27328
-
#24379 Mind a 6-ra nem válaszolok :-D
Szóval, elolvastam én hidd el és továbbra is azt látom, hogy ha időben törli valaki azt, hogy "hüJe Pista", akkor abból nem tud gond lenni, mert egyrészt Pista se olvasta, másrészt nyoma sem marad, így bizonyítékként egy per esetében a semmi az úgy nem túl perdöntő.
Amúgy nincs ezzel semmi gond... nevet kell változtatni és gyakran kell szoliba járni, meg persze egy lapattant fekete BéenVémerciaudista verda és máris minden felett állsz. Deal with it. -
#24378 btamas: Web Developer at iPon and Operator at ATW
az sg ip-je meg ATW-s :) úgyhogy gyanús -
#24377 Időnként megnéztem, hogy műxik-e. Amúgy utána meg máshol tesztelgettem, tesztüzivel. Én arra tippeltem, hogy vagy költöztetik a szervert külföldre, vagy megoldják, hogy a hírek alatt NE lehessen kommentelni többé. :D De valszeg. csak DB karbantartás volt. -
#24376 elég sírás, hogy hatszor beírod ugyanazt, mert nem látod elsőre :) ennél súlyosabb gondjaid is lehetnének, hogy nem látod a hozzászólásod :) -
#24375 Pontosan... ÉS sírtam?!?! -
#24374 Te is beírtad ide hatszor a magadét, pedig elsőre is láthattad, hogy nem működik :) -
#24373 Nem tudom én sem, dombyról tudni lehetett, és ha megnézed az egyetlen topicjába a lenti figura az egyetlen, aki beleírt. Ráadásul VIP (amit 1 klikk beállítani adminisztrációs oldalról), a blogja/weboldala alapján valamilyen szinten érthet is a témához, soha máshol nem láttam hozzászólását, így feltételezem, hogy ezzel foglalkozik.
De semmi többet nem tudunk mi sem, mint amit itt a topicban olvashattok. -
#24372 Mit össze tudtok rinyálni. Ez kész! :DDDD
Ez nem a mindent tudni akarok magazin, hé! Nem kötik az orrotokra mi folyik, akkor nem kötik. Steam is leszarja, Origin is leszarja, Uplay is leszarja. Fagy, fagy, nem megy, nem megy, login failed, login failed, ismeretlen hiba, ismeretlen hiba. Ennyi. És azok mögött súlyos dollár százmilliók állnak.
Ennél súlyosabb gondjai is lehetnek ám az embernek az életben... -
#24371 Úgy néz ki senki. -
#24370 róla még nem is hallottam/olvastam. Most akkor kik foglalkoznak a fejlesztéssel? (te tudod ezeket) -
#24369 írj neki, kérdezd meg tőle :) -
#24368 És baromi nagy dolog lenne ha esetleg benézne ide?Elvégre ebbe a topikba kellene megbeszélni mi történik a fórummal és kapni esetleg híreket a jövőről.Ehelyett mi szemeteljük tele a topikot fölösleges dolgokkal.Mert hiába ír valaki bugokról,mellé jön helyette sok másik. -
#24367 Ez az élet babolcsai néni! -
#24366 btamas aktívnak tűnik, és domby "topicjában" ő volt az egyetlen hozzászóló, szerintem egy másik fejlesztő valaki, aki a fórumot birizgálja -
#24365 de itt volt, mint láthattuk :D -
#24364 A kutyának a ...Nem szoktam panaszkodni és senki munkáját ócsárolni,de ami itt folyik az utóbbi időben,az kritikán aluli!És ugye természetesen a házigazda szokás szerint eltűnt,mint szürke szamár a ködben. -
#24363 fejlesztés :D -
nú #24362 mi folyik itt Gyöngyösön? -
#24361 Mobilon karakterkódolás rossz (ékezetek ugye), meg ahogy látom sqj és más üzeneteit kb ötször vette be a fórummotor O.o -
#24360 A profil beállításoknál tudok ezt bekapcsolni(adtál is egy ötletet). -
#24359 Visszavonom. -
#24358 Eddig jónak tűnik(knock-knock) de a chat még a "régi". -
#24357 Hogyan lehet a chat-et visszakapcsolni. Hónapokkal ezelőtt kikapcsoltam, de a visszakapcsolást nem találom sehol. -
#24356 Most próbaként normálról próbálok válaszolni.Majd kiderül. -
#24355 :DD -
#24354 De ha mobilról ír valaki megjavul a téma? Vagy ha én mentem mobilra akkor utána normálon is megjelent, valamelyik.
