Mi kellene az SG-nek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
végül is csak replacelni kéne egy csomó mindent. 3-4 sor helyett egy <article> stb stb 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

j0nNyKa
hülyeségnek nem hülyeség, csak kezelni minden + baromságot, +- rendszert, mod eszközöket, válasz gombokat, miegymást.. hm, fene tudja
amit sejtek, hogy egyrészt tényleg erõforrás igényes, sok idõ is megbuzerálni, meg annyi javascript valszeg elég lassú lenne, nem?
meghát.. kegyetlenül hányás, ha megnézed, ezeket a <center> elemeket, (már a tartalmukat) kéne végülis "csak" végigcserélgetni valami normálisra, dehát... meh, hányás
meg nézz meg egy olyan hsz boxot, ami mondjuk már 3-4 mély válasz (indulj el a saját hszedbõl a "válasz xy" linkeken, amíg csak tudsz), hogy a legalsó milyen mélyen van a dom fában
nagyon röhögni fogsz <#idiota>

szal tl;dr lehet egyszerûbb megvárni a januárt (😄), hátha akkor valami épkézláb módon felépített struktúrát kapunk ehelyett a csoda helyett

ne e, 4 mély válaszbox css útvonala <#idiota><#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
html body div#center table tbody tr td center center center table tbody tr td div div#msg10910841 center table tbody tr td div div#msg69570257 center table tbody tr td div div#msg88350245 center table tbody tr td div div#msg91739548 center table tbody tr td div div.msg-text

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

SzirmosSzisza
Nem tudom mit szemérmeskedtek, úgyis csak a komment adatok kellenek, a többi mehet a kukába 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Egy ötlet, bár lehet túl erõforrásigényes (mindkét értelemben) lenne:

Kinyerni az információkat a DOM-ból (😄), hide-olni / remove-olni az eredeti body-t vagy egy részét, beszúrni egy jobban formázhatót a kinyert tartalommal megtöltve?
SzirmosSzisza
Csináld meg less-ben aztán szép lesz 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

<#wow3>

j0nNyKa
igen a reszponzívon nagyon agyalok
elvileg minden megoldható, de már így is nagyon nagyon undorító a css (meg a js) az sg alap felépítése miatt
mindenesetre ha nagyon azon kapom magam, hogy unatkozok, megpróbálom megcsinálni reszponzívra, hobbiprojektnek, meg vérnyomás növelõnek kiváló <#idiota>
meg amúgyis mi a legrosszabb, ami történhet? eldombyzom? ugyan

nemtom mennyire vágod a csst, de ezt a.. hányást kell elképzelni sok példányban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
div#center table tr td center center center table tr td div.topichead table,div.new_maskwindow,.msg-bottom {

width:810px!important;
margin:0 auto!important;
}

Jim Morrison
meg lehetne oldani (responsive designre gondolsz), de nem látok rá sok esélyt (mivel már van egy mobil oldal)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

10 mp utan csikokat lattam mindenhol. Kicsit eros.

Fejleceket nem kene teljesen kitolni a kep szeleig,valahogy ugy kene megoldani mint ahogy most van. (tehat egy kvazi keretet kialakitani a HSZ-ek kore.) Tudom,perverz vagyok meg kulonben is..
Amugy nem lehet ugy megoldani,hogy felbontastol fuggoen alakuljon a forum kinezete? Vagy ez mar magatol az SG-tol fugg es azt script formajaban mar nem lehet megoldani?

[ /me Hozza nem erto,okoskodo vadbarom aka. user ]

Amugy korrekt.

pixxel: mah' nigga!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tomsolo
hát

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

pxxl

All hail the double x!

j0nNyKa
picioff, pixxel összerakott egy babás kezdetleges totyik dizájnt, beheggesztettük saját fórumba, vélemények, milyen?
.. ha már a hivatalosra úgyis várni kell januárig ...

Majd "Januarban" egyutt befizetjuk. 😉 Enyem ma jart le.

Szabi
"A VIP regisztrációd 7 napon belül lejár!"

-.-

"Nulla tenaci invia est via"

RelakS
ez is igaz 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
Senki nem mondott évet a januárhoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RelakS

Szóval jövõre meg lesz oldva? Köszi!

<#idiota>

Jim Morrison
Sokszor mintha elég lett volna, hogy csak egy smileyt írok hozzá :c
Amint látom már megy a szerkesztés csam még kicsit bugos szegény 😞

SzirmosSzisza
Eddig is figyelte 😊

Jim Morrison
1., írok telóról egy hsz-t, de az ismert bug miatt nem jelenik meg
2., rendes oldalom is bejelentkezek, mert eddig ez az eljárás megoldotta ezt a bugot
3., ugyanazt a szöveget nem tudom megint elküldeni, mert ugye duplikált üzenet nem küldhetõ
4., hiába szerkesztem át nem tudom elküldeni

Új algoritmus figyeli a beküldött hozzászólásokat ami ha észreveszi, hogy a mondandója ugyanaz nem engedi elküldeni?:o elõször a kényes téma szûrõ most meg ez... Nem kell januárig várni vannak itt fejlesztések kérem...:x

Jim Morrison
1., írok telóról egy hsz-t, de az ismert bug miatt nem jelenik meg
2., rendes oldalom is bejelentkezek, mert eddig ez az eljárás megoldotta ezt a bugot
3., ugyanazt a szöveget nem tudom megint elküldeni, mert ugye duplikált üzenet nem küldhetõ
4., hiába szerkesztem át nem tudom elküldeni

Új algoritmus figyeli a beküldött hozzászólásokat ami ha észreveszi, hogy a mondandója ugyanaz nem engedi elküldeni?:o

j0nNyKa
januárban

RelakS
Azzal nem-e lehetne-e valamit kezdeni, hogy a \-esket ne elõzze meg escape \? Vagy ha már így kell valami miatt maradnia, a módosítás ablakban visszakaphatnánk az escape \-st, mert így az egész hozzászólásban mindent vissza kell javítani...

