27328
-
#24338 Nincsenek szmájlik :D -
#24337 Olvasd má el hogy MIND1, hogy moderálják,a vagy senem, akkor is felelősek érte. Sőt akkor is, ha eltávolítják időben, avagy kérésre.
Gyakorlatilag ez a szólásszabadság hivatalos vége egyben. Arra volt már példa, hogy közszereplő feljelentett egy kommentelőt és azt meg is hurcolták. DE ezek után senkiről (cég vagy személy) sem lehet gyakorlatilag SEMMIT sem írni, ugyanis a honlapot is bezárhatják akár, aki pedig írta, azt megkereshetik, beperelhetik stb.
- Ha egy cég átver, hallgatnod kell róla mint a sír.
- Ha szomszéd Józsi megerőszakolja a gyerekeidet, hallgatnod kell róla mint a sír.
- Ha meglopnak téged, hallgatnod kell róla mint a sír.
- Ha bűncselekményt észlelsz, hallgatnod kell róla mint a sír.
- Ha jönnek a zoroszok, a marslakók, vagy csak Győzike, hallgatnod kell róla mint a sír.
Minden más esetben amit elkövetsz az rágalmazás és MEG FOGNAK ÉRTE BÜNTETNI TÉGED! -
#24336 Mi kellene az sg-nek? Bezárni a fórumot, mert lassan nem is működik. -
#24335 Olvasd má el hogy MIND1, hogy moderálják,a vagy senem, akkor is felelősek érte. Sőt akkor is, ha eltávolítják időben, avagy kérésre.
Gyakorlatilag ez a szólásszabadság hivatalos vége egyben. Arra volt már példa, hogy közszereplő feljelentett egy kommentelőt és azt meg is hurcolták. DE ezek után senkiről (cég vagy személy) sem lehet gyakorlatilag SEMMIT sem írni, ugyanis a honlapot is bezárhatják akár, aki pedig írta, azt megkereshetik, beperelhetik stb.
- Ha szomszéd Józsi megerőszakolja a gyerekeidet, hallgatnod kell róla mint a sír.
- Ha jönnek a zoroszok, a marslakók, vagy csak Győzike, hallgatnod kell róla mint a sír.
Minden más esetben amit elkövetsz az rágalmazás és MEG FOGNAK ÉRTE BÜNTETNI TÉGED! -
#24334 Olvasd má el hogy MIND1, hogy moderálják,a vagy senem, akkor is felelősek érte. Sőt akkor is, ha eltávolítják időben, avagy kérésre.
#24333 Olvasd má el hogy MIND1, hogy moderálják,a vagy senem, akkor is felelősek érte. Sőt akkor is, ha eltávolítják időben, avagy kérésre.
Minden más esetben amit elkövetsz az rágalmazás és MEG FOGNAK ÉRTE BÜNTETNI TÉGED!
evvan -
#24332 Olvasd má el hogy MIND1, hogy moderálják,a vagy senem, akkor is felelősek érte. Sőt akkor is, ha eltávolítják időben, avagy kérésre.
#24331 Olvasd má el hogy MIND1, hogy moderálják,a vagy senem, akkor is felelősek érte. Sőt akkor is, ha eltávolítják időben, avagy kérésre.
#24330 A chat használatához be kell jelentkezned!
még bentebb?
fuckit mostmár. -
#24329 a fórummotor lépten-nyomon vérre és hozzászólásokra éhezik :C -
#24328 na, hullik a forgács... -
#24327 Nincs szükség több moderátorra meg lett mondva, sőt a hírek alatt sincs érdemi moderáció.
Ergo tényleg be kell zárni a fórumrészt.
Pont lejárt a VIP-em, jókor. -
#24326 [url=http://index.hu/belfold/2014/05/28/ab_a_blogok/]"Az Alkotmánybíróság keddi döntése szerint egy honlap felelős az ott megjelent kommentekért."[/url]
Most akkor sg is bajban van?:( be kell zárni :( amik itt vannak :o -
#24325 Szerintem a mobil oldalon felesleges a videó beszúrása gombhoz egy alap linket tenni, csakúgy mint az url/kép beszúrásához. -
#24324 Párszor már végigcsócsáltuk ezt a témát is, az eredeti terv a közösségi moderálás lett volna, annak nem jött be (például mert nincs közösség), aztán a fejlesztés elmaradásával a javításra és átalakításra tett javaslatok feledésbe merültek, ahogy az egész rendszer is.
