27328
-
Austin Bailey #24977 felmerült bennem még egy dolog a régóta mondogatott mellet, amire szerintem szüksége lenne az sg-nek. Arra lenne szükség, hogy ezt a borzalmas új dizánt eltüntessétek a francba. Eddig az sg úgy nézett ki, hogy amikor az ember betévedt, akkor pontosan tudta, hogy itt miden topikban ül 3-4 számítógépes mágus, és meg lehet tudni dolgokat, most meg úgy néz ki, mint valami napilap netes változata, vagy mintha hipszterek csetelésére lenne létrehozva. -
#24976 Ki kell venni:) -
#24975 itt szerintem igényesen néz már ki -
#24974 engem ez a text area alatti két sor zavar, hogy xyz -ként vagy bejelentkezve, hozzászólásod ezen a néven fog megjelenni
nem lenne szebb ha pl itt a textarea -ban jobb felül amolyan "vízjel" szerűen ott lenne a nicknevünk, így tudnánk, hogy kik vagyunk -
#24973 [email protected] -
Blum #24972 Valami gaz van az SMS VIP fizetessel. Hova irhatok ez ugyben? [Nem szeretnem itt reszletezni] -
Blum #24971 Tenyleg korrekt lett az uj dizajn. -
#24969 Nekem eddig nagyon tetszik az új design. -
#24968 Bug, az svg filter rosszul van megadva, ahogy elnézem nem kéne escapelni a sima idézőjelet, ha duplába van rakva az url és nem kéne htmlentityké konvertálni az xml tartalmat. -
clio1616v #24967 A képeket, logókat(sg.hu stb...) és ikonokat (fav, RSS...) tegyétek retina display kompatibilissé légyszi.
Szívesen segítek benne, ha átkülditek a rawokat. -
#24966 ha már PH, lehetne itt is olyan mint ott, hogy mutassa valahol az 5 legutolsó topikot, ahova írtunk, úgy, mintha betettük volna a kedvencekbe.:) -
#24965 A kedvencelt topikokban nem látszik a jobb felső sarokban a kedvencelős csillag. Régen halványan ott volt. Ez szándékos vagy bug? (Mert ha utóbbi, akkor ezennel jelzem. :D) -
#24964 Azt nem lehetne, hogy tab megnyomására a küldés gombra és ne a 'mosolyokra' ugorjon a kurzor a komment mezőből? -
nú #24963 mondjuk úgy, hogy szépen van minden elnevezve, igaz. -
#24962 Úgy tudom továbbra is IP címhez kapcsolódik a bejelentkezés. -
#24961 ez a 2 helyről bejelentkezés megoldásra fog kerülni az új desingel? -
#24960 mert csak az amatőrök használnak usercsst css feladatra
a profik jst írnak css feladatra
nem értem a problémádat. -
#24959 Miért használnál js-t css feladatra? Akkor már stylish (usercss). -
nú #24958 ne legyél amatőr bro, greasemonkey, vagy tampermonkey -
#24957 Vagy ugyanaz adblockban: sg.hu##.forum-post-rate-place -
#24956 valamilyen módon userCSS-be:
.forum-post-rate-place { display: none; } -
#24955 lehet valahogy adblockolni a hozzászólás up/down zöld/piros háromszögeket anélkül, hogy a teljes images.png-t blokkolnám? mindenkinek jobb, ha nem látom őket -
#24954 Hamarosan a teljes régi dizájn is eltünik :D -
#24953 -
#24952 4 dombym van rá hogy még ma 10:00 előtt válaszol
ha meg nem, akkor majd január közepén-végén! -
#24951 Emelem a tétet hárommal... -
#24950 Rendben, akkor 11 óra után ismét találkozunk. :) -
#24949 2 domby-t rá Tartod? -
#24948 nemár, itt fogod hagyni az ezsgét örökre másfél órára?
our loss bro -
M2 #24947 "Mi kellene as SG-nek?"
Az utolsó kenet.
De látom a fórum design cserével azt is megkapta! :-)
Az én szememet annyira bántja az egész oldal, hogy nem járok többet ide. -
#24946 régi dizjánkba eltüntek a kedvenceknél az összes hozzászólás jelzés :D de kezd lassan visszajönni. -
#24945 Hiba: a minuszos felhasználók posztjai úgy sem látszanak, hogy a megjelenítési limitem -99. Bíztam benne, hogy kikerül az új rendszerből, mert az alapötlet is borzalmas. -
#24944 Elvileg itt is ki lennél húzva. -
nú #24943 a chat csak azért nem megy, mert ki vagyok esetleg tiltva? -
nú #24942 yeee, új dizájn :)
szerkesztés ingyen, jeeee! -
#24941 Kellene egy "megoszt" gomb a kommentek fölé, amivel egy gombnyomással meg lehetne őket osztani a Facebookon. -
IXEMGabeo #24940 Normális chat moderációt érdemes lenne bevezetni az oldalon;) főleg, ha a semmiért tiltanak le egyes embereket, de komolyan.;) -
#24939 értem, kösz -
#24938 #24120 - Mortimer = Nyerges Tibor, a tulajdonos - főszerkesztő.
Ennyit tudunk. -
#24937 örömteli, hogy van sms-el való vip hosszabbítás... de kártyás már nem is lesz sose ? nem követem az uj fórum részleteit még, nem tudom, hogy mi lesz a vip-val (megszűnik vagy se), csak tudom, hogy le fog járni a vip-m és külföldről közvetlenül egyenlőre nem tudom meghosszabbítani.