Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Ja, és találtam ott egy ilyet is: "A fórumtulajdonosok felelõsség­gel tartoznak minden, az általuk regisztrált fórumban megnyilvá­nuló törvénybe ütközõ hozzászó­lásért. A fórumok moderálása, és a törvények betartatása a fóru­mot regisztrálók feladata és köte­lessége."

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Az ottani kapcsolati emailre írtál?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
vagy a sarki zöldségesnél

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkHorSe
Mert? Honnan kellene tudnom, hogy sgforum nem az SG tulajdonaban van. Szamomra logikusnak tunt itt jelezni. Mellesleg te se vagy benne valami biztos hogy kihez is tartozik 😊

Swedish people are albino monkeys

Dzsini
Na jó, de ilyen alapon az index fórumon is felszólalhattál volna 😊

DarkHorSe
Engem aztan nem erdekel, de azert elegge szanalmas 😄 gondoltam jelzem, reszemrol letudva a dolog. Ugyse csinalnak itt semmit kb

Dzsini
Az ingyenes fórumok - ha jól tudom - a Mediacenter kezelésében maradtak, már nincs köze hozzá az SG-nek. Náluk jelentkezz a dologgal.

DarkHorSe
Az ingyenes forumoknal, a drogkereskedoset talan be kene zarni.

j0nNyKa
erre a hsz linkre kéne egy makró / egy gomb a textarea alá, és így lehetne nyomni mindenére

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

pxxl

All hail the double x!

Igazából nem lenne rossz ez a fórum...csak sok köcsög van.
Meg vamzer.
Elsõ körben pl. tomsolot meg sedózájt állíthatnátok falhoz.
That's a start.
Igy mar vilagos es meg is ertem.

btw,engem kulonosebben nem erdekel,hogy az a penz kihez kerul. Gondolom az SG is tudta mindezt akkor,amikor ugy dontott hogy lesz SMS VIP opcio is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A masik meg az,hogy alapvetoen nem az SG-t kivanom tamogatni a penzzel hanem magamat. Szarok en a nagy logora,nem azert veszem meg hanem azert,hogy megkapjak egy olyan szolgaltatast ami minden mas epkezlab oldalon default dolognak szamit

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Fabio Capello
Egyrészt, jóval drágább, másrészt, a szolgáltató lenyeli a pénznek durván a 60-70%-át (nem tudok pontos számot, amikor legutóbb hallottam errõl itt az SG-n, St ennyit mondott). Hamár fizetek egy szolgáltatásért, akkor annak fizessek, aki a szolgáltatást nyújtja, ne pedig egy harmadik félnek.

Dzsini
Például miért fizetnél sokkal többet, amibõl ráadásul szinte biztos, hogy kevesebb jut a célba, mert a többit lenyeli az emeltdíjas szolgáltató? Ha már támogatni akarod az SG-t, miért fizetnél egy másik szolgáltatónak?

Ha már az nem elég, hogy "aránytalanul drágább" - bár szerintem ez is bõséges indok.

En mindig SMS-t kuldok VIP fizetesnel.
Azon kivul,hogy aranytalanul dragabb,mint anno a kartyas fiezetes volt,valaki levezetne nekem,hogy miert hatraltok meg ettol ennyire?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Fabio Capello
amint lesz kártyás fizetés, lesz VIP - bõ 10 évvel ezelõtt megtanultam, hogy az SMS fizetés mindig a lehetõ legrosszabb opció 😊

Dzsini
csak VIP-eknek 😊

Fabio Capello
és ha én dobostortát szeretnék? 😞

Dzsini
Lesz PayPal, sajtoskifli, unicode, epertorta - január közepe-vége után.

#23116 :
"És az meddig tart még mire bevezetésre kerül?"
A fórum kinézete kb. január közepén, végén lesz a fõlaphoz hasonlóan frissebb. Kinézeten kivül csak apróságok változnak.

"Utána mi várható?"
Utána lehet foglalkozni az esetleges általatok felvetett fejlesztésekkel. Addig sajnos nem.

Tinman
+1000

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Én már azzal is kiegyeznék, ha visszatérne a bankkártyás fizetés. Mert 8 hónapért nem fogok SMS-t küldeni.

[merlinw.org]

j0nNyKa
UPDATE user SET vip true <#idiota>

kifli
azért nem volt többet, mert kézzel mindenkinek egyenként ki/be kapcsolni nagy munka <#idiota>
SzirmosSzisza
4-5 éve volt 1 hónap VIP karácsonyi ajándék, aztán többet nem 😞

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Azt javaslom, hogy akik rendszeres látogatói az oldalnak kapjanak valami ajándékot! Mondjuk egy hónap ingyen VIP mindenkinek aki mostanában belépett ide az oldalra! 😊

★★★★★

IMYke2.0.0.0
Pontosan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
„...ja, és még a hülye fák is sétáltak benne...” 😄

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Ha olyan rendkívül átlátható lesz, mint az új fõoldal, akkor inkább maradjon a mostani. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Egy Fórum mind fölött, Egy Fórum kegyetlen,

Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen,
Dzsini
és mennyien fognak innen "örökre elmenni" egy hétre... 😊

immovable
<#eplus2> Alig várom már. Mekkora picsogás lesz itt. 😊
pxxl
jó ez uncsi, kérjük már az új fórum dizájnt. izgibb lesz nézni a vergõdéseket, mint ezt az ovis mûsort. 😄

All hail the double x!

Áthelyezni a VV6ot a Gumiszobába, mert ciki hogy a fõoldalon toplistás.

