27328
-
#25058 oks, akkor felirjuk -
#25057 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy csatlakozhatsz "az eltűnök örökre úgy másfélórára" nevű szektához. -
#25056 Áá, biztos nem, milliószor lett frissítve.
És jó ismerősöm is napokkal később válaszolt, valószínű ő sem látta, hogy kapott pm-et . -
#25055 az csak oldal frissítésnél jelez, magától automatice nem - ez lehet a tüneted? -
#25054 Vagy ami valoszinubb az ertesitessel van gond, egy tegnapi pm et pl csak ma reggel jelezte a rendszer, persze ettol lehe, hogy megkaptam azonnal.
A mobolfelulet viszont tenyleg gaz, allandoan arra frissit a telefonom ..... -
#25053 Én már kaptam 16:30-kor 16:34 keltezésű privát üzenetet, úgyhogy az átlag megvan :) -
#25052 ez mit jelent? én privizek aktívan, semmi ilyesmit nem tapasztalok -
#25051 Privátot elég lassan küldi el a rendszer. biztos már szóltak, csak gondolom hátha ... :) -
#25050 Volt nekem is ilyen korszakom úgy 25 éve C64-en, de kinőttem, ugyanis a resource is egy olyan valami, ami k. sokat nőtt azóta. -
nú #25049 szerintem meg van annak a bája, hogy megpróbálod a lehető legjobbat kihozni a minimális resource-ból :) -
#25048 Most megint olvastam pár oldalt a humorosban, legalább most nem csinálta. -
#25047 Nem tudom mi a baj a 12px-el. Reddit-en pl. 100 millió embernek tökéletesen megfelel. Prohardveren meg 11px-es karakterek vannak. -
#25046 igazad van, elnézést -
#25045 Maholnap meglesz állítólag az átirányítás. -
#25044 Csak akkor, ha VIP. -
#25043 perpill annyit tudunk adni, hogy hiszti mellé biztosítunk zsebkendőt -
#25042 és ha én átírom az hogy segít az x darab másik emberen?
btw, 2014-ben 12px-es betűkhöz csak kongratulálni tudok (gondolom használjam a zoom-ot, a grafikus is megmondta!!4) -
#25041 Írd át a könyvjelződet.... -
#25040 Hát irányítsátok már át a forum.php-t a /forum-ra, van aki könyvjelzőből akar jönni, ne kelljen má ezér szólni! (lel) -
#25039 Éppen ez az, hogy alapban felül van a legfrissebb hozzászólás, így visszaugorva és időrendben olvasva a korábbi verzióhoz képest egyértelműen rosszabb élmény ez az automatikus elugrás, olvasás közben. -
#25038 én annak örülnék nagyon, ha ezeket felírná valaki egy hszbe az új topicba (az elmúlt 1-2 hét minden ki nem javított / le nem implementált kérését, hibáját, stb.-jét)
én megmondom neked az őszintét: amíg csak egy szűk kör foglalkozott az új rendszerrel, valahogy volt kedvem / energiám vezetni ezt a listát, de mióta rászabadult a nép, ha lelőnek se fogom a hiszti közepén keresni a hasznos infót -
#25037 Nem, nálam ez csak ennél a mostaninál jön elő. -
#25036 ...2014-ben -.-
Amúgy tényleg ne sírjunk, mert PH-n pl. eleve csak fix és iszonyat gagyi avatarokból lehet választani, ami kb. a net szégyene szint. Ja nem, mert ha ezer éve vagy regelve, meg őstag vagy, akkor lehet kis mütyürke saját avatarod. Szóval, innen nézve: SG rlz! -
#25035 Csökkentsd a színek számát, azzal sokat lehet spórolni :) 2 vagy 4 bites gif animációval csodákat lehetett művelni 4000 byteban :) -
#25034 Írjuk fel a nick képek fájlméretének növelését is legalább 30kb-ra:) -
#25033 köszi :) -
#25032 idolimit van igen, asszem 3 perc -
#25031 Érdekes, hogy a cikkek kommentelésénél, ha nem listázok, akkor tudok kommentet szerkeszteni, de máshol nem. Ez bug, teszt, szándékos?
Szerk:
Itt pl. enged szerkeszteni, de pl. más topikban nem? Időlimit van? Nem vagyok VIP. -
#25030 fel van irva, sokan kertek -
#25029 sziasztok,
megkérdezem, hogy a priviknél nem lesz emelve az egyszerre elküldhető karakter száma? -
nú #25028 Mobilnézetet ki is lehetne már dobni, csak a baj van vele. Pl az új hsz-ek számát már nem is jelzi. -
#25027 az se mindig, néha bebuggol és többször szúrja be ugyanazt a képet több címen, de van hogy elküldeni se engedi a kommentett amibe feltöltött kép van :D -
#25026 Hát ez tényleg nem megy, a hozzászólás alatti képfeltöltés jó mondjuk .... -
#25025 Igaz....vip. Bar lehet wip is egyben.... -
Blum #25024 Ha WIP akkor nem csoda, hogy hibas. -
#25023 A wip-galerias kepfeltoltes nem mukodik ? -
#25022 ez a logód ? :D -
#25021 Most jelezte, ezekszerint néha bugos :) -
#25020 Nekem sem jelzi néha. -
#25019 Az új privát üzenetek számát csak nekem nem jelzi a főoldal?