Mi kellene az SG-nek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehessen díjakat kapni. Pl. legjobb logó, legvitszesebb emebr, legrégebbi reg, legtöbb comment, legokosabb fórumozó, legellenszenvesebb, legszebb, legidiótább....
Na, ez szente király, és akkor ott lennének a logó mellett a kis érmek, vagy mik. Én rögtön megkaphatnám a legjobb ötletgazda díjat. köszi
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

-Moderálhasd a saját témáidat egy bizonyos reg. idõ és/vagy üzenetszám után
-Kisebb fájlok küldözgetése privátban
-Kisebb fájlok (pl mint képek, hangok, logók) helyi feltöltése. (képgaléria már él, pluszpont ! 😉)
-Keresés a nickek között
-#48-as üzi 1:1-ben ugy jo ahogy van - ezt mindenképpen (!!!)
-a fórum fõlapon ha új chat üzenet érkezik ne ugorjon fel mindig a lap tetejére (EZ NAGYON FONTOS !!!)
-lehetne pl barátlista, ugyanugy mint a kedvenc topikok lista, embereket esetleg csak az adott tag beleegyezésével lehessen oda felvenni. (klikkre privi vagy userinfó)
-Privát üzinél több címzett lehetõsége (nem életbevágó)
-Ignore user funkció (pl nem fogadok tõle privit) - nem értek hozzá de pl egy x topikból az adott ember hozzászólásait csak a te kedvedért eltüntetni nehezen/drágán lenne kivitelezhetõ, tehát ez nem lenne nyerõ. (de az ignore privi igen!!)
-Esetleg az ignorelt userek száma nézhetõ lenne a modoknak, és akkor láthatnák kik azok akik elég sok embernek szúrák a szemét -> figyelmeztetõ email, ban, regdelete, stb...
+1 : -közkívánatra : NÕK !!!
Ennyit láttam, szóljatok ha kimaradt valami
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
All Your Babes Are Belong To Us
😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
mert arrébviszi a görgetõsávot.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
ez a gép még nem is látott operát 😊))
Ön nem nyert 😊))
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
ki is írta hoyg kéne egy normális fórumengine? 😄DDDDD
Szerintem egy fórumnak nem ez az apropója. Az SG-ben meg pont ez a lényeg, hogy egyedi megjelenésû, nem olyan egyen UBB/phpBB mint a többi...
de leküldöm emilben és megnézem.
és nincs olvasatlan levelem, amit meg ekkor kaptam már rég megnéztem...
mi lehet a gond?
Mondjuk ha a saját oldalam Opera kompatibilissé tételébõl indulok ki, valószínûleg k. nagy munka lenne az SG-n, ahhoz képest a max 5-6% (stat) felhasználóhoz, akik Operával jönnek.
végülis el lehet viselni, nekem ez a legkisebb gondom 😊
OFF: tényleg xar dolog a több fajta böngészö, én ezért is csak egyet használok, ami meg nem megy vele, azt hagyom. Emiatt az egyik cég elesett jónéhány pénztöl, mert nem tudtam Opera alatt megejteni az a kívánt cucc kiválasztását 😊
végülis ez nekem annyira nem gond.
inkább a kedvences problémák jönnének jól.
ugyan úgy óránként lehetne szobákat nyitni
ha belépne vki megmutatná vhogy az üziket amik voltak vagy topicba lenne a téma címe hogy mirõ van szó
regisztrált nick. meg hasonlók
bár ilyen úccse lesz .. 😞
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/