Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nyald ki a seggét a kisdiktátorodnak, szarjankó 😄" - hundredeyes
Na most az a helyzet, hogy ha visszaolvasol korábbra láthatod, hogy azért sírok már jó ideje, hogy legyen kulturáltabb a légkör. Iszonyat gáz ugyanis, hogy leírsz egy fél oldalnyi érvelést, majd valaki beböfög rá valami vulgárisat, ahelyett, hogy meggyõzne arról, hogy rosszul látom. Vagy, ha elfogynak az érvek akkor is jön ez a fajta stílus, amit te is tolsz.
Eskü nincs értelme fullba tolni a kretént, egyrészt nem gyün' az Oszkár se, másrészt "építeni" sokkal szórakoztatóbb és kihívással telibb, mint "rombolni". Már pedig egy fórumba kocsmai szintet tolni rombolás...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Illetve a kategóriáktól függetlenül éppen aktív topicokba érkezõ referral linkes spamek tisztogatásánál sincs szerintem sok mérlegelni való.
Az jártasságon alapuló illetékesség problémájára (gondolom az lenne a gáz, hogy kapnátok a PÜ-ket olyan ügyekben is, ahol nem tudnátok felelõs döntést hozni) meg át lehetne a modi listát úgy alakítani, hogy ne a jogokat nézze, hanem pl. a beállításaitokban opt-ineltek, hogy melyik kategória alatt jelenjetek meg illetékesként.
Persze ez már fejlesztés kérdése is lenne innentõl, és hát ugye egyelõre érvényes licensze van az SG-nek a Valve Time-ra 😞
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
játékosban ezeket a dolgokat ismerem, így tudom is, mit csinálok
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
ha nagyon ide költözne, kérek jogot, és akkor természetesen törlöm itt is élbõl, ahogy játékosban is
a javaslat mindenesetre jogos <#eljen>#eljen>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
úgyhogy n+2: légyszives ne etesd. köszönöm.
A heavy cost. I pay it gladly.
1. Normális moderátorok nem nyomorékok akik 2 ip-t se tudnak összehasonlítani.
öeöeöeöe hogy kell ide írni
kész végem
öeöeöeöe hogy kell ide írni
Ezt hívják közösségnek.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Amúgy nem 2011-ben kezdõdött az SG látogatottságának (fõleg a fórumnak) a visszaesése, hanem jóval hamarabb. Olyan 2002-4 környékén az ország top5 legforgalmasabb fórumában volt (sõt, talán top3-ban, az Index és talán a prog.hu fóruma mellett), akkoriban St napi szinten erre járt, mentek a fejlesztések, volt egy aktív közösség.
Aztán változtak az idõk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Viszont,akkor én úgy veszem,hogy te vagy az az ominózus egyén,akivel leveleztem,de innentõl kezdve csak hátradõlök és hozok kukoricát is 😊
Tudod,múltkor már megírtam,hogy nagyon szórakoztató vagy,ezt most is így gondolom 😊
Legyél jó,szia <#integet2>#integet2>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Máskor is volt már kibeszélõshow a topicban, pár évente végig kell zongorázni ugyanazokat a dallamokat, hogy mindenki elégedett legyen.
Tudom tévedek, nem értek hozzá, etc... de tudod mit figyeltem meg? Hogy nagyjából 2011-13-ban valami elképesztõ mennyiségû ember tûnt el az oldalról.
All hail the double x!
Egyébként itt megnézheted, hogy a fõszerkesztõ (Mortimer) már "figyelmeztette" 1-2 pontokkal pont a jelzett figurákat.
A többire: amíg tapsolnak a bohócnak, addig az nem megy le a színpadról.
Év vicce, könnyem is kicsordult 😄
Ha tényleg az volna, ez elõ sem fordulna, nem kéne ide írnom, nem kéne e jelenségre felhívni a figyelmet.
Pl. ez se zavar senkit. Katt.
Aki tovább tolja, még durvábban annak pihi. Újra regel? Na bumm, mehet a pihi oda is. A rendõri szerv mindig erõsebb és kitartóbb kell legyen, mint a renitensek.
Mûködik ez, csak moderátorkodni kellene hozzá, az meg idõ, fáradtság :-(
Állítólag te egy értelmes ember vagy,akkor meg viselkedj ahhoz illõen,bizonyítsd vagy cáfold a kapcsolatot..... mellébeszélni minden nyomi tud....egy értelmes embertõl meg elvárható viselkedés volna, hogy ne beszéljen mellé,de mivel az sgrõl van szó,látom már,hogy ez irreális elvárás...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Az igazság az követelné meg, hogy Zero is kapjon 1-2 sárga táblácskát, mert tényleg lement kutyába, de neked is járna ugyan ennyi, mert egyrészt ide offolsz, másrészt nem egészséges a rendõri szerveket ilyen stílusban osztani.
Amíg ez nem történik meg, addig sem neked, sem neki "nincs igazsága".
Valahogy jobb érzés lehet tilosban mûvelni azt, amit, ráadásul ha mégis valakinek rálépnek a lábujjára, akkor olyan jót lehet panaszkodni...
Ez egy jó taktika, hiszen az a pár "aljadék" biztosan kitart majd a végsõkig.
De figyelni fogom az ilyen eseteket, és szóvá fogom tenni, ha hibáznak, ha kivételeznek.