27328
  • Austin Bailey
    felmerült bennem még egy dolog a régóta mondogatott mellet, amire szerintem szüksége lenne az sg-nek. Arra lenne szükség, hogy ezt a borzalmas új dizánt eltüntessétek a francba. Eddig az sg úgy nézett ki, hogy amikor az ember betévedt, akkor pontosan tudta, hogy itt miden topikban ül 3-4 számítógépes mágus, és meg lehet tudni dolgokat, most meg úgy néz ki, mint valami napilap netes változata, vagy mintha hipszterek csetelésére lenne létrehozva.
  • MerlinW
    Ki kell venni:)
  • j0nNyKa
    itt szerintem igényesen néz már ki
  • precision
    engem ez a text area alatti két sor zavar, hogy xyz -ként vagy bejelentkezve, hozzászólásod ezen a néven fog megjelenni
    nem lenne szebb ha pl itt a textarea -ban jobb felül amolyan "vízjel" szerűen ott lenne a nicknevünk, így tudnánk, hogy kik vagyunk
  • Dzsini
    [email protected]
  • Blum
    Valami gaz van az SMS VIP fizetessel. Hova irhatok ez ugyben? [Nem szeretnem itt reszletezni]
  • Blum
    Tenyleg korrekt lett az uj dizajn.
  • bboyatty
    Nekem eddig nagyon tetszik az új design.
  • Malakai
    Bug, az svg filter rosszul van megadva, ahogy elnézem nem kéne escapelni a sima idézőjelet, ha duplába van rakva az url és nem kéne htmlentityké konvertálni az xml tartalmat.
  • clio1616v
    A képeket, logókat(sg.hu stb...) és ikonokat (fav, RSS...) tegyétek retina display kompatibilissé légyszi.
    Szívesen segítek benne, ha átkülditek a rawokat.
  • akyyy
    ha már PH, lehetne itt is olyan mint ott, hogy mutassa valahol az 5 legutolsó topikot, ahova írtunk, úgy, mintha betettük volna a kedvencekbe.:)
  • chhaya #24965
    A kedvencelt topikokban nem látszik a jobb felső sarokban a kedvencelős csillag. Régen halványan ott volt. Ez szándékos vagy bug? (Mert ha utóbbi, akkor ezennel jelzem. :D)
  • ProGabe #24964
    Azt nem lehetne, hogy tab megnyomására a küldés gombra és ne a 'mosolyokra' ugorjon a kurzor a komment mezőből?
    mondjuk úgy, hogy szépen van minden elnevezve, igaz.
  • Dzsini
    Úgy tudom továbbra is IP címhez kapcsolódik a bejelentkezés.
  • akyyy
    ez a 2 helyről bejelentkezés megoldásra fog kerülni az új desingel?
  • j0nNyKa
    mert csak az amatőrök használnak usercsst css feladatra
    a profik jst írnak css feladatra
    nem értem a problémádat.
  • Malakai
    Miért használnál js-t css feladatra? Akkor már stylish (usercss).
    ne legyél amatőr bro, greasemonkey, vagy tampermonkey
  • Malakai
    Vagy ugyanaz adblockban: sg.hu##.forum-post-rate-place
  • Dzsini
    valamilyen módon userCSS-be:

.forum-post-rate-place { display: none; }
  • NEOreg3
    lehet valahogy adblockolni a hozzászólás up/down zöld/piros háromszögeket anélkül, hogy a teljes images.png-t blokkolnám? mindenkinek jobb, ha nem látom őket
  • Szabi #24954
    Hamarosan a teljes régi dizájn is eltünik :D
  • immovable
  • j0nNyKa
    4 dombym van rá hogy még ma 10:00 előtt válaszol
    ha meg nem, akkor majd január közepén-végén!
  • gergely1991
    Emelem a tétet hárommal...
  • gergely1991
    Rendben, akkor 11 óra után ismét találkozunk. :)
  • immovable
    2 domby-t rá Tartod?
  • j0nNyKa
    nemár, itt fogod hagyni az ezsgét örökre másfél órára?
    our loss bro
  • M2 #24947
    "Mi kellene as SG-nek?"

Az utolsó kenet.
    De látom a fórum design cserével azt is megkapta! :-)

Az én szememet annyira bántja az egész oldal, hogy nem járok többet ide.
  • akyyy
    régi dizjánkba eltüntek a kedvenceknél az összes hozzászólás jelzés :D de kezd lassan visszajönni.
  • Moby
    Hiba: a minuszos felhasználók posztjai úgy sem látszanak, hogy a megjelenítési limitem -99. Bíztam benne, hogy kikerül az új rendszerből, mert az alapötlet is borzalmas.
  • gergely1991
    Elvileg itt is ki lennél húzva.
    a chat csak azért nem megy, mert ki vagyok esetleg tiltva?
    yeee, új dizájn :)

szerkesztés ingyen, jeeee!
  • Fresh Duke
    Kellene egy "megoszt" gomb a kommentek fölé, amivel egy gombnyomással meg lehetne őket osztani a Facebookon.
  • IXEMGabeo
    Normális chat moderációt érdemes lenne bevezetni az oldalon;) főleg, ha a semmiért tiltanak le egyes embereket, de komolyan.;)
  • bertino
    értem, kösz
  • Dzsini
    #24120 - Mortimer = Nyerges Tibor, a tulajdonos - főszerkesztő.

Ennyit tudunk.
  • bertino
    örömteli, hogy van sms-el való vip hosszabbítás... de kártyás már nem is lesz sose ? nem követem az uj fórum részleteit még, nem tudom, hogy mi lesz a vip-val (megszűnik vagy se), csak tudom, hogy le fog járni a vip-m és külföldről közvetlenül egyenlőre nem tudom meghosszabbítani.