27328
  • j0nNyKa
    adok egy számlaszámot, megoldom neked a szerkesztést
  • Tinman #24297
    Minek fizessek egy mobil szolgáltatónak, amikor az SG-nek akarok?
  • jazzy
    majd 4 postban javítom magam
  • j0nNyKa
    akkor 1 hét múlva jönek azok a hszek, hogy milyen szar a fórum hogy nincs szerkesztés?
  • Szabi #24294
    már egy hónap vip-em sincs.. és ha nem lesz változás akkor nem is lesz új :D
  • SzirmosSzisza
    Kevesebbet kapsz ugyanazon pénzért, illetve nem adnám meg SG-nek a telószámomat :(
    Mondd már meg komolyan, hogy mi a rák fasza problémát okoz nektek az sms fizetés?
  • jazzy
    Én is így voltam, de ha nincs az a fizetési mód nem fizetek, biztos jobban jár a fórum :/
  • Tinman #24290
    "A VIP regisztrációd 7 napon belül lejár!"

"Fizetés SMS-el: 1016 Ft / 8 hónap (azonnal jóváíródik) "

Átutalok inkább 2.000-et 12 hónapra! Deal? :-) Számla nem kell, nem vagyok Apeh-es csak peches.
  • Jim Morrison
    így tettem, de én ezek után se tudok mobilról kommentelni :/
  • SzirmosSzisza
    Szerintem inkább csinálják meg rendesen, mint valami rosszat kiadni :(
  • Blum
    Szerintem ezt meg ha akarnak se tudnak direkt megcsinalni. Lenyugozo.

Ezt az elcseszett fejlesztest ami most ervenyben van lekene menteni 100 kulonbozo helyre mielott hozzanyulnak (Januarban ugyebar) es kesobb ha kell egy ilyen feature akkor visszalehet nezni mert ez direkt ilyen fosra megcsinalni nem lehet. (de)
  • Dzsini
    Az anti-kényes-téma modul még csiszolásra szorul, na...
  • pxxl
    zseniális, hogy mobilról hozzászóltam egy cikkhez reggel, és nem jelent meg, most megint hozzászóltam PC-ről, és benyomta a reggeli, és a mostani hsz-t is.
  • immovable
  • Eneff
    Felsőbb utasításra történt. A fórum üzemeltetői csak parancsot teljesítettek.

• Zenty
    :)))
  • j0nNyKa
    ja hát azért nem halad lófaszt sem a fórum fejlesztés, mert "anti-kényes-téma-hack"-et ír a domby, és ráadásul rajtad teszteli
    aszemét
  • immovable
    Tudod miért lát a gyermek mindenhol varázslatot? Mert azt keresi.
  • Zenty
    Mondjuk az fura, hogy lassan fel éve mobilrol irok es semmi gond nem volt. De amikor kényes témákról beszelek pár napja hirtelen ilyen problémák jönnek. Állítólag vannak véletlenek csak en tudom hogy nem létezik véletlen :))
    nem kell kikapcsolni, csak bejelentkezni a normál nézetben, aztán úgy nagyjából ok lesz egy ideig.
    szerintem már vagy 100x írták itt és még mindig az a szar, hogy a mobil nézetű sg-n nem teljesen jó a cookie kezelés. Jelentkezzetek be a normál nézetben, aztán az m.sg-n is, aztán jó lesz a kommentelés
  • j0nNyKa
    óhát mobil nézet, az nem is fog értelmesen múkodni
    nemtom safariban (vagy akár krómban) van-e olyan, hogy mobilnézet kikapcsolása, illetve hát a normál webes nézet bekapcsolása, én azzal próbálkoznék mindenképp
  • Zenty
    iPhone 5s / chrome
  • Dzsini
    (amúgy itt is láttam már a kedvencek között jelzett új üzenetet, ami nem látszott - tehát a pedagógiai rendszer személyfüggő, sőt, hozzászólásfüggő is lehet :) )
  • j0nNyKa
    szerintem is ez a jó megoldás
    amúgy ja, főleg mobilról elég hektikus a helyzet, egyáltalán milyen eszközről / böngészővel próbálkozol?
  • Zenty
    Akkor minden problémás csak ez nem? :))). Jóvan legfeljebb mindenkit , minden témánál ide fogok irányítani es itt valoszolok nekik :))
  • Dzsini
    SG pedagógiai plugin - próbál távol tartani a problémás topicoktól ;)
  • Zenty
    Vicces.... ha ide irok azzonal írja a kommentet , ha bárhova máshova irok nem jeleníti meg.
  • Zenty
    Akkor engedte a kommentet... egyszer jo egyszer nem es mobilrol küldöm.
  • j0nNyKa
    suliidődben nagyon jókat beszélgetünk cseten, köszönjük szépen
  • MerlinW
    Ez technikailag szuper lenne, azonban nem árt figyelembe venni az SG chat szellemi színvonalát :) Lehet hogy az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem lenne.
  • j0nNyKa
    úgyúgy, én ezért támogatnám rohadtul
    igen, tényleg össze kéne kötni az sg regisztrációval, dehát az nem több ~15 percnél mondjuk egy saját UnrealIRCd szerverrel (és akkor ebbe már a configot is beleszámoltam)
    vagyhát biztos még az én elképzelésemnél is van egyszerűbb, de az irc mindenesetre adná :)
  • SzirmosSzisza
    Java \o/ Van anélkül is már.

#24264: pedig kiválóan el lehet fedni a dolgok IRC mivoltát (pl twitch.tv) és kívülről, csak annyi látszana, hogy itt van egy chat, aki meg ért hozzá akár még a kedvenc IRC kliensével is csatlakozhatna hozzá.
  • Dzsini
    De, csak megemlítettem, hogy volt már irc (amikor még nem volt ennyire egyszerű "élő" weboldalt készíteni), ma pedig szerintem ágyúval verébre lenne, a mostanit kellene egy kicsit megfésülni (majd januárban), és az itteni célokra bőven sok a tudása.
  • MerlinW
    Nem arra gondolt Jonyka, hogy vannak web alapú java-s IRC kliensek, amit be lehetne építeni a mostani helyére? Okosabb, könnyebben moderálható, stb.
  • Dzsini
    Lett főoldali chat, és az a 4 ember aki akkoriban hallott egyáltalán arról, hogy IRC és aktívan használta is, átszokott ide :)
  • j0nNyKa
    az hova tűnt, és miért?
  • Dzsini
    Volt #supergamez irc csatorna, már átestünk rajta :)
  • SzirmosSzisza
    SG-s nickek és IRC-s nickek összerendelésének biztosítása. De amúgy ja, tényleg ez lenne a legértelmesebb, de nem hinném, hogy kidobnák a mostanit.