27328
  • Dzsini
    A beállításokban újragépelve az aláírást helyrejönnek az ékezetek (elég kitörölni és újra beírni minden ékezetes betűt).
  • Jim Morrison
    hamarosan (remélhetőleg) élesítve lesz az új felület (meg motor), szerintem annyit már ki lehet bírni, :)
  • COD Black Ops
    Újra támogathatná az ékezeteket az aláírás :)
    Vagy ez egyéni szocprobl ?
  • pssblymyb
    Mi kellene az SGnek?

Account törlési lehetőség!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dzsini
    Vagy bármelyik böngészőben usercss lehetőségek tárháza van, pár gombnyomás. Főleg az új felületen minden szépen el van nevezgetve.
  • pxxl
    chrome+stylish és tied a pálya :D
  • Dzsini
    A betűszínt állítani nem lehet, de nekem is #f0f0f0 van beállítva háttérnek, és úgy egészen kényelmes. (mondjuk itt a régi felületen is)
  • Fabio Capello
    kávét nem főz, így nem érdekel :D
  • j0nNyKa
    sőt moziba is elvisz a rendszer
    használat közben nem jön le amit írsz, csak képről
    de egyébként a túl sok fehér miatt basztatjuk őket :)
  • Szabi #24848
    és akkor a beállítások részben, pl. a fehér háttér helyet állíthatok be magamnak szürkét a fekete betűk helyett meg fehéret pl ?

mert ez így a képen annyira erős fehér hogy már bántja szememet :D
  • j0nNyKa
    ja újban már normális karakterkódolások vannak all over
  • SzirmosSzisza
    Jelentsd már azt is, hogy valami utf-8 félére át kéne állni, mert a latin2 gááááz.
  • j0nNyKa
    jelentve, nem nyugtat meg, hogy az újban most lettek jók, mi?
  • SzirmosSzisza
    Valamiért kérdőjelek kerültek az aláírásomba :c
  • j0nNyKa
    sziasztok, szokásos "imádjuk az új ezsgé fejesztőket" post, merhogy tényleg
    pici sneak peak a many-many újításból az egyikről: klikk
    egyébként _nagyon_ közelít a vállalható állapota az új rendszernek :)
  • Dzsini
    nem hülye topic, az SG hozzászólásainak kb. 4 százalékát tartalmazta :)
  • M2 #24841
    "a kutyát nem érdekli a fórum reklámozás céljából"

Erre való a Google, egy felső banner szerintem mindenkinek elférne és tolná a témákba illő reklámokat.
  • Dodo55
    Magyar nyelvű, informatikai témájú keresésekre nagyon sokszor kihozza a Google a fórum egyes témáit elég jó helyen (azóta is, hogy elterjedt az a bizonyos idióta kérdésekkel teli oldal). Szerintem annak idején én is így találhattam ide.

Ezt kéne valahogy a médiaajánlatban kiemelni, esetleg még demonstrálni is.
  • j0nNyKa
    jr már kapott 255 büntetőpontot, abból csak tanul
  • Blum
    Itt minden pixxel hibaja mar evek ota :D

BAN-t neki!!!!!!4444444
  • j0nNyKa
    tudunk róla, jeleztük, pixxel hibája egyébként a hülye spam topicjával
  • NEOreg3
    ha vadul nyomogatom a chat-en a fel gombot, akkor letiltja az IP-met a szerver egy időre és addig nem elérhető az sg :(
    ja hogy a reklámozók felé már fel volt ez sokszor ajánlva, de senkinek nem kellett, vágom
  • SzirmosSzisza
    Yo, ha még fejlesztenek akkor html videó taget ajánljátok már fel, akár default autoplay offal is, az is valami már!
  • Dzsini
    Nem nagyon sikerül kikeresni, de itt a topicban mondta múlt év vége felé, hogy a fórum egyáltalán fel sem merül, mint reklámfelület akkor, amikor valaki azzal jön, hogy pénzt szeretne itt költeni.

Mindig benne volt a médiaajánlatban a fórum, mint reklámlehetőség, és az elmúlt kb. 5 évben talán kétszer láttam itt célzott reklámot (egyszer a hozzászólásablak alatt, egyszer pedig a fejléc környékén). Emellett persze megvan a bejelentkezés nélküli szavakat aláhúzogató reklám, de kb. ennyi.

Tehát igen, eszébe jut - de a kutyát nem érdekli a fórum reklámozás céljából.

