Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Swedish people are albino monkeys
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Meg vamzer.
Elsõ körben pl. tomsolot meg sedózájt állíthatnátok falhoz.
That's a start.
btw,engem kulonosebben nem erdekel,hogy az a penz kihez kerul. Gondolom az SG is tudta mindezt akkor,amikor ugy dontott hogy lesz SMS VIP opcio is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha már az nem elég, hogy "aránytalanul drágább" - bár szerintem ez is bõséges indok.
Azon kivul,hogy aranytalanul dragabb,mint anno a kartyas fiezetes volt,valaki levezetne nekem,hogy miert hatraltok meg ettol ennyire?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#23116 :
"És az meddig tart még mire bevezetésre kerül?"
A fórum kinézete kb. január közepén, végén lesz a fõlaphoz hasonlóan frissebb. Kinézeten kivül csak apróságok változnak.
"Utána mi várható?"
Utána lehet foglalkozni az esetleges általatok felvetett fejlesztésekkel. Addig sajnos nem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[merlinw.org]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
★★★★★
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://goo.gl/gd6Zi5
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen,
All hail the double x!
Szeretem a cicákat
ezt már azt hiszem több topicban is próbáltam neked külön elmagyarázni, hogy magad (és a többiek) alatt vágod a fát, alá adod a lovat, okot, célt biztosítasz neki ezzel
továbbra is tartom, hogy ha el tudnál oda jutni, hogy leszarod (önuralom level 2), és mindenki más is, akkor elkussolna, és elmenne máshova
mert igen, õt ez élteti, ez az élete, viszont éppen ezért hidd el, fél is tõle, hogy egyszer majd megtanulod (és mások is) nem elolvasni a butaságát, ignorálni mindent, ami kipattan belõle
eltûnne a picsába azonnal. így nem fog.
(megjegyzem nem olvastam el a hozzászólásod, így van egy pici esély hogy nem valid amit most írtam, de eléggé csodálkoznék)
mindamellett valóban lehetne moderátori eszköztárat is frissíteni, az segítene
EZ személyeskedés:
Büdös b.zi vagy, csak a fas.t fogdosod éjjel nappal, mellette tahó aki azt hiszi hogy Õ valaki, de közbe meg csak egy szarrágó majom aki otthon b.ssza az anyját, napi keresete nem is akkora amivel villoghatna a saját ótvaros topikjába.
És még sorolhatnám....
Hogy miért nem bannoltak?
Gondolj magadra hogy te milyennek mutatod itt az sg-n ( való életbe is valami patkány lehetsz, csak nuni vagy felvállalni nevet khm... )
Meg van? Sikerült?
NA én nem ilyen ótvar f.szgyûrõ vagyok. Engem pl. ezért nem bannolnak.
És nem is fognak.
Gyártsad csak az alregjeidet, piszkos kis g.ci maradsz ugyan úgy, akinek fénypontja hogy napi szinten jön ide a másik senkiházi cimbijével szarakodni, és azt hiszik hogy viccesek.
Nem, közel se vagytok viccesek. Szánalmas udvari bolondok vagytok, akik azt hiszik hogy dobálják egymásnak az almát azon nevet mindenki és a tökeit fogják fényezni.
Pfff maradj csak a tõzsdézésnél, meg a zinternetes pénzszerzésnél, mert van ott még mint tanulnod koma 😄DD
Nem vágtak pofon mikor földhöz basztál valamit otthon szaros korodba úgy látom.
De ezek annyira beszûkült agyúak, hogy az sem segit.
Rosszul gondolod, ha alapból ennyire elvetemültnek hiszel, mert nem, ez csak a egyenerejû reakció az õ viselkedésükre, módszereikre.
Viszont azt beláthatod, hogy ami veled megy azt már csak te tudod lezárni. Annyi reged volt már, annyi szabályt sértettél már meg, hogy már csak a régi dolgok miatt is kibanolnak, mert az hogy ittvagy, eleve a ban megkerülése.
Esetleg kicsit a normális fórumozás irányába elmennél, lehet nem lennél kicsapva egybõl.
#23630: azt biztos nem fognak, sokkal jobban mutat, hogy van 350k fórumozó, mint az, hogy 2000 (random szám) aktív 😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
MAC-cím alapján kéne bannolni, az legalább visszaszorítaná az alregtengert valamennyire
Sajnos semmit.Annyi reget csinál naponta akár különbözõ ip címrõl,amennyit csak akar.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
nyilván ezt az egy idiótát ki lehetne pusztítani gyorsan, de összességében több rossz van az ötletedben mint jó
és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ha egy teljesen non-troll standard user szeretné elkezdeni használni az sgt, az mit csinál? fejen áll?