27328
  • j0nNyKa
    challange accepted!

#24257 : egyébként a csetre nekem már volt, illetve van ilyen ötletem, hogy a legegyszerűbb, és legkirályabb az lenne, hogy fenn tartani egy irc szerveren egy csatornát, amihez valami (már kész) online klienst beb*szni főoldalra, és keziccsókolom
    akármilyen mélyen próbálok belegondolni, nem látom, hogy mi lenne ennek az akadálya / hátránya
  • Blum
    Vagy csinaljunk IRC-et :D
  • Blum
    Szerintem meg vigyenek 10 rekesz sort 2 php programozo egyetemistanak,aztan 1 het alatt gatyaba razzak a forumot :D
  • SzirmosSzisza
    Fórumozzunk curl-lel o/
  • j0nNyKa
    vagy csak tüntessük el az összes textarea-t
    szerintem tüntetésképp zárjuk be az összes topikot, ami csak létezik, mit szóltok kedves modik? :)
  • Narxis
    Ilyen hozzáállással kár fórumot üzemeltetni, adják olyannak akit érdekel vagy zárják be aztán problem solved.

Elég sokan írhatnak mobilról mert csomó topiknál volt ez az új üzenet aztán mégse látom az újat.
  • pxxl
    - az is el lett mondva, hogy a fórum, púp a főoldal hátán, és nem sok érdek fűződik ide,
    - meg az is (a főhekker szájából), hogy utálja a fórumokat, és nem is ért hozzá kb, és leszarja

szóval nem tudom mit pattogtok :)
  • Blum
    Nyugodjatok mar meg. Mar elmondtak,hogy Januarban meglesz oldva minden. Aztan hogy melyik Januarban arrol nem beszeltek.
  • Jim Morrison
    ühm, nem sikerült összekötnöm a kettőt >.< köszi
  • n000rbi
    Így van, nem egyszer tapasztaltam az utóbbi időben, hogy utolsó hsz-ként mutatja a mobilos próbálkozásokat, amiket olvasni ugye nem lehet, mert nem látszanak :)
  • n000rbi
    Napok óta képtelenség mobileszközről hozzászólni, a normál oldal egy-egy komment után kivág, majd tizedszerre talán beenged, hogy a köv. kommentnél újra kidobjon. Ez nem vicces, kicsit sem, pláne, hogy jópáran fizetünk is érte.
  • Dzsini
    Mert valaki beleír, az nem jelenik meg, és neked jelez, hogy van új hozzászólás. Az esetek egy részében a topiclistában látszik is, hogy ki és mikor szólt utoljára hozzá. De hogy mit, azt nem tudni, mert a topicban már nem jelenik meg.

Valami komoly indexelési zűrzavar lehet a háttérben.
  • Jim Morrison
    Mintha a az új hsz számláló (ami kint van kedvenceknél pirossal) is bugos lenne :o Sokszor már olvasott/saját, utolsó kommentet még nem olvasottnak veszi (és jelez, hogy van új üzenet)
  • ManoNegra
    Két topikot is láttam a témák tallózójában, ahol a rendszer az ő üzenetét jelezte utolsónak, de a topikban nem volt ott. Most már csak ebben van így.
  • j0nNyKa
    azért az picit paradox, hogy ezt a fórumra írva jelzed
  • Zenty
    Több napja nem tudok mar irni a fórumra, csak a privát működik
  • Dzsini
    Sőt, és évente elfelejti, hogy melyik év van - bármelyik főcsoportban lapozz vissza 1 évet, és újra feltűnnek az utolsó hozzászólásoknál a "ma" és "tegnap" feliratok :)
  • kjhun
    A jövőt is ismeri a fórum?

Kép (Nézd, az órát a jobb alsó sarokban és a kommentek dátumait.)
  • SzirmosSzisza
    Nekem úgy néz ki a keresőt nem lehet rávenni, hogy a gumiban/sajátban keressen.
  • Malakai
    Van fordított is, van amikor meg a topic listában nem jelenik meg, hogy van új üzenet (tippre kedvencekben sem).
  • Jim Morrison
    igen ([url=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080392254&no=24180]#24180[/url] ), elég fura :/
  • SzirmosSzisza
    lol, tényleg, de a topik listánál ott van :D
  • Jim Morrison
    Én mobilon egyáltalán nem tudok hsz-t írni :/ Vagyis tudok, de nem jelenik meg.
  • Szabi #24234
    általában működik

szerk: jelenleg is müködik
  • j0nNyKa
    nope
    szerk: mégis
  • tomsolo
    Csak kérdezném:
    - működik bárkinek a hsz szerkesztés?

Mert ha nem, akkor az az érdekes helyzet van, hogy az SG olyanért szed be pénzt - VIP - amiért nem tudja nyújtani a beígért szolgáltatást.
  • jazzy
    Szia jazzy!

A VIP regisztrációd 7 napon belül lejár!

Köszönöm, hogy szóltál kedves SG! Ja még mindig nincs kártyás fizetés! Akkor nem fizetem be! :(
  • SzirmosSzisza
    Biztos van annak is valami autoplayt gfycat esetén be lehet állítani, alapértelmezett meg off :)
  • passatgt
    sima html5 videót nem lenne célszerű automatán indítani hang miatt, gfycat meg ua mint a gif, nincs hangja
  • SzirmosSzisza
    Akkor már lehetne sima html video support, gfycat is az, csak el lett nevezve html5gif-nek :)
  • passatgt
    Nem lehetne esetleg gfycat support a hozzászólásokban? Gifek helyett eléggé kezd elterjedni, jobb a minősége és sokkal kisebb a fájlméret, gyorsabban tölteni be topikokat ahol sok gifet használnak
  • Fresh Duke
    Valami megint bugos.

Kiemelt témák
    Sg főoldali cset moderáció 157 db ma 16:06 Zenty

A 16:06 stimmel, de az utolsó hozzászóló MR ME volt. (Ráadásul 155-ös kommenttel, így nem tudom hogy számlálhat 157-et. Vagy netán a dupla kommenteket 2-nek veszi?)
  • Fresh Duke
    Látom van válasz funkció a híreknél is. Viszont az az extra elválasztócsík nem kellene oda használatkor.
  • Dzsini
    javul a helyzet
  • Fresh Duke
    Elvileg sehova se érkezett 2 óta. (De legalább a kedvenceket frissíti.)
  • j0nNyKa
    meg majdnem működik a moderálós szerkesztés funkció
    1 híja van csak...

... hogy nem
  • Dzsini
    ...plusz rengeteg másik topicba sem ma délután 2 óta, pedig van, ahol tucatnyi hozzászólás van.
  • Dzsini
    És tegnap este óta ide "hivatalosan" nem is írt be senki :)
  • Dzsini
    Kicsit mintha megmihálylott volna a chat... eddig se működött túl megbízhatóan, bár legalább most egységesen mindenki ki van tiltva, nincs semmi diszkrimináció :)