27328
-
#24856 A beállításokban újragépelve az aláírást helyrejönnek az ékezetek (elég kitörölni és újra beírni minden ékezetes betűt). -
#24855 hamarosan (remélhetőleg) élesítve lesz az új felület (meg motor), szerintem annyit már ki lehet bírni, :) -
#24854 Újra támogathatná az ékezeteket az aláírás :)
Vagy ez egyéni szocprobl ? -
pssblymyb #24853 Mi kellene az SGnek?
Account törlési lehetőség!!!!!!!!!!!!!!! -
#24852 Vagy bármelyik böngészőben usercss lehetőségek tárháza van, pár gombnyomás. Főleg az új felületen minden szépen el van nevezgetve. -
#24848 chrome+stylish és tied a pálya :D -
#24851 A betűszínt állítani nem lehet, de nekem is #f0f0f0 van beállítva háttérnek, és úgy egészen kényelmes. (mondjuk itt a régi felületen is) -
#24850 kávét nem főz, így nem érdekel :D -
#24849 sőt moziba is elvisz a rendszer
használat közben nem jön le amit írsz, csak képről
de egyébként a túl sok fehér miatt basztatjuk őket :) -
#24848 és akkor a beállítások részben, pl. a fehér háttér helyet állíthatok be magamnak szürkét a fekete betűk helyett meg fehéret pl ?
mert ez így a képen annyira erős fehér hogy már bántja szememet :D -
#24847 ja újban már normális karakterkódolások vannak all over -
#24846 Jelentsd már azt is, hogy valami utf-8 félére át kéne állni, mert a latin2 gááááz. -
#24845 jelentve, nem nyugtat meg, hogy az újban most lettek jók, mi? -
#24844 Valamiért kérdőjelek kerültek az aláírásomba :c
-
#24843 sziasztok, szokásos "imádjuk az új ezsgé fejesztőket" post, merhogy tényleg
pici sneak peak a many-many újításból az egyikről: klikk
egyébként _nagyon_ közelít a vállalható állapota az új rendszernek :) -
#24842 nem hülye topic, az SG hozzászólásainak kb. 4 százalékát tartalmazta :) -
M2 #24841 "a kutyát nem érdekli a fórum reklámozás céljából"
Erre való a Google, egy felső banner szerintem mindenkinek elférne és tolná a témákba illő reklámokat. -
Dodo55 #24840 Magyar nyelvű, informatikai témájú keresésekre nagyon sokszor kihozza a Google a fórum egyes témáit elég jó helyen (azóta is, hogy elterjedt az a bizonyos idióta kérdésekkel teli oldal). Szerintem annak idején én is így találhattam ide.
Ezt kéne valahogy a médiaajánlatban kiemelni, esetleg még demonstrálni is. -
#24839 jr már kapott 255 büntetőpontot, abból csak tanul -
Blum #24838 Itt minden pixxel hibaja mar evek ota :D
BAN-t neki!!!!!!4444444 -
#24837 tudunk róla, jeleztük, pixxel hibája egyébként a hülye spam topicjával -
#24836 ha vadul nyomogatom a chat-en a fel gombot, akkor letiltja az IP-met a szerver egy időre és addig nem elérhető az sg :( -
nú #24835 ja hogy a reklámozók felé már fel volt ez sokszor ajánlva, de senkinek nem kellett, vágom -
#24834 Yo, ha még fejlesztenek akkor html videó taget ajánljátok már fel, akár default autoplay offal is, az is valami már! -
#24833 Nem nagyon sikerül kikeresni, de itt a topicban mondta múlt év vége felé, hogy a fórum egyáltalán fel sem merül, mint reklámfelület akkor, amikor valaki azzal jön, hogy pénzt szeretne itt költeni.
Mindig benne volt a médiaajánlatban a fórum, mint reklámlehetőség, és az elmúlt kb. 5 évben talán kétszer láttam itt célzott reklámot (egyszer a hozzászólásablak alatt, egyszer pedig a fejléc környékén). Emellett persze megvan a bejelentkezés nélküli szavakat aláhúzogató reklám, de kb. ennyi.
Tehát igen, eszébe jut - de a kutyát nem érdekli a fórum reklámozás céljából.
