27328
  • lac coo
    Megjavult ( kopp kopp ) , mit piszkáltatok ? :)
  • j0nNyKa
    ok
  • lac coo
    Kozben megneztem, az egesz sg lapcsalad ilyen, nem tolti be a gepem, netem semilyen bongeszon sem....
    Maradt volna a regi cucc, ezzel csak a baj van, nem.tudom kik fejlesztik most, de elzavarni oket a fenebe :))))
  • lac coo
    Kis gondom tamadt ! :)

Az itthoni upc interneterol nem erheto el az sg a diagnosztika azt irja, hogy az sg nincs beallitva kapcsolat fogadasara a http porton.
    A net jo, minden mas muxik, sebesseg megvan.
    Mobillal el tudom erni, igaz ott jajjgat a tanusitvany miat, de legalabb megy.
    Tudok valamit csinalni ? :)
  • Danecay
    Beágyazott video miért nem jelenik meg mobil nézetben? Több mobilos böngészővel is próbáltam. Régebben működott. A rendes web-es nézettel nincs ilyen gond a telón böngészve.
  • Tinman #25179
    Nekem most jelzi, ha új üzenet jön adott topikban... nagyon király! Köszi!
  • Tinman #25178
    Régen is betudtam szúrni gond nélkül.
  • SzirmosSzisza
    Végre rendesen van beszúrva a youtube videó, fényévekkel előrébb vagyunk :)
  • Tinman #25176
    Tehát akkor hátrébb vagyunk, mint a "fejlesztés" előtt... sigh.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.24. 09:50:40
  • Dzsini
    Aktív új hozzászólás jelzés majd a bővítményben lesz, az oldal fejlesztése gyakorlatilag befejeződött (a fejlesztő azt írta hónap elején, hogy már másik projekten van).

Sajnos a privát üzenet jelzés dolgot sem sikerült (teljesen) javítani, van, akinél gond nélkül működik, van, akinél nem - amikor megjelent a topicon belüli új privát jelzés, akkor nagyon lecsökkent a problémás esetek száma, de többen mondták, hogy még mindig baj van vele :(

És a topicon belül olvasás/hozzászólás írás közben jött új hozzászólásokat is jelezte egy ideig a rendszer, az se működik most.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.09.24. 08:47:44
  • Tinman #25174
    +1

Ráadásul az új hozzászólásokat sem jelzi ki csak ráfrissítéskor.
  • Blum
    Nálam nem jelzi az új privát üzeneteket...ha nem kattintottam volna rá véletlenül akkor észre sem veszem, hogy jött új üzenet, holott már 1 napja megérkezett.
  • Szabi #25172
    én úgy két éve töltöttem fel a logó képemet, tehát abból nem derül ki, hogy most miért nem lehet feltölteni... :D
  • j0nNyKa
    hát, látsz olyan usert, akinek van logó képe? :)
  • RED BULL F
    Csak nálam nem engedi a bannerkép feltöltését? Pedig az előírt 120x20-as méretarányt betartottam, de ennél kisebb méretűt sem enged alkalmazni. Bug vagy én rontottam el valamit?
  • Tinman #25169
    VIP-eknek emeljétek meg pls a privát üzenetben küldhető maximális karakterek számát. Mert miért ne? Aki perkál annak 1-2 extra hadd járjon :-)
  • Dzsini
    Tulajdonképpen a régi SG+ bővítményben a többé-kevésbé működő üzenetközpont erről szólt - összegyűjtötte a legutóbbi hozzászólásaid, és jelezte, ha válaszoltak rá.
  • pxxl
    ok
  • Józsibácsi
    *fejeltem - felejtem akart lenni... :D
  • Józsibácsi
    Amúgy meg ezer cikket olvasok, ezer felé kommentelek, sem időm sincs kedvencezgetni, sem kedvem és el is fejeltem... és mellesleg sehol sem kell külön kedvencezgetni, csak itt mindenütt máshol a júzer saját profiljában automatikusan a rendszer szépen archiválja és adminsztrálja, a bejegyzéseket...
  • Józsibácsi
    Tahóskodni azt mindig muszáj valakinek? Kötelező a szép kis magyar valóságban drága zsani...???
  • j0nNyKa
    vágni én sem vágom, de a kérés maga attól jogos :)
  • pxxl
    és az miért jobb, hogy ömlesztve látja az 50 topik hozzászólásait, amiből kiválogatja azt a 25-öt ami érdekli? :D nem vágom
  • j0nNyKa
    há jóvan de mindig a usernek van igaza
    ha mondjuk neki van 100 kedvence, abból írt ma 50 topicba, amiből este mondjuk folytatná a dumálást 25ben, és ő erre CSAK úgy képes, hogy egy helyen látja az összes hszét, akkor.. hátna ohwell
    egyébként a kérés maga tök reális, a magyarázat a fura csak
  • pxxl
    dear zsani!

egyszerűen csak úgy tudok dialógokba kezdeni, ha nem felejtem el hogy hová írtam, vagy ha könyvjelzőzgetem a fórum topikokat

nem megjegyezni kell, be kell rakni kedvencek közé, és látja, ha új hsz jött, esetleg megnézi, és esetleg válaszol is.
  • SzirmosSzisza
    Vagy egy topikon belül adott felhasználóé.
  • j0nNyKa
    móni, a kolléga szerintem arra gondolt, hogy akarja látni az összes hszét valahol ömlesztve, mert nem tudja fejben tartani, hogy melyik topicokba írt, és mit
    .. ha jól vettem ki
  • pxxl
  • Józsibácsi
    Nagyon hiányzik hogy a saját bejegyzések visszakereshetők legyenek... de nagyon és sok éve... :(
    Már arra sem emlékszem tegnap hova kommenteltem, pedig érdekelnének a reakciók... egyszerűen csak úgy tudok dialógokba kezdeni, ha nem felejtem el hogy hová írtam, vagy ha könyvjelzőzgetem a fórum topikokat... ez nagyon nem jó és nem értem hogy miért van így hagyva évek óta egy technikai jellegű fórumnál pláne blama, ráadásul pofon egyszerű megcsinálni, lényegében minden fórummotor alapban adja. Nem is értem hogy ebből hogy maradt ki.. Vagy van, csak nálam nem látszik, Mozillában?
  • acidraining
    nekem win 7 chrome csinálta , elég rapszodikusan kínálja a lehetőségeket...
  • j0nNyKa
    false
    kevesebb
  • pxxl
    .53 mp rákattintani a csillagra :D
  • biomage
    egy opció a beállításba, ha nem kedvencnek jelölt topikba ír akkor kedvencnek jelöli a topikot.
  • [HUN]FaTaL
    Az a vicc, hogy 1-2 hónapja meg fordítva volt bugos.
  • Dzsini
    most kipróbáltam: mobil Chrome nekem se dobta fel a megjegyzést, az Opera igen
  • lac coo
    Jah, arra en is gondoltam, hogy a chrome nak van valami baja sg vel.....
  • [HUN]FaTaL
    Használj Operát (nem a Minit), ugyanaz, mint a Chrome csak tud rendesen tördelni. Nekem működik benne a jelszó megjegyzés itt is.
  • lac coo
    Nem, biztos hogy nem. Telefonon se akarta sokaig, aztan egyszer rakerdezett. Tablan nem akarja...:)
  • j0nNyKa
    gondolom ráböktél arra valamikor, hogy ne jegyezze meg sgre soha a jelszavakat
  • lac coo
    Igen, abban nezem, de nem muxik.