) -
#24183 :DDD és tényleg
domby for prezident -
#24182 76-os én voltam, csakúgy mint itt a #9444, #9445 :/ -
#24181 Heh, hiányzik a #24176-os hozzászólás, cserébe kettő darab #24177-es van. (És van köztük bő 1 óra különbség.) -
#24180 Írtam ide, csak az is elveszett.
Telefonról írtam egy hozzászólást, de nem jelent meg, viszont a topik nézetben (ahol ki vannak listázva kategórián belül a topikok) azt írta a topikhoz, hogy én írtam hozzá utoljára. Időpont is stimmelt, viszont ha rámentem, hogy hozza be a topikot akkor megint csak nem jelenítette meg. Ez történt az ide írt hsz-el is. Ergó bevette a kommentem de mégse jeleníti meg.