27328
  • j0nNyKa
    oks, akkor felirjuk
  • gergely1991
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy csatlakozhatsz "az eltűnök örökre úgy másfélórára" nevű szektához.
  • lac coo
    Áá, biztos nem, milliószor lett frissítve.
    És jó ismerősöm is napokkal később válaszolt, valószínű ő sem látta, hogy kapott pm-et .
  • j0nNyKa
    az csak oldal frissítésnél jelez, magától automatice nem - ez lehet a tüneted?
  • lac coo
    Vagy ami valoszinubb az ertesitessel van gond, egy tegnapi pm et pl csak ma reggel jelezte a rendszer, persze ettol lehe, hogy megkaptam azonnal.

A mobolfelulet viszont tenyleg gaz, allandoan arra frissit a telefonom .....
  • Dzsini
    Én már kaptam 16:30-kor 16:34 keltezésű privát üzenetet, úgyhogy az átlag megvan :)
  • j0nNyKa
    ez mit jelent? én privizek aktívan, semmi ilyesmit nem tapasztalok
  • lac coo
    Privátot elég lassan küldi el a rendszer. biztos már szóltak, csak gondolom hátha ... :)
  • Tinman #25050
    Volt nekem is ilyen korszakom úgy 25 éve C64-en, de kinőttem, ugyanis a resource is egy olyan valami, ami k. sokat nőtt azóta.
    szerintem meg van annak a bája, hogy megpróbálod a lehető legjobbat kihozni a minimális resource-ból :)
  • Aquir
    Most megint olvastam pár oldalt a humorosban, legalább most nem csinálta.
  • MerlinW
    Nem tudom mi a baj a 12px-el. Reddit-en pl. 100 millió embernek tökéletesen megfelel. Prohardveren meg 11px-es karakterek vannak.
  • j0nNyKa
    igazad van, elnézést
  • SzirmosSzisza
    Maholnap meglesz állítólag az átirányítás.
  • MerlinW
    Csak akkor, ha VIP.
  • j0nNyKa
    perpill annyit tudunk adni, hogy hiszti mellé biztosítunk zsebkendőt
  • sapkafej
    és ha én átírom az hogy segít az x darab másik emberen?

btw, 2014-ben 12px-es betűkhöz csak kongratulálni tudok (gondolom használjam a zoom-ot, a grafikus is megmondta!!4)
  • MerlinW
    Írd át a könyvjelződet....
  • sapkafej
    Hát irányítsátok már át a forum.php-t a /forum-ra, van aki könyvjelzőből akar jönni, ne kelljen má ezér szólni! (lel)
  • Aquir
    Éppen ez az, hogy alapban felül van a legfrissebb hozzászólás, így visszaugorva és időrendben olvasva a korábbi verzióhoz képest egyértelműen rosszabb élmény ez az automatikus elugrás, olvasás közben.
  • j0nNyKa
    én annak örülnék nagyon, ha ezeket felírná valaki egy hszbe az új topicba (az elmúlt 1-2 hét minden ki nem javított / le nem implementált kérését, hibáját, stb.-jét)
    én megmondom neked az őszintét: amíg csak egy szűk kör foglalkozott az új rendszerrel, valahogy volt kedvem / energiám vezetni ezt a listát, de mióta rászabadult a nép, ha lelőnek se fogom a hiszti közepén keresni a hasznos infót
  • Aquir
    Nem, nálam ez csak ennél a mostaninál jön elő.
  • Tinman #25036
    ...2014-ben -.-

Amúgy tényleg ne sírjunk, mert PH-n pl. eleve csak fix és iszonyat gagyi avatarokból lehet választani, ami kb. a net szégyene szint. Ja nem, mert ha ezer éve vagy regelve, meg őstag vagy, akkor lehet kis mütyürke saját avatarod. Szóval, innen nézve: SG rlz!
  • Dzsini
    Csökkentsd a színek számát, azzal sokat lehet spórolni :) 2 vagy 4 bites gif animációval csodákat lehetett művelni 4000 byteban :)
  • MerlinW
    Írjuk fel a nick képek fájlméretének növelését is legalább 30kb-ra:)
  • videobaby
    köszi :)
  • j0nNyKa
    idolimit van igen, asszem 3 perc
  • Molnibalage
    Érdekes, hogy a cikkek kommentelésénél, ha nem listázok, akkor tudok kommentet szerkeszteni, de máshol nem. Ez bug, teszt, szándékos?

Szerk:

Itt pl. enged szerkeszteni, de pl. más topikban nem? Időlimit van? Nem vagyok VIP.
  • j0nNyKa
    fel van irva, sokan kertek
  • videobaby
    sziasztok,
    megkérdezem, hogy a priviknél nem lesz emelve az egyszerre elküldhető karakter száma?
    Mobilnézetet ki is lehetne már dobni, csak a baj van vele. Pl az új hsz-ek számát már nem is jelzi.
  • Szabi #25027
    az se mindig, néha bebuggol és többször szúrja be ugyanazt a képet több címen, de van hogy elküldeni se engedi a kommentett amibe feltöltött kép van :D
  • SzirmosSzisza
    Hát ez tényleg nem megy, a hozzászólás alatti képfeltöltés jó mondjuk ....
  • lac coo
    Igaz....vip. Bar lehet wip is egyben....
  • Blum
    Ha WIP akkor nem csoda, hogy hibas.
  • lac coo
    A wip-galerias kepfeltoltes nem mukodik ?
  • Jim Morrison
    ez a logód ? :D
  • [HUN]FaTaL
    Most jelezte, ezekszerint néha bugos :)
  • chhaya #25020
    Nekem sem jelzi néha.
  • [HUN]FaTaL
    Az új privát üzenetek számát csak nekem nem jelzi a főoldal?