27328
-
#25017 Már késő, ismét jó, köszi annak aki javította a hibát -
nú #25016 végre eljött ez a nap is -
#25015 Leáld topik tegnap óta halott-e? -
#25014 Persze, meg az összes bejelentkezésem is mellé, mert nem képesek normálisan átállni mi?:D -
#25013 a lazyload nem lacafacázik -.- -
nú #25012 töröld ki talán az előzmény cache-t -
#25011 Nekem még mindig a forum.php-t ajánlja fel a böngésző, mindig át kell írni :/ -
nú #25010 mondjuk ez így igaz -
#25009 Atyagatya. A régi topik linkekre azt a 404-et remélem nem gondoltátok komolyan. Amit sikerült a keresőkkel felindexeltetni évek alatt tényleg el akarjátok dobni? NAGYGRAT
1 perc írni egy rewriteot, bele egy 301-es redirecttel, ne legyetek már tufák, atyaég :@ -
nú #25008 hajrá a cset topikban be lett linkelve St egy régi (2006-os) hsz-e, miszerint valaki belinkelte a forumkijelentkezéses linket képként és működött, de ő már javította.
Nos tisztelettel jelentem, hogy most is javítani kell -
#25007 Meg nálam is, az enyém tényleg szar, régen meg tudtam várni amíg kiugrálja magát, betölti az összes képet, ma már nem járható út ez se. -
#25006 Nálam is... nekem is szar a VGA kártyám ;-) -
#25005 Akkor a videokártyáddal van a gond.
Esetleg a billentyűzettel. -
#25004 Bar az is idegesito volt, hogy ha beleptem egy topikba es ugrottam az utolso hozzaszolashoz majd a betolto kepek miatt az utcso hsz elmaszott. De ez a scrollozok es kozben tolt a kep ahelyett, hogy elore betoltene az ubergaz.Van, hogy atscrollozok a kepen mert nem jelenik meg eleg gyorsan. Pedig 3.4 quad core gepem van 25bmit nettel. -
#25003 A képfeltöltés csak nálam nem megy vagy ez is egy átmeneti ficsör? -
nú #25002 bújtatott ték -
#25001 köszi az építő jellegű hozzászólást, felírtuk! -
#25000 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HA -
#24999 Hasznosabb lenne, ha valahogy be lehetne állítani, hogy "merrefelé ugorjon" az oldal, amikor megjelennek a képek. Nem tudom technikailag egyáltalán kivitelezhető-e, de amikor egy sok képes topikban alulról felfelé olvasod a hsz-eket, ahogy időrendi sorrendben érkeztek, akkor gyakran akkorát ugrik az egész, hogy oda-vissza kell görgetni állandóan, hogy követni lehessen. Ezt ki lehetne azzal küszöbölni, ha az oldal nem lefelé, hanem felfelé csúszna el az új képek megjelenítésekor.
Nyilván ez meg azokat zavarná, akik felülről levelé olvasnak, ezért lenne jó, ha ez valamilyen módon beállítható lenne. -
#24998 Ez inkább hasznos, mint sem probléma. -
#24997 ha szeretnéd a régi-régi pöttyös háttért, akkor ezt a képet tedd be....
http://sg.hu/galeria/1104063588/11040635881160477674.jpg -
#24996 Lazyload, sokkal kevesebb dolgot tölt be egyszerre, ettől gyorsabban jelenik meg az oldal, és ha nem görgetsz le a lap aljáig, akkor nem húz be (mondjuk egy képekkel terhelt topicban) több tíz megányi felesleges adatot (memóriafoglalás, sávszélesség, stb.) -
#24995 Szerintem ez ficsőr,a régi felületnél a képek betöltésekor szintén ugrálgatott a fórum,nem egyedi az eset. -
#24994 Hi.
Más is panaszkodott már hogy görgetés után tölti be az egyes képeket és zavaró hogy olvasás közben ugrik a fórum.
(chrome app + this) -
nú #24993 megkönnyítenéd a fejlesztők dolgát szerintem, ha beírod, hogy milyen böngészőn tolod, esetleg milyen kiegészítőkkel, mert másnál nincs ilyen gond alapból -
Austin Bailey #24992 hiba, vagy nem tudom:
Ha rákattintok a kommentek alján a "Válasz XY üzenetére #(xxxxx)" feliratra, akkor kifagy az SG. Legalábbis nálam. -
jonika1buzi #24991 sziasztok jonni vagyok a moderátor
ezt a profilképet szeretném beilleszteni a fejlécemb csak nem tudom mert szétbasztasztam a forumot az új disegnommal
segíííííítsetekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
-
#24990 Töltheted fel a mobilodat akkor -
#24989 +1, de ide írd -
#24988 Küldtem egy p.ü.-t egy ismerősömnek benne kb. 60-70 db. játék címével... eredménye:
"Az üzenet maximum 1500 karakterből állhat."
Most ez valami vicc? VIP-ért fizettem, fizetek érte, ha több karaktert küldhetek. DEAL? -
#24987 mert nem láttam a beállításokban... -
Blum #24986 -
#24985 mert akkor nem lenne zavaro -
Blum #24984 Miért nem állítod át beállításokban? -
#24983 teljesen jó az új fórum, csak ez a vakító fehérség mindenütt zavaró, nekem... -
Blum #24982 "akkor pontosan tudta, hogy itt miden topikban ül 3-4 számítógépes mágus"
Tudtommal a fórumtémák nevei és helyei ugyanúgy megmaradtak. A topikokban "őshonos" fórumozók meg aztán pláne. -
#24981 hagyd itt a forumot orokre 1,5 orara
van ra 2 dombym, hogy 10 percig se huzod -
#24980 igen, globálisan :) ki kéne... :)
illetve valami színséma vagy ilyesmi kellene még szerintem... ezek a fehér "dobozok" annyira összefolynak... teljesen homogén az egész felület, pl. a fórum főoldalon is... kellene valami átlátszó háttér mögéjük vagy nem is tudom, nem értek én a designoláshoz, de ez így szerintem átláthatatlan
az általad linkelt topik pl. már egészen pofás :) -
Austin Bailey #24979 a felhasználók elüldözésére nem kellett volna új dizájt bevezetni, mert az eddig is jól ment. -
#24978 Ez van. A PH! tárt karokkal vár. Viszlát.