27328
  • Dzsini
  • sakhalin
    Bableves füstölt főtt fejjel.
  • j0nNyKa
    ez tök rég volt téma
    mindenesetre ha működne rendesen a kereső, most belinkelném Tibor magyarázatát arra, hogy miért sms van.
  • Count Adyn
    Jó lenne ha nem csak SMS-el lehetne VIP-et venni, régóta ilyen, tudom, csak már nincs magyar telefonom szóval hmm nem kell a pénzem:D Paypal például tökéletes lenne:)
  • Dzsini
    Talán sikerült megjavítani azzal, hogy írtam bele egy hozzászólást, aztán kitöröltem. Persze rendszeroldalról a jelenség megmarad.
  • Jim Morrison
    bezony, én beugrottam neki vagy 3szor :D
  • Lokker
    Akár csak a Counter-Strike:Global Offensive topiknál.
  • j0nNyKa
    igen oda mindenkinél beragadt 1 hsz
  • immovable
    A tudományos mod topikba beleolvasok, majd visszamegyek a fórum főoldalra, ugyan úgy azt mutatja, hogy 1 olvasatlan üzenet van benne, pedig nincs.
  • Coral Springs
    Ez már amióta a régi fórumon be lett vezetve azóta ilyen szar.
  • j0nNyKa
    na, ez meg a feletted lévő hsz már konkrétak, ezekkel érdemes megdobálni suhiP -t
  • SzirmosSzisza
    http://sg.hu/kereses?s=milyen+g%C3%A9pet+vegyek&f=1&sh=
  • chhaya #25085
    Hát nem találom a szót, ami tudom, hogy előfordult a topikban, és a régi keresővel megtaláltam... :)
    Meg például beírok a keresőbe egy szót, amiről tudom, hogy az adott topikban szerepel (mert mondjuk éppen az oldal alján van, július végi dátummal), mégis a legkorábbi találat 2011-es. Hiába látom a hozzászólást és a keresett szót a két szép szememmel, a kereső ki sem adja találatnak. Esetleg a hiba nálam van, azt is elhiszem. :)
  • j0nNyKa
    és ugye van konkrét leírása is ennek a nem jó működésnek? :)
  • chhaya #25083
    Pedig az így se működik valami jól. :/
  • Jim Morrison
    Úgy tudom lesz, a fenti keresőbe lesz 'belekötve'.
  • chhaya #25081
    A topikon belüli keresés nem lesz visszaállítva?
  • Aquir
    Ez a mostani még súlyosabb, mint a később betöltődő képek. Elég gyanús, hogy amikor nem értem a reakciókat egy videóról, újra kell töltenem és azt látom hogy egy tök másik videó van a helyén. Többször volt ilyen, most is ahogy nézem szerkesztési idő után... tehát nem szerkesztésről van szó.
  • lac coo
    Igen ,ez engem is az őrületbe kerget, látom a listában, hogy valaki írt, de topikba semmi, egészen addig amig fölé nem kerül még egy hsz ....
    Valamint a vip galériám még mindig nulla helyet írogat ...
  • qtab986
    Most hogyan lehet megcsinálni, hogy a kommentbe beágyazott videó meghatározott pontról induljon (ne az elejéről) és meghatározott ponton vége legyen?
  • Dodo55
    HHVM
  • precision
    írtam az előbb egy hsz -t mobilról, m.sg -ről, kívül a topik listázásnál jelzi is, hogy az enyém az utolsó hsz, de pc -n böngészőből nézve nem látszik a hsz, csak mobilról...

szerk.: ahogy ezt a hsz -t elküldtem gépről, megjelent a mobilról küldött hozzászólásom is

vannak azért anomáliák rendesen :) :P
  • precision
    a küldés gomb helyén kérdőjel van
    a fenti kedvencekhez adás és másik nem tudom mi lehet gomb is kérdőjel... a többi üres
    kedvencekbe érkezett új hszeket egyáltalán nem jelzi sehol... sem fent a rettentő idegesítő sávban sem kívül a kedvencek listázásánál...

android, dolphin browser

• Dzsini
    Igen :)

(írtam a másik topicba, hogy van azért gond vele.. az eltűnős gombokat passzolom, azt nem sikerült reprodukálni, de az olvasatlan üzenetek számát szépen összezavarja)
  • precision
    és ezt most hogy kell értelmezni? :) szerintük már jó vagy majd később lesz jó? :) mert nálam még mindig ugyanaz a helyzet
  • Sir Quno Jedi
    Hja, azóta már én is olvastam. Előtte még más volt az ismert helyzet. Szal. akkor lesz mobil sg (fújjj).
  • Dzsini
    Idéznék a programozótól, tegnap délutánról (Új fórum topic, 1010-es hozzászólás):
    - m.sg.hu működésképtelen lassan

Ez egy átmeneti probléma volt...át lett állítva a mobil oldal is hhvm-re, de az a kód túl réginek bizonyult és ezért nem lehetett semmit se betölteni fórumból. Vissza lett állítva php-re, azóta jó.

• Sir Quno Jedi
    Nincs már és nem is lesz mobil felület. Amit látsz, csak némi maradványkód. Idővel majd kitakarítják vélhetően.
  • precision
    mobil felület szét van hullva...
    küldés, link... stb. gombok helyén üres téglalapok
    topikok random szerűen eltűnnek a kedvencekből
    felső új hsz szám jelző csík még mindig idegesítő és 0 új hszt jelez (legjobb lenne ha eltűnne)
  • tomsolo
    nope
    nemtom azt észrevette-e valaki, hogy a privátüzenetekben 1970 január 1 minden dátum
  • Blum
  • j0nNyKa
    hmhm
  • MerlinW
    hmm
  • Fresh Duke
    Szerintem némileg zavaró, hogy a chat legörget a legaljára, ha írnak bele. Nagyobb aktivitás esetén konkrétan lehetetlenné teszi, hogy elolvassam ki-mit írt korábban.
  • precision
    az utolsó üzenet csíkon a szövegnek muszáj villognia? :) szerintem picit zavaró
  • Casillas
    Nem tudom volt-e már jelezve (utolsó oldalon nem látom, bár ugye már csak 40 hsz, de ez tuti volt már írva... :) ), de ha egy kedvenc topikba annyi új hozzászólás érkezik az utolsó látogatás óta, hogy nem fér ki egy oldalra, akkor ha az "Ugrás az utolsó olvasatlan üzenethez" gombra kattintva nem ugrik oda ahhoz a konkrét üzenethez, csak átlapoz arra az oldalra, ahol a hozzászólás van. A vonalat sem mutatja, hogy hol kezdődnek az új hozzászólások, csak a címsorban lévő hozzászólásszámból látszik, hogy melyik hsz-t kell keresni.
  • j0nNyKa
    ja akkor te az vagy, aki naponta többször elmegy örökre másfél órára
  • sapkafej
    amúgy se szoktam írni, csak okoskodni akarok, valójában lefoscsikázom az sg-t
    akkó máshogy fogalmazok: pixelart madafaka :D