27328
-
#25144 normál webes nézetben? -
#25143 Android 4.4.2, chrome bongeszo, hogy tudnam ravenni, hogy megjegyezze at itteni jelszavam?
Mindenhol ji, egyedul itt nem akarja...! :) -
#25142 mind a két topiknak van házigazdája... -
#25141 Nem'tom volt-e már, de az új rendszerre átálláskor elveszett az autómodell topik fejlécében az összes link, de ahogy látom, máshol sem működnek.. Csak a linkek szövege maradt, de azt inkább törölni kéne, mert így totál felesleges, hogy ott vannak. -
nú #25140 Dzsízüsz Krájszt. Megjegyeztetitek a usernév jelszó párost, aztán két kemény kattintás. Ha szabad a gazda a userskripteknek, akkor úgyse lesz ennél sokkal jobb megoldás sajnos. -
Dodo55 #25139 Sőt, ha jobban belegondolok, böngésző bővítmény formájában ez lehet bármiféle szerveroldali fejlesztés nélkül is megvalósítható lenne külső fejlesztők által. Ott a login script, csak arra kéne egy request böngészőindításkor a beállított azonosító adatokkal, a visszakapott cookie-k meg mennének a helyükre. -
Dodo55 #25138 Egy kis tray app (vagy akár böngésző bővítmény) kéne, ami u/p azonosítással befrissíti az adott userhez tartozó aktuális IP-t. Aki használná, azt nem dobálná ki, aki meg nem tudná használni, annak meg maradna a mostani helyzet. -
#25137 -
#25136 A megoldás az lehet (ahogy azt már sokszor megbeszéltük itt az oldalon), hogy a fejlécekbe nem lehet scripteket írni. Ha van script, azzal ki lehet olvasni a böngészőben a sütiket, és ha a bejelentkezés nincs szerveroldalon az IP címedhez kötve, akkor a kiolvasott sütivel már lehet más felhasználó nevében hozzászólni, akár chatre írni, stb..
Más fórumokon azért nincs ilyen korlátozás, mert nem lehet szabadon garázdálkodni az oldal forráskódjában - itt viszont ez teszi lehetővé a dizájnokat, a különleges dolgokat a témákban (plusz gombok, szavazás, stb.). -
#25135 ezt a stílust másnak, köszi
nem az én feladatom megoldani
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2014.08.25. 16:43:56 -
#25134 mindenesetre ha már a fejlesztők nem is értenek hozzá, te legalább igen
szerintem mindenképp írd meg a megoldást tibornak -
#25133 Minden oldalon nem futhat 3. fél által írt kód. -
#25132 akkor javítani kellene ezt a rést 10 év után, ennyire erővel minden oldal kidobálhatna IP váltás után... -
#25131 így már érthető köszi -
#25130 Olyan 10 éve ezért lett IP címhez kötve a bejelentkezés, mert a fejlécekbe írható scriptekkel le lehetett nyúlni a felhasználó identitását.
Nem az újraindítás miatt kell újra bejelentkezned, hanem mert megváltozott az IP címed. -
#25129 csak egy kérdés volt, bele se gondoltam igazán h ez biztonsági rés :) -
#25128 "meg fog javulni" = "nem lesz implementálva", biztonsági okokból
de ha te szeretnél az sgre javítás címszóval biztonsági réseket, futhatunk vele egy kört :D -
#25127 kérdés
az meg fog javulni h ne keljen minden újraindítás után bejelentkezni hanem automatikusan bejelentkezzen mint régen? -
#25119 én nem tennék rá 2 fillért sem, sorry -
#25118 :((( Később esetleg lesz még fejlesztés? -
#25117 igen, ez is egyike annak, amire már nem maradt idő sajnos -
#25116 Adott hsz-re, hogy lehet ugrani? Régen volt ilyen funkció.
Teszem azt egy adott topikban a #128400-tól akarom visszafelé nézni a hsz-eket. Odalapozni képtelenség, azóta volt pár 10k hsz. -
#25115 Kiveszed a pontot?:) Különben sem szokás interneten teljes nevet megadni:) Egyébként a keresztneved bőven elég.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.21. 16:27:16 -
#25114 Gondolom a ponttal van baja, nem számítottak rá, hogy SG-n lesznek doktorok :) -
#25113 én nem tudom kikapcsolni mert azt írja ki teljes nevem csak betűt szóközt tartalmazhat O.o -
#25112 Mert utólag tölti be a képeket a gyorsabb oldalbetöltés érdekében. A beállításokban kikapcsolhatod. -
superdrinker #25111 Az miért van hogy le kell görgetni a lap aljára majd vissza fel a tetejére hogy megjelenítse adott lapon a gifeket?
régen simán megjelenítette..
-
#25110 Most lehet képet feltölteni? Nekem sehogy se sikerül. 25kB-os JPG képet se. És azt írja 1676 KB helyem van. -
#25109 Vak vagyok, most meg lett, köszi. :) -
#25108 Nézegesd jobban mert ott van. "E-mail értesítő" alulról a hatodik opció. -
#25107 "Van, aki kap emailt" Ilyen is van? Hol kéne ezt engedélyezni? A Beállítások között nem látom. -
#25106 Azért szerintem ne a kabátot szabjuk a gombhoz :) A házigazda oda teszi azt a jelzést, ahova szeretné, normál topicoknál elég feltűnő helyen van. -
#25105 A privát üzenet értesitésre figyelmeztető gomb lehetne a beviteli mező alatt,mert Nem minden topicban látni a felső sort ha ir vagy olvas valaki üzenetet mert magasabb a banner. -
#25104 Az a gond, hogy nem mindig, nem mindenkivel fordul elő, így nehéz gondolom meghatározni a hibát.
Van, aki kap emailt (ha be van kapcsolva az értesítő), van, aki nem - van, aki volt, hogy kapott, volt, hogy nem.
Van, hogy a főoldalon (és a topicokban felül - ez új) megjelenik az olvasatlan üzenet jelző, és van, hogy nem - persze ez mindaddig nem derül ki, amíg be nem lép a privát üzenetek közé, és kiderül, hogy kapott üzenetet.
Szóltunk már miatta, és bizonyára foglalkoznak vele. -
#25103 A privát üzenetekről nem kapok semmilyen értesítést, mint régen. Ez így marad? :( -
#25102 -
#25101 felhasználói beállításokban már kikapcsolható a lazy loados kép betöltés
Képek görgetésre való betöltése : rész, alul -
Lokker #25100 "valami"
szerkesztés után
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2014.08.13. 14:38:11 -
#25099 #24120 -
#25098 Aham hát értem én, csak fura:) 21. század meg informatika meg tudomány aztán nesze:)