Most elvétve néhányan használják, nem zavar sok vizet a jelenléte. -
#24323 És annak is mi értelme lenne? Miért lenne jó az, hogy bárkinek a hsz-ét felpontozzák? Attól, hogy valakinek sok jó pontja van, attól még írhat böszme nagy marhaságokat, és fordítva is igaz, ha valakinek csak mínusza van, írhat még jókat. Szóval nem értem, hogy miért kellene bármi féle pontozás. -
Coral Springs #24322 Ki kell venni a pontozást mert baromi felesleges, és csak további vitákat szül. Ez már sokszor elhangzott itt. Egy egyszerű like lehetőség elég lenne mint ami a Facebook -on van, azzal nem tud visszaélni senki. -
#24321 Ez a mi nem kellene SG-nek fejezet ! :)
ez mire jó, ez a minuszolgatás .....
a pluszt értem, ember bebotorkál topikba, látja, hogy egy hsz előtt tolonganak a plusszok, csak megnézi már, ki írt valami világmegváltó jó tanácsot ! :D
Amúgy annyira nem hat meg, első napokban kikapcsoltam, mert agyamra ment a hsz nyitogatás, főleg mert első nap vérszemet kaptak a zuzuk .... -
#24320 hát na ezaz. -
#24319 Mi ? -
#24318 ez kellene az sgnek? :) -
#24317 Lassan ma is elerem a szazat !!! :))
Ez csak ugy mukodne ha latszana egy listan ki adot minuszt, Ha kirivoan sok az egy adott usertol szarmazo, foleg egy nap alatt, akkor az kamu......
Mondjuk igy meg hogy nevtelen patkanymunka, nem erdekel, patkanykodjon, olyan is az ember ! :) -
Lokker #24316 itt semmi se úgy megy ahogy kéne :D -
#24315 Hm, tényleg. Ennek pedig nem így kéne mennie :D -
#24314 az előbb 1551-ed volt, most adtam 3 pontot és 1554-ed lett :D -
#24313 Szerintem csak naponta egyszer. Szal ha most leszavazom két különböző hozzászólásod, akkor a mínusz csak 1-gyel nő. -
#24312 a profilosba is számolja :)
Lacco és Alex kaptak ma tőlem ~100 + pontot :D -
#24311 Egy felhasználó szavazata valaki "ellen" csak egyszer számít. (legalábbis a profilban levő számlálóhoz, a hozzászólásra ugyanúgy meg a mínusz) -
#24310 Elég szomorú... Kéne erre is valami korlátozás hogy mennyit lehet egy nap szavazni... Én mondjuk minuszt csak reklámért szoktam adni, mondjuk sokan csak azért is adják ha valaki nem azon az állásponton van. A rendszer kozel sem tokeletes, de majd ezt is csiszoljak. Talan. Jo, nem fogjak de jo lenne. -
#24309 Gyakran egyedül Assetto corsába .
Néha CARS topikba , ott van egy egyszemélyes-álregcsapat, ő vadult meg .:)
Gondolom visszalapozgatott mindenhol és sorba nyomkodta a piros gombot.
engem nagyon nem érdekel, de egy igen jó barátom, Alexease is kapja ezerrel, pedig ő igen nagy tiszteletben álló ember autós szimulátor körökben, a legsegítőkészebb em,ber akit valaha ismertem, sok helyet házigazda. no most az elég ciki, ha egy ilyen ember hsz-eit nem látják a többiek, egy bolond miatt !
Nekem ma is összejött így este az 50 darab :DDD -
#24308 Ha mondjuk valamelyil foci csapat topikjába írsz kommentet (bármit) 5-6 instant miniszt kap az ember :/
100 igen kiemelkedő, melyik topikokba szoktal gyakran irogatni ha szabad kerdeznem?:) -
#24307 Valami h.gy. van, hogy 10 perc alatt 100 minuszt tol ránk, meg lehet ezt valahol nézni ki szórakozik ??? :)) -
Blum #24306 hardware forum mod topikjaba esetleg benezne valamelyik illetekes? -
nú #24305 ebből nem lesz szerintem flame, mert kb mindenki egyetért ezzel, aki pedig nem, az ugye nem szokott benézni ebbe a topikba. 'fyouknowwhatimean. -
#24304 szerintem kezdjünk el flamet generálni, az mindig jól jött ki eddig is -
nú #24303 szarhúgy az egész fórummotor, neked nem mindegy ezek után? :D szerintem egy fityinget nem érdemel ez a szarhalmaz -
nú #24302 most mondta a gyermek, hogy ő még 2 ezret is kifizetne a 12 hónapért, ami ha jól számolom már ráfizetés az SMS-hez képest. Ebből következik, hogy neki az SMS-el és nem az ár/értékkel van baja. -
#24301 továbbítom az sg felé egy csomó %-át, pinky promise!!4
meg én nem csak ilyen hülye smst fogadok el, jöhet kézpénz csekk számla utalás paypal gazdálkodjokosanpénz tehén krumpli bármi
na? -
#24300 Na jó, de nem te vagyazaesgé' :-( -