Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Már, hogy a használhatatlan* keresõ úgy marad? Helyes, legalább megmarad a VIP-re költendõ cash <#worship>

*
- csak kis mélységig keres
- hibásan keres ékezetes karakteres szavakra.
Példa: "Brütal" Legend
Eredmény: (A keresett kulcsszavaknak megfelelõ találatok: Keresés a (összes rovat) az alábbi kulcsszavak alapján: Br�tal )
- nem emeli ki valamilyen színnel a keresett szót a hsz-ben
- sorszámra ugrik, de csak arra, így se utána, se elõtte nem látszanak a hsz-ek
- és a legrosszabb a végére: nem készít belõle hsz listát, mint korábban, így kb. áttekinthetetlen

Példa...

Topic: Katt

Keresendõ szó: "Infinite"

Eredmény:
- 8 oldalnyi áttekinthetetlen találat (mind egyesével nyithatod meg, ha át akarod futni!)

- melybõl a legkésõbbi hsz csak 2013.10.11.-én született, ami NEM igaz, mert elõtte is volt róla szó bõven!

- a "következõ" oldalra vivõ parancs nem mûködik

Erre van olyan, aki szerint semmi baja a keresõnek. -.- Ha valaki nem használja, minek pofázik bele?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DarkSector
Úgylegyen, nekem elég is volt ennyi, csak mondom 1x már írok, hogy hátha történik valami, mert engem tuti boldoggá tennének vele.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

j0nNyKa
ebben teljesen egyetértek veled, remélem lesz változtatva (bár kétlem)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Eneff
Kezdõdik. <#gonosz1>
DarkSector
Jah de felkurt egy kicsit, de mind1 ha nem teszik vissza és ez marad, az sem lesz gond, csak nem kell majd használni.
Azért részben mert most kellett volna gyors valami de nem tudom visszakeresni.

Vagy végülis vissza tudnám holnap reggel 9 órára.

És itt a legnagyobb probléma azzal van hogy itt kár most azony agyalni hogy megszavazzák kinek tetszik és kinek nem, mert nem a szinekkel meg betünagysággal van a probléma, hanem hogy használhatatlanabb lett, ez éppeszü normál sg-s tagnak eleve nem tetszene, vagy tetszik, max azok mondanák hogy hûde fasza akik nem használják ezeket, csak véletlen kipróbálta és látta hogy hûde modern.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

j0nNyKa
én megértelek, de szvsz ezeket normálisan elõadva haramabb lehet pozitív irányú eredmény
juteszembe még 1 dolog, az utolsó hozzászólás dátuma is mehetne (fõleg ha már kapott egy 5252x532532532 pixeles dobozt 1-1 találat)

DarkSector
De bas..ameg már, eddig semmi gond nem volt, most meg ha eltekintek a szar skin-tõl, azt amit eddig 1 oldalon legörgethettem és gyors végignézhettem, mert a címe ki volt emleve, most 673267687689573643 oldalba szét van bontva....

Itt topik keresõ ugyanaz, és a hsz-okat nem eredeti formájában látom ha vissza akarok nézni valamit.

GRATULA, akárki is volt. Jóhogy fizetek VIP-t.

j0nNyKa
ha ennyire drasztikusan nem is, de a topic hszeinek számát oda lehetne igazán biggyeszteni a találatokhoz, a lapozás meg.. fene tudja, eddig használhatóbb volt, mondjuk úgy 😊

DarkSector
"Mi kellene az SG-nek?"
&
"Mi kéne, hogy még jobb legyen? "

KB egy pisztoly és fejbelõni aki betette ezt az új keresõt. Vagy skin-t.

videobaby
nálam mûködik, csak ronda lett.

chhaya
A keresõ már olyan, nálam nem is mûködik rendesen. :/
A topikon belüli keresõ lent úgy nagyjából kiadja a találatokat, de a hsz sorszámára ugrás nem mûködik.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

m.sg.hu alatt nem tudok bejelentkezni...

★★★★★

kifli
hol?
Szabi
beindult a nagy dizájncsere a topikoknál is ?

"Nulla tenaci invia est via"

Meg válogatott sok sok gerinccel rendelkezõ moderátorok, alias kiskirályok.
Dzsini
Ja, biztos hasznos, hogy az általuk is ismert hibákat tizenhétszer leírják még különféle válogatott szidalmak közepette. 😊

Egyébként meg #23116 és #23644 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
de legalább vannak szakértõ userek, az segít nem?

