Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
De végzi csak gondolom a "motorháztetõ" alatt történnek a fejlesztések. Mi késõbb látjuk majd az eredményt.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mikor lesz már ez a domby leváltva? (nem végzi a dolgát úgy látom)

★★★★★

akyyy
hozzászóló keresõ nem müködik

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

j0nNyKa
most nagyon röhögök 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Master91
Ez finomnak hangzik.

Gondolom 1-2 napig lesz csak így.
Maximus4
Valami történt a moderációs eszköztárral?Már nem lehet valakit végleg kitiltani? 😮

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Molnibalage
Vannak azért még kommentelt cikkek a tudományosban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Mighty
Fõoldalt már én sem nézem. Bookmarkból a fórum nyílik 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

<#integet2>
Narxis
Szerintem a fõoldalon hirdetési/bevételi szempontból csak a kattintások száma számít.

j0nNyKa
még nem telt le az 1 hét

Tévedsz, cikkeket az új "design" (erõs lenne annak nevezni) óta alig olvastam, és a kommentek száma alapján ezzel vélhetõen nem vagyok egyedül. Az általam látogatott fórumokból tényleg nehéz lenne elszakadni, de ha olyan lesz mint a fõoldal -értsd: semmit nem lehet megtalálni, ronda, átláthatatlan, kezelhetetlen-, akkor mégis mi tartana itt? Ott van pl. a PH, nem kell az SG-t úgy beállítani, mintha egyeduralkodó lenne a piacon amitõl nem lehet megválni...
Dzsini
#23116 #23644 #23646

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
<#wave>

Narxis
Úgyis max. 1 hétig bírod ki SG nélkül, nem kell drámázni. 😊

Emberek...szándékosan munkálkodik valaki azon, hogy az SG-t végleg tönkre tegye? Kerestem valamit a fórumon, és a találati listának nevezett, a fõoldalhoz kísértetiesen hasonló förmedvény fogadott. Most, hogy irdatlan ronda egy dolog, ízlés dolga. De hogy kvázi használhatatlanná vált az egész, az komolyan hihetetlen. A korábbihoz képest fele adat nincs, kipakolt nekem 18 találatot, de semmi támpont ahhoz, hogy mégis melyik amit keresek. Korábban ez elég jól megállapítható volt, már csak a hozzászólások számából is. Vagy szándékos tönkretétel folyik, vagy téyleg ennyire tehetségtelen nímandok dolgoznak itt??? Az új fõoldal bevezetése óta a cikkeke alatt kvázi nincsenek kommentek, senki le se szarja az egészet. Valami értelmes egoista mégis ragaszkodik a csodához...Utolsó dolog ami itt tartott, a fórum. Ha az is olyan lesz, mint a találati lista, akkor viszlát SG...
Hoppá tényleg, még a ...-as körzetbe is belelát 😄
Dzsini
Nem, hanem hogy mennyi mindent kellene még kizárni a keresõbõl, amit megtalál, pedig nagyon nem kéne neki...

Ez van, amikor egy olyan valaki kerül a fórum programozásának közelébe, aki semmit nem tud annak a történetérõl, és valószínûleg nem is figyel oda. <#shakehead>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
úgy érted a boxhoz amit nem lehet lenyitni mert bezáródik automatikusan? <#nemtudom>

Dzsini
.... és még mennyi mindent, most hogy kicsit kipróbáltam :/

Külön gratulálok a keresõbeállításokhoz.

j0nNyKa
akkor meg átfogalmazva: keresõbõl a törölt topicokat ki lehetne venni.. 😊

Dzsini
Az ilyenek elvileg törölt topicok, azoknál nem jelez kategóriát.

SzirmosSzisza
Keresési találatnál valami kategóriába rendezés, illetve pl egy gyors gomb is jó lenne lapozásra (pl oldalra nyilak)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
most a keresõvel kapcsolatban találtam egy pár ilyet (kategória nélküli topic)
gondolom ezeket jó lenne kisöpörni

Szabi
a keresõ meglepõen jól müködik, de a rózsaszín helyett nem lehetne más színû a szöveg ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Smithwarden
Ok.
Azt termeszetesen eddig is atlattam, hogy a modik is kemeny helyzetben vannak itt sg-n a sok "korlat" miatt, de a vezetoseget nem ertem (meg elvileg ugye kb senki mas evek ota).