Szeretem a cicákat

j0nNyKa
nem, õ pályázik rád, te a vitára pályázol, mert ugye ennek semmi más eredménye nem lehet (na meg van ez a fröcsögõs nácizós kurvaanyázás ami belõle kipattan - én azt is vitának tekintem )

Master91
én csak rájuk pályázok hébe - hóba, többi zoknival nem folgalkozok
j0nNyKa
azt még mindig nem érzed át, hogy amíg minden random topicban nekiesel, ahol megjelenik (értsd: foglalkozol vele), nem fogja abbahagyni
ezt már azt hiszem több topicban is próbáltam neked külön elmagyarázni, hogy magad (és a többiek) alatt vágod a fát, alá adod a lovat, okot, célt biztosítasz neki ezzel
továbbra is tartom, hogy ha el tudnál oda jutni, hogy leszarod (önuralom level 2), és mindenki más is, akkor elkussolna, és elmenne máshova
mert igen, õt ez élteti, ez az élete, viszont éppen ezért hidd el, fél is tõle, hogy egyszer majd megtanulod (és mások is) nem elolvasni a butaságát, ignorálni mindent, ami kipattan belõle
eltûnne a picsába azonnal. így nem fog.
(megjegyzem nem olvastam el a hozzászólásod, így van egy pici esély hogy nem valid amit most írtam, de eléggé csodálkoznék)

mindamellett valóban lehetne moderátori eszköztárat is frissíteni, az segítene

Master91
😄DD

EZ személyeskedés:

Büdös b.zi vagy, csak a fas.t fogdosod éjjel nappal, mellette tahó aki azt hiszi hogy Õ valaki, de közbe meg csak egy szarrágó majom aki otthon b.ssza az anyját, napi keresete nem is akkora amivel villoghatna a saját ótvaros topikjába.
És még sorolhatnám....

Hogy miért nem bannoltak?

Gondolj magadra hogy te milyennek mutatod itt az sg-n ( való életbe is valami patkány lehetsz, csak nuni vagy felvállalni nevet khm... )
Meg van? Sikerült?

NA én nem ilyen ótvar f.szgyûrõ vagyok. Engem pl. ezért nem bannolnak.
És nem is fognak.
Gyártsad csak az alregjeidet, piszkos kis g.ci maradsz ugyan úgy, akinek fénypontja hogy napi szinten jön ide a másik senkiházi cimbijével szarakodni, és azt hiszik hogy viccesek.

Nem, közel se vagytok viccesek. Szánalmas udvari bolondok vagytok, akik azt hiszik hogy dobálják egymásnak az almát azon nevet mindenki és a tökeit fogják fényezni.

Pfff maradj csak a tõzsdézésnél, meg a zinternetes pénzszerzésnél, mert van ott még mint tanulnod koma 😄DD
Master91
Hagyjuk már, szabályt sértesz kapod a büntit.
Nem vágtak pofon mikor földhöz basztál valamit otthon szaros korodba úgy látom.
Been there, done that.

De ezek annyira beszûkült agyúak, hogy az sem segit.

Rosszul gondolod, ha alapból ennyire elvetemültnek hiszel, mert nem, ez csak a egyenerejû reakció az õ viselkedésükre, módszereikre.
kifli
minimális szinten igazat kell adjak neked, néha tényleg vannak bicskanyitogató dolgok, önkényes elhatározásokból.

Viszont azt beláthatod, hogy ami veled megy azt már csak te tudod lezárni. Annyi reged volt már, annyi szabályt sértettél már meg, hogy már csak a régi dolgok miatt is kibanolnak, mert az hogy ittvagy, eleve a ban megkerülése.

Esetleg kicsit a normális fórumozás irányába elmennél, lehet nem lennél kicsapva egybõl.
Master91
Vagy neked kipusztulni innen és elkezdeni élni ?
Vagy, lehet hogy nem kiskárolykodva, gerinc nélkül kéne moderálni, és nem volnának ilyen esetek? Vagy ehhez a verzióhoz gondolkodni kéne elõtte, mi?
SzirmosSzisza
Mert MAC címet olyan nagyon nehéz cserélni 😊

#23630: azt biztos nem fognak, sokkal jobban mutat, hogy van 350k fórumozó, mint az, hogy 2000 (random szám) aktív 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
azért én nem feltétlenül csipáznám, ha elveszne ez a regem, és nyilván, nem vagyok vele egyedül.

MAC-cím alapján kéne bannolni, az legalább visszaszorítaná az alregtengert valamennyire

Maximus4
"Valamit csak ki lehetne találni rá"
Sajnos semmit.Annyi reget csinál naponta akár különbözõ ip címrõl,amennyit csak akar.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

legalább akkor annyit meg lehetne csinálni hogy azokat a regeket töröljék akik már 1 éve nem léptek be. jó nyilván ki kell találni még ezt, de ha más zárt fórum/torrent/akármi képes mûködni akkor ez is valahogy lehet életképes.
j0nNyKa
azért nehéz dolog ez az alregezés, mi van a kollégiumokkal? testvérekkel egy lakásból? párokkal? etc
nyilván ezt az egy idiótát ki lehetne pusztítani gyorsan, de összességében több rossz van az ötletedben mint jó
és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy ha egy teljesen non-troll standard user szeretné elkezdeni használni az sgt, az mit csinál? fejen áll?

Valamit csak ki lehetne találni rá. Összes jelenlegi reg törlése és 1 meghívó szétküldése ami 3 napig él mondjuk. Vagy lezárni a regisztrációt és elkezdeni a tisztogatást. Tuti lehet látni melyik alreg és melyik nem. Nyilván idõ kell hozzá de Róma se 3 nap alatt épült fel.
Master91
Úgyhogy Kocsisambruséknak 200 alregjük van kb.?

Áh..
Meghívásos rendszer bevezetése a fórumra.