Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
settings - advanced - hardware accelation elõl a pipát szedd ki, ha van (vagy épp pipáld ki, ha nincs, ki tudja)
ha ez nem segít, addonokkal hogy állsz? safe mode-ban indítva az ffet addonok nélkül ugyanúgy feketebigyósodik?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Dzsini
reboot, ilyesmi megvolt a driver frissítés óta?
próbáld kilõni a hardveres gyorsítást a firefoxban, hogy valóban az okozza-e

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
FF alól tolom ma egész nap... semmi ilyesmit nem tapasztaltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sima firefox,nating szpesol

29.0.1

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Dzsini
Lehet csak egy reset kellene a böngészõnek, hogy újragondolja a GPU beállításokat 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

j0nNyKa
ez elég eldombyzottan néz ki
ez most miez, firefox/iceweasel, vagy valami nagyon más?

Stabil 28 fok korul van a GPU.
Bar most,hogy mondod tegnap elott jott updaten keresztul az uj nv driver,lehet hogy az cseszett el valamit.

Dzsini
Nem csak kényes téma, hanem komplett cenzúramodul készül itt 😊

(amúgy tippre a GPU gyorsítás szédül meg a böngészõben, hûtés rendben van?)

ODANEZZ!!!!4444

btw,most felturhazok neki egy Chromiumot,aztan kicsit tesztelgetem azzal is.

j0nNyKa
szvsz ha még lesz ez a valamid, mindenképp nézz rá más eszközzel / böngészõvel is, hátha

Passz.

Semmi erdemleges valtozas nem tortent tegnap ota,mert akkor meg nem volt baja. Ma reggel vettem eszre eloszor. Ha megint latom akkor csinalok egy screenshotot.

j0nNyKa
én se látok ilyesmit, van még ez a problémád?

pxxl
nekem nem tûnt fel ilyesmi pc humorban. nem lehet, hogy nálad van valami? 😮

All hail the double x!

humi-ari,pc humor ahol eszrevettem

j0nNyKa
hol? linkt!

immovable
Az sg is csatlakozott a reklám adó elleni kampányhoz. 😄
Egyik-masik HSZ-ben a szoveg helyett csak egy fekete csik lathato. Illetve nem csak a szoveg alakul at,hanem a privat es valasz gombok is. <#ticking>

Jim Morrison
Úgy vettem észre, ha nem küldd el mobilról egy frissen küldött üzenet a topikban, attól a számozás utána még rendesen megy.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Mobilon nálam már jó a kódolás, de ha hsz-t akarok szerkeszteni (es szerkesztem is), duplikalt uzenet nem kuldheto hiba miatt nem modosul a hszem😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

akyyy
Boldog szülinapot

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

gergely1991
Eldombyzták az eszgét... -.-

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Kacc Kacc .... Ha lenne is ilyen nálam nem hat, Max csak rád 😉 A fórum most jol mûködik ( akar mobilrol irok ,akar nem kirakja az üzit 😉

Szabi
azóta már nálam is helyreállt, de reggel még kékcsíkos volt alul mindegyik beszúrt yt videó, többféle böngészõben is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

j0nNyKa
+1

pxxl
cant see shit captain

All hail the double x!

Szabi
jé, visszajött a retro kékcsíkos youtube téma.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

immovable
A háttérhatalom beizzította a kényes téma modul törlõ egységet! Csak a te kedvedért.
Ès miert pang a fejlesztés és a bug takarítás?

Tinman
Term. elsõ dolgom volt, csak jelezni akartam, hogy a sokat tárgyalt SMS fizetés NEM mûködik.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
vip @ sg.hu -ra írj egy levelet, ott sokkal valószínûbb, hogy valaki foglalkozik vele.

Tinman
Tényleg szétpotyog az SG -.-

Küldtem ma SMS-t 8 hónap VIP-re, hogy támogassam a mobil szolgáltatót is, de amit visszakaptam kódot arra azt írja, hogy Hibás ellenõrzõkód.

