27327
-
#5548 Mivel oldalt nem ugrik. -
Vlala #5547 Az "ugrás az utolsó üzenethez" gomb nálatok is csak akkor jelenik meg, ha az első oldalon még van olvasottüzenet (tehát nálam >50) -
#5546 az nem, de végülis megoldható lenne egy mail2privát interface
pl. ha az [email protected] -ra küld valaki levelet akkor az automatikusan a privátok közé érkezne. ha lesz időm megoldom -
#5545 várjuk ám! -
#5544 Fordítva is műxik? Valahogy lemaradtam... Szóval műxik e az, hogy, ha mailt kapok az Sgmail -re, kapjak itt róla egy priv warningot? -
#5543 igen, már mi is gondoltunk ilyesmire -
#5542 Filmes részleg mellé egy olyan pontozó rendszer kialakítása, mint pl, az IMDB van (10 - 0 való értékelés). megoldható? És valamivel nagyobb publicitást is neki, hisz a filmek az amit szinte mindennap nézz az ember -
#5541 ez itt úgy fog kinézni, hogy opcionálisan lehet majd bekapcsolni az "értesítés e-mailben ha privátüzenetem érkezett" funkciót -
#5540 htmlbe: <script>safemail("kukacelott","kukacutan.hu","Linkneve")</script>
js include:
<!--
function safemail(name, domain, display) {
displayed=(typeof(display)=="undefined") ? name+"@"+domain : display
document.write('<a href=mailto:' + name + '@' + domain + '>' + displayed + '</a>');
}
// -->
-
#5539 PH! -
#5538 Nem érted... Semmi bajom azzal, ha valaki privi helyett emailt akar küldeni (még gyorsabban is reagálok rá), de nem szeretem úgy megadni az emailcímemet, hogy az a spambotok számára is olvasható legyen. (A kezdő internetezők pl nem is tudják, hogy ha valahol megadják így az emailcímüket, azt a spambotok simán le tudják halászni a netről.) Sok helyen ezért olyan megoldásokat alkalmaznak, amivel védettebbek lesznek az emailcímek a profilban, pl a Prohardveren ez így néz ki:
(És erre még nem kaptam spamet, szóval működik is.) -
cyrus #5537 Van itt több off is, nem ez volt az oka, de mindegy :D
kivárjuk :D -
#5536 persze hogy nem, majd holnap reggel visszavonom, addig megtanul olvasni, ezzel kezdődik a topic:
"Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!"
-
#5535 ez azért nem kutya. szerintem ezt marhára nem érdemli meg... -
#5534 átírtam, remélem így már rendben. -
cyrus #5533 indoklást nem lehetne átírni arra hogy "beszóltál Stnek ?" -
cyrus #5532 htxvm st -
#5531 NA, most mi van az 1.0-ás userekkel??? Itt a bizonyíték! -
cyrus #5530 [hudekemény] -
#5529 B+ meg, ennyi sületlen, értetlen ember egy helyen.
KAPCSOLD KI A BEÁLLÍTÁSOKNÁL A KVA E-MAIL CÍMEDET ÉS AKKOR KIZÁRT HOGY BÁRKI MEGTUDJA (rajtunk kívül)
[center] -
Cicero #5528 Sajnos én az elején megadtam a címemet, alig győzöm törölni a spammet de ez nem CSAK az sg hibája lehet. Gondolok én arra hogy egy két ember viccesnek találja hogy feliratja az e-mail címemet hírlapokra stb :((( [NEM CÉLOZ SENKIRE] -
#5527 de ha nem akarsz spamot kapni minek publikálod az e-mail címed? -
#5526 De neked nem is publikus az emailcímed, ha megnézed a profilodat... Akinek publikus, azét kiírja sima emailcímként (minden módosítás nélkül), még mailto linket is csinál hozzá, az ilyeneket simán lehalásszák a spamrobotok... -
#5525 ja, nekem oda csak a [email protected] keresztül jönnek spam-ek, simán csak a gamespy küldözgeti. -
#5524 Másról. A felhasználói profilról. -
#5523 sgmail-re eddig 1 spam jött mikike-től, vagy ti most másról beszéltek? :) -
#5522 De az, hogy egy cím publikus, az nem azt jelenti, hogy egy rakás spamet is akarnak rá kapni... Tényleg jó lenne, ha legalább a @-ot kicserélnétek bennük valamire. Én pl csak azért nem tettem publikussá, mert láttam a többiekénél, hogy egyáltalán nem "védett" a spamrobotok ellen. -
#5521 az sg-n alapból nem publikusak az e-mail címek. akinek publikus az a beállításoknál bekapcsolja. -
Cicero #5520 :( Beletettem látogatószámlálót -
Cicero #5519 Egy ideje furcsa jelenséget vettem észre az e-mailomon... Naponta 10 spam levél jön le :((( -
#5518 Ok, de milyen? Mert egy mezei a href-től vagy img-től azért nem kellene ezt csinálnia :C -
#5517 Mi kellene az SG-nek?
Valamilyen anti-spam script, ami megbúbolja az email címeket, hogy a spam botok ne találják meg :) -
#5516 Mondanám hogy kapd be, de nem tudhatom a te korosztályod ezt hogyan értelmezné... :DDD -
Cicero #5515 HTML kód :))) -
#5514 Meg szabad kérdezni, hogy mi volt a baja?
[kíváncsi] -
#5513 Beszteszt francia vígjáték. -
Cicero #5512 Te is voltál fiatal :((( Nah mind1 nem akarok büntetőpontot -
#5511 Látszik, hogy fiatalka vagy, mivel anno az Éretlenekben volt egy iskolai "oktató kompjuter", ami ha rosszul válaszolt a delikvens stressz alatt, jól eltángálta, ha jól, kinyomott elé egy méretes nyalókát és ekkor jelentette be az elhangzott szöveget ! :D -
Cicero #5510 Ez nem nyalás, ez most a szívemből jött :((( "Az offtopic hozzászólásokat büntetőponttal jutalmazzuk!" -
#5509 Jó válasz !4 Nyalhat !44