Szerintem ne tegyük fel, hogy az sg-n tapasztalt kódolók vannak, mert ha azok lennének, akkor nem hozna be minden módosítás 10000 hibát. Avagy ez lehet, hogy St kódjainak az öröksége és annyira okádék volt az alapkód, hogy képtelenség hiba nélkül módosítani rajta.
Coral Springs
Egy tapasztalt programozónak mennyi idõbe telik a hsz szerkesztési idõt megtolni legalább 10 percig ? Egyáltalán olvassa valaki ezt a topikot ? Vicc hogy elkezdek szerkeszteni egy hsz -t, de már új hsz -ként küldi el, azt visszamenõlegesen se lehet javítani mint régebben.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

akyyy
a topik keresõ jó.

de nem lehetne hogy zárojelben, vagy valahogy kijelezze hogy a topikban hány hozzászólás van?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Tinman
+1

Példa:

Topic

Keresendõ szó: "Unearthed"

Ki is dobálja szépen õket, de ha én arra vagyok kíváncsi, hogy mondjuk a 3. találatra milyen válaszok jöttek, arra már sok esélyem nincs, csak a manuális keresgetés, hiszen az adott hsz száma #184528-as, ahhoz ha régen hozzáadtam mondjuk 100-at és úgy írtam be újra a keresõbe #184628, akkor szépen láthattam az AKKORI +100 hsz-t, így láthattam azt is, hogy ki és mit reagált rá.

Plusz régen nagyon frankó volt, hogy pirossal kivastagította a keresett szót, így seperc alatt át lehetett futni akár több 100 hsz-t is szemmel, hogy melyik az érintett amit az ember keres.

Szomorú vagyok... na de ki ne szarja le, hogy nekem mi a gondom nem igaz?

Szóval, csak így tovább, minden frankó!<#worship>

Calver
bugreport: lázad a lenti keresõ hsz szám beírása ellen, nem ugrik vissza oda mint régi szép idõkben, se ha simán a számot írja be a kétlábú, se #-el elõtte.

"The trees move. Do you not see it?"

Boldog Szülinapot 😊

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Sir Quno Jedi
mer engem mindenki szeret...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szabi
utálom az 5 perces szerkesztési limitet 😞

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Az Élet úgy szép, ha zajlik 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Moderátorok gyöngye 😊 Boldogat!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maximus4
Boldog szülinapot

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sir Quno Jedi
Megkaptam a szülinapi jókívánságaimat is "Akurvaanyatok" nevû júzerünktõl:

"bazd meg a tetves ribanc kurva anyádat, aki a világra nyomott téged te szar

menjé szopkodd tovább a moderátorgecit!"

Ezért érdemes élni kéremszépen! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Coral Springs
Nem mûködik a hozzászólás visszavonás, a 3 perces szerkesztési idõ még mindig kevés, eddig fasza minden. <#eljen>

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Volt egy rendszer ujratelepites,a csillagos hiba megszunt.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Fórum statisztikák:
Összes üzenet: 24302553 db
Friss üzenetek: 23910893 db

Nocsak mennyi friss, új, ropogós üzenet érkezett hirtelenjében!<#vigyor5>

★★★★★

Letiltottam mindent,megis csinalja.

SzirmosSzisza
Böngészõ bõvítményeket nézd végig inkább.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Semmi uj alkalmazas nincs fenn a gepen,ugyanazokat a programokat hasznalom mint eddig. Raadasul tegnap meg semmi ilyesmi nem jelentkezett.

Az addig oke,hogy befizettem a VIP-et SMS-ben (!!!!) de a jelszot b.sztak kikuldeni,amivel szijje' hekkelhetnem a rendszert. 😞

[HUN]FaTaL
Ez bizony valamelyik alkalmazásod, semmi köze az sg-hez 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

E!

Akkor neked bizony a kurva anyadat.

nekem nem 😞
szimpiboy
meghekkeltem a géped

Io pujaro lasho

Gepeles kozben nyomok egy NumPad csillagot,akkor felugrik egy "Enter Password" ablak. Dafuq?

Sir Quno Jedi
pontosan

akyyy
na akkor majd az idei érettségit oda fel lehet majd tölteni, jeah!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dzsini
Az az SG nem ez az SG 😊 Amúgy ha törvénysértést látsz vagy tapasztalsz, azt elvileg kötelességed a rendõrség irányába jelenteni. Nem ide írni egy eldugott csücsök eldugott csücskébe.

DarkHorSe
Oke, hulyesegnek is van hatara. Tovabbi jo drogkereskedest. Kossz SG, csa

Swedish people are albino monkeys&#65279;