Csodálatos. Gratulálok!<#worship>

tomsolo
Mi már tudjuk mire számíthatunk - ti még nem is sejtitek. 😄

Egyébként:
- nem tudok a csetre írni
- nem tudok hszt szerkeszteni, törölni

de azért tartom a rendet itt. 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Malakai
Felváltva rossz a logótok. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tomsolo
a gomba vizsont megy ;P

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

j0nNyKa
lol az elõbb mikor válaszoltam neked, volt logód, azt hittem, idõközben megjavult
most megint nincs logód
wellplayed 😄

Tinman
A fórum szimbiózisban van az országgal... nem lehetne Svájchoz csatolni inkábbb?

gergely1991
Biztos dombyban csinálja.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SzirmosSzisza
Én is pont néztem, hogy tomsolonak az alatta linkelt hozzászólásban nincs.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

j0nNyKa
sosincsenek itt ismert issue-k, de mondjuk hogy a logód el lett dombyzva, az a legközelebbi az igazsághoz 😊

cement
Sziasztok! Az mitõl van, hogy nekem egyik pillanatról a másikra eltûnt a logóm? Mert én nem nyúltam hozzá, van valami ismert issue?

respect to the man in the ice cream van

Valassz az opciok kozul 😊
Szerintem megdombyzta.

sg.hu terminológia

gergely1991
Mondjuk én nem is használom õket lol.
Azért némi dolgot elmondhatnának egy hszbe hogy mi történhetett. 😊

Jim Morrison
Én is úgy emlékeztem, azért mertem... Bocsi, mobilról töltöttem fel, és csak a copy url re nyomtam, azt hittem kép url 😊 (figyelmetlen voltam😞)

Malakai
Az idõben törlés itt nem azt jelenti, hogy mielõtt a "sértõdékeny" meglátja, hanem ha már meglátta akkor kérésre vagy anélkül azt idõben törli az oldal az nem elég.
És a probléma ott van, hogy az oldalt lehet felelõsségre vonni, nem a hozzászólót, az-az az oldalak fognak vonakodni lehetõséget adni a kommentelésre.

Jim: imgur egy ideje már levette feketelistáról az sg-t, csak nem a html oldalt kellett volna képként beszúrni. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Dzsini
"Az AB döntése szerint mindegy, hogy a honlap mûködtetõje tudott-e a kommentrõl, és az sem számít, hogy kérésre azonnal eltávolította: mindettõl függetlenül felelõs a komment tartalmáért az MTE, mert az õ felületén jelent meg."

pont egy olyan esetben történt ez a döntés, ahol az oldal tulajdonosa azonnal törölte a kifogásolt hozzászólást, amint szóltak neki.

Jim Morrison
Imguro nem linkelunk..
Vip eszkozok meg nem jellenek meg ...
Url:http://imgur.com/eJgDbeK

Jim Morrison
Ilyen

Tinman
Mind a 6-ra nem válaszolok :-D

Szóval, elolvastam én hidd el és továbbra is azt látom, hogy ha idõben törli valaki azt, hogy "hüJe Pista", akkor abból nem tud gond lenni, mert egyrészt Pista se olvasta, másrészt nyoma sem marad, így bizonyítékként egy per esetében a semmi az úgy nem túl perdöntõ.

Amúgy nincs ezzel semmi gond... nevet kell változtatni és gyakran kell szoliba járni, meg persze egy lapattant fekete BéenVémerciaudista verda és máris minden felett állsz. Deal with it.

pxxl
btamas: Web Developer at iPon and Operator at ATW

az sg ip-je meg ATW-s 😊 úgyhogy gyanús

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Idõnként megnéztem, hogy mûxik-e. Amúgy utána meg máshol tesztelgettem, tesztüzivel. Én arra tippeltem, hogy vagy költöztetik a szervert külföldre, vagy megoldják, hogy a hírek alatt NE lehessen kommentelni többé. 😄 De valszeg. csak DB karbantartás volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3