27328
-
#24579 eh most hogy mondod, nem :) -
#24578 nem, mert itt egyértelmű bétamásozás folyik jelenleg -
#24577 És ez most őszintén problémát okoz? -
#24576 el fognak dombyzodni a jogaim -
#24575 már nem kell sok és sehova se lesz
-
#24574 nincs altalanosba totyik buzeralo jogom :C -
#24573 mehet bannerba :D -
#24572 bizonyitek, nem igeret, olcpajsz
-
#24571 na most felbőszítettétek a vadat, mindjárt jön beír fél sort, és behal minden :C
elsőre a csetről banol mindenkit a js... :D -
#24570 domby is coming -
Blum #24569 Hat de most hova lett az oszom banner? :|
domby,te vagy az? :o -
#24568 Mint ahogy a december, de mivel a fejlesztés januárra van ígérve, a kiírás miatt már sokan 1 hónappal előbb elkezdenének panaszkodni. -
#24567 Egy hülye konteó egyébként - ha az SG is a PH-s lapcsalád tagja lett, lehet, hogy már nincs "igény" az SG-s fórumra? (ott van a PH ugyebár) -
#24566 Az is tél. -
#24565 Lehetne January is coming -
#24564 6. Nincs mindenben igazunk -
Blum #24563 Van mukodo VIP fizetes,ott az SMS
-
#24562 -
#24561 awesome banner bro -
#24560 LOL -
#24559 Talán ez segít.
[NEM] -
Blum #24558 So hardcore :o -
spam topig!! -
Ott van az. -
Blum #24555 -
#24554 én nem láttam :) #fejvakaras -
#24553 Én vagyok vak vagy eltűnt a fejvakarós szmájli? -
#24552 abbol flame lenne, eroteljesen.
kapasbol az en.. valaszom a kerdesre nem tul szivet melengeto -
#24551 -
nú #24550 Elnézve az utóbbi hetek kommentjeit, javaslom a topik átnevezését. Legyen ezentúl: Mi kellene dombynak? -
#24549 Mit nyavalyogtok az új funkciókért és a hibajavításokért? Hol van még január? -
#24548 fu igazad van, elnezest
en meg itt tudatlan modon hasznaltam az eldombyzta termet, de akkor mar definialom:
nemes egyszeruseggel elkurja - eldombyzza -
Blum #24547 Olyan nem is volt. Zarkozzunk fel kerem,mindjart itt van Januar.
"megdombyzta - javított egy hibát, de közbe 10 másikat generált
dombyban csinálja - élesben fejleszt
dobott egy dombyt - random hibát generál
rádombyzott - egy hibát felül ír egy másikkal
kidombyzta - eltüntet egy ficsört" -
#24546 a masodik nem ugyanaz mint az eldombyzta? -
#24545 sg.hu terminológia +:
titokban bejött melózni - bétamásozott
titokban elront valamit - szétbétamásozta -
#24544 Úgy egyáltalán a "Szerkesztve ekkor és ekkor ez és ez által" lent a láblécben elférne :)
De tekintve, hogy a téma- és a hozzászólásszerkesztő felület hogy is néz ki, itt az elmúlt tíz évben szerintem csupán arról volt szó, hogy az admin felület egy-egy részéhez kapott pár emberke hozzáférést. Így működött régen a massdel.php is (felhasználó ID és időtartam alapján egyszerűen purgálni lehetett vele az adatbázisból egy felhasználó hozzászólásait), egyszerűen adminisztrátori scriptek voltak, amiket páran megkaptunk használatra. És amikor a moderáció, mint olyan megjelent, és páran megkaptuk a jogokat, akkor ez egy felnövekvő fórum volt, egy olyan közösséggel, akik (ha csak virtuálisan is) ismerték egymást, és néhányan átláttuk a fórum nagyobb részét.
(apropó, a múltkor néztem, hogy jól meg lettek ritkítva az aktív moderátorok, sok régóta passzív felhasználó eltűnt róla) -
#24543 abszolút egyet tudok érteni, részemről simán mehetne
általában arról van szó, hogy elkúr valaki valami taget, amit javítunk, vagy pl ugye beír valaki 34832432432432432 betűt szóköz nélkül, és széthúzza a topicot, ilyenek (mer ugye ennek sem egy sor css lenne a megoldása, nope)
szóval ez is egy +1-es ötlet, januárban mindenképp vissza kell térni rá! -
#24542 Őszinte leszek, a moderátorok hsz-szerkesztését én maximum akkor hagynám, ha a rendszer automatikusan tagelné, hogy melyik moderátor szerkesztette a hozzászólást. Nem mintha visszaélésektől félnék, de voltak már ebből problémák a múltban, ugyebár. -
#24541 amit dzs írt, pluszban igazából a WoT méretű problémáknál alapból az volt a megoldás, hogy 0-24 nyitva volt, és jó kiskutya módjára bizony minden egyes hozzászólást automatice elolvastam, úgyhogy nem is volt szükség a linkelésre :)
mondjuk ettől függetlenül pl. a moderátori szerkesztés akár működhetne is, nem? vagy majd januárban? -
#24540 valszeg sok POSTot küldesz a szerver felé, olyankor hajlamos kipakolni
pl. ha rövid időn belül sok hszt pluszolsz / minuszolsz, akkor simán megtörténhet