27328
  • Szabi #24936
    hmm, tesztnek beírtam, majd töröltem, de úgy tűnik itt maradt :D
  • Szabi #24935
    a
  • pxxl
    Közöm nincs hozzá... :D
  • Master91
    Bőven jó.
  • Blum
    OMG :O
  • Dzsini
    Előnézet nincs, de pár perces szerkesztési-törlési lehetőség van mindenkinek.
  • Master91
    Ha volt róla szó akkor bocsi, post írásnál lesz/lehet majd Előnézet ?
  • Efreet
    Ezt szerintem Mortimertől kérdezd, ő a tulajdonos-megrendelő.
  • Coral Springs
    Utána még lesznek változtatások és fejlesztések rajta, vagy marad minden újabb 10 évig ?
  • Papa01 #24927
    Szuper, köszönjük! :)
  • SuhiP
    Ha minden jól megy, jövőhéten hétfő, vagy kedd éjjel megkapja mindenki az új fórumot. Így tessék készülni! :)
  • ManoNegra
    Akkor lázadj!
  • Narxis
    Nem!
  • ManoNegra
    Nem tökmind1?
    what a shame
  • ManoNegra
    Egy ideje megint (mint most is) benne van.
    van egy érzésem, hogy az NWO-t a régi listázásból direkt hagyják ki - és nem is baj :D
  • Efreet
    Népszerű témák régi és új módra:

Gondolom más a számítási módszer a két felületen, meg a merítés is (a régin van hírekből származó téma is).

Mindenesetre érdekes :)
  • Bronx South
    Egy ideig jó volt, aztán elküldtem egy hozzászólást néhány linkkel és az után lett szar.
  • Bronx South
    Az új dizájn alatt sehol sem látom a hozzászólásaimat. Először azt hittem hogy csak egy topikban, de közbe kiderült hogy sehol sem.
  • j0nNyKa

fejléce, checklist, meg amúgyis, ezeket oda.
  • Bronx South
    Teszt.
  • akyyy
    ha már szmájlik... nem lehetne a legelső elrendezés? már megint teljesn összevissza vannak, és multkor még egy képen is volt róla, hogyan nézett ki régen az egész :S
  • wollnerd #24913
    Jah értem. gondoltam hogy vmi ilyesmi. :)
  • Piloss
  • gergely1991
    Csak "béta-teszterek" léphetnek oda.
  • wollnerd #24910
    Érdekes módon, ha az "Új fórum" topicba próbálok belépni, akkor csak újra betölti a fórum főoldalt... a dizájn pedig marad régi....
    Ez mondjuk azért van, mert nem érhető el mindenki számára ez a topic? (és az új dizájn?)
  • gergely1991
    Kezdtem már unni hogy az sg időnként elküld a p****ba. -.-
    UI: Köszönöm pixxel...
  • TBTPumpa
    Basszus, köszi!
  • Maximus4
    A hibákat inkább itt kellene jelenteni,azért van a topik.
  • j0nNyKa
    de hallod ezek a belső fórumba mennek ám
  • kamionosjoe
    Pedig van topikom, de én nem látom, hogy valami más lenne ott. :(
  • TBTPumpa
    Talán hiba - Firefox alatt, ha bejelentkezek nem vált át a fórum az új verzióra.
    Ha kijelentkezem, majd újra be, akkor vált át az új felületre.

Csak néhány perce műveli ezt az anomáliát, eddig elsőre azonnal átváltott.
  • wollnerd #24903
    Eltűntek a szmájlik! A gombra kattintva nem jönnek be! o.O
  • Jim Morrison
    TBTPumpa #24898
    saját fórumokban ha nyitsz magadnak topikot, akkor ki tudod próbálni (de szerintem ezt a pár napot már át lehet vészelni :))
  • kamionosjoe
    Ki lehet próbálni az új fórumot felületet? Hol kell jelentkezni?
  • Jim Morrison
    igen, ez a feature is várólistán van. Előbb-utóbb (remélhetőleg előbb :)) implementálva lesz.
  • TBTPumpa
    Ha privát üzenetem érkezik és épp egy topikban vagyok, akkor nem jelzi az oldal (mint korábban), az üzenet érkezését, csak a főoldalon mutatja.
    Régen ez is feature volt! :)
  • TBTPumpa
    Csak az kapta meg, aki házigazda legalább egy topikban. Amolyan zártkörű bétateszt.
  • TBTPumpa
    Az új felület mobileszközről is hasít. Még a régi Nokia N97-es készülékem is gyorsan kezeli az új felületet, pedig azon kitudja milyen böngésző fut a Symbian rendszer alatt, Windows Phone 8.1 alatt pedig maga az "álom". Bár lehet, hogy azért, mert még nincsenek beizzatva több helyen a régi szkriptek.

Javaslat:
    Jó lenne, ha a hozzászólás létrehozása után 4 percig lehetne szerkeszteni a hozzászólást. Vagy lehet ez az idő 1-2 perc is, csak legyen rá lehetőség. Ne csak a VIP tagok kiváltsága legyen. És itt nem arról van szó, hogy nem akarom támogatni az oldalt, csak arról, hogy ez alapvető funkció minden más fórumon is. Még a Prohardver lapcsaládnál is, és mivel az új SG már oda "tartozik", így érdemes lenne "átvenni" ezt az opciót.
    Továbbá javasolni tudom a hozzászólásokra való értékelés eltörlését. Ma már csak trollkodás és e-pénisz méregetés az egész. Ráadásul semmilyen más fórumon nem találkoztam még ilyen rendszerrel - csupán idétlen torrentoldalakon, de ott is több sebből vérzik a funkció és amúgyis badarságnak tartom.
    És ugye a Prohardver lapcsalád oldalain sincs ilyen értékelési rendszer. Persze nem azt mondom, hogyha a Prohardver beleugrik a kútba, akkor az SG-nek is bele kell ugrania, csupán arra akarok kilyukadni, hogy néhány dolgot érdemes lenne onnét átemelni vagy egységesíteni, ha már a lapcsaládhoz tartozik az oldal.

Észlelt hiba:
    Melóhelyen csak Explorer 11 volt, így ott néztem rá először a dologra.
    A hozzászólás elküldése után 3x kellett a KÜLD gombra kattintanom, amíg elküldte az üzenetet. Más böngészőnél még nem néztem, de ez csak ott nem működött jól, vagy egy esetleges tűzfal blokkolta a dolgot (amit picit kétlek, révén a régi felületnél azonnal reagál a Küldés gombra).
    Illetve, ha válaszolni akarok egy hozzászólásra, akkor nem jelenik meg a válaszban az előzmény - tehát, az akinek az üzenetére válaszoltam.
    Bár ezek lehet, hogy már ismert dolgok, de sebaj, azért leírom, hátha segít.

Idehaza Firefox alól nem jelentkeznek ezek a problémák!