Egy dolog gaz kisse azert a mostani esetnel.
Egy olyan ember cseszi szet a topikot es gerjeszti a feszkot a tobbiek kozott tobb nap ota, aki mar banolva lett mint alreg, es trollkodik tovabb ugyanazzal az accal, mert leesett rola ban.
Es csak az a modi intezkedhet, aki egyszer mar banolta alreg indokkal (Cifu)?
Ha o eppen nincs itt par napig / hetig akkor megall a vilag? 😞(
Ez igy kicsit kemeny. :p
A masik troll meg tudjuk ki, az 50. alregevel, o meg is kapta egybol a bant, thx.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Maximus4
Ne kezdjétek itt is ha lehet könyörgöm.Intézkedtem,reagáltam,a modi topikba is,de legyen elég ennyi.Tudom,hogy egy gerinctelen féreg vagyok,a többi moderátor társammal együtt (bocs a többiektõl),ami ilyen esetekben hatványozottan elõ szokott jönni,privát üzenetek formájában,de tekintsünk inkább a jövõbe és várjuk az új fejlesztéseket,hátha hamarosan kapunk egy új fórum dizájnt is.Ez legyen a lényeg ebben a topikban,ne más.
Köszi!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Smithwarden
Es addig 7/24-ben torolgessek a trollok spamjeit a hg-k? :p

Lehet ha megújult a fórum lesz valami tisztogatás és a trollok addig elbízzák magukat.
Smithwarden
A modik feladtak az SG-n a "harcot" vagy elmentek nyaralni telen?
3 napja semmi reakcio a trollok ellen a jatekosok moderatori topikjaban...
"faszkalapmodik" meg hasonlo trollok kezdtek ossze-vissza irkalni mar...

én is tudok így írni 😄

★★★★★

téged is meghekkeltek
akyyy
az elõbb firefoxon bejelentkeztem, majd bezártam a böngészõt. szokásosan chrombe bejöttem chatet rongálni, elkezdem írni a chatre, és meg is jelent. az a bibi, hogy mivel kiléptetett a firefox, nem vagyok bejelentkezve.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Szabi
miért, bejelentették valahol az új DLC-ket az SG-hez ? 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

j0nNyKa
+1

Igen.
Fresh Duke
Az SG az EA tulajdonában van?

A heavy cost. I pay it gladly.

precision
és az miért lenne jó?

Bazinga!

Olyan cuc kéne az sgnek hogy a banner mellett ki legyen írva hogy ki van a topikban

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Dzsini
Ami új, hogy a topicon belüli lapozót jobb felül és a lap alján talán a topiclistában található "hozzászólásszám" alapján számolja ki, aminek elég sok esetben távolról van csak köze a valódi hozzászólások számához (pl. töröltek belõle valaha hozzászólást, volt duplázás, ilyesmik) - fõleg régebbi, hosszabb témáknál fordul elõ.

Ennél a témánál is az utolsó oldal üres, de van sok olyan, ahol akár tucatnyi üres oldal van emiatt a topicok végén.

Molnibalage
A topikon belüli keresõ a sok hozzászólásos topikoknál kb. mióta itt vagyok, azóta nem mûkdöik rendesen. Ez kb. 8-9 éve így van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Kategóra nélkül eszméletlen nehéz egyetlen topikot megtalálni, ha n+1 hír volt róla korábban. (Pl. RTW 2.) Egyes topikokat továbbra sem találni meg vele...

j0nNyKa
én úgy látom hogy többé-kevésbé reagálnak az itt leírtakra, ebben az állapotában már egészen nemrossz
mondjuk nem értem hogy miért csak minden x. találatnál van kiírva az uccsó hozzászóló neve, illetve a létrehozás dátumát még el tudnám képzelni, meg amit cat írt, a fórum kategóriájának nevét
egyébként jó irányba halad <#eljen>

SzirmosSzisza
Fórumkeresésnél visszajöhetnének a kategóriák, amúgy szerintem teljesen korrekt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pxxl
<#nyes>

All hail the double x!

immovable
<#taps>
Coral Springs
Inkább ne cseréljék ki, amennyiben az a keszekusza átláthatatlan trágyadomb lesz mint a fõoldal. Maga a dizájn is inkább visszalépés mint újszerû.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

SzirmosSzisza
Mondjuk a színkiemelés pozitívum, régebben mindig elbaszta a linkeket :/

Dzsini
Csak a fórumfelületrõl indítva rossz az ékezetezés, a fõoldalról, a keresõoldalról újra beírva már rendben van (az ékezet része) - ez biztosan helyrejön, amikor kicserélik a fórumdesignt, és innen is már az új keresõ jelenik meg.