(és elég régóta jársz ide a topicba, hogy ezt már olvashattad is tőle) -
nú #24832 Látod itt vannak a gondok, mert a fórumot többet túrja szerintem az átlagemmber, mint a cikkeket egy napon belül. Eszébe nem jut a tulajnak, hogy esetleg beintegráljon reklámozást valamilyen okos módon a fórumba :D -
#24831 Régen erre Mortimernek az volt a válasza, hogy ő is pár évente egyszer használja az index fórumát, és nem örülne neki, ha elveszne a felhasználója. (nekem is van indexes fórumregisztrációm, amit vagy 5 éve nem használtam, de még jól jöhet, hogy nem kell újraregisztrálni)
Tehát az automatikus törlés nem jó ötlet.
A saját kérésre regisztráció kikapcsolása viszont sokszor felmerül, azt én is értelmes ötletnek tartom, bár ez sokszor hirtelen indulatból történik, és annak újraregisztráció a vége, aki valóban nem akarja használni a fórumot, az egyszerűen nem jön ide.
A statisztika senkit nem érdekel igazából, a fórum nem potenciális reklámfelület, a reklámozókat nem igazán érdekli. -
Coral Springs #24830 Néhány fórumon láttam hogy lehetett regisztrációt törölni, utána pedig "Törölt felhasználó" -ként a hozzászólások megmaradtak. Ez megoldható ? Rengeteg a több éve nem látogatott regisztráció, és a 0 hozzászólásos amit még soha nem használtak. Az más kérdés hogy ez az sg statisztikáinak jó, de szerintem a statisztikát aktív felhasználókkal kéne növelni, de lehet hogy én látom rosszul. -
#24829 Úgy biza.
Mondjuk mikor eloszor nyomkodtam az uj feluletet, elsore meglepoen bugmentesnek tunt, es ahogy egyre jobban beleastam magam, lattam, hogy itt meg van tennivalo :)
Ha sikerul a fejlesztonek tegnapihoz hasonlo, szep bugfix listat naprol napra megcsinalni, ha a heten nem is, de szerintem jovohet vegen mar kibovithetik a betateszterek koret :) -
#24828 Hát igen, az domready funkciókkal majd a végén kellene foglalkozni:) -
#24827 Azt hozzátenném, hogy sok mindent még nem tudok fejleszteni, mert a meglévő funkciók sem működnek megfelelően, így minden bizonnyal azok még változni fognak, így aztán most hiába csinálok meg 1 funkciót, amit másnapra már ki is javítanak, és javíthatom megint. -
#24826 Hogy válaszoljak is :) :
Már elkezdtem átültetni a meglévő funkciókat, de sokáig fog tartani, ha naponta kapok majd 1 8 órás bant :(
Üzenetközpont előtt az apróbb ficsőröket akarom átültetni -
#24825 A bővítmény fejlesztője már látja az új felületet, tud ő is beszélni a "programozóinkkal" :)
Hogy az üzenetközponttal szándékozik-e valamit tenni, azt tőle kell megkérdezni. -
#24824 gondoltam, csak felmerül-t esetlegesen a bővítmény már meglévő dolgainak integrálása. Üzenetközpont pl, vagy esetleg annyi, hogy lehessen egyáltalán a bővítményt használni az oldallal. (üzenetközpont ugye nem működik mióta nem elérhetőek úgy a topikok, hogy ne jelezze úgy mintha olvasta volna már az ember a topikot, és eltűnik az olvasatlan üzenetek száma) -
#24823 akarom mondani el voltak csúszva, má jók
kifli: mi igyekszünk bombázni őket jó ötletekkel a bővítményből, és nyitottak is rá, csak meg van kötve a kezük sok esetben - de volt már példa rá a szűk egy hét alatt, hogy bővítményes fícsört beraktak, mert kértük -
#24822 Meglátjuk, hogy mit lehet, mit nem lehet - szerződésből, fizetésért dolgoznak, pár apróság biztos belefér, de teljesen új dolgokat nem fognak a szép mosolyunkért leprogramozni. -
#24821 sg bővítményből nem vesznek át 1-2 hasznos funkciót? -
#24820 el vannak csúszva itt a válasz linkek háromszázza', tud róla a fejlesztő -
#24819 és ezt most miért az enyémre válaszoltad? :D Becsalogatsz itten ebbe a topikba :D
egyébként, köszi az updatekért, legalább valaki oszt meg infókat is :)
[ahelyett hogy próbálnál feljutni challengerbe pasztmek :D] -
#24818 örökre óta megy másfél órája yo