Jim Morrison
Reménykedjünk 😊

j0nNyKa
a fontosabbakkal / amivel akar, szokott foglalkozni, visszajelezni nem
de _elvileg_ "meghallja" a kérést, ami jóak

Dzsini
A moderátori listára se nagyon szokott reagálni, ahol közvetlen kérdezgetjük. Amúgy ha olyasmi, akkor remélhetõleg továbbította a megfelelõ kezekbe.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
Oh.
Küldtem neki levelet amit el is olvasott május elején (kérdésem volt 1-2 fejlesztéssel kapcsolatban, meg kérésem), de sajnos annyit sem üzent vissza, hogy nem/küldjem el xy-nak 😞

Dzsini
Õ nem fejlesztõ, hanem tulajdonos és fõszerkesztõ.

Jim Morrison
Mortimer az új sg csapat egyik tagja akire a fejlesztéseket bízták ugye?

Boldog Szülcsi Napcsit domby!!!
pxxl
true story 😞

All hail the double x!

Majd felhivjak dombyt,hogy javitson mar ki par bugot....

Jim Morrison
Nagy magyar oldalak közül csak az sg nem sötétül el :o :c

j0nNyKa
januárban meg is hosszabbítják neked, az új design után

"A VIP regisztrációd 6 napon belül lejár!"

Januarban befizetem,de tenyleg. If u know wut I mean...

Jim Morrison
Ez majd úgyis kiderül 😄

j0nNyKa
nem tudom melyik lesz az a hónap, amikor már a január nem lesz vicces
egyelõre az <#idiota>

Jim Morrison
Reméltem januárig kapunk pár apróbb fejlesztést 😞 mint a kényes téma szûrõt

Dzsini
Itt kiírni valamit? Olyan 8-10 éve, mikor még St aktívan jelen volt és a fejlesztések úgy mentek, hogy beírta mi lesz, és mi kipróbáltuk, bugot vadásztunk...

Most várunk januárra, hogy jöjjön az új design, aztán lehet fejleszteni a fórumot. Addig semmi. (hivatalosan)

Jim Morrison
Én is erre gondoltam, de valami oknál reméltem, hogy legalább kiírja, hogy bocsi de most kitiltottunk egy idõre. Elõtte mondjuk az sg mobilalkalmazás beléptetésével próbálkoztam, elég sokszor küldtem postot ^^

Dzsini
majd kérdezz rá a topicnyitónál, van róla pár jó sztori 😊

(és szomorúság, hogy nem hagyta, hogy 1m-ig eljátsszunk vele, pedig megígértük, hogy utána megáll...)

j0nNyKa
😊) cool story
mégcoolabb megoldás

Dzsini
speciel ezt szerintem tudom, hogy miért jött létre 😊 volt egyszer itt egy topic, amibe néhány automatának majdnem sikerült 1 millió hozzászólást legyártania, és emiatt a fõfõprogramozó kicsit morc lett 😊

j0nNyKa
ja, valami olyasmi lehet, hogy ha túl sok POST kérést küldesz a szerver felé, valamiféle ipban-szerû lófaszra rak X idõre
csettel is csinálja, meg úgy mindennel, ahol post van
javasolni azt tudom, hogy böngészõtõl függõen rakjál fel valami proxys plugint (én firefoxon foxyproxyt használok), aztán sg.hu-ra állíts be mindig egy free proxyt, amikor az aktuális ipdet lebuzerálja
.. vagy ha egyszerûen tudsz ipt váltani, az is megteszi

és persze várj, hogy ez is visszadombyzódjon

Jim Morrison
Nagytakarítást akartam a kedvenceim között, meg is nyitottam 33 topikot, hogy majd kiveszem a kedvenceim közül, de egyik oldal sem válaszol, mert a chrome nem tudott csatlakozni a ....
😞
Mobilon ha kiveszek egy topikot a kedvencekbõl visszadob fórum fõoldalra (igen, mobilon végignyomkodtam).

immovable
Ezért eltüntet téged a háttérhatalom, remélem ezzel tisztában vagy.? 😄
Jim Morrison
itt is :/

Meh,most megint elszarodott. Akkor mostmar tuti,hogy nalam nem jo valami. :|

Ugy nez ki a hardveres gyorsitas kikapcsolasa megoldotta a dolgot (amiota az eszemet tudom bekapcsolva hagytam)
Furcsa is volt,mert Chromiumot akarhogy nyomogattam nem volt gond. Meg updatekor sem jelzett semmi hibat.

Addonokbol csak adblock van fent es a password exporter,semmi mas. Na mindegy, lenyeg, hogy megoldodott. Koszonom Urak!