Szerk: Mégsem, most a sajátom se jelenik meg normálon. Gondolom valami cache/loadbalance probléma, de nem kicsi. -
#24353 El lett ez dombyzva! -
#24351 Csak mobilfelületről tudok sg-zni, felemelőérzés..... -
#24350 Valami itt nem stimm... -
#24349 "A chat használatához be kell jelentkezned!"
Köszönöm SG! -
#24348 ?
Ráfrissítettem a fórumra,kiírta,hogy 11 új üzenet van itt,erre látom,hogy az utolsó hozzászólás tegnapi,amiket már rég olvastam.
Szerk.:Most nézem,hogy az összes kedvencek közötti topikkal ez történt.WTF?Valami tájékoztatást esetleg,mert baromi rég nem kaptunk semmi infót az illetékesektől.Merre haladunk?Lefele nem az biztos,mert ennél nincs lejjebb szerintem :( -
#24347 Ez van akkor, ha technológiához nem értő félhülye véntrottyok vannak döntési helyzetben, akik mellett elszállt az idő. Lehet, hogy értenek a római joghoz, de a XXI. századról lövésük sincs ezeknek az idiótáknak a jelek szerint. Ha én ekkora hülyeséget csinálnék a munkahelyemen úgy 2 perc után végának ki. És ezek döntenek az alkotmányról...? Ennyi erővel egy majmot is odaültethettek volna...
-
#24346 Betarthatatlan fostaliga hatrozat.
Ez van akkor, ha technológiához nem értő félhülye véntrottyok vannak döntési helyzetben, akik mellett elszállt az idő. Lehet, hogy értenek a római joghoz, de a XXI. századról lövésük sincs ezeknek az idiótáknak a jelek szerint. Ha én ekkora hülyeséget csinálnék a munkahelyemen úgy 2 perc után végának ki. És ezek döntenek az alkotmányról...? Ennyi erővel egy majmot is odaültethettek volna...
-
#24345 "A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
Az itt megjelenő vélemények regisztrált látogatóink magánvéleménye,
és nem tükrözik az SG.hu Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját."
Lap alja, gondolom ez egy lehetséges kiskapu -
Borg #24344 Nálam valahogy eléggé meg van furcsulva ma az SG működése... kommentjeim nem jelennek meg, illetve lépten nyomon olyasmiket hoz fel újként, amiket már egyszer megnéztem... -
#24343 normál webes felületen írtam egy kommentet az android topikba, de nem látszik... a mobil téma fő nézetében azt írja, hogy enyém az utolsó komment, de a topikba belépve már nincs ott a hsz -
#24342 ?
Ráfrissítettem a fórumra,kiírta,hogy 11 új üzenet van itt,erre látom,hogy az utolsó hozzászólás tegnapi,amiket már rég olvastam.
Szerk.:Most nézem,hogy az összes kedvencek közötti topikkal ez történt.WTF?Valami tájékoztatást esetleg,mert baromi rég nem kaptunk semmi infót az illetékesektől.Merre haladunk?Lefele nem az biztos,mert ennél nincs lejjebb szerintem :( -
#24341 most nekem se küldött el semmilyen üzenetet egy topikba sem -
#24340 ?
#24339 ?
Szerk.:Most nézem,hogy az összes kedvencek közötti topikkal ez történt.WTF?Valami tájékoztatást esetleg,mert baromi rég nem kaptunk semmi infót az illetékesektől.Merre haladunk?Lefele nem az biztos,mert ennél nincs lejjebb szerintem :(