27327
  • Loál János #5548
    Mivel oldalt nem ugrik.
  • Vlala #5547
    Az "ugrás az utolsó üzenethez" gomb nálatok is csak akkor jelenik meg, ha az első oldalon még van olvasottüzenet (tehát nálam >50)
  • St
    az nem, de végülis megoldható lenne egy mail2privát interface
    pl. ha az [email protected] -ra küld valaki levelet akkor az automatikusan a privátok közé érkezne. ha lesz időm megoldom
  • Kandurex
    várjuk ám!
  • Kandurex
    Fordítva is műxik? Valahogy lemaradtam... Szóval műxik e az, hogy, ha mailt kapok az Sgmail -re, kapjak itt róla egy priv warningot?
  • St
    igen, már mi is gondoltunk ilyesmire
  • Kandurex
    Filmes részleg mellé egy olyan pontozó rendszer kialakítása, mint pl, az IMDB van (10 - 0 való értékelés). megoldható? És valamivel nagyobb publicitást is neki, hisz a filmek az amit szinte mindennap nézz az ember
  • St
    ez itt úgy fog kinézni, hogy opcionálisan lehet majd bekapcsolni az "értesítés e-mailben ha privátüzenetem érkezett" funkciót
  • ThePartyFace
    htmlbe: <script>safemail("kukacelott","kukacutan.hu","Linkneve")</script>

js include:
    <!--
    function safemail(name, domain, display) {
    displayed=(typeof(display)=="undefined") ? name+"@"+domain : display
    document.write('<a href=mailto:' + name + '@' + domain + '>' + displayed + '</a>');
    }
    // -->
  • ivjoe
    PH!
  • Sil78
    Nem érted... Semmi bajom azzal, ha valaki privi helyett emailt akar küldeni (még gyorsabban is reagálok rá), de nem szeretem úgy megadni az emailcímemet, hogy az a spambotok számára is olvasható legyen. (A kezdő internetezők pl nem is tudják, hogy ha valahol megadják így az emailcímüket, azt a spambotok simán le tudják halászni a netről.) Sok helyen ezért olyan megoldásokat alkalmaznak, amivel védettebbek lesznek az emailcímek a profilban, pl a Prohardveren ez így néz ki:
    (És erre még nem kaptam spamet, szóval működik is.)
  • cyrus #5537
    Van itt több off is, nem ez volt az oka, de mindegy :D

kivárjuk :D
  • St
    persze hogy nem, majd holnap reggel visszavonom, addig megtanul olvasni, ezzel kezdődik a topic:

"Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!"
  • mukika
    ez azért nem kutya. szerintem ezt marhára nem érdemli meg...
  • St
    átírtam, remélem így már rendben.
  • cyrus #5533
    indoklást nem lehetne átírni arra hogy "beszóltál Stnek ?"
  • cyrus #5532
    htxvm st
  • ivjoe
    NA, most mi van az 1.0-ás userekkel??? Itt a bizonyíték!
  • cyrus #5530
    [hudekemény]
  • St
    B+ meg, ennyi sületlen, értetlen ember egy helyen.

KAPCSOLD KI A BEÁLLÍTÁSOKNÁL A KVA E-MAIL CÍMEDET ÉS AKKOR KIZÁRT HOGY BÁRKI MEGTUDJA (rajtunk kívül)

[center]
  • Cicero
    Sajnos én az elején megadtam a címemet, alig győzöm törölni a spammet de ez nem CSAK az sg hibája lehet. Gondolok én arra hogy egy két ember viccesnek találja hogy feliratja az e-mail címemet hírlapokra stb :((( [NEM CÉLOZ SENKIRE]
  • St
    de ha nem akarsz spamot kapni minek publikálod az e-mail címed?
  • Sil78
    De neked nem is publikus az emailcímed, ha megnézed a profilodat... Akinek publikus, azét kiírja sima emailcímként (minden módosítás nélkül), még mailto linket is csinál hozzá, az ilyeneket simán lehalásszák a spamrobotok...
  • Punkerwork
    ja, nekem oda csak a [email protected] keresztül jönnek spam-ek, simán csak a gamespy küldözgeti.
  • Sil78
    Másról. A felhasználói profilról.
  • Punkerwork
    sgmail-re eddig 1 spam jött mikike-től, vagy ti most másról beszéltek? :)
  • Sil78
    De az, hogy egy cím publikus, az nem azt jelenti, hogy egy rakás spamet is akarnak rá kapni... Tényleg jó lenne, ha legalább a @-ot kicserélnétek bennük valamire. Én pl csak azért nem tettem publikussá, mert láttam a többiekénél, hogy egyáltalán nem "védett" a spamrobotok ellen.
  • St
    az sg-n alapból nem publikusak az e-mail címek. akinek publikus az a beállításoknál bekapcsolja.
  • Cicero
    :( Beletettem látogatószámlálót
  • Cicero
    Egy ideje furcsa jelenséget vettem észre az e-mailomon... Naponta 10 spam levél jön le :(((
  • Sadist
    Ok, de milyen? Mert egy mezei a href-től vagy img-től azért nem kellene ezt csinálnia :C
  • Sadist
    Mi kellene az SG-nek?
    Valamilyen anti-spam script, ami megbúbolja az email címeket, hogy a spam botok ne találják meg :)
  • Sir Quno Jedi
    Mondanám hogy kapd be, de nem tudhatom a te korosztályod ezt hogyan értelmezné... :DDD
  • Cicero
    HTML kód :)))
  • Sadist
    Meg szabad kérdezni, hogy mi volt a baja?
    [kíváncsi]
  • Loál János #5513
    Beszteszt francia vígjáték.
  • Cicero
    Te is voltál fiatal :((( Nah mind1 nem akarok büntetőpontot
  • Sir Quno Jedi
    Látszik, hogy fiatalka vagy, mivel anno az Éretlenekben volt egy iskolai "oktató kompjuter", ami ha rosszul válaszolt a delikvens stressz alatt, jól eltángálta, ha jól, kinyomott elé egy méretes nyalókát és ekkor jelentette be az elhangzott szöveget ! :D
  • Cicero
    Ez nem nyalás, ez most a szívemből jött :((( "Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!"
  • Sir Quno Jedi
    Jó válasz !4 Nyalhat !44