(és elég régóta jársz ide a topicba, hogy ezt már olvashattad is tőle)
    Látod itt vannak a gondok, mert a fórumot többet túrja szerintem az átlagemmber, mint a cikkeket egy napon belül. Eszébe nem jut a tulajnak, hogy esetleg beintegráljon reklámozást valamilyen okos módon a fórumba :D
  • Dzsini
    Régen erre Mortimernek az volt a válasza, hogy ő is pár évente egyszer használja az index fórumát, és nem örülne neki, ha elveszne a felhasználója. (nekem is van indexes fórumregisztrációm, amit vagy 5 éve nem használtam, de még jól jöhet, hogy nem kell újraregisztrálni)
    Tehát az automatikus törlés nem jó ötlet.

A saját kérésre regisztráció kikapcsolása viszont sokszor felmerül, azt én is értelmes ötletnek tartom, bár ez sokszor hirtelen indulatból történik, és annak újraregisztráció a vége, aki valóban nem akarja használni a fórumot, az egyszerűen nem jön ide.

A statisztika senkit nem érdekel igazából, a fórum nem potenciális reklámfelület, a reklámozókat nem igazán érdekli.
  • Coral Springs
    Néhány fórumon láttam hogy lehetett regisztrációt törölni, utána pedig "Törölt felhasználó" -ként a hozzászólások megmaradtak. Ez megoldható ? Rengeteg a több éve nem látogatott regisztráció, és a 0 hozzászólásos amit még soha nem használtak. Az más kérdés hogy ez az sg statisztikáinak jó, de szerintem a statisztikát aktív felhasználókkal kéne növelni, de lehet hogy én látom rosszul.
  • Jim Morrison
    Úgy biza.
    Mondjuk mikor eloszor nyomkodtam az uj feluletet, elsore meglepoen bugmentesnek tunt, es ahogy egyre jobban beleastam magam, lattam, hogy itt meg van tennivalo :)
    Ha sikerul a fejlesztonek tegnapihoz hasonlo, szep bugfix listat naprol napra megcsinalni, ha a heten nem is, de szerintem jovohet vegen mar kibovithetik a betateszterek koret :)
  • MerlinW
    Hát igen, az domready funkciókkal majd a végén kellene foglalkozni:)
  • Jim Morrison
    Azt hozzátenném, hogy sok mindent még nem tudok fejleszteni, mert a meglévő funkciók sem működnek megfelelően, így minden bizonnyal azok még változni fognak, így aztán most hiába csinálok meg 1 funkciót, amit másnapra már ki is javítanak, és javíthatom megint.
  • Jim Morrison
    Hogy válaszoljak is :) :

Már elkezdtem átültetni a meglévő funkciókat, de sokáig fog tartani, ha naponta kapok majd 1 8 órás bant :(

Üzenetközpont előtt az apróbb ficsőröket akarom átültetni
  • Dzsini
    A bővítmény fejlesztője már látja az új felületet, tud ő is beszélni a "programozóinkkal" :)

Hogy az üzenetközponttal szándékozik-e valamit tenni, azt tőle kell megkérdezni.
  • kifli
    gondoltam, csak felmerül-t esetlegesen a bővítmény már meglévő dolgainak integrálása. Üzenetközpont pl, vagy esetleg annyi, hogy lehessen egyáltalán a bővítményt használni az oldallal. (üzenetközpont ugye nem működik mióta nem elérhetőek úgy a topikok, hogy ne jelezze úgy mintha olvasta volna már az ember a topikot, és eltűnik az olvasatlan üzenetek száma)
  • j0nNyKa
    akarom mondani el voltak csúszva, má jók
    kifli: mi igyekszünk bombázni őket jó ötletekkel a bővítményből, és nyitottak is rá, csak meg van kötve a kezük sok esetben - de volt már példa rá a szűk egy hét alatt, hogy bővítményes fícsört beraktak, mert kértük
  • Dzsini
    Meglátjuk, hogy mit lehet, mit nem lehet - szerződésből, fizetésért dolgoznak, pár apróság biztos belefér, de teljesen új dolgokat nem fognak a szép mosolyunkért leprogramozni.
  • kifli
    sg bővítményből nem vesznek át 1-2 hasznos funkciót?
  • j0nNyKa
    el vannak csúszva itt a válasz linkek háromszázza', tud róla a fejlesztő
  • Fabio Capello
    és ezt most miért az enyémre válaszoltad? :D Becsalogatsz itten ebbe a topikba :D

egyébként, köszi az updatekért, legalább valaki oszt meg infókat is :)

[ahelyett hogy próbálnál feljutni challengerbe pasztmek :D]
  • j0nNyKa
    örökre óta megy másfél órája yo