Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*
- csak kis mélységig keres
- hibásan keres ékezetes karakteres szavakra.
Példa: "Brütal" Legend
Eredmény: (A keresett kulcsszavaknak megfelelõ találatok: Keresés a (összes rovat) az alábbi kulcsszavak alapján: Br�tal )
- nem emeli ki valamilyen színnel a keresett szót a hsz-ben
- sorszámra ugrik, de csak arra, így se utána, se elõtte nem látszanak a hsz-ek
- és a legrosszabb a végére: nem készít belõle hsz listát, mint korábban, így kb. áttekinthetetlen
Példa...
Topic: Katt
Keresendõ szó: "Infinite"
Eredmény:
- 8 oldalnyi áttekinthetetlen találat (mind egyesével nyithatod meg, ha át akarod futni!)
- melybõl a legkésõbbi hsz csak 2013.10.11.-én született, ami NEM igaz, mert elõtte is volt róla szó bõven!
- a "következõ" oldalra vivõ parancs nem mûködik
Erre van olyan, aki szerint semmi baja a keresõnek. -.- Ha valaki nem használja, minek pofázik bele?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Azért részben mert most kellett volna gyors valami de nem tudom visszakeresni.
Vagy végülis vissza tudnám holnap reggel 9 órára.
És itt a legnagyobb probléma azzal van hogy itt kár most azony agyalni hogy megszavazzák kinek tetszik és kinek nem, mert nem a szinekkel meg betünagysággal van a probléma, hanem hogy használhatatlanabb lett, ez éppeszü normál sg-s tagnak eleve nem tetszene, vagy tetszik, max azok mondanák hogy hûde fasza akik nem használják ezeket, csak véletlen kipróbálta és látta hogy hûde modern.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
juteszembe még 1 dolog, az utolsó hozzászólás dátuma is mehetne (fõleg ha már kapott egy 5252x532532532 pixeles dobozt 1-1 találat)
Itt topik keresõ ugyanaz, és a hsz-okat nem eredeti formájában látom ha vissza akarok nézni valamit.
GRATULA, akárki is volt. Jóhogy fizetek VIP-t.
&
"Mi kéne, hogy még jobb legyen? "
KB egy pisztoly és fejbelõni aki betette ezt az új keresõt. Vagy skin-t.
A topikon belüli keresõ lent úgy nagyjából kiadja a találatokat, de a hsz sorszámára ugrás nem mûködik.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
★★★★★
Egyébként meg #23116 és #23644 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
de nem lehetne hogy zárojelben, vagy valahogy kijelezze hogy a topikban hány hozzászólás van?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Példa:
Topic
Keresendõ szó: "Unearthed"
Ki is dobálja szépen õket, de ha én arra vagyok kíváncsi, hogy mondjuk a 3. találatra milyen válaszok jöttek, arra már sok esélyem nincs, csak a manuális keresgetés, hiszen az adott hsz száma #184528-as, ahhoz ha régen hozzáadtam mondjuk 100-at és úgy írtam be újra a keresõbe #184628, akkor szépen láthattam az AKKORI +100 hsz-t, így láthattam azt is, hogy ki és mit reagált rá.
Plusz régen nagyon frankó volt, hogy pirossal kivastagította a keresett szót, így seperc alatt át lehetett futni akár több 100 hsz-t is szemmel, hogy melyik az érintett amit az ember keres.
Szomorú vagyok... na de ki ne szarja le, hogy nekem mi a gondom nem igaz?
Szóval, csak így tovább, minden frankó!<#worship>#worship>
"The trees move. Do you not see it?"
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"bazd meg a tetves ribanc kurva anyádat, aki a világra nyomott téged te szar
menjé szopkodd tovább a moderátorgecit!"
Ezért érdemes élni kéremszépen! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Összes üzenet: 24302553 db
Friss üzenetek: 23910893 db
Nocsak mennyi friss, új, ropogós üzenet érkezett hirtelenjében!<#vigyor5>#vigyor5>
★★★★★
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az addig oke,hogy befizettem a VIP-et SMS-ben (!!!!) de a jelszot b.sztak kikuldeni,amivel szijje' hekkelhetnem a rendszert. 😞

"The trees move. Do you not see it?"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