27327
-
cyrus #5588 Oldalletöltés stat nincsen ? -
Cicero #5587 Bemondták a híradóban az sg-t? Mivel kapcsolatban? Netán az érettségi tételek? -
cyrus #5586 persze ez ugy érdekes hogy nézed közben a híradót, ahogy bemondták hogy www.sg.hu, onnantól nem lehetett elérni a lapot :D -
#5585 Azt a rohadt!
St, hányan regeltek ma? -
Cicero #5584 Jaja előbb marha lassú volt az sg :((( De egy cset ennyire letudja terhelni? :| -
#5583 levettük, mert a szerverünk brutálisan túl lett terhelve.
Processzorterhelés ma este, dual xeon, 2 gbyte rammal. 50% alatt szokott lenni...
-
Cicero #5582 Heh, lol fel se tűnt -
#5581 mert nincs -
#5580 nem látom a chatet (firefox) -
#5579 hol a cset? o.O -
Cicero #5578 Jah, már megtaláltam :))) Sry -
#5577 alapból az, nem kell állitani :) -
Cicero #5576 És valahogy nem lehet beállítani a Firefoxban hogy a háttér az fehér legyen? -
#5575 jah de nem olyan ami volt... hanem mondjuk a chat.hu-n kene egy szobat kervenyezni es csak mi lephessunk be... regelt sg tagok...
de most keszul egy nagyon fasza chat... aki csinalta a chat.hu-t most csinal egy uj chatet.. elvileg nagyon fasza lesz.. esetleg megkerdezhetem tole hogy nem e lehetne nekunk egy szoba.. nah? -
#5574 Igen! -
#5573 Kéne valami normális chat. -
#5572 igen -
Cicero #5571 Firefox alatt is? -
#5570 Sztem kellene egy új almenü a menüben, hogy Érettségi, ahová majd mindig felrakjuk az aktuális év ellopott érettségi tételeit! (Bocsi, ezt nem hagyhattam ki! Hülye tv!) -
#5569 Érdekes, nálad mindig van valami bibi... -
#5568 eddig is fehér volt... -
Cicero #5567
Hátteret fehérre varázsolni? -
#5566 a Képfejtés topicban az én nevemet meg ugyan meghagyták, viszont szépen átirták a szövegemet :/
egyébként most jöttem rá hogy nem jön át firefoxban az alcimben levő parázs -
#5565 amúgy fájdalommal vettem észre, hogy eme topikom hosszú címéből is eltünt, hogy ki nyitotta. -
#5564 Nem tudom, hogy az életkort hogy számolja ki a progi, de én még nem vagyok 18 kikérem magamnak. október 21-én leszek. szal csak úgy mondtam:) -
Cicero #5563 Csak egy hülye ötlet volt -
#5562 Ez sztem fölösleges! Minek??? -
#5561 Asszem vót má,de nem lehetne hogy az utolsó üzis piros csik ne fölülre ugrjon hanem a monitor aljára? -
#5560 nem jó -
Cat #5559 csak néhány percig lehet modosítani, szoval értelmetlen -
#5558 meg akkor azoknakis szerkeszteniük kellene akik nem VIP -
#5557 minek? pl ha helyesirási hiba miatt szerkesztette akkor nem mindegy hogy mikor és hogy egyáltalán szerkesztette? :) -
Cicero #5556 Nemtudom :))) Csak hogy tudjad hogy szerkesztette valaki -
#5555 miért is? :) -
#5554 -
Cicero #5553 Ha szerkeszted az üzeneted akkor az üzi sarkában, még az aláírás fölött jelenjen meg hogy "XY ezt az üzenetet ekkor és ekkor módosította". :))) Vélemény? -
#5552 Vagy álítsd át a megjelenő fórumüzenetek számát nagyobbra. -
Vlala #5551 akkor marad a manuális módszer: kiírom a fontos topicok uttsó hozzászólásának számát egy txt-be :-) -
#5550 Azt hiszem azt mondta St, hogy nem. ..C -
Vlala #5549 és ezt nem leheten kivitelezni valahogy?
Egyes topicokban egy óra alatt megtelik az ötven...